inzercia, predaj, predám, bazár

Na predaj 3 izb .tehlový dom v Svodíne na chalupu alebo býv

Kategória: Domy

Typ: Rodinný dom
Ulica: Svodín
Obec: Svodín

Ponúkame  Vám na predaj 3 izb. tehlový rodinný dom vo Svodíne  vo vyhľadávanej lokalite blízko Štúrova .
Dispozícia domu: chodba,  1 kuchyňa, 3 izby, 2 x  špajza. Prístavba k domu  letná kuchyňa a kúpeľna bola postavená pred 4-5 rokmi. 

  K domu patrí aj príslušenstvo: garáž spojená s hospod.budovou , letná kuchyňa s kúpeľnou .
Dom bol postavený z tehly v roku 1970-72. 
- zastavaná plocha: dom 140 m2, letná kuch .48m2,  garáž a hospod. budova 50m2 .
- počet izieb: 3 izby , kuchyňa, 2x  špajza ,chodba ,  letná kuchyňa s kúpeľnou 
- vykurovanie -plynové gamatky ,
-pivnica murovaná z tehál , klenbová 
- pozemok je rovný ,  

- okná: pôvodné drevené 
- podlahy: dlažba, drevená podlaha , 
- elektrina: pôvodná 230V, 400V 

-obecná voda v dome, plyn, elektrina , žumpa 

-nízke mesačné zálohy na dom spolu do 150 eur , 
-menšia záhrada  vpredu pred domom ,

Dom je možné  prerobiť podľa vlastnej predstavy , je v pôvodnom stave len rýny sú nové .  Vhodné aj ako víkendový domček alebo aj na bývanie .
Výhody:   obec s dobrou občianskou vybavenosťou, zdravotné stredisko, lekáreň, obchody, reštaurácie ,škola, sused je len z jednej strany .

Lokalita :    susedia aj  celá ulica  je  bezproblémová, vinárska oblasť, pri dedine sú rybníky , vhodné miesto pre rybára a pre polovníka .

Termálne kúpalisko v Štúrove je len 25 km  ponúka celkom 12 zážitkových bazénov, z toho 6 celoročne otvorených. Okrem bazénov ponúkame zábavu aj v toboganovom parku, na multifunkčnom športovom ihrisku, na kolotočoch, v lanovom parku a na celoročne otvorenom rybárskom jazere.
Štúrovo je vzdialené od Bratislavy 148 km. Do Maďarskej republiky vedie cez Dunaj most zo Štúrova do Ostrihomu. Ostrihom je známy svojou dominantou bazilikou, a bohatým kultúrnym životom. Od roku 2006 funguje v Ostrihome nový celoročne otvorený aquapark.

Cena je kompletná s právnym servisom. Poskytujeme kompletný právny servis – úhradu základných poplatkov – overenie + kataster; prevediem Vás celým procesom kúpy nehnuteľnosti až k samotnému odovzdaniu novému majiteľovi na základe Preberacieho protokolu. V prípade záujmu alebo potreby ďalších informácií ma kontaktujte na telefónnom čísle Terézia Vassová licencovaný Realitný maklér NARKS. ZABEZPEČÍME VÁM BEZPLATNE NAJVÝHODNEJŠIU HYPOTÉKU NA TRHU!
Spolupracujeme so VŠETKÝMI BANKAMI, ktoré poskytujú hypotekárny úver na Slovensku . 

U NÁS NÁJDETE IBA AKTUÁLNE PONUKY!  Pozrite sa aj ostatné naše ponuky na našej stránke . 

