inzercia, predaj, predám, bazár

NA PREDAJ: 4IZBOVÝ MEZONETOVÝ BYT, UL. KRÁĽA ŽIGMUNDA, DUNAJ

Kategória: Byty

NA PREDAJ 4IZBOVÝ MEZONET BYT VO VYHĽADÁVANEJ LOKALITE - UL. KRÁĽA ŽIGMUNDA - DUNAJSKÁ STREDA

*** Priestranný, svojou dispozíciou veľmi atraktívny byt, vo vyhľadávanej lokalite***


Realitná kancelária RE/MAX ponúka EXLUZÍVNE na predaj slnečný 4izbový byt vo vyhľadávanej časti UL. KRÁĽA ŽIGMUNDA - DUNAJSKÁ STREDA, s vynikajúcou dostupnosťou do CENTRA len 5min či už autom , alebo MHD ( priamo pri obytnom dome ).

Byt s rozlohou( 106,27m2 bez balkónu) sa nachádza na 4.a 5. podlaží obytného domu. Jedná sa o 4izbový mezonetový byt, ktorý sa nachádza po 2podlažiach zvisle spojených pravotočivým schodiskom.

Dispozícia bytu:
NA 4.PODLAŽÍ:
- predsieň 7,96m2
- wc s umývadlom 1,96m2
- obývacia izba spojená s kuchyňou s výstupom na balkón 22,67m2
- šatník 5,03m2
- izba s výstupom na balkón 14,47m2
NA 5.PODLAŽÍ:
- schodište 4,21m2
- chodba 3,39m2
- kúpeľňa s wc 10,14m2
- 2x izba 15,61m2

Loggia - 3,39m2

- kúrenie je riešené samostaným plynovým kotlom
- okná plastové s izotermickým dvojsklom
- interiérové dvere - drevené s drevenými zárubňami
- bezpečnostné vchodové dvere
- v izbách sú plávajúce podlahy
- v kuchyni kuchynská linka so zabudovanými spotrebičmi
- v kúpeľni: rohová vaňa, umývadlo, wc, bidet
- v dolnej miestnosti - obývačke je klimatizácia
- na prízemí bytového domu sa nachádza spoločná miestnosť - kočikáreň
- zavedený vysokorýchlostný optický internet
- v obývačke LED strop s bodovým osvetlenim a voľbou farebných odtieňov


Do bytového domu je vstup s čipom alebo kódom a v dome je aj výťah. Dom bol skolaudovaný v roku 2009 a nachádza sa uzatvorenom areáli, kde sa nachádza aj jedno vyhradené parkovacie státie k bytu. V areáli sa nachádza aj detské ihrisko.
Svojou dispozíciou a lokalitou je byt vhodný pre mladú rodinu, alebo seniorov, ako aj byt na výhodnú investíciu. Napriek tomu, že sa nehnuteľnosť nachádza na sídlisku v okolí je veľa stromov a zelene.

Bytový dom je pod súkromnou správou DOMOV DS, s.r.o..


Hygiena a čistota spoločných priestorov je zabezpečená externou firmou každý týždeň. Areál udržiavaný správcouskou spoločnosťou po celý rok.
Dve elektrické brány pre vchod do areálu s diaľkovým ovladaním.


Mesačné náklady 150,- EUR/3osoby

BYT SA PREDÁVA S KOMPLETNÝM ZARIADENÍM A BUDE VOĽNÝ V MESIACI OKTÓBER 2022.


POLOHA A OBČIANSKA VYBAVENOSŤ:
V blízkosti bytového domu (2-3 minúty) sa nachádzajú potraviny, lekáreň, drogéria, kaviarne, reštaurácie, posilňovňa, pošta, nákupné strediská, zastávky MHD a taktiež materská a základná škola.


FINANCOVANIE: Súčasťou našej kancelárie je hypotekárne centrum, kde vám kompletný servis zastreší naša hypotekárna špecialistka s dlhoročnými skúsenosťami v oblasti financovania. Vybavenie hypotéky je možné u nás vo všetkých bankách.

