inzercia, predaj, predám, bazár

Na predaj 3 izbový bungalov s krbom v Dobrohošti

Kategória: Domy

rodinný dom, Dobrohošť, Dobrohošť, Dunajská Streda - Na predaj 3 izbový bungalov s krbom v Dobrohošti


Počet izieb: 3.izbový
Celková úžitková plocha m2: 85
Plocha obytnej časti m2: 66
Výmera pozemku m2: 400
Popis: Ponúkame na predaj útulný 3 izbový bungalov s príjemnou atmosférou s krbom v Dobrohošti.

Pokiaľ hľadáte bývanie v tichom prostredí, táto ponuka je vhodná práve pre Vás.

Dispozícia: priestranná vstupná chodba, hala z ktorej sa prejde do dvoch samostatných izieb, toalety, kúpeľne a obývacej časti spojenej s kuchyňou v ktorej sa nachádza špajza.

Pozemok je pekne udržiavaný s dostatočným množstvom zelene pre oddych. Na pozemku je parkovanie pre dve autá a tiež je možnosť využiť aj parkovanie pred domom.

Celkové režijné náklady bývanie sú do 140 €/mesiac.

SIETE: elektrika, voda obecná /vodovod/, kanalizácia.
Na pozemku sa nachádza terasa, záhradný domček a studňa, ktorou je zavlažovaná záhrada.

Lokalita: Dobrohošť je obec s výbornou polohou, vyhľadávaná na pokojné bývanie v krásnom prostredí s bohatými rekreačno-športovými možnosťami, ktoré okrem iného ponúka Vodné dielo Gabčíkovo, blízke jazero na vodné športy a aj rybolov. V obci sa nachádza škôlka, detské ihrisko, obecný úrad, pošta, pohostinstvá a reštaurácie. Každoročne sa tu usporadúvajú gastronomické podujatie – „Dobrohošťské pece“.
Kompletnú plnú občiansku vybavenosť nájdete vo vzdialenej obce 3 km od Dobrohošti vo Vojke nad Dunajom.
Bratislava a Dunajská streda sú vzdialené cca 30 km. Do Bratislavy je výborné a rýchle spojenie cez R7 a D4.

Uvedená predajná cena je konečná a zahŕňa poplatky za vypracovanie prevodovej zmluvy a návrhu na vklad vlastníckeho práva advokátskou kanceláriou ako aj úhradu správneho poplatku, za podanie návrhu na vklad vlastníckeho práva na príslušnom katastrálnom úrade.

V prípade akýchkoľvek otázok a obhliadok ma neváhajte kontaktovať 7 dní v týždni.


Bc. Simona Pániková

✉ s.panikova@
Zastavaná plocha m2: 85
Pozemok: Rovinatý
Konštrukcia domu: Ytong
Príjazdová cesta: Asfalt
Podpivničený: Nie
Skolaudovaný v roku: 2007
Inžinierske siete: Elektrina, Kanalizácia, Verejný vodovod, Satelitný prijímač
Kúrenie: Elektrické, Solárne panely
Počet nadzemných podlaží: 1
Forma vlastníctva: Osobné
Garáž: Nie
Vybavenie domu: Krb, Záhradný altánok, Terasa
Terasa: Áno
Elektrický prúd: 220/380 V
Spoločenské možnosti: Turistika, Cyklistické trasy, Tenisové kurty
Možnosti využitia: Trvalé bývanie, Rekreácia, Sídlo firmy
Typ strechy: Sedlová


