inzercia, predaj, predám, bazár

Na predaj CHATA pri lese v Obci Sokoľ, okres Košice-okolie

Kategória: Chalupy, Chaty

Hľadáte miesto na oddych a relax po náročnom pracovnom týždni v blízkosti Košíc, či na „výbeh“ pre deti počas prázdnin?

Exkluzívne Vám ponúkame na predaj chatu s pozemkom + podiel na prístupovej ceste v záhradkárskej oblasti Obce Sokoľ, okres Košice – okolie. Hneď za chatou sa nachádza les. Obec Sokoľ sa nachádza v severnom cípe Košickej kotliny v údolí rieky Hornád na neveľkej „náhornej plošine“ nad riekou. Od Košíc je obec vzdialená asi 12 kilometrov (13 minút autom), od najbližšej susednej obce Kostoľany nad Hornádom 2 kilometre a od Družstevnej pri Hornáde 3 kilometre.

Video – link: viac fotiek navštívte našu webovú stránku:

Chata je situovaná v záhradkárskej oblasti - časť Malinov, na mierne svahovitom pozemku, s nádherným výhľadom. Pozemok, na ktorom sa nachádza chata má výmeru 381 m2, z toho samotná chata má zastavanú plochu 16 m2 (rozmery chaty 4 m x 4 m) + záhrada o výmere 365 m2.
Je podpivničená (do hĺbky 2,20 m) + podkrovie s dvomi oknami, čiže jej úžitková plocha je 48 m2. Stavba je tehlová, sedlová strecha pokrytá škridlou.
Prízemné podlažie pozostáva z jednej slnečnej miestnosti s krbom zo šamotových tehál. Táto miestnosť slúži aj ako jedáleň, obývačka, či kuchyňa. Podkrovie je ideálne na spanie a pivnica na uskladnenie dobrého vínka. Keďže zastavanosť chaty je iba necelých 5 % z pozemku (možná zastavanosť v tejto oblasti - 10 %, individuálne aj viacej), je možné ju zväčšiť, dobudovať ďalšiu miestnosť, či urobiť terasu na umiestnenie bazéna pre deti.
V chate je zavedená iba elektrina. Pokiaľ ide o vodu, v tejto oblasti nie je vodovod. Susediace chaty majú vlastné studne, a čo sa týka odpadu – žumpu alebo ČOV, tým pádom bude možné chatu využívať celoročne, trebárs aj na Vianoce pri krbe.
Energetický certifikát nie je. Bez tiarch, kúpou voľná.
Sokoľ je situovaný v nádhernej okolitej prírode. Dôkazom atraktívnosti lokality je množstvo rekreačných a záhradných chát v okolí celej obce a neutíchajúci záujem najmä Košičanov o pozemky na výstavbu rodinných domov. Obec je dopravne prepojená s Košicami pravidelnými autobusovými linkami, ale aj železničné spojenie cez stanicu v Kostoľanoch nad Hornádom.
Čo sa týka občianskej vybavenosti, v obci je materská škola, málotriedna základná škola, školská jedáleň, kultúrny dom s budovou obecného úradu, požiarna zbrojnica, školiace stredisko Univerzity veterinárneho lekárstva v Košiciach, kostol, areál nového futbalového ihriska, viacfunkčné malé ihrisko, predajňa zmiešaného tovaru Jednota-SD a súkromná krčma.
Ak chcete chatu využívať už počas tohtoročných letných prázdnin, neváhajte ma kontaktovať. Obhliadku nehnuteľnosti si môžete dohodnúť na tel. č. - Vaša realitná maklérka Ing. Renáta Kalaninová, RSc.
Predávate nehnuteľnosť? Využite moje služby. Som certifikovanou maklérkou s dlhoročnou bankovou a realitnou praxou, veľmi rada Vám pomôžem s celým procesom.
