inzercia, predaj, predám, bazár

Na PREDAJ 3-izbový tehlový byt, ulica Štúrova, Košice - Sta

Kategória: Byty

Exkluzívne Vám ponúkame Vám na predaj 3 izbový tehlový byt v osobnom vlastníctve v Košiciach – Staré Mesto, ulica Štúrova.
Je určený pre klienta mestského typu, ktorý preferuje blízkosť do centra mesta, ale je aj investičnou príležitosťou na budúci prenájom v centre mesta.
Vzhľadom k tomu, že sa nachádza na vyvýšenom prízemí, je vhodnou príležitosťou aj na podnikanie (napr. pre advokáta, notára, či exekútora (v neďalekom vchode sa takýto typ kancelárie už nachádza), ale aj napr. pre súkromnú ambulanciu, kozmetiku....

Byt je s virtuálnou prehliadkou, ktorá Vám nahradí klasickú obhliadku – link:
Video – link: viac fotiek navštívte našu webovú stránku:
Nachádza sa na vyvýšenom prízemí tehlového bytového domu. Úžitková plocha bytu je 91,23 m2 + loggia (resp. malá terasa) do dvora. K bytu prislúcha aj pivnica o výmere 3,70 m2 v suteréne bytového domu. Na poschodí sú iba dva byty. Orientácia bytu je „J/S/V“ (Dve izby sú na „J“ - ulica Štúrova, obývacia izba je na „S - východ na loggiu“ a na „V“, kuchyňa je na „V a „S“. Ide o teplý byt s hrubým múrmi a vysokými stropmi. Je čiastočne prerobený, inak je v pôvodnom stave. V byte sú pôvodné drevené dvojité okná, ktoré sa dajú zrepasovať. Vo všetkých izbách sú zachovalé drevené parkety. V kuchyni a v kúpeľni dlažba. Priestranná murovaná kúpeľňa s oknom do dvora – s vaňou a sprchovacím kútom. Pokiaľ ide o teplo a vodu, tie sú ako v ostatných bytoch prostredníctvom správcovskej spoločnosti. Navyše je v kúpeľni je aj plynový prietokový ohrievač, čiže nie ste závislí na teplú vodu, ak je výpadok v meste. Interiérové dvere sú pôvodné drevené. Zaujímavosťou tohto bytu sú vysoké dvojkrídlové dvere do jednej z izieb, ale aj vchodové dvere, ktoré dýchajú históriou.
Súčasné dispozičné riešenie bytu:

- vstupná predsieň,
- samostatné WC s oknom do dvora,
- výstup na loggiu, na ktorú je aj výstup z obývačky,
- priestranná kuchyňa s jedálenskou časťou (na mieru robená kuchynská linka), (v minulosti kuchyňa bola rozdelená na hobby miestnosť a na kuchyňu – viď pôvodný pôdorys bytu)
- praktická komora pri kuchyni (s oknom),
- obývačka s výstupom na loggiu,
- dve izby,
- kúpeľňa s oknom,
- pivnica
Súčasný pôdorys a pôvodný pôdorys bytu nájdete medzi fotkami.
Bytový dom je z roku 1930 a je zaradený medzi národné kultúrne pamiatky, nie je zrekonštruovaný. Nachádza sa tam 10 bytov. Ak vchádzate do bytového domu, osloví Vás pri schodisku pôvodný mramorový sokel, ktorý taktiež dýcha históriou. Vzadu za bytovým domom sa nachádza spoločný dvor. Bytový dom nemá energetický certifikát.
Výhody bytu:
 lokalita (Staré Mesto, rýchla dostupnosť do centra mesta, zástavka MHD a električiek). V okolí je kompletná občianska vybavenosť – banky, poisťovne, kaviarne, obchody, reštaurácie,
 tehlový bytový dom s dvorom, OV.