Status: aktívne
Vlastníctvo: osobné
Stav: pôvodný
Celková plocha: 846 m2
Úžitková plocha: 240 m2
Plocha pozemku: 846 m2
Zastavaná plocha: 140 m2
Počet podlaží: 1
Počet izieb: 3
Kúpeľňa: áno
Počet kúpe
Na predaj 3 izb .tehlový dom v Svodíne  na chalupu alebo býv
Podobné inzeráty
Na predaj 3 izb .tehlový dom v Svodíne  na chalupu alebo býv
Typ: Rodinný dom Ulica: Svodín Obec: Svodín Ponúkame  Vám na predaj 3 izb. tehlový rodinný dom vo Svodíne  vo vyhľadávanej lokalite blízko Štúrova . Dispozícia domu: chodba,  1 kuchyňa, 3 izby, 2 x  špajza. Prístavba k domu  letná kuchyňa a kúpeľna bola postavená pred 4-5 rokmi.    K domu patrí aj príslušenstvo: garáž spojená s hospod.budovou , letná kuchyňa s kúpeľnou . Dom bol postavený z tehly v roku 1970-72.  - zastavaná plocha: dom 140 m2, letná kuch .48m2,  garáž a hospod. budova 50m2 . - počet izieb: 3 izby , kuchyňa, 2x  špajza ,chodba ,  letná kuchyňa s kúpeľnou  - vykurovanie -plynové gamatky , -pivnica murovaná z tehál , klenbová  - pozemok je rovný ,  rozloha  pozemku je  560 m2  - okná: pôvodné drevené  - podlahy: dlažba, drevená podlaha ,  - elektrina: pôvodná 230V, 400V  -obecná voda v dome, plyn, elektrina , žumpa  -nízke mesačné zálohy na dom spolu do 150 eur ,  -menšia záhrada  vpredu pred domom , Dom je možné  prerobiť podľa vlastnej predstavy , je v pôvodnom stave len rýny sú nové .  Vhodné aj ako víkendový domček alebo aj na bývanie . Výhody:   obec s dobrou občianskou vybavenosťou, zdravotné stredisko, lekáreň, obchody, reštaurácie ,škola, sused je len z jednej strany . Lokalita :    susedia aj  celá ulica  je  bezproblémová, vinárska oblasť, pri dedine sú rybníky , vhodné miesto pre rybára a pre polovníka . Termálne kúpalisko v Štúrove je len 25 km  ponúka celkom 12 zážitkových bazénov, z toho 6 celoročne otvorených. Okrem bazénov ponúkame zábavu aj v toboganovom parku, na multifunkčnom športovom ihrisku, na kolotočoch, v lanovom parku a na celoročne otvorenom rybárskom jazere. Štúrovo je vzdialené od Bratislavy 148 km. Do Maďarskej republiky vedie cez Dunaj most zo Štúrova do Ostrihomu. Ostrihom je známy svojou dominantou bazilikou, a bohatým kultúrnym životom. Od roku 2006 funguje v Ostrihome nový celoročne otvorený aquapark. Cena je kompletná s právnym servisom. Poskytujeme kompletný právny servis – úhradu základných poplatkov – overenie + kataster; prevediem Vás celým procesom kúpy nehnuteľnosti až k samotnému odovzdaniu novému majiteľovi na základe Preberacieho protokolu. V prípade záujmu alebo potreby ďalších informácií ma kontaktujte na telefónnom čísle Terézia Vassová licencovaný Realitný maklér NARKS. ZABEZPEČÍME VÁM BEZPLATNE NAJVÝHODNEJŠIU HYPOTÉKU NA TRHU! Spolupracujeme so VŠETKÝMI BANKAMI, ktoré poskytujú hypotekárny úver na Slovensku .  U NÁS NÁJDETE IBA AKTUÁLNE PONUKY!  Pozrite sa aj ostatné naše ponuky na našej stránke .  Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: pôvodný Celková plocha: 608 m2 Úžitková plocha: 140 m2 Plocha pozemku: 608 m2 Zastavaná plocha: 140 m2 Počet podlaží: 1 Počet
NOVOSTAVBA 5 izbový RD v krásnej prírode blízko mesta
