inzercia, predaj, predám, bazár

Na nôžky pre bábätká:)

Kategória: Ponožky a pančušky

Krásne, ručne robené, originál - kupované na Sashe za 10e, teplučké, ľahko sa naťahujú na nôžku, nepoškodené, nosené len do kočiara, mali sme ich viac na striedačku - podľa oblečenia. Veľkosť premeriam pri vážnom záujme. Cena za jeden pár.

Kontakt mailom alebo volajte /nie sms/.
Na nôžky pre bábätká:)
Podobné inzeráty
ponožky pre bábätkä
ponožky pre bábätkä , pre detičky od 0-6 mesiacov , pár 3€
Predám 4x kvalitné ponožky pre bábätko 6-12m
Predám 4x kvalitné tenšie ponožky pre bábätko 6-12m, dĺžka ponožky 10.5cm v nenatiahnutom stave. Pekný nosený stav, jemná gumka, nezarezáva sa do nôžky. Osobný odber je možný v BA-Ružinove alebo pošlem poštou po prevedení peňazí na účet.
Ponožky a pančušky
Ponúkam na predaj detské ponožky a pančušky. 1. Návleky na ponožky proti vypadávaniu z malej nôžky - 3€ 2. Ponožky zateplené 3páry -4,50€ 3. Ponožky 3páry - 3€ 4. Pančušky bavlnené so srnkou, veľ. 74 - 3€ 5. Pančušky ružové - 3€
Protišmykové ponožky
Predám nové protišmykové bavlnené ponožky pre bábätká (do cca 11 - 12 mes.). Možnosť zaslania aj na dobierku (+1,50 eur).
Protismykove ponozky vel.17/18 a 9-12
Predam nenosene ponozky, protismykove, velkost pisana 9-12 a velkost 17-18, pre najmensie babatka, cena za kus 0,5e. MAm viac kusov. Takisto aj podbradnicky po 1e.
Hrubé ponožky pre bábätká
Krásne, super teplučké, mäkkučké, úplne nové, slovenská výroba, mali sme veľa, nestihli sme použiť. Nositeľné do 6-8 mes. Cena za pár. Kontakt mailom alebo volajte /nie sms/.