inzercia, predaj, predám, bazár

Mzdy

Kategória: Financie a ekonomika

Ponúkam komplexné spracovanie miezd a personálnej agendy externým spôsobom.Nestaráte sa o nič.Od prihlásenia zamestnanca až po zápočtový list.Od vystavenia výkazu pre SP,ZP,DU až po prípravu príkazov na úhradu.
Cena dohodou.
Mzdy
Podobné inzeráty
SPRACOVANIE UCTOVNICTVA, MZDY, PERSONALISTIKY
SPRACUJEME ELEKTRONICKE UCTOVNICTVO, MZDY, PERSONALISTIKU, PODVOJNE UCTOVNICTVO, JEDNODUCHE UCT., FINANCNE ANALYZY, PODKLADY NA ISO, GDPR, ANALYZY A FIN. PLANY PRE UVER. DOKUMENTACIU KU NAKLADNEJ DOPRAVE, METROLOGIU. NIKAM NEMUSITE CHODIT, PO DOKLADY SI PRIDEME. KONTAKT: MAIL: UCTOVNICTVOKOMPLEXNE@ WWW.
Účtovníctvo, daňové priznanie, mzdy
Ponúkame externé spracovanie účtovníctva a miezd: - jednoduché účtovníctvo - podvojne účtovníctvo - spracovanie DPH, kontrolného a súhrnného vykazu - spracovanie daňového priznania právnických a fyzických osôb, dane z motorových vozidiel - daňové priznanie typ A - daňové priznanie typ B (paušálne výdavky, kombinácia príjmov) - mzdy a personalistika Môžete si vydýchnuť od všetkých "papierovačiek" spojených s účtovnou agendou. Doklady si vyzdvihneme a spracujeme usilovne, spoľahlivo a diskrétne. Cenník na vyžiadanie.
Mzdy , účtovníctvo
Spracujem mzdy, jednoduché aj podvojné účtovníctvo, daňové priznanie typ A,B
Účtovníctvo, mzdy a daňové priznania
Ponúkam služby komplexného vedenia účtovníctva (jednoduché účtovníctvo, podvojné účtovníctvo, daňové priznania a iné). Taktiež ponúkam spracovanie miezd - 8€/osoba. Mám 20 rokov praxe. Ponúkam vypracovanie rôznych druhov daňových priznaní: daň z príjmu typ A (zamestnanci) - 15€ daň z príjmu zo zahraničia - 17€ daň z príjmu typ B (SZČO) paušálne výdavky - 25€ skutočné výdavky - 55€ daňové priznanie motorového vozidla - 15€ Komunikácia cez mail alebo telefonicky. Po doklady si viem aj prísť alebo pošlete mailom: emiliakajabova@ Môžem poslať aj cez elektronickú podateľňu daňového úradu. Účtovníctvo spracujem v programoch ALFA PLUS a OMEGA, mzdy v programe OLYMP. Ponuka platná pre celé Slovensko.
Účtovníctvo, Daňové priznanie, DPH, MZDY
Ponúkam spracovanie účtovníctva, Daňové priznanie pre PO a FO, DPH, mzdy. Cena dohodou
Účtovníctvo a  mzdy
Firma Rovo s.r.o. ponúka spracovanie podvojného účtovníctva, mzdy, DPPO, DPFO, DzMV pre malé a stredné podniky externe. Cena dohodou. Kontakt:rovogroup@