inzercia, predaj, predám, bazár

NA PREDAJ: 3 IZBOVÝ RODINNÝ DOM V KRÁSNEJ PRÍRODE, JAHODNÁ

Kategória: Domy

Realitná kancelária ALL INCLUSIVE REAL, s.r.o. Vám ponúka na predaj priestranný 3 izbový rodinný dom v pôvodnom, ale vo veľmi pekne udržiavanom a zachovalom stave v krásnej kľudnej prírode, v blízkosti Dunaja v obci Jahodná.

Rodinný dom sa nachádza v obci Jahodná, vzdialenej iba 3 minútky od okresného mesta Dunajská Streda. V okolí je krásna, slnečná, kľudná príroda a prostredie, veľmi blízko sa nachádza od domu aj Dunaj. Hlavné mesto Bratislava je len cca 35 min cez R7.

Rodinný dom má celkovú úžitkovú plochu 130 m2 a nachádza sa na pozemku o výmere 6 árov.

Na pozemku sa nachádzajú aj vedľajšie budovy a takisto aj vínna pivnica !

Kúrenie v dome je riešené s kotlom a uhlím.

Ponúkame Vám výbornú ponuku, nezmeškajte a dohodnite si termín osobnej obhliadky ešte dnes!

CENA: 75.000 €,-/ celkom

V rámci sprostredkovania náš klient získa kompletný právny servis, kolky na kataster a samozrejme možnosť financovania hypotekárneho úveru.

Uvedená cena zahŕňa aj províziu pre realitnú kanceláriu, vrátane všetkých poplatkov spojených s bezpečným a bezproblémovým prevodom nehnuteľnosti na nového majiteľa.
Pri kúpe nehnuteľnosti poskytujeme bezplatné finančné poradenstvo a hypotekárny servis.

Ak Vás naša ponuka zaujala, neváhajte a dohodnite si obhliadku ešte dnes, tešíme sa na Vás!

Kontakt:

info@
NA PREDAJ: 3 IZBOVÝ RODINNÝ DOM V KRÁSNEJ PRÍRODE, JAHODNÁ
Podobné inzeráty
NOVOSTAVBA 5 izbový RD v krásnej prírode blízko mesta
Novostavba - murovaný 5 izb.rodinný dom v krásnej prírode - [24.2. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Novostavba - murovaný 5 izb.rodinný dom v krásnej prírode - 1 Novostavba - murovaný 5 izb.rodinný dom v krásnej prírode - 2 Novostavba - murovaný 5 izb.rodinný dom v krásnej prírode - 3 Novostavba - murovaný 5 izb.rodinný dom v krásnej prírode - 4 Novostavba - murovaný 5 izb.rodinný dom v krásnej prírode - 5 Novostavba - murovaný 5 izb.rodinný dom v krásnej prírode - 6 Novostavba - murovaný 5 izb.rodinný dom v krásnej prírode - 7 NEST realitná kancelária v exkluzívnom zastúpení klienta ponúka na predaj novostavbu 5 izbového rodinného domu v krásnej kľudnej lokalite Zvolena. Jedná sa o 5 izbový dvojpodlažný rodinný dom s úžitkovou plochou 155 m2 s terasou a prístreškom pre 2 autá, na pozemku s úžasnými výhľadmi o veľkosti 530 m2. Dom sa predáva vo vyhotovení holodom. Energetická trieda: A. Rodinný dom je hotový, pripravený pre nového majiteľa – momentálne vo fáze kolaudácie. Kráľová je obľúbenou lokalitou Zvolena, hlavne vďaka svojej krásnej prírode, cyklotrasám, obľúbený Lunterov ranč. Výborná dostupnosť do centra mesta Zvolen 10-15 min. V tejto lokalite je už stavebná uzávera, takže stavebný ruch v okolí už nehrozí. Dispozícia domu: Prízemie: - obývačka s kuchyňou s výstupom na terasu - Hosťovská izba - kúpeľňa, wc, komora, technická miestnosť Poschodie: - Priestranná spáleň - Šatník - 2 izby - Kúpeľňa s wc Prístup: bezproblémový, asfaltová cesta Pozemok: z väčšej časti rovinatý Siete: vodovod, elektrina, žumpa Možné financovať hypotekárnym úverom - v prípade záujmu vám zabezpečíme kompletné financovanie kúpy danej nehnuteľnosti (spolupracujeme so všetkými bankami). Viac informácií na tel.čísle:
REZERVOVANE DS JAHODNÁ, 45 min po R7doBA, 5kk, poz 650m2
DOM DS JAHODNÁ,(R7doBA)140m2, 5kk,kolaud2021, pozem 650m2 Rodinný poschodový dom sa nachádza v novo vystavanej časti obce Jahodná, v tichej ulici. Zástavbu v novej časti obce tvoria nové domy s mladými rodinami, lokalita ponúka seriózne zázemie. Nová kanalizácia, plyn, pouličné osvetlenie, nová cesta. V obci sa nachádza škôlka, základná škola, lekáreň, Coop Jednota, pošta, kadernícky salón, doktor, reštaurácia či pizzeria. V blízkosti domu sa môžete príjemnou cyklotrasou dostať k čistému jazeru vhodnému na kúpanie alebo do obce Tomášikovo, a nadviazať tak na inú cyklotrasu vedúcu popri Mlyne v Tomášikove cez hrádzu na Starom Háji až na smer Čierna voda. Susedné obce, rovnako ako aj obec Jahodná, ukrývajú mnoho prírodných krás a miest, kde budete radi tráviť voľné chvíle. Jahodná poskytuje možnosť rekreácie a vodných športov. Okolie Malého Dunaja je rajom vodných turistov, na svoje si prídu rybári aj plavci, dospelí aj deti. V starej časti obce je vybudovaná chatová oblasť, ktorá sa teší veľkej obľube. V susednej obci sa nachádza športový areál, tenisový kurt a pod. V 8 km vzdialenom meste Dunajská Streda sa nachádza termálne kúpalisko. Parametre domu: celková zastavaná plocha: 70 m2 úžitková plocha: 135 m2 rozloha pozemku: cca 700 m2 5kk + terasa 1 x veľká kúpeľňa s vaňou 2 x wc Útulný, ale priestranný rodinný dom vo svojich 134 m² ponúka množstvo výhod. Jednou z nich je rozdelenie domu na dennú a nočnú časť. Novostavba je z kvalitných materiálov, ktoré sú moderné a prírodné. Používajú sa pri stavbe domov v Rakúsku. V celom dome je elektrické podlahové kúrenie, v každej izbe je termostat na reguláciu teploty. Vďaka extrémnej energetickej úspornosti