inzercia, predaj, predám, bazár

Na predaj 5 izb. RD s garážou na pozemku 600 m2 v Michal na

Kategória: Domy

Realitná kancelária Xpert Reality ponúka na predaj 5 izbový rodinný dom s celkovou úžitkovou plochou 276 m2 bez podpivničenia a bez garáže. Pozemok vo veľkosti 600 m2 v tichej a kľudnej časti v obci Michal na Ostrove. Rodinný dom je napojený na IS: plyn, obecná voda, elektrina / 220-380V/, studňa.
Dom sa predáva s nábytkom aj kuchynskou linkou so spotrebičmi. V pivničných priestoroch sa nachádzajú miestnosti, ktoré sú využívané na rôzne účely s možnosťou prerobiť na fitnes resp. spraviť z nich ďalšie obytné miestnosti alebo priestory pre podnikanie. Vykurovanie je zabezpečené v celom dome aj v pivnici s plynovým kotlom.
K rodinnému domu patrí aj garáž s vedľajšou budovou 42 m2, pivnica 100 m2.
Kolaudácia domu : 1985
Izolácia strechy : 2015

Prečo kúpiť túto nehnuteľnosť:

+ pekný pozemok-záhrada
+ dom je obývateľný bez ďalších investícií
+ viacúčelové využitie na bývanie, prenájom
+ bezproblémové parkovanie
+ pozemok je oplotený, slnečný a rovinatý
+ nízke náklady na bývania do 180 €
+ dobrá občianska vybavenosť
+ pivnica a garáž
+ rodinný dom je postavený z tehál
+ sauna
+ pekná terasa
+ 37 ročná nehnuteľnosť

Perfektné bývanie s dostatkom priestoru .

C E N A : 205 000,-€
V cene je zahrnutá provízia RK.

Prosím , kontaktujte ma ohľadom detailnejších informácií.

tel. : alebo mailom: takacs@

Obec Michal na Ostrove leží 11 km od okresného mesta Dunajská Streda , a 40 km od hlavného mesta Bratislava, čo je mimoriadne výhodné aj vďaka tomu, že má vynikajúce dopravné spojenie na všetky smery. Poskytuje výbornú občiansku vybavenosť (obchod, pošta, MŠ s VJM a ZŠ, detský lekár, lekár pre dospelých, lekáreň, reštaurácia, záhradnícke potreby, COOP, súkromné obchody, detské ihrisko a mnoho miest na oddych. ) V obci sa nachádza autobusová zastávka, ktorá zabezpečuje spojenie s Dunajskou Stredou a Bratislavou, vlaková stanica sa nachádza na okraji dediny. Ďalej tu nájdeme viaceré športy. Prostredie ponúka možnosť kombinácie ticha a kľudu okolitej prírody, peších túr a výletov. Okolie sa vyznačuje vynikajúcimi možnosťami pre cyklistiku, vodné športy a na žitnoostrovských rančoch sa možno oboznámiť aj lukostreleckým jazdectvom. Okolie sa vyznačuje vynikajúcimi možnosťami pre cyklistiku, vodné športy a na žitnoostrovských rančoch sa možno oboznámiť aj lukostreleckým jazdectvom. Prostredie ponúka možnosť kombinácie ticha a kľudu okolitej prírody, peších túr a výletov.


Dom je vhodnou voľbou pre každého, kto si chce splniť svoj sen a vymeniť bývanie v byte za bývanie v priestrannom rodinnom dome so záhradou, ktorá poskytuje deťom priestor na každodenné šantenie a dospelým na oddych a relax ale aj možnosť realizácie sa v pestovaní vlastných bio plodín atď.

Tento dom so svojím pôvabom a praktickým vnútorným riešením láka svojho budúceho majiteľa a pozýva Vás na obhliadku.