Na predaj CHATA   pri lese v Obci Sokoľ, okres Košice-okolie
Podobné inzeráty
Chata pri jazere Geča, predaj, Košice - okolie, Geča/Čaňa
Chata Geča Spoločnosť Partnersreal Vám exkluzívne ponúka na predaj príjemnú chatu v oblasti Košice – okolie, obec Geča, 50m od vodnej plochy, vhodnú na rekreáciu či celoročné užívanie. Kompletne zariadená a vybavená chata s rozmermi 8,4 x 9m ponúka 49m2 úžitkovej plochy v jednom podlaží, na pozemku s rozlohou 353m2. (bezbariérový prístup) Chata je oficiálne určená na rekreáciu a šport so súpisným číslom s možnosťou celoročného užívania či bývania. Pôvodne drevená chata s rozlohou 16m2 bola obstavaná murovanou prístavbou z pórobetónových kvádrov typu ytong, zateplená polystyrénom so škrabanou silikónovou omietkou, zastrešená strechou so strešnou krytinou z asfaltového šindľa a pozinkovaného plechu v roku 2021. Kompletne zariadená a vybavená chata ponúka 2 spálne, obývaciu miestnosť, čiastočne otvorenú s kuchyňou a kúpeľňu s wc a sprchovým kútom. Dispozícia a rozmery: - Vstupná predsieň 4m x 1,14m = 4,56m2 - Väčšia spálňa 2,95m x 3,9m = 11,5m2 - Chodba 1,83m x 1,3m = 2,38m2 - Menšia spálňa 2,93m x 2,65m = 7,8m2 - Obývacia izba 4,56m x 3,1m = 14,14m2 - Kuchyňa 1,72m x 3m = 5,16m2 - Kúpelňa 1,27m x 2,67m = 3,4m2 - Spolu čistá plocha využiteľného priestoru chaty je 49m2 Nehnuteľnosť je v zachovalom technickom stave, s vlastnou prípojkou vody zo studne, odpadom zvedeným do 6m3 veľkej žumpy, prípojkou elektrickej energie a internetom s TV od firmy Orange. Chata je plne funkčná a vybavená, osadená plávajúcimi podlahami, obložená dreveným tatranským profilom. Elektroinštalácia je nová, rovnako ako rozvod vody v interiéry. Kúrenie je riešené formou elektrických olejových radiátorov s dostatočným tepelným komfortom aj v zime. Kuchyňa je kompletne vybavená, indukčnou varnou doskou, chladničkou s mrazničkou, mikrovlnkou, digestorom a práčkou v rámci kuchynskej linky. Kúpeľňa je vybavená kúpeľňovým nábytkom so sprchovým kútom a wc. V izbách je základný nábytok a postele, úložný priestor je riešený formou vstavanej skrine na chodbe. Pozemok okolo chaty je oplotený, rovinatý, tvaru nepravidelného obdĺžnika so šírkou pri vstupe 8m a v zadnej časti 16m, pri dĺžke 31m. Na pozemku sa taktiež nachádzajú ovocné stromy, živý plot, vonkajší murovaný gril a 2 x sklad. Mesačné náklady sú 100€ za elektrickú energiu. Kompletné foto a info nájdete na stránke: Cena nehnuteľnosti je 94.500€ vrátane poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti a profesionálny servis. V prípade záujmu kontaktujte: Vladimír Gaži, Partnersreal s.r.o, Urbánkova 70, 04004 Košice. Tel: , email: gazi@
Tehlová chata s pozemok 732m2, predaj,  Košice – Sever, Podh
Spoločnosť Partnersreal Vám exkluzívne ponúka na predaj peknú murovanú chatu s výhľadom na Košice, v žiadanej časti Košice – Sever, nad sídliskom podhradová, neďaleko vyhliadkovej veže Košice. Pekná murovaná chata po čiastočnej rekonštrukcií je osadená na rovinatom, upravenom pozemku o rozlohe 732m2, tvaru nepravidelného obdĺžnika pri šírke 16-23m a dĺžke 37 až 40m. Chata s pôdorysom 7x7m2 disponuje úžitkovou plochou cca 100m2 vrátane pivnice 36m2. Dispozícia chaty je praktická, tvorená vstupnou chodbou, obývacou izbou s kuchyňou a menšou izbou na prízemí, následne veľkou izbou s predsieňou v podkroví. V suteréne je priestranná pivnica prístupná z exteriérovej strany prípadne poklopom z prízemia. Nehnuteľnosť ma veľký potenciál trvalého bývania s patričnou investíciou do vybudovania kúpeľne a wc. Aktuálne je na pozemku len suché wc. Chata nieje napojená na zdroj vody. Riešením je možnosť vŕtania hlbinného vrtu s dostatkom podzemnej vody. Chata je murovaná z tehál o hrúbke 30cm, osadená na betónových základoch, kompletne