Novostavba - murovaný 5 izb.rodinný dom v krásnej prírode - [24.2. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Novostavba - murovaný 5 izb.rodinný dom v krásnej prírode - 1 Novostavba - murovaný 5 izb.rodinný dom v krásnej prírode - 2 Novostavba - murovaný 5 izb.rodinný dom v krásnej prírode - 3 Novostavba - murovaný 5 izb.rodinný dom v krásnej prírode - 4 Novostavba - murovaný 5 izb.rodinný dom v krásnej prírode - 5 Novostavba - murovaný 5 izb.rodinný dom v krásnej prírode - 6 Novostavba - murovaný 5 izb.rodinný dom v krásnej prírode - 7 NEST realitná kancelária v exkluzívnom zastúpení klienta ponúka na predaj novostavbu 5 izbového rodinného domu v krásnej kľudnej lokalite Zvolena. Jedná sa o 5 izbový dvojpodlažný rodinný dom s úžitkovou plochou 155 m2 s terasou a prístreškom pre 2 autá, na pozemku s úžasnými výhľadmi o veľkosti 530 m2. Dom sa predáva vo vyhotovení holodom. Energetická trieda: A. Rodinný dom je hotový, pripravený pre nového majiteľa – momentálne vo fáze kolaudácie. Kráľová je obľúbenou lokalitou Zvolena, hlavne vďaka svojej krásnej prírode, cyklotrasám, obľúbený Lunterov ranč. Výborná dostupnosť do centra mesta Zvolen 10-15 min. V tejto lokalite je už stavebná uzávera, takže stavebný ruch v okolí už nehrozí. Dispozícia domu: Prízemie: - obývačka s kuchyňou s výstupom na terasu - Hosťovská izba - kúpeľňa, wc, komora, technická miestnosť Poschodie: - Priestranná spáleň - Šatník - 2 izby - Kúpeľňa s wc Prístup: bezproblémový, asfaltová cesta Pozemok: z väčšej časti rovinatý Siete: vodovod, elektrina, žumpa Možné financovať hypotekárnym úverom - v prípade záujmu vám zabezpečíme kompletné financovanie kúpy danej nehnuteľnosti (spolupracujeme so všetkými bankami). Viac informácií na tel.čísle:
Bungalovna predaj v obci Miloslavov
Kvalitný murovaný tehlový bungalov na predaj - 1 Kvalitný murovaný tehlový bungalov na predaj - 2 Kvalitný murovaný tehlový bungalov na predaj - 3 Kvalitný murovaný tehlový bungalov na predaj - 4 Kvalitný murovaný tehlový bungalov na predaj - 5 Kvalitný murovaný tehlový bungalov na predaj - 6 Kvalitný murovaný tehlový bungalov na predaj - 7 Ponúkame na predaj kvalitný murovaný tehlový bungalov – 4 izbový, z kvalitných materiálov v tesnej blízkosti Bratislavy. Pozemok - 600 m 295 000 € Pozemok - 705 m2 - 320.000 EUR Pozemok - 798 m2 - 330.000 EUR Dom sa nachádza v obľúbenej a vyhľadávanej lokalite Miloslavov. Dom má úžitkovú plochu 100 m2. Rozdelený je na 4 izby, kuchyňu, kúpeľňu, WC a šatník. Podlahové kúrenie s elektrickým kotlom. Technické vyhotovenie: 30 tka tehla + 15 cm zateplenie, strecha škridla TERRA – väzníkový krov a 40 cm zateplenie stropu, okná SALAMANDER 6 komorové s tepelnoizolačným 3 sklom, komín SCHIEDEL (predpríprava na krb), elektrické zásuvky a vypínače LEGRAND. Predpríprava na vonkajšie žalúzie, podkrovné schody sklápacie, napojenie na IS, funkčná kanalizácia, pletivový plot bez podhrabovej dosky po stranách pozemku v cene, zámková dlažba pre dve autá. Obhliadku dohodnite na 0904 80 70 80 Miloslavov je krásna a veľmi perspektívna a obľúbená lokalita, 5km od okraja BA, kúsoček na nový obchvat Mostu s napojením na nový nultý obchvat Bratislavy. Vlak, autobus, jazera Košariská, 1300m2 – nove obchodne priestory – Billa, 101 drogéria, Polícia, pizzeria …. škola, škôlky, fitko s bazénom.
2 izb. a 4izb. byty v RD s pozemkom vo Hviezdoslavove