Bezplatná ponuka financovania prostredníc
Na predaj 5 izb. RD s garážou na pozemku 600 m2 v Michal na
Podobné inzeráty
NA PREDAJ: rodinný dom na pozemku 413 m2, Dolný Bar
Ponúkam na predaj nízkoenergetický, samostatne stojaci rodinný dom na kľúč v obci Dolný Bar, iba 5 km od Dunajskej Stredy. DOM: možnosť výberu výstavby domu: - 3 izb. o rozlohe 75 m2 (s garážou alebo bez garáže) - 4 izb. o rozlohe 100 m2 (s garážou alebo bez garáže) Dispozícia: vstupná chodba, 2, resp. 3 samostatné izby, svetlá obývačka spojená s kuchyňou a krbom, špajza, kúpeľňa, samostatná toaleta Konštrukčné materiály: tehla, 15 cm izolácia, rovná strecha s 30 cm izoláciou a štrkom, drevené okná z Europrofilu s trojsklom elektrické podlahové kúrenie Dom sa ponúka v štandarde s kuchynskou linkou a zabudovanými spotrebičmi (varná doska, elektrická rúra, umývačka, chladnička s mrazničkou, digestor), podlahy, dvere, zárubne, obklady, sanita, predpríprava na alarm. POZEMOK: 413 m2 oplotený upravený, zatrávnený, so závlahovým systémom spevnené plochy na parkovanie IS: elektrika, voda, kanalizácia, vlastná studňa CENY: 3 izb. bez garáže 185.000 EUR 3 izb. s garážou 210.000 EUR 4 izb. bez garáže 200.000 EUR 4 izb. s garážou 250.000 EUR Stanislava Kukuľová
2 izb. a 4izb. byty v RD s pozemkom vo Hviezdoslavove
Ponúkame na predaj byty v rodinnom dome s v obytnej zóne v juhovýchodnej časti obce Hviezdoslavova – Slnečné záhrady, Rumančeková ul. - 2 izb byt so zahrádkou, 2 izb.byt s balkónom a 4 izb. mezonet s veľkým pozemkom. - 4 izb. mezonet - úžitková plocha bytu je 90 m2 + záhrada 177 m2 + dve parkovacie miesta zo zámkovej dlažby 39 m2. Dispozícia bytu: prízemie: zádverie, chodba so vstupom do obývacej izby s východom do záhrady, samostatnej kuchyne, wc, schodisko, sklad pod schodiskom poschodie: tri spálne, kúpeľňa s predprípravou na vaňu, umývadlovú zostavu a wc, technická miestnosť - 2 izb.byt – nachádza sa na prízemí s úžitkovou plochou 46m2 + záhrada 47m2+ dve parkovacie miesta zo zámkovej dlažby 37 m2. Dispozícia bytu: zádverie, chodba so vstupom do obývacej izby spojenou s kuchyňou a východom do záhrady, samostatnej spálne, kúpeľňa s predprípravou na vaňu, umývadlovú zostavu a wc. - 2 izb.byt v štandarde – byt na poschodi s úžitkovou plochou 53 m2 + balkón 5m2. K bytu prislúchajú dve parkovacie miesta. Dispozícia bytu: schodisko, chodba so vstupom do obývacej izby spojenou s kuchyňou a východom na balkón, samostatná spálňa, kúpeľňa so sprchovým kútom, umývadlová zostava a wc, technická miestnosť. Technická špecifikácia stavby : - dom napojený na všetky IS - voda, elektrina, kanalizácia - murivo - 30 cm tehla - zateplenie 15 cm polystyren - vnútorné priečky – 11,5 cm tehla - sedlová strecha pokrytá betónovou strešnou krytinou Terran - strešná izolácia – 40 cm zateplenie - stropy domu – sadrokartón, maľba biela - okná plastové, 6 komorové 3-sklo, vstupné dvere - vnútorné omietky sádrové - vykurovanie elektrické vodné podlahové kúrenie s reguláciou teploty. - vlastný inteligentný elektrický kotol na ohrev TÚV - rekuperácia - dátové rozvody v každej izbe - terénne úpravy na pozemku, vybudované parkovisko pre dve vozidlá Výhodou lokality je výborné napojenie do Bratislavy cestným obchvatom R7 vzdialený cca 1,5 km alebo vlakovým spojom v pešej dostupnosti 700m. V blízkosti na pešo je Billa, Jednota, v obci