podpivničená. Steny sú omietnuté, aktuálne vymaľované, podlahy plávajúce s keramickou dlažbou. Okná sú nové, plastové, vrátane vstupných dverí. Výhodou je aj murovaný strop vrátane murovaných štítov. Strecha je v dobrom stave s krytinou z pozinkovaného plechu. Nehnuteľnosť disponuje taktiež komínom s možnosťou kúrenia na tuhé palivá. Nehnuteľnosť je napojená na elektrickú siet 220-400V, vodu a odpad je žiadúce doriešiť. Chata je vo výbornom technickom stave, udržiavaná a pripravená na nové užívanie. Pozemok je kompletne oplotený pletivom, vkusnými tujami a z čelnej strany kamenným plotom s posuvnou bránou, pre komfortný vjazd a vydláždené státie pre automobil. Upravený pozemok, udržiavaný trávnik, ovocné stromi, veľké jahodovisko, vyvýšené záhony, veľký altánok so záhradným skladom a vonkajším grilom, pokoj, kľud a relax a to všetko 4 minúty od centra, autom či MHD. Chata je prístupná po asfaltovej ceste a následne po spevnenej cca 300m, jednu zastávku MHD pod vyhliadkovou vežou. Nehnuteľnosť má perfektnú polohu v lese s dostatkom súkromia a zároveň na skok od centra mesta. Nepremeškajte túto jedinečnú ponuku skvelej nehnuteľnosti. Cena je 109900,-€ vrátane podielu na prístupovej ceste, kompletného profesionálneho servisu v rámci prepisu vlastníctva. V prípade záujmu kontaktujte: Vladimír Gaži, Partnersreal s.r.o, Urbánkova 70, Košice – Čermeľ. Tel: , email: gazi@
Chata na samote v lese s krásnym väčším pozemkom nad K
Chata na samote v lese s krásnym väčším pozemkom, na ktorom je aj ovocný sad. Nachádza sa v lese nad malým Košeckým podhradím. Pozostáva z 3 nadzemných podlaží, spodné je murované, vrch drevostavba. 1.NP: spodná časť chaty sa využíva ako sklad na náradie, dieľna a je tu aj sprchový kút, vchod je len zvonku, táto časť nie je spojená s ďalšími podlažiami 2.NP: tvorí ho kuchyňa spojená s obývaciou izbou s krbom a balkónom odkiaľ je nádherný výhľad na hory 3.NP: z obývacej časti doň vedú schody, výstup delí vrchnú časť na 2 spálne Chata je veľmi dobre udržiavaná, ihneď k používaniu. Pozemok, ktorý má celkovú rozlohu 2120 m2 je rozdelený na časť prislúchajúcu k chate - 536 m2 a podiel o rozlohe 1584 m2 a je celý oplotený, čím chráni úrodu pred zverou. Ideálne miesto na trávenie voľných chvíľ, oddych a relax od mesta a ľudí. Na pozemku vedľa chaty je posedenie s krbom a za ním 2 krásne viac ako 100ročné lipy. Skvelé aj pre rodiny s deťmi. Prístupová cesta je súčasťou podielu, je zväčša kamenistá, no vyžaduje sa auto s vyšším podvozkom, ideálne SUV. V zime je kôli snehu niekedy prístup možný len pešo. Je to 20 minútová romantická cesta a prechádzka lesom do dediny. Najbližší susedia sú vzdialení cca 500 m. Okolie ponúka mnohé turistické cesty - Tri lipy, Sokol, Vápeč..., možnosti na cykloturistiku, či hubárčenie. Obytná plocha: 40 m2 Plocha parcely: 2120 m2 Elektrina: 220/380 V Plyn: - Odpady: trativod Voda: studňa Kúrenie: lokálne-tuhé palivá Konštrukcia objektu: drevostavba Prístupová cesta: spevnená Druh stavby: chata Umiestnenie: samota Rok výstavby: 1975
NA PREDAJ - rekreačná chata v nádhernom tatranskom štýle v o
Centrum Real exkluzívne ponúka na predaj rekreačnú chatu v nádhernom tatranskom prostredí. Chata sa nachádza v najkrajšej a veľmi žiadanej chatovej oblasti Tatranský Lieskovec priamo pod Štrbským plesom /cca 9min. autom/. Chata sa nachádza iba 7min chôdze od stanice novo zrekonštruovanej zubačky Tatranský Lieskovec.  Chatová oblasť Tatranský Lieskovec, si ako jedna z posledných zachovala svoj pôvodný tatranský vzhľad a ako jedno z mála území v Tatrách má aj pôvodný les.  