Viac informácií: a ďalšie informácie: Simona Pániková
s.panikova@

Detail realitnej kancelárie:
Directreal 4you
Adresa: Bratislavská 79/B
902 01 Pezinok
Telefón:
Na predaj 3 izbový bungalov s krbom v Dobrohošti
Podobné inzeráty
Na predaj útulný rodinný dom s krbom v Dobrohošti
rodinný dom, Dobrohošť , Dobrohošť, Dunajská Streda - Na predaj útulný rodinný dom s krbom v Dobrohošti Počet izieb: 3.izbový Celková úžitková plocha m2: 85 Plocha obytnej časti m2: 66 Výmera pozemku m2: 400 Popis: Ponúkame na predaj útulný s príjemnou atmosférou rodinný domček s krbom v Dobrohošti. Rodinný domček je vhodný na celoročné bývanie ako aj rekreáciu. Pokiaľ hľadáte bývanie v tichom prostredí, táto ponuka je vhodná práve pre Vás. Dispozícia: priestranná vstupná chodba, hala z ktorej sa prejde do dvoch samostatných izieb, toalety, kúpeľne a obývacej časti spojenej s kuchyňou v ktorej sa nachádza špajza. Pozemok je pekne udržiavaný s dostatočným množstvom zelene pre oddych. Na pozemku je parkovanie pre dve autá a tiež je možnosť využiť aj parkovanie pred domom. Celkové režijné náklady bývanie sú do 140 €/mesiac. SIETE: elektrika, voda obecná /vodovod/, kanalizácia. Na pozemku sa nachádza terasa, záhradný domček a studňa, ktorou je zavlažovaná záhrada. Lokalita: Dobrohošť je obec s výbornou polohou, vyhľadávaná na pokojné bývanie v krásnom prostredí s bohatými rekreačno-športovými možnosťami, ktoré okrem iného ponúka Vodné dielo Gabčíkovo, blízke jazero na vodné športy a aj rybolov. V obci sa nachádza škôlka, detské ihrisko, obecný úrad, pošta, pohostinstvá a reštaurácie. Každoročne sa tu usporadúvajú gastronomické podujatie – „Dobrohošťské pece“. Kompletnú plnú občiansku vybavenosť nájdete vo vzdialenej obce 3 km od Dobrohošti vo Vojke nad Dunajom. Bratislava a Dunajská streda sú vzdialené cca 30 km. Do Bratislavy je výborné a rýchle spojenie cez R7 a D4. Uvedená predajná cena je konečná a zahŕňa poplatky za vypracovanie prevodovej zmluvy a návrhu na vklad vlastníckeho práva advokátskou kanceláriou ako aj úhradu správneho poplatku, za podanie návrhu na vklad vlastníckeho práva na príslušnom katastrálnom úrade. V prípade akýchkoľvek otázok a obhliadok ma neváhajte kontaktovať 7 dní v týždni. Bc. Simona Pániková ☏ ✉ s.panikova@ Zastavaná plocha m2: 85 Pozemok: Rovinatý Konštrukcia domu: Ytong Príjazdová cesta: Asfalt Podpivničený: Nie Skolaudovaný v roku: 2007 Inžinierske siete: Elektrina, Kanalizácia, Verejný vodovod, Studňa, Káblová televízia, Internet Kúrenie: Elektrické, Solárne panely Počet nadzemných podlaží: 1 Forma vlastníctva: Osobné Garáž: Nie Vybavenie domu: Krb, Terasa Terasa: Áno Elektrický prúd: 220/380 V Spoločenské možnosti: Kúpalisko, Turistika, Zimné športy, Cyklistické trasy Možnosti využitia: Trvalé bývanie, Rekreácia, Sídlo firmy Typ strechy: Sedlová Viac informácií: Obhliadky a ďalšie informácie: Simona Pániková s.panikova@ Detail realitnej kancelárie: Directreal 4you Adresa: Bratislavská 79/B 902 01 Pezinok Telefón:
Na predaj 3 izbový bungalov s krbom v udržiavanej 4 ár…
Na predaj 3 izbový bungalov s krbom v udržiavanej 4 árovej záhrade Popis: Ponúkame na predaj útulný 3 izbový bungalov s príjemnou atmosférou s krbom a udržiavanou 4 árovou záhradou v Dobrohošti. Pokiaľ hľadáte bývanie v tichom prostredí, táto ponuka je vhodná práve pre Vás. Dispozícia: priestranná vstupná chodba, hala z ktorej sa prejde do dvoch samostatných izieb, toalety, kúpeľne a obývacej časti spojenej s kuchyňou v ktorej sa nachádza špajza. Pozemok je pekne udržiavaný s dostatočným množstvom zelene pre oddych. Na pozemku je parkovanie pre dve autá a tiež je možnosť využiť aj parkovanie pred domom. Celkové režijné náklady bývanie sú do 140 €/mesiac. SIETE: elektrika, voda obecná /vodovod/, kanalizácia, výhoda solárny panel na ohrev vody. Na pozemku sa nachádza terasa, záhradný domček a studňa, ktorou je zavlažovaná záhrada. Lokalita: Dobrohošť je obec s výbornou polohou, vyhľadávaná na pokojné bývanie v krásnom prostredí s bohatými rekreačno-športovými možnosťami, ktoré okrem iného ponúka Vodné dielo Gabčíkovo, blízke jazero na vodné športy a aj rybolov. V obci sa nachádza škôlka, detské ihrisko, obecný úrad, pošta, pohostinstvá a reštaurácie. Každoročne sa tu usporadúvajú gastronomické podujatie – „Dobrohošťské pece“. Kompletnú plnú občiansku vybavenosť nájdete vo vzdialenej obce 3 km od Dobrohošti vo Vojke nad Dunajom. Bratislava a Dunajská streda sú vzdialené cca 30 km. Do Bratislavy je výborné a rýchle spojenie cez R7 a D4. Uvedená predajná cena je konečná a zahŕňa poplatky za vypracovanie prevodovej zmluvy a návrhu na vklad vlastníckeho práva advokátskou kanceláriou ako aj úhradu správneho poplatku, za podanie návrhu na vklad vlastníckeho práva na príslušnom katastrálnom úrade. V prípade akýchkoľvek otázok a obhliadok ma neváhajte kontaktovať 7 dní v týždni. Bc. Simona Pániková ☏ ✉ s.panikova@ Počet izieb: 3.izbový Celková úžitková plocha m2: 85 Plocha obytnej časti m2: 66 Výmera pozemku m2: 400 Zastavaná plocha m2: 85 Pozemok: Rovinatý Rozmery pozemku m: Konštrukcia domu: Ytong Príjazdová cesta: Asfalt Podpivničený: Nie Skolaudovaný v roku: 2007 Rok poslednej rekonštrukcie: Inžinierske siete: Elektrina,Kanalizácia,Verejný vodovod,Satelitný prijímač Kúrenie: Elektrické,Solárne panely Počet nadzemných podlaží: 1 Forma vlastníctva: Osobné Garáž: Nie Počet bytov v dome: Vybavenie domu: Krb,Záhradný altánok,Terasa Rekonštrukcie: ,,,,,,,, Terasa: Áno Elektrický prúd: 220/380 V Spoločenské možnosti: Kúpalisko,Turistika,Cyklistické trasy Možnosti využitia: Trvalé bývanie,Rekreácia,Sídlo firmy Typ strechy: Sedlová Link na stránku projektu: Obhliadky a ďalšie informácie: Simona Pániková s.panikova@ Detail realitnej kancelárie: Directreal 4you Adresa: Bratislavská 79/B 902 01 Pezinok Telefón:
Bungalovna predaj v obci Miloslavov