V CENE JE ZAHRNUTÉ: Provízia RK, poskytnutie komplexných realitných a právnych slu
NA PREDAJ: 4IZBOVÝ MEZONETOVÝ BYT, UL. KRÁĽA ŽIGMUNDA, DUNAJ
Podobné inzeráty
PREDAJ: 4IZBOVÝ MEZONETOVÝ BYT, DUNAJSKÁ STREDA
OPÄŤ V PONUKE! IHNEĎ VOĽNÝ KI NASŤAHOVANIU! NA PREDAJ 4IZBOVÝ MEZONET BYT VO VYHĽADÁVANEJ LOKALITE - UL. KRÁĽA ŽIGMUNDA - DUNAJSKÁ STREDA *** Priestranný, svojou dispozíciou veľmi atraktívny byt, vo vyhľadávanej lokalite*** Realitná kancelária RE/MAX ponúka EXLUZÍVNE na predaj slnečný 4izbový byt vo vyhľadávanej časti UL. KRÁĽA ŽIGMUNDA - DUNAJSKÁ STREDA, s vynikajúcou dostupnosťou do CENTRA len 5min či už autom , alebo MHD ( priamo pri obytnom dome ). Byt s rozlohou( 106,27m2 bez balkónu) sa nachádza na 4.a 5. podlaží obytného domu. Jedná sa o 4izbový mezonetový byt, ktorý sa nachádza po 2podlažiach zvisle spojených pravotočivým schodiskom. Dispozícia bytu: NA 4.PODLAŽÍ: - predsieň 7,96m2 - wc s umývadlom 1,96m2 - obývacia izba spojená s kuchyňou s výstupom na balkón 22,67m2 - šatník 5,03m2 - izba s výstupom na balkón 14,47m2 NA 5.PODLAŽÍ: - schodište 4,21m2 - chodba 3,39m2 - kúpeľňa s wc 10,14m2 - 2x izba 15,61m2 Loggia - 3,39m2 - kúrenie je riešené samostaným plynovým kotlom - okná plastové s izotermickým dvojsklom - interiérové dvere - drevené s drevenými zárubňami - bezpečnostné vchodové dvere - v izbách sú plávajúce podlahy - v kuchyni kuchynská linka so zabudovanými spotrebičmi - v kúpeľni: rohová vaňa, umývadlo, wc, bidet - v dolnej miestnosti - obývačke je klimatizácia - na prízemí bytového domu sa nachádza spoločná miestnosť - kočikáreň - zavedený vysokorýchlostný optický internet - v obývačke LED strop s bodovým osvetlenim a voľbou farebných odtieňov Do bytového domu je vstup s čipom alebo kódom a v dome je aj výťah. Dom bol skolaudovaný v roku 2009 a nachádza sa uzatvorenom areáli, kde sa nachádza aj jedno vyhradené parkovacie státie k bytu. V areáli sa nachádza aj detské ihrisko. Svojou dispozíciou a lokalitou je byt vhodný pre mladú rodinu, alebo seniorov, ako aj byt na výhodnú investíciu. Napriek tomu, že sa nehnuteľnosť nachádza na sídlisku v okolí je veľa stromov a zelene. Bytový dom je pod súkromnou správou DOMOV DS, s.r.o.. Hygiena a čistota spoločných priestorov je zabezpečená externou firmou každý týždeň. Areál udržiavaný správcouskou spoločnosťou po celý rok. Dve elektrické brány pre vchod do areálu s diaľkovým ovladaním. Mesačné náklady 150,- EUR/3osoby BYT SA PREDÁVA S KOMPLETNÝM ZARIADENÍM A JE IHNEĎ VOĽNÝ. POLOHA A OBČIANSKA VYBAVENOSŤ: V blízkosti bytového domu (2-3 minúty) sa nachádzajú potraviny, lekáreň, drogéria, kaviarne, reštaurácie, posilňovňa, pošta, nákupné strediská, zastávky MHD a taktiež materská a základná škola. FINANCOVANIE: Súčasťou našej kancelárie je hypotekárne centrum, kde vám kompletný servis zastreší naša hypotekárna špecialistka s dlhoročnými skúsenosťami v oblasti financovania. Vybavenie hypotéky je možné u nás vo všetkých bankách.
Na PRENÁJOM 4izbový byt Mezonet