Chata sa nachádza v tichej chatovej oblasti na miernom, južne orientovanom svahu, s prístupom priamo k chate. Chata je celoročne obývateľná, vhodná aj na prenajímanie. Rozloha pozemku je 400 m2,  ktorý je v OV a celá rozloha pozemku je zapísaná na LV ako zastavaná plocha, čo je jedna z veľkých výhod. Zastavaná plocha chaty je cca 60m2 vrátane vonkajšieho schodiska. Úžitková plocha objektu je cca 75m2, vrátane schodísk a balkóna, plocha pivnice je cca 19m2. Chata je murovaná s betónovými základmi, disponuje troma nadzemnými podlažiami, je tiež podpivničená.  Chata prešla rekonštrukciou v roku 2015/16, kde boli vymenené elektrické rozvody, je tu nové úsporné elektrické kúrenie cez el. konvektory, vďaka tomu je nízka spotreba elektriky. Kúpeľňa prešla rekonštrukciou, vrátane nového bojleru so zásobníkom vody 120 l. Kuchyňa je zrekonštruovaná a disponuje novou kuchynskou linkou. Kompletnou rekonštrukciou prešla tiež voda a kanalizácia /napojenie na žumpu/. Chata disponuje plávajucími podlahami, drevenými obkladmi a kazetovými stropmi.  V chate sú na prízemí umiestnené kastlíkové okná, vo všetkých oknách bolo vymenené sklo za termoizolačné dvojsklo. Balkón je zaizolovaný EPDM gumou. Elektrická prípojka je 3F/40A /48kW/, vhodná je aj na nabíjanie elektromobilov. Táto chata má aj vonkajšie osvetlenie.  Exteriér chaty má zateplený a odizolovaný sokel. Na pozemku sa nachádza vlastná veľkokapacitná žumpa a dve studne. Prvá je narážaná v objekte, druhá je kopaná na pozemku, táto studňa bola obnovená a vyčistená. Studňa je výdatným zdrojom čistej vody celoročne bez obmedzenia. V pivnici je osadená samočinná vodáreň so sústavou filtrov pre pitnú vodu. V roku 2021 VSE robili  kompletnú rekonštrukciu elektrických silových rozvodov priamo k chate a tiež v celej chatovej oblasti Tatranský Lieskovec.  Chata je situovaná medzi stromami s trávnatým pozemkom a veľkým množstvom slnka. Priamo pri chate sa nachádza spevnené parkovisko pre dve osobné autá. Na pozemku sa nachádza aj ohnisko s lavičkami. Prostredie chaty poskytuje veľké súkromie a má dobré napojenie na cestu s celoročným udržiavaním.  Náklady na celoročné bývanie elektrina 80 €/ mesiac, žumpa 100 €/ vývoz,  smeti 25 €/ rok, daň z nehnuteľnosti. Dostupnosť k chatovej oblasti je aj priamo z diaľnice na odbočku Važec, cca 7min,/smer z Bratislavy/, alebo Štrba, cca 5min /smer z Košíc/. 
CHATA S VEĽKÝM POZEMKOM Košice - okolie,  Sokoľ
Visit Real v exkluzívnom zastúpení Silviou Pethoovou si Vám dovoľuje predstaviť výnimočnú nehnuteľnosť - útulnú chatu vhodnú aj na celoročné bývanie s rozsiahlym pozemkom v záhradkárskej osade Uhrinč na okraji obce Sokoľ, Košice – okolie. Obec Sokoľ sa v ostatnom čase stáva vyhľadávanou lokalitou kvôli svojej polohe - je od Košíc vzdialená asi 12 kilometrov (cca 13 minút autom). Vďaka nej umožňuje bývanie v blízkosti mesta, no pritom ponúka dostupnosť prírody, pokoja a súkromia so širokými možnosťami na turistiku, cyklistiku a hubárčenie. Táto lokalita NIE JE ohrozená záplavami ani zosuvmi pôdy. Obec je dopravne prepojená s Košicami pravidelnými autobusovými linkami SAD, ale je možné aj železničné spojenie cez stanicu Kostoľany nad Hornádom. Pre viac fotiek navštívte našu webovú stránku: CHATA je situovaná v záhradkárskej oblasti - časť Uhrinč, osadenie do terénu je do 2,0m, s nádherným výhľadom stavba má pridelené súpisné číslo, kolaudovaná v roku 1980, dobre udržiavaná, interiér rekonštruovaný v roku 2021 je podpivničená /podzemné podlažie: miestnosť s výmerou 8 m2/ 3 má zastavanú plochu 40 m2 plus podkrovie /úžitková výmera samotnej chaty je 47m2 , plus terasa 13m2 /aktuálne v zmysle projektu na podpivničenie terasy, ktorou môže vzniknúť ďalší obytný priestor, sú zrealizované výkopové práce/ stavba - drevodom, zvislé nosné konštrukcie drevené zrubové do 16cm strecha stanová, pozinkovaný plech, stropy s priznanými trámami, v podkroví s tatranským profilom , nové