Obhliadku
Na PREDAJ 3-izbový tehlový byt, ulica Štúrova,  Košice - Sta
Podobné inzeráty
Na PREDAJ 3-izbový tehlový byt, ulica Štúrova,  Košice - Sta
Exkluzívne Vám ponúkame Vám na predaj 3 izbový tehlový byt v osobnom vlastníctve v Košiciach – Staré Mesto, ulica Štúrova. Je určený pre klienta mestského typu, ktorý preferuje blízkosť do centra mesta, ale je aj investičnou príležitosťou na budúci prenájom v centre mesta. Vzhľadom k tomu, že sa nachádza na vyvýšenom prízemí, je vhodnou príležitosťou aj na podnikanie (napr. pre advokáta, notára, či exekútora (v neďalekom vchode sa takýto typ kancelárie už nachádza), ale aj napr. pre súkromnú ambulanciu, kozmetiku.... Byt je s virtuálnou prehliadkou, ktorá Vám nahradí klasickú obhliadku – link: Video – link: Pre viac fotiek navštívte našu webovú stránku: Nachádza sa na vyvýšenom prízemí tehlového bytového domu. Úžitková plocha bytu je 91,23 m2 + loggia (resp. malá terasa) do dvora. K bytu prislúcha aj pivnica o výmere 3,70 m2 v suteréne bytového domu. Na poschodí sú iba dva byty. Orientácia bytu je „J/S/V“ (Dve izby sú na „J“ - ulica Štúrova, obývacia izba je na „S - východ na loggiu“ a na „V“, kuchyňa je na „V a „S“. Ide o teplý byt s hrubým múrmi a vysokými stropmi. Je čiastočne prerobený, inak je v pôvodnom stave. V byte sú pôvodné drevené dvojité okná, ktoré sa dajú zrepasovať. Vo všetkých izbách sú zachovalé drevené parkety. V kuchyni a v kúpeľni dlažba. Priestranná murovaná kúpeľňa s oknom do dvora – s vaňou a sprchovacím kútom. Pokiaľ ide o teplo a vodu, tie sú ako v ostatných bytoch prostredníctvom správcovskej spoločnosti. Navyše je v kúpeľni je aj plynový prietokový ohrievač, čiže nie ste závislí na teplú vodu, ak je výpadok v meste. Interiérové dvere sú pôvodné drevené. Zaujímavosťou tohto bytu sú vysoké dvojkrídlové dvere do jednej z izieb, ale aj vchodové dvere, ktoré dýchajú históriou. Súčasné dispozičné riešenie bytu: - vstupná predsieň, - samostatné WC s oknom do dvora, - výstup na loggiu, na ktorú je aj výstup z obývačky, - priestranná kuchyňa s jedálenskou časťou (na mieru robená kuchynská linka), (v minulosti kuchyňa bola rozdelená na hobby miestnosť a na kuchyňu – viď pôvodný pôdorys bytu) - praktická komora pri kuchyni (s oknom), - obývačka s výstupom na loggiu, - dve izby, - kúpeľňa s oknom, - pivnica Súčasný pôdorys a pôvodný pôdorys bytu nájdete medzi fotkami. Bytový dom je z roku 1930 a je zaradený medzi národné kultúrne pamiatky, nie je zrekonštruovaný. Nachádza sa tam 10 bytov. Ak vchádzate do bytového domu, osloví Vás pri schodisku pôvodný mramorový sokel, ktorý taktiež dýcha históriou. Vzadu za bytovým domom sa nachádza spoločný dvor. Bytový dom nemá energetický certifikát. Výhody bytu:  lokalita (Staré Mesto, rýchla dostupnosť do centra mesta, zástavka MHD a električiek). V okolí je kompletná občianska vybavenosť – banky, poisťovne, kaviarne, obchody, reštaurácie,  tehlový bytový dom s dvorom, v osobnom vla