plná občianska vybavenosť - reštaurácie, škola, škôlka. Ceny bytov - 4 izb. mezonet 195.000 € holobyt - 2 izb. prízemie 145.000 € holobyt, 152.000 € v štandarde - 2 izb. poschodie 129.900 € v štandarde Bližšie informácie o ponúkanej nehnuteľnosti alebo záujem o obhliadku kontaktujte: Barátová Jana info@ Pri kontaktovaní emailom, Vás prosíme uvádzať na Vás i telefonický kontakt. Zabezpečíme BEZPLATNÝ kompletný hypotekárny servis. K dispozícii Vám bude náš hypotekárny špecialista, ktorý Vám dojedná najvýhodnejšie podmienky.
5 izb. RD s garážou na pozemku 600 m2 v Michal na Ostrove
Realitná kancelária Xpert Reality ponúka na predaj 5 izbový rodinný dom s celkovou úžitkovou plochou 276 m2 bez podpivničenia a bez garáže. Pozemok vo veľkosti 600 m2 v tichej a kľudnej časti v obci Michal na Ostrove. Rodinný dom je napojený na IS: plyn, obecná voda, elektrina / 220-380V/, studňa. Dom sa predáva s nábytkom aj kuchynskou linkou so spotrebičmi. V pivničných priestoroch sa nachádzajú miestnosti, ktoré sú využívané na rôzne účely s možnosťou prerobiť na fitnes resp. spraviť z nich ďalšie obytné miestnosti alebo priestory pre podnikanie. Vykurovanie je zabezpečené v celom dome aj v pivnici s plynovým kotlom. K rodinnému domu patrí aj garáž s vedľajšou budovou 42 m2, pivnica 100 m2. Kolaudácia domu : 1985 Izolácia strechy : 2015 Prečo kúpiť túto nehnuteľnosť: + pekný pozemok-záhrada + dom je obývateľný bez ďalších investícií + viacúčelové využitie na bývanie, prenájom + bezproblémové parkovanie + pozemok je oplotený, slnečný a rovinatý + nízke náklady na bývania do 180 € + dobrá občianska vybavenosť + pivnica a garáž + rodinný dom je postavený z tehál + sauna + pekná terasa + 37 ročná nehnuteľnosť Perfektné bývanie s dostatkom priestoru . C E N A : 205 000,-€ V cene je zahrnutá provízia RK. Prosím , kontaktujte ma ohľadom detailnejších informácií. tel. : alebo mailom: takacs@ Obec Michal na Ostrove leží 11 km od okresného mesta Dunajská Streda , a 40 km od hlavného mesta Bratislava, čo je mimoriadne výhodné aj vďaka tomu, že má vynikajúce dopravné spojenie na všetky smery. Poskytuje výbornú občiansku vybavenosť (obchod, pošta, MŠ s VJM a ZŠ, detský lekár, lekár pre dospelých, lekáreň, reštaurácia, záhradnícke potreby, COOP, súkromné obchody, detské ihrisko a mnoho miest na oddych. ) V obci sa nachádza autobusová zastávka, ktorá zabezpečuje spojenie s Dunajskou Stredou a Bratislavou, vlaková stanica sa nachádza na okraji dediny. Ďalej tu nájdeme viaceré športy. Prostredie ponúka možnosť kombinácie ticha a kľudu okolitej prírody, peších túr a výletov. Okolie sa vyznačuje vynikajúcimi možnosťami pre cyklistiku, vodné športy a na žitnoostrovských rančoch sa možno oboznámiť aj lukostreleckým jazdectvom. Okolie sa vyznačuje vynikajúcimi možnosťami pre cyklistiku, vodné športy a na žitnoostrovských rančoch sa možno oboznámiť aj lukostreleckým jazdectvom. Prostredie ponúka možnosť kombinácie ticha a kľudu okolitej prírody, peších túr a výletov. Dom je vhodnou voľbou pre každého, kto si chce splniť svoj sen a vymeniť bývanie v byte za bývanie v priestrannom rodinnom dome so záhradou, ktorá poskytuje deťom priestor na každodenné šantenie a dospelým na oddych a relax ale aj možnosť realizácie sa v pestovaní vlastných bio plodín atď. Tento dom so svojím pôvabom a praktickým vnútorným riešením láka svojho budúceho majiteľa a pozýva Vás na obhliadku. Bezplatná ponuka financovania prostredníc