Kvalitný murovaný tehlový bungalov na predaj - 1 Kvalitný murovaný tehlový bungalov na predaj - 2 Kvalitný murovaný tehlový bungalov na predaj - 3 Kvalitný murovaný tehlový bungalov na predaj - 4 Kvalitný murovaný tehlový bungalov na predaj - 5 Kvalitný murovaný tehlový bungalov na predaj - 6 Kvalitný murovaný tehlový bungalov na predaj - 7 Ponúkame na predaj kvalitný murovaný tehlový bungalov – 4 izbový, z kvalitných materiálov v tesnej blízkosti Bratislavy. Pozemok - 600 m 295 000 € Pozemok - 705 m2 - 320.000 EUR Pozemok - 798 m2 - 330.000 EUR Dom sa nachádza v obľúbenej a vyhľadávanej lokalite Miloslavov. Dom má úžitkovú plochu 100 m2. Rozdelený je na 4 izby, kuchyňu, kúpeľňu, WC a šatník. Podlahové kúrenie s elektrickým kotlom. Technické vyhotovenie: 30 tka tehla + 15 cm zateplenie, strecha škridla TERRA – väzníkový krov a 40 cm zateplenie stropu, okná SALAMANDER 6 komorové s tepelnoizolačným 3 sklom, komín SCHIEDEL (predpríprava na krb), elektrické zásuvky a vypínače LEGRAND. Predpríprava na vonkajšie žalúzie, podkrovné schody sklápacie, napojenie na IS, funkčná kanalizácia, pletivový plot bez podhrabovej dosky po stranách pozemku v cene, zámková dlažba pre dve autá. Obhliadku dohodnite na 0904 80 70 80 Miloslavov je krásna a veľmi perspektívna a obľúbená lokalita, 5km od okraja BA, kúsoček na nový obchvat Mostu s napojením na nový nultý obchvat Bratislavy. Vlak, autobus, jazera Košariská, 1300m2 – nove obchodne priestory – Billa, 101 drogéria, Polícia, pizzeria …. škola, škôlky, fitko s bazénom.
NOVOSTAVBA  - 4-izbový BUNGALOV - CESTICE - Košice-okolie
Ponúkam na predaj NOVOSTAVBU - samostatne stojaci jednopodlažný 4-izbový rodinný dom - BUNGALOV - v novej lokalite - obec CESTICE - Košice-okolie. Nachádza sa na rovinatom pozemku v lukratívnej tichej lokalite, iba 15 min. autom od Košíc. * PREDÁVA SA V ŠTÁDIU HOLODOMU. * * PO DOHODE JE MOŽNOSŤ DOKONČENIA DOMU DO ŠTANDARDU NA KĽÚČ. * 4-IZBOVÝ RODINNÝ DOM POZOSTÁVA Z : - kuchyňa spojená s obývacou izbou, - 3-krát izba, - kúpeľňa s WC, - samostatné WC, - technická miestnosť, - zádverie, chodba, - terasa, - pochôdzna časť povaly. CENA HOLODOMU ZAHŔŇA : - základové pásy a platňa, zateplenie základov - múry a priečky Ytong 300 + 150 polystyrén - vchodové dvere - fasádna silikónová omietka - Strecha - Bramac (s úložným a pochôdznym priestorom, - plastové okná trojsklo alluplast 8000 - príprava na vonkajšie žalúzie - zateplenie stropu 400 mm - teplovodné podlahové kúrenie bez tepelného čerpadla, či kotla - príprava na alarm a kamerový systém - komín na krb - vnútorné sadrové omietky a maľby - sadrokartónové podhľady vrátane bodových svetiel - elektrina 220/400 V, - vŕtaná studňa - žumpa (10m3) - optika - revízne správy - súčinnosť pri kolaudácii - energetický certifikát "AO". PONÚKAM NA PREDAJ DVA 4-IZBOVÉ BUNGALOVY : BUNGALOV č. 1 : - výmera pozemku : 469 m2 - zastavaná plocha : 120 m2 + 20 m2 terasa - úžitková plocha : 110 m2 BUNGALOV č. 2 : - výmera pozemku : 355 m2 - zastavaná plocha : 120 m2 + 20 m2 terasa - úžitková plocha : 110 m2 IS: elektrina 220/400 V, voda - vŕtaná studňa, odpad - žumpa (10m3), optika. * FOTKY SÚ ILUSTRAČNÉ. * * KÚPNA CENA ZA BUNGALOV - HOLODOM : 195.000,-€ * * KÚPNA CENA ZA BUNGALOV - DOKONČENÝ V ŠTANDARDE : 220.000,- €. * PRI VÁŽNOM ZÁUJME A RÝCHLOM JEDNANÍ MOŽNÁ ZĽAVA Z CENY. * V PRÍPADE ZÁUJMU VOLAJTE na tel. č. : - Jana Klapková