podlahy DISPOZÍCIA: - prízemie: obývačka s krbom je prepojená s kuchyňou, kúpeľňa s vaňou, práčkou, samostatné splachovacie WC - podkrovie: spálňa - rozvod ST a TÚV, prietokový ohrievač vody, vykurovanie tuhým palivom z krbu vodníkom plechovými rebrovými radiátormi alebo sa dá prepnúť na elektrické kúrenie - energetický certifikát nie je - bez tiarch, kúpou voľná - majiteľmi užívaná celoročne, na bývanie - predáva sa z rodinných dôvodov /so všetkým ako je uvedené v popise/ POZEMOK - výmera 1272 m2 - pred pozemkom plynová prípojka - celoročne pitná voda z prameňa samospádom /ročný poplatok 25 eur/, vodovodné rúry a prípojky urobené aj po pozemku /pripojením hadice možnosť polievať/ - odpad /žumpa - trativod / - skleník - bazén - prístrešok s osvetlením - množstvo ovocných stromov, kríkov - pivnica na uskladnenie ovocia a zeleniny - možná zastavanosť v tejto oblasti - 10 %, individuálne aj viacej), je možné chatu zväčšiť, dobudovať ďalšiu miestnosť, či urobiť terasu na umiestnenie bazéna pre deti Vážení klienti, rada Vás budem sprevádzať celým procesom predaja od obhliadky až po jej odovzdanie vrátane prepisov a kompletného poradenstva s predajom a s poskytovaním úverov na bývanie pre všetky banky a stavebné sporiteľne /realitná kancelária je registrovaná ako sprostredkovateľ v NBS a je certifikovaným členo
Na predaj chata Zázrivá, na predaj chaty Orava (2 chaty)
Na predaj chata Zázrivá (2 chaty) investičná príležitosť Na PREDAJ chata Zázrivá, Chata na Orave, Zázrivá, investičná príležitosť Realitná kancelária RE/MAX ponúka exkluzívnu chatu na predaj na Orave v najvyhľadávanejšej obci Zázrivá. Ak hľadáte nezabudnuteľnú dovolenku alebo bývanie pre seba, pre firmu alebo investičnú príležitosť, ktorá leží v krásnom prostredí na Orave, máme pre Vás riešenie. Presvedčte sa sami. 1. Chata Väčšia chata disponuje so 6-timi miestnosťami na spanie, kde je možné ubytovať komfortne 22 osôb. Kuchyňa vybavená kuchynskou linkou a spojená s obývačkou si Vás získa atmosférou praskajúceho dreva v krbe. 2. Chata Menšia chata disponuje s 3-mi miestnosťami na spanie, kde je možné komfortne ubytovať 10 – 12 osôb. Samozrejmosťou ako vidíte na fotkách je opäť kuchyňa spojená s obývačkou a neodmysliteľným krbom. Obe chaty prešli kompletnou rekonštrukciou. Malé ratolesti sa vyhrajú v detskom parku a Vy si oddýchnete aj na vonkajšom posedení, či už pri grile, na terase ale výhľadom na Rozsutec. IS: voda, elektrika, žumpa s prepadom, vlastná studňa Vykurovanie: krb + peletková pec INVESTIČNÁ PRÍLEŽITOSŤ: Chata bola vybudovaná s cieľom poskytovať služby aktívneho cestovného ruchu. Majiteľ apartmánov má možnosť poskytovania krátkodobého ubytovania, čím vie svoju nehnuteľnosť investične zhodnotiť formou prenájmu rýchlejšie. Výška dosiahnutého výnosu závisí vyťaženosti apartmánu a výnos vie byť majiteľovi pomerne veľmi rýchlo. Bližšie informácie o investičnom zámere a dosahovaných výnosoch vám radi poskytneme osobne. LOKALITA: Nehnuteľnosti sa nachádzajú v krásnej prírode pod Rozsutcom a pod Magurou, ktorú pozná celé Slovensko, ale aj zahraniční turisti. Výborná poloha chaty zaručuje, že si tu na svoje prídu tí čo túžia po oddychu v tichej prírode, ale aj tí čo túžia po adrenalíne a aktívnej dovolenke ako napr. cykloturistika, turistika, lyžiarske strediská (Malá Lučivná, Zázrivá Havrania – SKI Kozinec, Kubínska Hoľa, Gavúrky Terechová, SKI park Racibor, Malinô brdo, Vrátna, Free Time Zone, Jánošíkove diery, Šútovský vodopád, relaxačno-informačné centrum Terchovec, Aquarelax Dolný Kubín, Železnica Oravská Lesná, kúpele Lúčky, Zuberec, Oravská priehrada, Čičmany, Liptovská Mara FINANCOVANIE: Zabezpečujeme zdarma financovanie formou úveru a kompletný právny a popredajný servis vrátane prepisov energií.