Na predaj 3-izb rodinný dom v pôvodnom stave, s murovan…
rodinný dom, Bruty, Bruty, Nové Zámky - Na predaj 3-izb. rodinný dom v pôvodnom stave, s murovanou garážou, na pozemku 959 m2 v centre obce Bruty. EXKLUZÍVNE IBA U NÁS!!! Popis: EXKLUZÍVNE IBA U NÁS!!! Na domovskej stránke DirectReal pod ID:170539 nájdete 12 fotografií tejto nehnuteľnosti. Realitná kancelária Directreal for Life, HURBANOVO, Komárňanská ul. 96, ponúka na predaj 3-izb. rodinný dom v pôvodnom stave, s murovanou garážou, na pozemku 959 m2 v centre obce Bruty. Rodinný dom má 1 nadzemné podlažie, v ktorom sa nachádza: chodba, kuchyňa, 3 izby, komora, kúpeľňa s toaletou. V dome je možnosť vytvorenia aj štvrtej izby. Na podlahe sú drevená palubovka, OSB dosky, alebo betón a to podľa typu a charakteru miestnosti. Okná sú pôvodné z dreva, na chodbe sú plastové okná. Vykurovanie domu je zabezpečené plynovými gamatkami a taktiež kachlami na tuhé palivo. Na dvore sa nachádza kopaná studňa a pod hospodárskou časťou dome je pivnica. V blízkosti hranice pozemku sa nachádzajú obecná voda. Počet izieb: 3.izbový Celková úžitková plocha m2: 165 Plocha obytnej časti m2: 110 Výmera pozemku m2: 959 Zastavaná plocha m2: 172 Pozemok: Rovinatý Rozmery pozemku m: 13m x 73,77m Konštrukcia domu: Iná Príjazdová cesta: Asfalt Podpivničený: Nie Skolaudovaný v roku: 1950 Inžinierske siete: Elektrina, Plyn, Septik, Studňa Kúrenie: Plynové, Na tuhé palivo Počet nadzemných podlaží: 1 Forma vlastníctva: Osobné Garáž: Áno Počet bytov v dome: 1 Elektrický prúd: 220/380 V Spoločenské možnosti: Cyklistické trasy Možnosti využitia: Trvalé bývanie, Rekreácia, Sídlo firmy Typ strechy: Sedlová Viac informácií: Obhliadky a ďalšie informácie: Ing. Nora Jarinová n.jarinova@ Detail realitnej kancelárie: Directreal for Life Adresa: Komárňanská 266/96, 947 01 Hurbanovo Telefón:
NOVOSTAVBA 5 izbový RD v krásnej prírode blízko mesta
Novostavba - murovaný 5 izb.rodinný dom v krásnej prírode - [24.2. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Novostavba - murovaný 5 izb.rodinný dom v krásnej prírode - 1 Novostavba - murovaný 5 izb.rodinný dom v krásnej prírode - 2 Novostavba - murovaný 5 izb.rodinný dom v krásnej prírode - 3 Novostavba - murovaný 5 izb.rodinný dom v krásnej prírode - 4 Novostavba - murovaný 5 izb.rodinný dom v krásnej prírode - 5 Novostavba - murovaný 5 izb.rodinný dom v krásnej prírode - 6 Novostavba - murovaný 5 izb.rodinný dom v krásnej prírode - 7 NEST realitná kancelária v exkluzívnom zastúpení klienta ponúka na predaj novostavbu 5 izbového rodinného domu v krásnej kľudnej lokalite Zvolena. Jedná sa o 5 izbový dvojpodlažný rodinný dom s úžitkovou plochou 155 m2 s terasou a prístreškom pre 2 autá, na pozemku s úžasnými výhľadmi o veľkosti 530 m2. Dom sa predáva vo vyhotovení holodom. Energetická trieda: A. Rodinný dom je hotový, pripravený pre nového majiteľa – momentálne vo fáze kolaudácie. Kráľová je obľúbenou lokalitou Zvolena, hlavne vďaka svojej krásnej prírode, cyklotrasám, obľúbený Lunterov ranč. Výborná dostupnosť do centra mesta Zvolen 10-15 min. V tejto lokalite je už stavebná uzávera, takže stavebný ruch v okolí už nehrozí. Dispozícia domu: Prízemie: - obývačka s kuchyňou s výstupom na terasu - Hosťovská izba - kúpeľňa, wc, komora, technická miestnosť Poschodie: - Priestranná spáleň - Šatník - 2 izby - Kúpeľňa s wc Prístup: bezproblémový, asfaltová cesta Pozemok: z väčšej časti rovinatý Siete: vodovod, elektrina, žumpa Možné financovať hypotekárnym úverom - v prípade záujmu vám zabezpečíme kompletné financovanie kúpy danej nehnuteľnosti (spolupracujeme so všetkými bankami). Viac informácií na tel.čísle:
VEĽKÉ DVORNÍKY-5 IZBOVÝ RODINNÝ DOM S GARÁŽOU, DVO…
rodinný dom, Lesná, Veľké Dvorníky, Dunajská Streda - VEĽKÉ DVORNÍKY-5 IZBOVÝ RODINNÝ DOM S GARÁŽOU, DVOJGARÁŽ SO SAMOSTATNOU BYTOVOU JEDNOTKOU + TERASA, LETNÁ KUCHYŇA S TERASOU, POZEMOK NÁDHERNÝ 1400 m2 Popis: AK TÚŽITE O KRÁSNOM VEĽKOM POZEMKU A O RODINNOM DOME, V KTOROM BUDETE MAŤ DOSTATOK PRIESTORU NA BÝVANIE, TAK PONUKA JE VHODNÁ PRÁVE PRE VÁS! NEHNUTEĽNOSŤ, KTORÚ PONÚKAM NA PREDAJ SA SKLADÁ: 5 IZBOVÝ RODINNÝ DOM S GARÁŽOU, DVOJGARÁŽ SO SAMOSTATNOU BYTOVOU JEDNOTKOU + TERASA, LETNÁ KUCHYŇA S TERASOU VZADU NA POZEMKU A OPLOTENÝ POZEMOK O VÝMERE 1400 m2. Jozef Andrejkovics ponúka na predaj 5 izbový, dvojpodlažný rodinný dom s garážou vo Veľkých Dvorníkoch pri jazere na pozemku o výmere 1400 m2. Nehnuteľnosť sa nachádza na juhozápadnom okraji obce v katastrálnom území Veľké Dvorníky a je v osbnom vlastníctve. Rodinný dom bez podpivničenia je vo veľmi dobrom stave, bol postavený tradične v roku 2011 z klasických materiálov: 45 tehla + zateplenie polystyrénom 15 cm. Dispozičné riešenie rodinného domu na 1. NP: Závetrie 6,90 m2, predsieň 10,13 m2, kuchyňa 10,48 m2, špajza 1,59 m2, obývacia izba s výstupom na zasklenenú terasu 43,72 m2, izba 17,00 m2, kúpeľňa so sprchovacím kútom + toaleta 6,26 m2, práčovňa s výstupom do dvora 8,67 m2, podschodiskový sklad 1,50 m2, komunikácia 2,27 m2, samostatná toaleta s umývadlom 2,47 m2, garáž 20,41 m2, zasklenená terasa 25,10 m2 Dispozičné riešenie rodinného domu na 2. NP Schodisko 4,85 m2, chodba 13,14 m2, izba 16,18 m2, šatník 8,26 m2, izba 13,67 m2, izba 17,00 m2, kúpeľňa s rohovou vaňou a s dvojitým umývadlom + toaleta. Dom je napojený na elektriku 220/380 V, kúrenie: kotol na plyn - vodný systém podlahové alebo na tuhé palivo (v obývačke je krb) voda je zásobovaná z mestského vodovodu, odvoz odpadových vôd je riešená kanalizáciou, na polievanie v záhrade slúži vlastná studňa napojený na zavlažovací systém. Režijné náklady sú cca 270.-Eur na celú nehnuteľnosť. NA POZEMKU V PREDU sa nachádza DVOJGARÁŽ SO SAMOSTATNOU BYTOVOU JEDNOTKOU A S TERSAOU (kolaudácia 2017) prístupná z ulice a s dispozičným riešením: Dvojgaráž, krytá terasa, izba, kuchyňa, kúpeľňa so sprchovacím kútom + toaleta, priestor na spanie NA POZEMKU VZADU je letná kuchyňa s terasou, nechýba ani oddelená časť pre domácich miláčikov. POZEMOK JE NÁDHERNÝ, oplotený so všetkých strán, je v udržiavanom stave, nasadené sú ovocné stromi, kríky, kvety, okrasné rastliny. TREBA VIDIEŤ!!! ZARIADENIE RODINNÉHO DOMU JE KVALITNÉ VÄČŠINOU Z MASÍVNEHO DREVA, JE VIDIEŤ ŽE MAJITEĽ TO STAVAL PRE SEBA! Odporúčam, lebo dom je vo veľmi dobrom, v zachovalom a udržiavanom stave. Nehnuteľnosť spĺňa všetky predpoklady na bývanie pre viacgeneračnú alebo viacčlennú rodinu. Ak hľadáte pokojné bývanie, kde si budete môcť po práci vyvetrať hlavu a načerpať energiu, potom NENACHAJTE SI UJSŤ TÚTO PONUKU!!! V prípade záujmu neváhajte ma kontaktovať, teším sa na stretnu