PRENÁJOM NÁDHERNÝ 4 IZBOVÝ BUNGALOV MALINOVO
Typ: Rodinný dom Ulica: Malinovo Obec: Malinovo Realitná kancelária Leaders & Partners - L&P reality s.r.o. pobočka Živnostenská 4  Bratislava. VÁM PONÚKA  NA PRENÁJOM  KRÁSNY 4 IZBOVÝ BUNGALOV VO VEĽMI VYHĽADÁVANEJ LOKALITE MALINOVO. Pre viac foto navštívte našu stránku  - Volný od 01.04.2023 - Jedná sa o krásny bungalov s parkovaním pre 3 autá pod prístreškom vo dvore. Bungalov sa nachádza na pozemku o rozlohe 540 m2 a úžitková plocha domu je 120 m2 Bungalov sa prenajíma čiastočne zariadený. Možnosť využívať krásnu zelenú záhradu s grilom, ktorá vám poskytne po práci zaslúžený oddych, nachádza sa tu aj záhradný domček na náradie, o trávnik sa postará automatická závlaha. Nachádza sa tu aj podkrovný priestor na uskladnenie ľahkých vecí, nieje to pochôdzná povala. Pri prenájme sa tam nebude nachádzať: - sedačka, jedálenský stôl a stoličky, TV, stolík pod TV Vstavaný nábytok ktorý je v každej miestnosti zostáva. Kuchyňa bude komplet zariadená spotrebičmi okrem riadu. dispozícia: - vstupná hala - detská izba č.1 - kuchyňa spojená s obývacou izbou - detská izba č.2 - technická miestnosť, WC - samostatné WC - kúpelňa, vaňa, sprchový kút - spálňa, vstavaná skriňa na mieru. V dome sa nachádza klimatizácia, podlahové kúrenie, plyn, kamerový systém, alarm, bezpečtnostné dvere, bezpečtnostné fólie na oknách, krb, komplet kuchyňa, pračka, sušička, kotol protherm, vstavaný nábytok, postele. LOKALITA: Obec Malinovo je obec v okrese Senec, v hornej časti Žitného ostrova na pravom brehu Malého Dunaja, juhovýchodne od Bratislavy. Vzdialenosť od centra hlavného mesta je približne 15 km. Z troch strán obec obteká veľkým oblúkom Malý Dunaj a jeho ramená, po oboch brehoch rieky sú pásy lužných lesov. Malý Dunaj poskytuje ideálne podmienky na rybársky šport, vodnú turistiku, cyklotrasy a pešiu turistiku. Ďalej disponuje úplnou občianskou vybavenosťou, v lokalite je niekoľko nákupných centier. V blízkosti sa nachádza škola, škôlka, k dispozícii sú tiež detské ihriská, lekáreň, kultúrny dom, atď. Bungalov je vhodný pre 4-5 člennú rodinu bez domácich miláčikov. Voľný je od 01.04.2023 Cena: 1600,- € vrátane energií. TV a internet si klient rieši sám... Pri podpise zmluvy sa platí 1 x mesačný nájom, 2x depozit, 1x provízia realitnej kancelárie. Obhladky sú možné po telefonickej dohode s Maklérom. © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie L&Preality. Našim klientom poskytujeme nasledovné služby – kompletný právny servis a poradenstvo – finančné služby – cenovú analýzu nehnuteľnosti – odkúpenie nehnuteľností – home staging – profesionálne fotenie – 3D obhliadky   Ponuku nehnuteľností realitnej kancelárie si môžete pozrieť na :   Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: novostavba Celková ploch