4-izbový byt, Štúrova ulica, centrum mesta Košice
Realitná kancelária RE/MAX vám exkluzívne ponúka na predaj 4- izbový byt s balkónom, nachádzajúci sa na Štúrovej ulici v užšom centre mesta Košice, južne od historického centra. Byt sa nachádza v meštianskom dome, ktorý je osadený v radovej zástavbe. ZÁKLADNÉ ÚDAJE: Lokalita : Štúrová ulica, Košice – Juh Dispozícia: 4 – izbový byt Úžitková plocha: 136,69 m2 Poschodie : 2. nadzemné podlažie Orientácia: S/Z DISPOZÍCIA BYTU: Byt má 4 obytné miestnosti a príslušenstvo, ktoré tvorí: predsieň, kúpeľňa s WC, kuchyňa, komora a chodba. POPIS BYTU: - drevené dvojité okná - vlysové podlahy/keramická dlažba POPIS BYTOVÉHO DOMU: Jedná sa o starý meštiansky dom osadený v radovej zástavbe, ktorý je murovaný a podpivničený s dvoma nadzemnými podlažiami a sedlovou strechou. Bytový dom prešiel rekonštrukciou (omietky, krytina, maľby a nátery). V dome sa nachádzajú 3 bytové jednotky a 3 nebytové priestory. Pôdorysný tvar domu do písmena „U“ tvorí uzavretý spoločný dvor a pavlač na 2. NP, ktorý vytvára pocit súkromia. Murovaný podpivničený objekt. POPIS OKOLIA: V okolí nehnuteľnosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť, sieť obchodov, služieb, školstva, kultúry. Výhodná poloha nehnuteľnosti v centre mesta v blízkosti obchodného centra AUPARK. Blízkosť hlavnej cesty umožňuje veľmi dobré dopravné možnosti na železničnú, autobusovú stanicu a MHD do všetkých mestských častí mesta. Kúpu bytu je možné realizovať v hotovosti alebo prostredníctvom hypotekárneho úveru, ktorý Vám bezplatne vybavíme priamo v našej kancelárií . V prípade záujmu ma prosím kontaktujte. fordítás magyar nyelvjárásban: 4 szobás lakás, Stúrova utca, Kassa belvárosa A RE/MAX ingatlaniroda kizárólagosan eladásra kínál egy 4 szobás erkélyes lakást Kassa szűk belvárosában, a Stúrova utcában, a történelmi belvárostól délre. A lakás egy sorházi polgári házban található. ALAPADATOK: Helyszín: Stúrova utca, Kassa – Dél Elrendezés: 4 szobás lakás Hasznos alapterület: 136,69 m2 Emelet: 2. emelet Tájolás: É/Ny A LAKÁS ELHELYEZÉSE: A lakásban 4 nappali és kiegészítők találhatók, felosztása: előszoba, fürdőszoba WC-vel, konyha, kamra és előszoba. A LAKÁS LEÍRÁSA: - dupla fa ablakok - fríz padlók/kerámia csempe A LAKÁSHÁZ LEÍRÁSA: Egy tégla építésű, két földszint feletti pincével és nyeregtetős, sorházi óvárosi ház. A lakóépület felújításon esett át (vakolat, tetőfedés, festés és bevonat). A házban 3 db lakóegység és 3 db nem lakás céljára szolgáló helyiség található. Az "U" betűs ház alaprajzi formáját egy zárt közös udvar és a 2. emeleti tetőtér alkotja, mely a magánélet érzetét kelti. Tégla épület pincével. A KÖRNYEZET LEÍRÁSA: Az ingatlan szomszédságában teljes körű civil szolgáltatások, üzlethálózat, szolgáltatások, oktatás és kultúra található. Az ingatlan kényelmes elhelyezkedése a belvárosban, közel az AUPARK bevásárlóközponthoz.