Na PRENÁJOM / Kiadó / For RENT! Slnečný 4izbový byt vo vyhľadávanej časti UL. KRÁĽA ŽIGMUNDA - DUNAJSKÁ STREDA, s vynikajúcou dostupnosťou do CENTRA len 5min či už autom , alebo MHD ( priamo pri obytnom dome ). K bytu je aj jedno vyhradené parkovacie státie. V areáli sa nachádza aj detské ihrisko. BYT SA PRENAJÍMA S KOMPLETNÝM ZARIADENÍM A JE IHNEĎ VOĽNÝ. Byt s rozlohou 106,27m2 + balkón sa nachádza na 4.a 5. podlaží obytného domu. Jedná sa o 4izbový mezonet! V bytovom dome sa nachádza výťah značky Schindler, Do bytového domu je vstup s čipom alebo kódom o čistotu a hygienu spoločných priestorov sa stará externá spoločnosť. Dispozícia bytu: NA 4.PODLAŽÍ: - predsieň 7,96m2 - wc s umývadlom 1,96m2 - obývacia izba spojená s kuchyňou s výstupom na balkón 22,67m2 - šatník 5,03m2 - izba s výstupom na balkón 14,47m2 NA 5.PODLAŽÍ: - schodište 4,21m2 - chodba 3,39m2 - kúpeľňa s wc 10,14m2 - 2x izba 15,61m2 Loggia - 3,39m2 - kúrenie je riešené samostaným plynovým kotlom - okná plastové s izotermickým dvojsklom - interiérové dvere - drevené s drevenými zárubňami - bezpečnostné vchodové dvere - v izbách sú plávajúce podlahy - v kuchyni kuchynská linka so zabudovanými spotrebičmi - v kúpeľni: rohová vaňa, umývadlo, wc, bidet - v dolnej miestnosti - obývačke je klimatizácia - na prízemí bytového domu sa nachádza spoločná miestnosť - kočikáreň - zavedený vysokorýchlostný optický internet - v obývačke LED strop s bodovým osvetlenim a voľbou farebných odtieňov Napriek tomu, že sa nehnuteľnosť nachádza na sídlisku v okolí je veľa stromov a zelene. Dve elektrické brány pre vchod do areálu s diaľkovým ovladaním. POLOHA A OBČIANSKA VYBAVENOSŤ: V blízkosti bytového domu (2-3 minúty) sa nachádzajú potraviny, lekáreň, drogéria, kaviarne, reštaurácie, posilňovňa, pošta, nákupné strediská, zastávky MHD a taktiež materská a základná škola.
TOP 4-izbový byt Mezonet s vlastným park. v uzavretom areáli
Na Predaj / Eladó / For Sale! Slnečný nadštandardný 4izbový byt MEZONET vo vyhľadávanej časti UL. KRÁĽA ŽIGMUNDA - DUNAJSKÁ STREDA, 10ročný byt.dom s vynikajúcou dostupnosťou do CENTRA len 5min či už autom , alebo MHD ( priamo pri obytnom dome ). K bytu je aj jedno vyhradené parkovacie státie. V areáli sa nachádza aj detské ihrisko. BYT SA Predáva S KOMPLETNÝM ZARIADENÍM A JE IHNEĎ VOĽNÝ. Byt s rozlohou 106,27m2 + balkón sa nachádza na 4.a 5. podlaží obytného domu. Jedná sa o 4izbový mezonet! V bytovom dome sa nachádza výťah značky Schindler, Do bytového domu je vstup s čipom alebo kódom o čistotu a hygienu spoločných priestorov sa stará externá spoločnosť. Dispozícia bytu: NA 4.PODLAŽÍ: - predsieň 7,96m2 - wc s umývadlom 1,96m2 - obývacia izba spojená s kuchyňou s výstupom na balkón 22,67m2 - šatník 5,03m2 - izba s výstupom na balkón 14,47m2 NA 5.PODLAŽÍ: - schodište 4,21m2 - chodba 3,39m2 - kúpeľňa s wc 10,14m2 - 2x izba 15,61m2 so vstavanou skriňou! Loggia - 3,39m2 - kúrenie je riešené samostaným plynovým kotlom - okná plastové s izotermickým dvojsklom - interiérové dvere - drevené s drevenými zárubňami - bezpečnostné vchodové dvere - v izbách sú plávajúce podlahy - v kuchyni kuchynská linka so zabudovanými spotrebičmi - v kúpeľni: rohová vaňa, umývadlo, wc, bidet - v dolnej miestnosti - obývačke je klimatizácia - na prízemí bytového domu sa nachádza spoločná miestnosť - kočikáreň - zavedený vysokorýchlostný optický internet - v obývačke LED strop s bodovým osvetlenim a voľbou farebných odtieňov Napriek tomu, že sa nehnuteľnosť nachádza na sídlisku v okolí je veľa stromov a zelene. Dve elektrické brány pre vchod do areálu s diaľkovým ovladaním. POLOHA A OBČIANSKA VYBAVENOSŤ: V blízkosti bytového domu (2-3 minúty) sa nachádzajú potraviny, lekáreň, drogéria, kaviarne, reštaurácie, posilňovňa, pošta, nákupné strediská, zastávky MHD a taktiež materská a základná škola. Cena: 185000,- V prípade kúpy ponúkanej nehnuteľnosti je možnosť zarátať Vašu vlastnú nehnuteľnosť ako protihodnotu +-dohodou !