domu, sú mesačné zálohové platby pre štvorčlennú rodinu vy výške 110 – 120 €. V celom dome sú interiérové dvere a plastové okná s izolačným trojitým sklom. Ohrev vody elektrickým bojlerom. V dome sú samozrejmosťou možnosť pripojenia na internet a TV signál. Prízemie: Dominantou domu je priestranná obývacia izba, ktorá je presvetlená vďaka dvom nadrozmerných dvojdverovým terasovým oknám, ktoré ponúkajú priamy vstup na terasu s dreveným obkladom (20 m²). V obývacej izbe je predpríprava pre krb, ktorý stačí len napojiť na komínový systém. Dom bol už kompletne skolaudovaný v roku 2022. Kuchyňa zariadená značkou Ikea so zabudovanými spotrebičmi vyššej triedy (elektrická rúra, sklo-keramická indukčná doska, umývačka riadu, chladnička s mrazničkou.) Výhodou je taktiež väčšia komora, ktorá sa nachádza na prízemí hneď pod schodmi. Na prízemí sa nachádza ešte hosťovská miestnosť a samostatne stojaca toaleta. 1.poschodie: Nočná časť domu sa nachádza na poschodí. Je tvorená tromi nepriechodnými izbami – 1 x spálňa a 2 x detská izba. Na poschodí sa nachádza veľká kúpeľňa s vaňou a umývadlom + samostatna toaleta. TEL. KONTAKT: 0 (Česka rep.) MAIL: oldrich.kost@
RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY
RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - [25.11. 2022] Zmazať/ Upraviť/ Topovať RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 1 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 2 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 3 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 4 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 5 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 6 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 7 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 8 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 9 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 10 REALITY PROGRES, s.r.o. PONÚKA vo výhradnom zastúpení klienta : 6 izbový rodinný dom na pozemku 900 m2 v obci DOLNÝ LOPAŠOV okres Piešťany. Dom bol skolaudovaný v roku 1991, zastavaná plocha 143 m2, loggia 8 m2 a 2 x garáž každá ma 20 m2 Na pozemku 900 m2 sa nachádza samostatne stojaci 6 izbový rodinný dom s obytnou pivnicou a možnosťou využitia ako dvojgeneračný dom. Na záhrade sa nachádza altánok s krbom, stromy, sklenník, drevárnička a samostatne postavená garáž. Dom nemá energetický certifikát, internet Telekom, kúrenie kotol a pec, plastové okná, podlahy dlažba a plávajúca a odpad je riešený žumpou. DISPOZÍCIA RODINNÉHO DOMU : obytná plocha 115 m2 + loggia 8 m2 a garáž 20 m2 vstupná chodba, priestranná obývacia izba s pecou prepojená s kuchyňou a jedálňou a výstupom na loggiu, spálňa, 2 x detská izba, kúpeľňa s vaňou a samostatné WC, garáž. V kuchyni sa nachádza kuchynská linka, plynová varná doska, rúra, digestor a chladnička. V obývačke je šamotová pec. na prízemí - obytná plocha 115 m2 sa nachádza, kuchyňa, obývacia izba, spálňa, kúpeľňa so sprchovým kútom, samostatné WC, technická časť- plynový kotol, bojler na ohrev vody a sporák, práčovňa, dielňa a garáž CENA DOMU : 175.000,- € + ZNALECKÝ POSUDOK Náklady spojené s bývaním sú 120,- € V obci Dolný Lopašov je základná škola po 4 ročník, škôlka, pošta, obecný úrad, potraviny, stavebniny. Piešťany sú vzdialené od obce 22 km a Trnava 27 km. V cene nehnuteľnosti sú už zahrnuté všetky poplatky, právny servis vyhotovenie kúpno predajných zmlúv a návrh na vklad do katastra, kolky, poplatok za overenie podpisov u notára. HYPO-PORADENSTVO k tomu súdno - znaleckým posudkom ZDARMA. Ak máte záujem o obhliadku, prípadne chcete vedieť viac informácií, neváhajte a kontaktujte ma 0911 78 08 07. BEZPLATNE v našej REALITY PROGRES, s.r.o. klientom radi poskytneme finančné poradenstvo a vybavenie financovania kúpy ich vybranej nehnuteľnosti (podmienkou nie je kúpa nehnuteľnosti v našej RK), poistenie nehnuteľnosti a domácnosti, životné a úrazové poistenie. Za výhodných finančných podmienok zabezpečíme súdno-znalecký posudok, geodetické práce a právne služby.
RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA
RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - [4.3. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - 1 RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - 2 RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - 3 RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - 4 RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - 5 RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - 6 RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - 7 RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - 8 RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - 9 RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - 10 REALITY PROGRES, s. r. o. PONÚKA RODINNÝ DOM S MALÝM POZEMKOM 200 m2 v MYJAVE časť TURÁ LÚKA Rodinný dom je po kompletnej rekonštrukcii z roku 2014 / nová strecha, podlahy, kúpeľňa, plynový kotol a plastové okná/. Dom je postavený z tehly - pálená a nepálená. Úžitková plocha rodinného domu je 120 m2 + možnosť dokončiť 3 izby v podkroví. IS : elektrika, vodovodná prípojka - mestská voda, plyn a kanalizácia DISPOZÍCIA RODINNÉHO DOMU: Pivnica Prízemie vstupná chodba,kuchyňa, 2 x izba, kúpeľňa s WC a špajza Podkrovie - povala Pri dome sa nachádza garáž CENA RODINNÉHO DOMU : 129.000,- € DOHODA MOŽNÁ Dom sa dá využiť pre rodinu na trvalé bývanie alebo ako chalupa. V obci je dobrá občianska vybavenosť (škôlka, základná škola, potraviny, zástavka autobusu, pošta, reštaurácia, kostol, krčma). Okolie zabezpečuje nespočetné možnosti turistiky, hubárčenie, vodná nádrž Stará Myjava, Kunov (kúpanie, rybolov), množstvo cyklo - turistických trás (Veľká Javorina, Mohyla na Bradle, hrad Branč) V cene nehnuteľnosti sú už zahrnuté všetky poplatky, právny servis vyhotovenie kúpno-predajných zmlúv a návrh na vklad do katastra, kolky, poplatok za overenie podpisov u notára. HYPO-PORADENSTVO k tomu súdno - znaleckým posudkom ZDARMA. Ak máte záujem o obhliadku, prípadne chcete vedieť viac informácií, neváhajte a kontaktujte ma. BEZPLATNE v našej REALITY PROGRES, s.r.o. klientom radi poskytneme finančné poradenstvo a vybavenie financovania kúpy ich vybranej nehnuteľnosti (podmienkou nie je kúpa nehnuteľnosti v našej RK), poistenie nehnuteľnosti a domácnosti, životné a úrazové poistenie. Za výhodných finančných podmienok zabezpečíme súdno-znalecký posudok, geodetické práce a právne služby.
Na predaj: 5 izbový rodinný dom s garážou, 12 árový pozemok,
Realitná kancelária RE/MAX ponúka EXKLUZÍVNE na predaj príjemný a udržiavaný 5 izbový rodinný dom s garážou a 12 árovým pozemkom v dedinke Jahodná pri Dunajskej Strede. Tehlový dom bol postavený v roku 1972. Technický stav rodinného domu je vynikajúci. Dispozičné riešenie domu: Celý dom je podpivníčený. Na prízemí sa nachádza : garáž, predsieň, kuchyňa, obývačka , spáľňa, kúpeľňa , samostatná toaleta Na poschodí sa nachádzajú : 3 izby, kúpeľňa, samostatná toaleta Dom bol časom zrekonštruovaný (nové plastové okná, nová podlaha na terase, markíza na diaľkové ovládanie, klimatizácia, alarm, vymenené plynové rozvody) Rodinný dom je napojený na inžinierske siete - elektrovod, plynovod, vodovod. Aktuálne sa na ulici pracuje na vybudovaní kanalizácie, preto