Predaj 3i byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenárdova
Exkluzívne vám ponúkame na predaj 3-izbový byt v Petržalke na Lenardovej ulici. Byt má celkovú podlahovú plochu 69,62 m2, vrátane pivnice o rozlohe 1,37 m2. Je na 8. poschodí z 12., s 2 výťahmi. Pozostáva z 3 obytných izieb, kuchyne a kúpeľne , WC a lodžie. Byt prešiel v roku 2013 kompletnou rekonštrukciou, kedy bola prerobená komplet kúpeľňa a samostatné WC, kuchyňa, výmena okien z plastov, vstavané skrine, podlahy, dvere. Boli prevedené aj dispozičné zmeny, kedy sa priečka medzi halou a jednou izbou zrušila a vznikla tým veľká obývacia miestnosť so vstupom z predsiene. Z kuchyne je výstup na balkón o výmere 3,60 m2, ktorý bol zasklený. Plastové okná sú s izolačným dvojsklom a vnútornými žalúziami. V kuchyni sa nachádza kuchynská linka so zabudovanými spotrebičmi: elektrická rúra s plynovým sporákom, chladnička s mrazničkou, nerezový drez s pákovou batériou, umývačka riadu, mikrovlnná rúra, digestor. V kúpeľni sa nachádza priestranný masážny sprchovací kút. WC je samostatné. V spálni a v obývacej izbe sú priestranné vstavané skrine. Mesačné zálohové platby na 2 osoby sú 154 € + elektrina 25 €. O DOME Bytový dom bol daný do užívania v r. 1985 a prešiel kompletnou rekonštrukciou v r. 2016. Je zateplený, má novú strechu, 2 nové výťahy a spoločné priestory. OKOLIE: Bytový dom sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite Petržalky s vynikajúcou dostupnosťou. Parkovanie pri dome je bezproblémové. V okolí je úplná občianska vybavenosť, MŠ a ZŠ, park, detské ihriská. Billa, McDonalds a i. CENA: Byt sa predáva čiastočne zariadený za celkovú cenu 215.000 EUR, vrátane provízie RK a kompletných právnych služieb a bezplatného poradenstva pri vybavovaní najvýhodnejšieho hypotekárneho úveru. Po úhrade kúpnej ceny je ihneď k dispozícii. Poteší ma váš záujem. Ingrid Urbanová, tel: .Skryť popis Predaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokFOTOGALÉRIA MAPA Predaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3
PREDAJ 3-izbový tehlový byt, ulica Štúrova, Košice - centrum
Exkluzívne Vám ponúkame Vám na predaj 3 izbový tehlový byt v osobnom vlastníctve v Košiciach – Staré Mesto, ulica Štúrova. Je určený pre klienta mestského typu, ktorý preferuje blízkosť do centra mesta, ale je aj investičnou príležitosťou na budúci prenájom v centre mesta. Vzhľadom k tomu, že sa nachádza na vyvýšenom prízemí, je vhodnou príležitosťou aj na podnikanie (napr. pre advokáta, notára, či exekútora (v neďalekom vchode sa takýto typ kancelárie už nachádza), ale aj napr. pre súkromnú ambulanciu, kozmetiku.... Byt je s virtuálnou prehliadkou, ktorá Vám nahradí klasickú obhliadku – link: Video – link: Pre viac fotiek navštívte našu webovú stránku: Nachádza sa na vyvýšenom prízemí tehlového bytového domu. Úžitková plocha bytu je 91,23 m2 + loggia (resp. malá terasa) do dvora. K bytu prislúcha aj pivnica o výmere 3,70 m2 v suteréne bytového domu. Na poschodí sú iba dva byty. Orientácia bytu je „J/S/V“ (Dve izby sú na „J“ - ulica Štúrova, obývacia izba je na „S - východ na loggiu“ a na „V“, kuchyňa je na „V a „S“. Ide o teplý byt s hrubým múrmi a vysokými stropmi. Je čiastočne prerobený, inak je v pôvodnom stave. V byte