TOP 4-izbový byt Mezonet s vlastným park. v uzavretom areáli
Na Predaj / Eladó / For Sale! Slnečný nadštandardný 4izbový byt MEZONET vo vyhľadávanej časti UL. KRÁĽA ŽIGMUNDA - DUNAJSKÁ STREDA, 10ročný byt.dom s vynikajúcou dostupnosťou do CENTRA len 5min či už autom , alebo MHD ( priamo pri obytnom dome ). K bytu je aj jedno vyhradené parkovacie státie. V areáli sa nachádza aj detské ihrisko. BYT SA Predáva S KOMPLETNÝM ZARIADENÍM A JE IHNEĎ VOĽNÝ. Byt s rozlohou 106,27m2 + balkón sa nachádza na 4.a 5. podlaží obytného domu. Jedná sa o 4izbový mezonet! V bytovom dome sa nachádza výťah značky Schindler, Do bytového domu je vstup s čipom alebo kódom o čistotu a hygienu spoločných priestorov sa stará externá spoločnosť. Dispozícia bytu: NA 4.PODLAŽÍ: - predsieň 7,96m2 - wc s umývadlom 1,96m2 - obývacia izba spojená s kuchyňou s výstupom na balkón 22,67m2 - šatník 5,03m2 - izba s výstupom na balkón 14,47m2 NA 5.PODLAŽÍ: - schodište 4,21m2 - chodba 3,39m2 - kúpeľňa s wc 10,14m2 - 2x izba 15,61m2 so vstavanou skriňou! Loggia - 3,39m2 - kúrenie je riešené samostaným plynovým kotlom - okná plastové s izotermickým dvojsklom - interiérové dvere - drevené s drevenými zárubňami - bezpečnostné vchodové dvere - v izbách sú plávajúce podlahy - v kuchyni kuchynská linka so zabudovanými spotrebičmi - v kúpeľni: rohová vaňa, umývadlo, wc, bidet - v dolnej miestnosti - obývačke je klimatizácia - na prízemí bytového domu sa nachádza spoločná miestnosť - kočikáreň - zavedený vysokorýchlostný optický internet - v obývačke LED strop s bodovým osvetlenim a voľbou farebných odtieňov Napriek tomu, že sa nehnuteľnosť nachádza na sídlisku v okolí je veľa stromov a zelene. Dve elektrické brány pre vchod do areálu s diaľkovým ovladaním. POLOHA A OBČIANSKA VYBAVENOSŤ: V blízkosti bytového domu (2-3 minúty) sa nachádzajú potraviny, lekáreň, drogéria, kaviarne, reštaurácie, posilňovňa, pošta, nákupné strediská, zastávky MHD a taktiež materská a základná škola. Cena: 179900,- V prípade kúpy ponúkanej nehnuteľnosti je možnosť zarátať Vašu vlastnú nehnuteľnosť ako protihodnotu +-dohodou !
TOP 4-izbový byt Mezonet s vlastným park. v uzavretom areáli
Na Predaj / Eladó / For Sale! Slnečný nadštandardný 4izbový byt MEZONET vo vyhľadávanej časti UL. KRÁĽA ŽIGMUNDA - DUNAJSKÁ STREDA, 10ročný byt.dom s vynikajúcou dostupnosťou do CENTRA len 5min či už autom , alebo MHD ( priamo pri obytnom dome ). K bytu je aj jedno vyhradené parkovacie státie. V areáli sa nachádza aj detské ihrisko. BYT SA Predáva S KOMPLETNÝM ZARIADENÍM A JE IHNEĎ VOĽNÝ. Byt s rozlohou 106,27m2 + balkón sa nachádza na 4.a 5. podlaží obytného domu. Jedná sa o 4izbový mezonet! V bytovom dome sa nachádza výťah značky Schindler, Do bytového domu je vstup s čipom alebo kódom o čistotu a hygienu spoločných priestorov sa stará externá spoločnosť. Dispozícia