PRENÁJOM NÁDHERNÝ 4 IZBOVÝ BUNGALOV MALINOVO
Typ: Rodinný dom Ulica: Malinovo Obec: Malinovo Realitná kancelária Leaders & Partners - L&P reality s.r.o. pobočka Živnostenská 4  Bratislava. VÁM PONÚKA V EXKLUZÍVNOM ZASTÚPENÍ NA PRENÁJOM  KRÁSNY 4 IZBOVÝ BUNGALOV VO VEĽMI VYHĽADÁVANEJ LOKALITE MALINOVO. Pre viac foto navštívte našu stránku  - Volný od 01.05.2023 - Jedná sa o krásny bungalov s parkovaním pre 3 autá pod prístreškom vo dvore. Bungalov sa nachádza na pozemku o rozlohe 540 m2 a úžitková plocha domu je 120 m2 Bungalov sa prenajíma čiastočne zariadený. Možnosť využívať krásnu zelenú záhradu s grilom, ktorá vám poskytne po práci zaslúžený oddych, nachádza sa tu aj záhradný domček na náradie, o trávnik sa postará automatická závlaha. Nachádza sa tu aj podkrovný priestor na uskladnenie ľahkých vecí, nieje to pochôdzná povala. Pri prenájme sa tam nebude nachádzať: - sedačka, jedálenský stôl a stoličky, TV, stolík pod TV Vstavaný nábytok ktorý je v každej miestnosti zostáva. Kuchyňa bude komplet zariadená spotrebičmi okrem riadu. dispozícia: - vstupná hala - detská izba č.1 - kuchyňa spojená s obývacou izbou - detská izba č.2 - technická miestnosť, WC - samostatné WC - kúpelňa, vaňa, sprchový kút - spálňa, vstavaná skriňa na mieru. V dome sa nachádza klimatizácia, podlahové kúrenie, plyn, kamerový systém, alarm, bezpečtnostné dvere, bezpečtnostné fólie na oknách, krb, komplet kuchyňa, pračka, sušička, kotol protherm, vstavaný nábytok, postele. LOKALITA: Obec Malinovo je obec v okrese Senec, v hornej časti Žitného ostrova na pravom brehu Malého Dunaja, juhovýchodne od Bratislavy. Vzdialenosť od centra hlavného mesta je približne 15 km. Z troch strán obec obteká veľkým oblúkom Malý Dunaj a jeho ramená, po oboch brehoch rieky sú pásy lužných lesov. Malý Dunaj poskytuje ideálne podmienky na rybársky šport, vodnú turistiku, cyklotrasy a pešiu turistiku. Ďalej disponuje úplnou občianskou vybavenosťou, v lokalite je niekoľko nákupných centier. V blízkosti sa nachádza škola, škôlka, k dispozícii sú tiež detské ihriská, lekáreň, kultúrny dom, atď. Bungalov je vhodný pre 4-5 člennú rodinu bez domácich miláčikov. (domáci miláčik je po dohode ) Voľný je od 01.05.2023 Cena: 1600,- € vrátane energií. TV a internet si klient rieši sám... Pri podpise zmluvy sa platí 1 x mesačný nájom, 2x depozit, 1x provízia realitnej kancelárie. Obhladky sú možné po telefonickej dohode s Maklérom. © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie L&Preality. Našim klientom poskytujeme nasledovné služby – kompletný právny servis a poradenstvo – finančné služby – cenovú analýzu nehnuteľnosti – odkúpenie nehnuteľností – home staging – profesionálne fotenie – 3D obhliadky   Ponuku nehnuteľností realitnej kancelárie si môžete pozrieť na :   Status: aktívne Vlastní