sú pôvodné drevené dvojité okná, ktoré sa dajú zrepasovať. Vo všetkých izbách sú zachovalé drevené parkety. V kuchyni a v kúpeľni dlažba. Priestranná murovaná kúpeľňa s oknom do dvora – s vaňou a sprchovacím kútom. Pokiaľ ide o teplo a vodu, tie sú ako v ostatných bytoch prostredníctvom správcovskej spoločnosti. Navyše je v kúpeľni je aj plynový prietokový ohrievač, čiže nie ste závislí na teplú vodu, ak je výpadok v meste. Interiérové dvere sú pôvodné drevené. Zaujímavosťou tohto bytu sú vysoké dvojkrídlové dvere do jednej z izieb, ale aj vchodové dvere, ktoré dýchajú históriou. Súčasné dispozičné riešenie bytu: - vstupná predsieň, - samostatné WC s oknom do dvora, - výstup na loggiu, na ktorú je aj výstup z obývačky, - priestranná kuchyňa s jedálenskou časťou (na mieru robená kuchynská linka), (v minulosti kuchyňa bola rozdelená na hobby miestnosť a na kuchyňu – viď pôvodný pôdorys bytu) - praktická komora pri kuchyni (s oknom), - obývačka s výstupom na loggiu, - dve izby, - kúpeľňa s oknom, - pivnica Bytový dom je z roku 1930 a je zaradený medzi národné kultúrne pamiatky, nie je zrekonštruovaný. Nachádza sa tam 10 bytov. Ak vchádzate do bytového domu, osloví Vás pri schodisku pôvodný mramorový sokel, ktorý taktiež dýcha históriou. Vzadu za bytovým domom sa nachádza spoločný dvor. Bytový dom nemá energetický certifikát. Výhody bytu:  lokalita (Staré Mesto, rýchla dostupnosť do centra mesta, zástavka MHD a električiek). V okolí je kompletná občianska vybavenosť – banky, poisťovne, kaviarne, obchody, reštaurácie,  tehlový bytový dom s dvorom,  v osobnom vlastníctve, bez tiarch Obhliadku nehnuteľnosti si môžete dohodnúť
PREDAJ 3-izbový tehlový byt,  Košice-centrum,   Štúrova ul.
Exkluzívne Vám ponúkame Vám na predaj 3 izbový tehlový byt v osobnom vlastníctve v Košiciach – Staré Mesto, ulica Štúrova. Je určený pre klienta mestského typu, ktorý preferuje blízkosť do centra mesta, ale je aj investičnou príležitosťou na budúci prenájom v centre mesta. Vzhľadom k tomu, že sa nachádza na vyvýšenom prízemí, je vhodnou príležitosťou aj na podnikanie (napr. pre advokáta, notára, či exekútora (v neďalekom vchode sa takýto typ kancelárie už nachádza), ale aj napr. pre súkromnú ambulanciu, kozmetiku.... Byt je s virtuálnou prehliadkou, ktorá Vám nahradí klasickú obhliadku – link: Video – link: Pre viac fotiek navštívte našu webovú stránku: Nachádza sa na vyvýšenom prízemí tehlového bytového domu. Úžitková plocha bytu je 91,23 m2 + loggia (resp. malá terasa) do dvora. K bytu prislúcha aj pivnica o výmere 3,70 m2 v suteréne bytového domu. Na poschodí sú iba dva byty. Orientácia bytu je „J/S/V“ (Dve izby sú na „J“ - ulica Štúrova, obývacia izba je na „S - východ na loggiu“ a na „V“, kuchyňa je na „V a „S“. Ide o teplý byt s hrubým múrmi a vysokými stropmi. Je čiastočne prerobený, inak je v pôvodnom stave. V byte sú pôvodné drevené dvojité okná, ktoré sa dajú zrepasovať. Vo všetkých izbách sú zachovalé drevené parkety. V kuchyni a v kúpeľni dlažba. Priestranná murovaná kúpeľňa s oknom do dvora – s vaňou a sprchovacím kútom. Pokiaľ ide o teplo a vodu, tie sú ako v ostatných bytoch prostredníctvom správcovskej spoločnosti. Navyše je v kúpeľni je aj plynový prietokový ohrievač, čiže nie ste