Ponúkame na predaj byty v rodinnom dome s v obytnej zóne v juhovýchodnej časti obce Hviezdoslavova – Slnečné záhrady, Rumančeková ul. - 2 izb byt so zahrádkou, 2 izb.byt s balkónom a 4 izb. mezonet s veľkým pozemkom. - 4 izb. mezonet - úžitková plocha bytu je 90 m2 + záhrada 177 m2 + dve parkovacie miesta zo zámkovej dlažby 39 m2. Dispozícia bytu: prízemie: zádverie, chodba so vstupom do obývacej izby s východom do záhrady, samostatnej kuchyne, wc, schodisko, sklad pod schodiskom poschodie: tri spálne, kúpeľňa s predprípravou na vaňu, umývadlovú zostavu a wc, technická miestnosť - 2 izb.byt – nachádza sa na prízemí s úžitkovou plochou 46m2 + záhrada 47m2+ dve parkovacie miesta zo zámkovej dlažby 37 m2. Dispozícia bytu: zádverie, chodba so vstupom do obývacej izby spojenou s kuchyňou a východom do záhrady, samostatnej spálne, kúpeľňa s predprípravou na vaňu, umývadlovú zostavu a wc. - 2 izb.byt v štandarde – byt na poschodi s úžitkovou plochou 53 m2 + balkón 5m2. K bytu prislúchajú dve parkovacie miesta. Dispozícia bytu: schodisko, chodba so vstupom do obývacej izby spojenou s kuchyňou a východom na balkón, samostatná spálňa, kúpeľňa so sprchovým kútom, umývadlová zostava a wc, technická miestnosť. Technická špecifikácia stavby : - dom napojený na všetky IS - voda, elektrina, kanalizácia - murivo - 30 cm tehla - zateplenie 15 cm polystyren - vnútorné priečky – 11,5 cm tehla - sedlová strecha pokrytá betónovou strešnou krytinou Terran - strešná izolácia – 40 cm zateplenie - stropy domu – sadrokartón, maľba biela - okná plastové, 6 komorové 3-sklo, vstupné dvere - vnútorné omietky sádrové - vykurovanie elektrické vodné podlahové kúrenie s reguláciou teploty. - vlastný inteligentný elektrický kotol na ohrev TÚV - rekuperácia - dátové rozvody v každej izbe - terénne úpravy na pozemku, vybudované parkovisko pre dve vozidlá Výhodou lokality je výborné napojenie do Bratislavy cestným obchvatom R7 vzdialený cca 1,5 km alebo vlakovým spojom v pešej dostupnosti 700m. V blízkosti na pešo je Billa, Jednota, v obci plná občianska vybavenosť - reštaurácie, škola, škôlka. Ceny bytov - 4 izb. mezonet 195.000 € holobyt - 2 izb. prízemie 145.000 € holobyt, 152.000 € v štandarde - 2 izb. poschodie 129.900 € v štandarde Bližšie informácie o ponúkanej nehnuteľnosti alebo záujem o obhliadku kontaktujte: Barátová Jana info@ Pri kontaktovaní emailom, Vás prosíme uvádzať na Vás i telefonický kontakt. Zabezpečíme BEZPLATNÝ kompletný hypotekárny servis. K dispozícii Vám bude náš hypotekárny špecialista, ktorý Vám dojedná najvýhodnejšie podmienky.
Ponúkame Vám na  predaj 3-izb.tehlový  rodinný dom vo Dvoroc
Typ: Rodinný dom Ulica: Dvory nad Žitavou Obec: Dvory nad Žitavou  Na našej  domovskej stránke Vasse Reality nájdete 9 fotiek a  pôdorys  domu .  Ponúkame Vám na  predaj  3-izb. rodinný dom vo Dvoroch nad Žitavou len 7 km od Nových Zámkov, vhodný aj na chalupu alebo na bývanie s malou záhradou . Dom bol postavený cca v roku 1965.  Základné údaje: - veľkosť parcely: 304  m2 - zastavaná plocha domu: 102 m2  - garáž 19 m2 Dispozícia rodinného domu: - predizba,  chodba, 3 nepriechodné izby, kuchyňa, kúpeľňa, WC , špajza, komora  Popis rodinného domu: - stavebný materiál:  pálená tehla - vchodové dvere -pôvodné - strecha:  škridla  - okná: pôvodné drevené , vonkajšie žalúzie  - podlahy – dlažba, beton - vykurovanie – plynový kotol , radiátory  - voda: obecná+ vlastná studňa  , elektrický bojler  - žumpa, kanalizácia -pred domom V dome  bola začatá rekonštrukcia. Na plyn sú natiahnuté nové rúry a na podlahe nový beton.  Elektrina a plyn sú odpojené ! Je v pôvodnom ale v dobrom stave. Dom je suchý , svetlý .  