inzercia, predaj, predám, bazár

myš Magic Mouse 2

Kategória: Klávesnice, myši

Predám bezdrôtovú nabíjateľnú myš "Magic Mouse 2" pre macbook, v pôvodnom balení s káblom na nabíjanie (nepoužitým).
Rozbalená a krátko vyskusana. Má slabé šmuhy na povrchu, sposobene prenášaním.
cena + poštovné
myš Magic Mouse 2
Podobné inzeráty
Predám Apple Magic Mouse 2 - Space Gray
Predám Apple Magic Mouse 2 Space Gray, Model A1657, so vstavanou dobíjacou batériou. Používam prednostne na prácu Apple Magic Trackpad, Magic Mouse je nevyužitá. Špecifikácia Bezdrôtová multidotyková myš Podpora rôznych pohybov prstov (gestá) Multi-Touch Špičková laserová technológia Myš vyžaduje operačný systém MacOS X 10.11 a vyšší Pripojenie Bluetooth 4.0, port Lightning Integrovaná lithium-iontová batéria Rozmery: 2,16 cm / 5,71 cm / 11,35 cm Kontakt cez formulár emailom, po dohode tel.
Glorious Model O (Glossy Black)
Predam novu, nepouzivanu, zabalenu mys: Glorious Model O (Glossy Black) Herná myš drôtová, USB, vhodná pre pravákov, optická, 6 tlačidiel, RGB podsvietenie, 12000DPI, dĺžka kábla 2 m, čierna Glorious Model O (Glossy Black) Hľadáte novú hernú myš k vášmu PC? Pomocou Glorious Model O (Glossy Black) vám pôjde hranie jedna radosť. K počítaču ju pripojíte 2 m káblom s USB konektorom. Telo hernej myšky má špeciálny tvar pre pravákov. Jej pohyb po stole sníma rýchla a presná optická technológia, myš má maximálnu citlivosť 12000 DPI. Tešiť sa môžete na 6 tlačidiel, také množstvo tlačidiel je nadštandardné, ocenia to predovšetkým nároční hráči. Tento konkrétny model je ideálny k hracím zostavám, ale niektoré funkcie sa hodia aj pri práci. Extrémne ľahká, nízko-profilová obojstranná myš vhodná pre hranie e-športových hier. Jedná sa o dizajnový počin predstavený komunitou vášnivých hráčov, ktorí v spolupráci so spoločnosťou Glorious vytvorili malú optickú herná myš vybavenú prémiovými funkciami. Netradičný dizajn Dizajn myši je inšpirovaný včelími plastmi. Myš je vďaka unikátnemu „dierovanému“ telu omnoho ľahší, tzn. aj rýchlejšie, ale zároveň zostáva zachovaná odolnosť a pevnosť celej konštrukcie myši. Vďaka dierovanému dizajnu sa vám navyše nebudú toľko potiť ruky a nemusíte sa báť ani údržby, neporiadok možno totiž ľahko vyfúknuť. Odolné spínače Omron Myš disponuje veľmi odolnými spínačmi OMRON, ktoré prežijú aj to najbrutálnejší klikanie. Môžete sa taktiež spoľahnúť na ich dokonalú odozvu pri klikanie. Životnosť spínačov OMRON činí cca 20 miliónov kliknutí. Myš je vybavená precíznym optickým senzorom PixArt PMW 3360 so skvelým rozlíšením až 12 000 DPI, výkonom 250+ IPS a akceleráciou 50G. Tento optický senzor robí z myši dokonalý nástroj pre bezkonkurenčnú presnosť všetkých pohybov, a to v širokom spektre situácií na obrazovke. Programovateľné tlačidlá Presunutie radu príkazov z klávesnice na myš dramaticky vylepšuje herné účinnosť, a to je dôvod prečo je táto herná myš vybavená 6ti programovateľnými tlačidlami. Všetky tieto tlačidlá sú navyše na myši umiestnená celkom prirodzene a inštinktívne, takže sa dostanete k širokému množstvu funkcií ľahko a rýchlo. Software Nastavenie ako sú LED efekty alebo rozlíšenie DPI možno ľahko nastaviť bez akéhokoľvek softvéru priamo na myši, ale ak aj napriek tomu túžite po pokročilejších možnostiach úprav a nastavení, možno bezplatne stiahnuť bezplatný softvér pre konfiguráciu myši presne podľa vašich predstáv.
Apple Magic Mouse 2 - bezdrôtová bluetooth myš