závislí na teplú vodu, ak je výpadok v meste. Interiérové dvere sú pôvodné drevené. Zaujímavosťou tohto bytu sú vysoké dvojkrídlové dvere do jednej z izieb, ale aj vchodové dvere, ktoré dýchajú históriou. Súčasné dispozičné riešenie bytu: - vstupná predsieň, - samostatné WC s oknom do dvora, - výstup na loggiu, na ktorú je aj výstup z obývačky, - priestranná kuchyňa s jedálenskou časťou (na mieru robená kuchynská linka), (v minulosti kuchyňa bola rozdelená na hobby miestnosť a na kuchyňu – viď pôvodný pôdorys bytu) - praktická komora pri kuchyni (s oknom), - obývačka s výstupom na loggiu, - dve izby, - kúpeľňa s oknom, - pivnica Súčasný pôdorys a pôvodný pôdorys bytu nájdete medzi fotkami. Bytový dom je z roku 1930 a je zaradený medzi národné kultúrne pamiatky, nie je zrekonštruovaný. Nachádza sa tam 10 bytov. Ak vchádzate do bytového domu, osloví Vás pri schodisku pôvodný mramorový sokel, ktorý taktiež dýcha históriou. Vzadu za bytovým domom sa nachádza spoločný dvor. Bytový dom nemá energetický certifikát. Výhody bytu:  lokalita (Staré Mesto, rýchla dostupnosť do centra mesta, zástavka MHD a električiek). V okolí je kompletná občianska vybavenosť, tehlový bytový dom s dvorom, osobné vlastníctvo. Dohoda na cene možná. PONÚKNITE. Obhliadku nehnuteľnosti si môž
Bytové domy RIVERSIDE - byty na predaj, Staré sídlisko
Finalreality Vám ponúka na predaj byty vo vyhľadávanej tichej lokalite na starom sídlisku. K bytovému komplexu RIVERSIDE sa dostanete z ulice Aurela Stodolu v Prievidzi. Byty su v predpredaji, kolaudácia bloku C-D prebehne v roku 2023. Poloha bytových domov je lukratívna najmä kvôli rýchlej dostupnosti, občianskej vybavenosti (škôlky, školy, potraviny, pošta, kultúrne zariadenia), ktorá im však neuberá na pokoji, ktorý v tejto lokalite nájdete. V každom z dvoch blokov A-B a C-D si záujemcovia môžu vybrať zo 40 bytov na piatich podlažiach, ktoré im budú odovzdané v prevedení holobyt. V predaji sú oba bloky. Každý z blokov disponuje garážami, pivnicami, výťahom, terasami či balkónmi a majitelia prízemných bytov budú môcť tráviť voľné chvíle aj na terase s predzáhradkami. Blok A-B 2NP A3 - 3 izbový byt 75,66 m² balkón 11,27 m² A7 - 3 izbový byt 76,07 m² balkón 11,27 m² B3 - 3 izbový byt 75,66 m² balkón 11,27 m² B7 - 3 izbový byt 76,07 m² balkón 11,27 m² 3NP A12 - 3 izbový byt 76,07 m² balkón 11,27 m² B8 - 3 izbový byt 75,66 m² balkón 11,27 m² B12 - 3 izbový byt 76,07 m² balkón 11,27 m² 4NP B13 - 3 izbový byt 75,66 m² balkón 11,27 m² B17 - 3 izbový byt 76,07 m² balkón 11,27 m² 5NP A19 - 3 izbový byt 75,86 m² balkón 19,92 m² B18 - 3 izbový byt 78,22 m² balkón 40,94 m² Blok C-D 2NP C7 - 3 izbový byt 76,07 m² balkón 11,27 m² D3 - 3 izbový byt 75,66 m² balkón 11,27 m² D7 - 3 izbový byt 76,07 m² balkón 11,27 m² 3NP C12 - 3 izbový byt 76,07 m² balkón 11,27 m² D12 - 3 izbový byt 76,07 m² balkón 11,27 m² 4NP C17 - 3 izbový byt 76,07 m² balkón 11,27 m² 5NP C19 - 3 izbový byt 75,86 m² balkón 19,92 m² možnosť dokúpiť: vonkajšie parkovacie miesto, pivnica, garáž PLATBA: 20% po podpise rezervačnej zmluvy na základe právoplatného staveb. povolenia 80% po kolaudácii Bližšie informácie o ponuke RIVERSIDE, na starom sídlisku v Prievidzi, môžete získať na telefónnom čísle alebo na info@