Veľmi  dobre dispožične riešený,  dá  sa ľahko  prerobiť podľa vlastných predstáv. Vhodný na bývanie aj ako na chalupu. Dedina : V dedine je kompletná občianská vybavenosť vrátane kanalizácie,  ktorej výstavba prebieha  teraz. Nachádza sa tu slovenská aj maďarská  škola, škôlka, nákupné centrá , poliklinika, lekáreň, pošta, reštaurácie, čerpacia stanica. Táto dedina je veľmi vyhladávaná a veľmi oblúbená  nakoľko 7 km sa nachádza okresné mesto Nové Zámky. Podhájska je 20 km, Štúrovo 40km , Nesvady 18 km. Ak Vás zaujala naša ponuka nehnuteľnosti, prípadne k nej máte akékoľvek otázky, neváhajte nás kontaktovať.  Cena je kompletná s právnym servisom. Poskytujeme kompletný právny servis – úhradu základných poplatkov – overenie + kataster; prevediem Vás celým procesom kúpy nehnuteľnosti až k samotnému odovzdaniu novému majiteľovi na základe Preberacieho protokolu.  Sme členom REALITNEJ ÚNIE SR a NARKSU .V prípade záujmu alebo potreby ďalších informácií ma kontaktujte na telefónnom čísle : Diana Vargová - licencovaná realitná maklérka, , d.vargova@ © Fotografie a text je autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie VASSE Reality. Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: pôvodný Celková plocha: 304 m2 Úžitková plocha: 121 m2 Plocha pozemku: 304 m2 Zastavaná plocha: 102 m2 Počet podlaží: 1 Počet izieb: 3 Kúpeľňa: áno Počet kúpeľní: 1 Energetický certifikát: nie El. napätie: 230/400V Parkovanie: áno Voda: studňa a vodovod Zariadenie: nezariadený Garáž: áno Inžinierske siete: áno Kanalizácia: žumpa Plyn: áno Materiál: tehla Zateplený objekt: nie Vykurovanie: vlastné - plyn
Predaj domu vhodného na chalupu, Dačov Lom.
Realitná kancelária REX REAL,s.r.o. (maklér Milena Bornstein Martušová , (alebo milenabornstein@, mimartusova@, alebo mobil: ), ponúka na predaj rodinný dom v malebnej dedinke , Dačov Lom, okres Veľký Krtíš. Dom je možné využiť na chalupu, ale tiež na trvalé bývanie. Dom bol postavený v 60 rokoch, je v pôvodnom, ale veľmi zachovalom stave. Nachádza sa na krásnom slnečnom rovinatom pozemku o veľkosti 797m2 v tichej, okrajovej časti obce. Jedná sa jednoposchodový rodinný dom o obytnou plochou 122m2 s možným využítím obytného podkrovia. Dom bol postavený z tehál v kombinácii s kameňom na betónovom základe. Strecha je sedlová, pokrytá šindľom. Samotný dom pozostáva z vstupnej chodby, z ktorej sa vchádza do dvoch veľkých obytných miestností a veľkej kuchyne. Kuchyňa je rozmerovo veľká, veľmi priestranná drobnou rekonštrukciou je možné získať ďalšiu obytnú izbu. Obytné izby sú veľké, každá min.25m2. Kúpeľňa spolu s WC je tiež pôvodná, rozmerovo však veľmi komfortné. V zadnej časti domu je ešte komora, resp. špajza a samostatný výstup na povalu. Na povale je vybudovaná manzarda a priestor povaly ponúka možnosť zobytnenia celého podkrovia. Podlahy sú v obytných miestnostiach sú pokryté dubovými parketami, v ostatných častiach domu sú podlahy betónové s pôvodnou dlažbou. Vykurovanie zabezpečujú kachle a piecky na pevné palivo. Pôvodné, drevené sú aj okná, dvere, omietky na dome sú brizolitové. Dom je napojený na obecný vodovod, odpad je vedený trativodom. Pri dome je drobná stavba – letná kuchyňa s komorou. Za domom je priestranná záhrada. Veľkým benefitom domu je jeho lokalita – nachádza sa na veľmi krásnom slnečnom pozemku, orientovanom na J-V-Z. K domu vedie prístupová asfaltová cesta z asfaltovej komunikácie. Dom ponúka možnosť využitia na trvalé bývanie, ale tiež aj na chalupu. Dom je bez ťarchy a ihneď k dispozícii.Obec Dačov Lom je malá podhorská dedinka obklopená peknou prírodou ideálna na turistiku, cykloturistiku, hubárčenie a podobne.