Predám bezdrôtovú Bluetooth myš Apple Magic Mouse 2. Druhá generácia. Dobíjateľná. Prakticky nepoužívaná. Cena 30 eur. Cena spolu s klávesnicou Apple Wireless Keyboard SK – 50 eur Osobný (ideálne aj kvôli vyskúšaniu) Bratislava, Dunajská Lužná, okolie..
Predam Apple Magic Keyboard + Apple Magic Mouse
Predam original klavesnicu Apple Magic Keyboard - slovenska verzia so vsetkymi znakmi - spolu s original Apple Magic Mouse. Klavesnica aj Mys su plne funkcne a neposkodene. Predavam iba z dovodu, ze som predal iMac a ostali mi navyse, tak su mi zbytocne. Cena dokopy je 75€ za klavesnicu aj mys. Mala rozumna dohoda na cene je mozna. Osobny odber je mozny v Kosiciach. V pripade zaslania na dobierku, pozadujem symbolickych 5€ vopred na ucet ako ochranu proti nepreberacom.
CONNECT IT NEO+ Pro gaming mouse, black
Predam novu, nepouzivanu, zabalenu mys: CONNECT IT NEO+ Pro gaming mouse, black Nastal čas posunúť hranie počítačových hier do ďalšieho levelu. Do vášho života práve prichádza Connect IT NEO+ - myš, ktorá bola špeciálne vyvinutá pre vášnivých hráčov, akým ste vy. Pýši sa celým radom pomocných funkcií, vďaka ktorým vás na ceste k úspechu už nič nezastaví. K výbave myši patrí 8 programovateľných tlačidiel, vysoko presný optický senzor a tiež mechanické spínače s garantovanou životnosťou 10 miliónov kliknutí. Samozrejmosťou je taktiež nastaviteľné rozlíšenie, voliteľná doba odozvy či podpora užívateľských makier. Funkcionalitu tejto myši skrátka môžete presne prispôsobiť vlastnostiam hry, ktorú práve hráte. Oproti iným herným myšiam sa Connect IT NEO+ líši tiež nastaviteľnou veľkosťou. Optimálny úchop si môžete zaistiť pomocou odnímateľnej pravej bočnice. Profesionálna gamingová myš Neo Series Editon Hráte dlhé hodiny svoje obľúbené hry, ale stále sa nemôžete dostať na úroveň šikovnejších kamarátov? V tom prípade vám asi chýba patričná výbava na čele s rýchlou a mimoriadne presnou myšou. Spoločnosť CONNECT IT posiela do predaja špičkovú hernú myš Neo+, ktorá nadchne úplne každého, a to nielen štýlovým podsvietením. Myš, ktorá z vás urobí hernú hviezdu Či už hráte akýkoľvek žáner, potrebujete poriadnu výbavu. Ako veliteľ tanku, elitný vojak aj nebojácny prieskumník, sa musíte spoľahnúť na svoje reakcie. Precízne ovládanie hernej myši CONNECT IT NEO+ zaručí presný a citlivý optický snímač PixArt PAW3312DB s rozlíšením až 7 200 DPI. Medzi 16 režimami citlivosti môžete navyše prepínať priamo tlačidlom na myši. Mechanické spínače a bezchybný pohyb myši Herná myš musí presne reagovať, ale musí tiež poskytnúť maximálne pohodlie. O tento aspekt sa postará špeciálne navrhnutý ergonomický tvar, ktorý zaistí dokonalý komfort aj pri hodinách nepretržitého hrania. Jednoduchý pohyb hernej myši CONNECT ITNEO+ po stole či po podložke umožnia špeciálne červené teflónové pojazdy UltraSlides RED.Aby vám váš herný hlodavec dlho vydržal, bol vybavený spínačmi Huan so životnosťou 10 miliónov kliknutí. Plné RGB podsvietenie Myš CONNECT IT NEO+ je vybavená RGB podsvietením v plnom farebnom rozsahu. K tomu si navyše môžete vybrať jeden z 12 módov. Všetko úplne jednoducho nastavíte v prehľadnej aplikácii.
Apple magic keyboard a Apple magic mouse
predám Apple magic keyboard a Apple magic mouse,klavesnica je original SK verzia je ako nová používaná minimálne,prešiel som z macu mini na MacBook a nepoužívam tym padom uz tieto doplky,budem rad ak poslúžia dalej :) (magic trackpad je uz predany zo setu na fotke)