bytu: NA 4.PODLAŽÍ: - predsieň 7,96m2 - wc s umývadlom 1,96m2 - obývacia izba spojená s kuchyňou s výstupom na balkón 22,67m2 - šatník 5,03m2 - izba s výstupom na balkón 14,47m2 NA 5.PODLAŽÍ: - schodište 4,21m2 - chodba 3,39m2 - kúpeľňa s wc 10,14m2 - 2x izba 15,61m2 so vstavanou skriňou! Loggia - 3,39m2 - kúrenie je riešené samostaným plynovým kotlom - okná plastové s izotermickým dvojsklom - interiérové dvere - drevené s drevenými zárubňami - bezpečnostné vchodové dvere - v izbách sú plávajúce podlahy - v kuchyni kuchynská linka so zabudovanými spotrebičmi - v kúpeľni: rohová vaňa, umývadlo, wc, bidet - v dolnej miestnosti - obývačke je klimatizácia - na prízemí bytového domu sa nachádza spoločná miestnosť - kočikáreň - zavedený vysokorýchlostný optický internet - v obývačke LED strop s bodovým osvetlenim a voľbou farebných odtieňov Napriek tomu, že sa nehnuteľnosť nachádza na sídlisku v okolí je veľa stromov a zelene. Dve elektrické brány pre vchod do areálu s diaľkovým ovladaním. POLOHA A OBČIANSKA VYBAVENOSŤ: V blízkosti bytového domu (2-3 minúty) sa nachádzajú potraviny, lekáreň, drogéria, kaviarne, reštaurácie, posilňovňa, pošta, nákupné strediská, zastávky MHD a taktiež materská a základná škola. Cena: 179000,- V prípade kúpy ponúkanej nehnuteľnosti je možnosť zarátať Vašu vlastnú nehnuteľnosť ako protihodnotu +-dohodou !
Mezonet na sídlisku Východ na PREDAJ
Typ: 4-izbový byt Ulica: Fraňa Kráľa Mestská časť: Východ Obec: Spišská Nová Ves Ponúkame na predaj moderný mezonetový byt na Ulici Fraňa Kráľa, vo vynikajúcej lokalite centra mesta.  Pôvodne 4 izbový mezonetový byt prerobený na 3-izbový s loggiou a vlastným elektrickým kúrením na najvyššom poschodí 5/5. Vrchné podlažie bytu má oceľovú konštrukciu a vlastnú klimatickú jednotku nad posteľou. Byt sa predáva so zariadením, ktoré môžete vidieť na fotkách.  Kompletné náklady domácnosti pre 4-čelnnú rodinu sú 150 eur. Vek bytu je 20 rokov, takže má určité známky užívania, napriek tomu je byt jedinečný a teplý.  Byt má rozlohu: 96m2, pričom spodná časť bytu má: 69 m2 a vrchná 24 m2. Dispozícia: Vstupná chodba, samostatný šatník uzatvárateľný dverami, detská izba pozostávajúca z dvoch spojených izieb s výstupom na balkón - ktorý je ale uzamykateľný, priestranná kúpeľňa a kuchyňa s obývacou miestnosťou. Schodmi sa dostaneme do nočnej časti – spálne s vstavanými skriňami, strešným oknom  a klimatizačnou jednotkou.  Byt je vo veľmi dobrom stave s orientáciou: juho západ/severo východ. Mesačné náklady na byt: Bytový dom prešiel kompletnou rekonštrukciou, nový výťah, zateplenie. K bytu prislúcha aj pivnica. V spodnej časti bytového domu sa nachádza aj tzv. kočikáreň. Parkovanie: bezproblémové, verejné v blízkosti bytového domu.  Do centra mesta Spišská Nová Ves je to približne 5 minút pešo. K obchodnému centru MADARAS je to približne 10 minút pešo. V okolí sa nachádza kompletná občianska vybavenosť.  Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: čiastočne prerobený Celková plocha: 92 m2 Úžitková plocha: 89 m2 Typ poschodia: posledné poschodie Loggia: áno Počet podlaží: 2 Počet izieb: 4 Výťah: áno Klimatizácia: áno Parkovanie: verejné Zariadenie: čiastočne Zateplený objekt: áno Vykurovanie: vlastné - elektrické Pivnica: áno