momentálne je dom odkanalizovaný do vlastnej žumpy. Voda je metská. Vykurovanie objektu zabezpečuje plynový kotoľ pomocou radiátorov. Za rodinným domom sa nachádza hospodárska budova. Dom sa predáva so zariadením. Obec Jahodná sa nachádza pri severovýchodnej hranici okresu Dunajská Streda, necelých 10 km od okresného mesta. Väčšia časť obce leží na ľavom brehu Malého Dunaja, no kedže aj na pravom brehu je jeden rad domov, dalo by sa povedať, že rieka cez ňu preteká. Súčasťou chotára je niekoľko malých majerov. Jahodná poskytuje bohaté množstvo rekreácie a vodných športov, vďaka čomu ju od konca 50-tych rokov vyhľadáva čoraz viac návštevníkov. Okolie Malého Dunaja je rajom vodných turistov , na svoje si prídu rybári a plavci. Najmä časť Malého Dunaja pod vodnými mlynmi, kde bola v 70-tych rokoch vybudovaná chatová osada, sa teší veľkej oblube. V obci sa nachádza krásny park so vzácnými drevinami, športový areál, prístavisko a požičovňa člnov. V prípade záujmu prosím neváhajte ma kontaktovať, rada Vám poskytnem bližšie informácie ohľadne nehnuteľnosti, ako aj osobnú obhliadku rodinného domu. Cena je vrátane provízie realitnej kancelárie RE/MAX, kompletného právneho servisu a poplatkov spojených s prevodom vlastníckych práv. V prípade potreby ponúkame bezplatné poradenstvo a pomoc pri financovaní kúpy formou hypotekárneho úveru.
NA PREDAJ: 3 IZBOVÝ RD S GARÁŽOU, KRÁSNY POZEMOK, JAHODNÁ
CHETE BÝVAŤ V KRÁSNEJ PRÍRODE BLÍZKO MALÉHO DUNAJA V 3 IZBOVOM KVALITNOM A ÚPLNE ZREKONŠTRUOVANOM DOME NA KRÁSNOM POZEMKU? TAK TÁTO PONÚKA JE VÝLUČNE PRE VÁS!! Realitná kancelária ALL INCLUSIVE REAL, s.r.o. Vám EXKLUZÍVNE ponúka na predaj kvalitne zrekonštruovaný 3 izbový rodinný dom so samostatnou garážou na krásnom pozemku v obci Jahodná. LOKALITA Obec Jahodná disponuje veľmi dobrou občianskou vybavenosťou. Takisto má krásnu, príjemnú prírodu, neďaleko domu je aj breh Malého Dunaja. Okresné mesto Dunajská Streda sa nachádza od obce len cca 7 minút autom. ROZLOHY – Tento krásny zrekonštruovaný rodinný dom má celkovú úžitkovú plochu 120 m2. – Zastavaná plocha domu je 190 m2. – Samostatná garáž o výmere 24 m2. – K domu patrí aj pivnica o výmere 16 m2 a vedľajšia budova o výmere 20 m2. – Výmera pozemku je 500m2 ale kupujúci má možnosť zakúpiť 200m2 dokonca aj 400m2 spolu ďalších 6 árov navyše – cena dohodou ! INŽINIERSKE SIETE: Elektrický prúd 230 V, 400 V, zemný plyn, verejný vodovod, odpad je riešený žumpou. Vykurovanie – využívanie palivo: Teplovzdušný krb, pevné palivo, plyn, zdroj teplej vody zabezpečuje bojler. DISPOZIČNÉ RIEŠENIE: – predsieň, obývacia izba, izba č. 2- jedáleň, z pravej strany izba č. 2 – detská izba, kuchyňa, z ľavej strany kúpeľňa so sprchovacím kútom, umývadlom a toaletou, špajza. Mesačné náklady sa pohybujú max do 150 €. Výhody nehnuteľnosti: nádherná príjemná lokalita a príroda, blízkosť Dunajskej Stredy, samostatná garáž + pivnica + vedľajšia budova, krásna zastrešená terasa, príjemní susedia, úplná kvalitná rekonštrukcia. Nezmeškajte a dohodnite si obhliadku ešte dnes !! CENA ponúkanej nehnuteľnosti: 115.000 €,-/ celkom s 500m2 pozemkom. V rámci sprostredkovania náš klient získa kompletný právny servis, kolky na kataster a samozrejme možnosť financovania hypotekárneho úveru. Uvedená cena zahŕňa aj províziu pre realitnú kanceláriu, vrátane všetkých poplatkov spojených s bezpečným a bezproblémovým prevodom nehnuteľnosti na nového majiteľa. Pri kúpe nehnuteľnosti poskytujeme bezplatné finančné poradenstvo a hypotekárny servis. Ak Vás naša ponuka zaujala, neváhajte a dohodnite si obhliadku ešte dnes, tešíme sa na Vás! Kontakt: info@