inzercia, predaj, predám, bazár

Mzdová účtovníčka - externe, online

Kategória: Financie a ekonomika

Ponúkam komplexné spracovanie miezd a personálnej agendy externým spôsobom. Som skúsená mzdárka s VŠ ekonomickým vzdelaním a dlhoročnou praxou. Pracujem v softwari MRP. Iný program nie je problém. Keďže pracujem online, ponuka spracovania miezd platí pre celú SR. V prípade záujmu ma prosím kontaktujte cez formulár tu na bazosi. Ďakujem pekne. Príjemný deň
Mzdová účtovníčka - externe, online
Podobné inzeráty
Hľadám prácu z domu - mzdová účtovníčka
Dobrý deň. Hľadám prácu z domu ako mzdová účtovníčka. Prax v mzdovom účtovníctve a personalistike 20 rokov. Ponúkam zodpovedný a precízny prístup k práci. Ďakujem za ponuky.
účtovníčka a mzdárka
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti Zodpovednosť za: - komplexné vedenie podvojného účtovníctva - zabezpečenie správnosti a úplnosti účtovnej a daňovej evidencie, zodpovednosť za mesačné, štvrťročné a ročné uzávierkové práce, - posudzovanie správnosti uzatvorených zmlúv, faktúr z daňového a účtovného hľadiska, - kontrola a podanie daňových priznaní, - komunikácia s daňovým úradom, spracovanie dane z pridanej hodnoty (DPH), - komunikácia so štatistickým úradom, - vypracovanie štatistík a analýz, - sledovanie pohľadávok a záväzkov spoločnosti, - komunikácia s audítorom a príslušnými orgánmi štátnej správy, - archivácia a registratúra, - inventarizácia. Mzdová agenda zahŕňa zodpovednosť za: - komplexné spracovanie mzdovej agendy zamestnancov, - posudzovanie nároku na uplatnenie nezdaniteľnej časti základu dane, daňový bonus, nemocenské a úrazové dávky, - ročné zúčtovanie dane a zdravotného poistenia, - komunikácia s daňovým úradom, sociálnou poisťovňou a zdravotnými poisťovňami, - prihlasovanie a odhlasovanie zamestnancov do poisťovní (sociálnej a zdravotných), - spracovanie agendy pri evidencii PN, - mesačné výkazy – sociálna poisťovňa, zdravotné poisťovne, mesačný daňový prehľad, DDS výkazy, - spracovanie dochádzky zamestnancov, - vypracovanie a vyplácanie miezd. Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním stredoškolské s maturitou nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie vysokoškolské I. stupňa vysokoškolské II. stupňa Vzdelanie v odbore ekonomika, účtovníctvo, personalistika Jazykové znalosti Anglický jazyk - Úplný začiatočník (A1) Ostatné znalosti Fakturácia - pokročilý Podvojné účtovníctvo - pokročilý Mzdové účtovníctvo - pokročilý Hospodárska korešpondencia - pokročilý Microsoft Word - pokročilý Microsoft Excel - pokročilý Microsoft Windows - pokročilý Počet rokov praxe 3 Osobnostné predpoklady a zručnosti - skúsenosť s vedením komplexného účtovníctva firmy, - orientácia v príslušnej legislatíve, znalosť právnych predpisov, - znalosť Zákonníka práce a mzdovej agendy, - skúsenosti v oblasti spracovania miezd, - spoľahlivosť a zodpovednosť, - precíznosť, presnosť, zodpovedný prístup k práci, - administratívne zručnosti, - odbornosť, - samostatnosť, - príjemné vystupovanie, komunikatívnosť, - vzdelanie v príslušnom odbore, -znalosť práce s PC, Mzda: 8,50€/hod
Spracovanie miezd, administratívne práce, finančné služby
Spracujem mzdy Vašich zamestnancov, TPP aj dohodári, vrátane evidencie, mesačných výkazov, pomôžem Vám s administratívnymi prácami, na ktoré nemáte čas a chuť, napr: - prihlášky, odhlášky do Sociálnej poisťovne, zdravotnej poisťovne - elektronická komunikácia s daňovým úradom - daňová evidencia - zapisovanie údajov - vedenie databázy - prepis textov do elektronickej podoby, aj z rukopisov Máte odložené daňové priznania? pomôžem vám ich spracovať. Pomôžem Vám s výberom produtov finančného trhu, úvermi, PZP, II. pilier, III. pilier, refinancovanie hypotéky, konsolidácia úverov, refinancovanie. Rada budem súčasťou vašich finančných rozhodnutí. Som mzdová účtovníčka s 25ročnou praxou. Môže byť home office, dohoda, čiastočný úväzok, živnosť Na odmene sa určite dohodneme.
Mzdová uctovnicka
Účtovná firma z KE hľadá mzdovú uctovnicku. Práca v programe Pohoda, cca 24 hod.mesacne formou dohody. Mzda 250 eur brutto. Vyhoda je ovládanie podvojného účtovníctva.
účtovníčka
Hľadám prácu ako externá účtovníčka (aj s.r.o. aj SZČO) - Nitra a okolie. Spracujem mzdy, jednoduché, aj podvojné účtovníctvo (DPH, daňové priznanie FO a PO, daň z motorových vozidiel...) Pre podklady nie je problém prísť. Preferujem prácu z domu, resp. vlastnej kancelárie. Cena dohodou, v závislosti od objemu dokladov, prípadne dohody na paušálnej platbe.
Účtovníčka - aj na skrátený pracovný úväzok
Stabilná spoločnosť v Košiciach príjme do trvalého pracovného pomeru zamestnanca na pozíciu Účtovníčka. Je možné sa dohodnúť aj na skrátený pracovný úväzok. Náplň práce, právomoci a zodpovednosti - Vedenie podvojného účtovníctva, - Účtovanie prijatých a vystavených faktúr, bankových a pokladničných dokladov, interných dokladov - Príprava rôznych reportov, uzávierok, štatistík na mesačnej a ročnej báze, - Príprava ekonomických reportov, výkazov a analýz - Zostavovanie daňových priznaní k DPH, daní z motorových vozidiel, - Vystavovanie odberateľských faktúr, - Administratívne práce podľa potreby. Požadujeme znalosť: • podvojného účtovníctva, • skladového hospodárstva, • hospodárskej korešpondencie, • ovládanie programov Word, Excel. Zamestnanecké benefity: • práca v stabilnej firme, • výplata vždy v stanovenom termíne. Finančné ohodnotenie zodpovedajúce náročnosti • od 6 € - 8 € hod./ brutto, • osobné ohodnotenie od 0- 800 € brutto Miesto výkonu práce sú Košice. Nástup ihneď.