inzercia, predaj, predám, bazár

NA PREDAJ - CHATY -NOVOSTAVBY V HABOVKE

Kategória: Chalupy, Chaty

N O V É !!! CHATY NA ORAVE, V HABOVKE

C E N N I K Y nájdete na webovej stránke :

predaj drevostavby priamo v obci Habovka, ulica Blatná, pri Zuberci.
V každom ročnom období táto oblasť ponúka možnosti oddychu a rekreácie. V zimnom období je to hlavne bežecké a zjazdové lyžovanie v strediskách Spálená-Zverovka, Zuberec Janovky, Oravice Meander Park a Ski Vitanova. V lete je to najmä turistika v Roháčoch, cykloturistika, návšteva termálnych aquaparkov, hradov, skanzenov, splav na plti a hubárčenie.
NA PREDAJ - CHATY -NOVOSTAVBY V HABOVKE
Podobné inzeráty
Predaj murovaná chata Košice III. KNV - Zdoba 887 m2 pozemku
DOHODA ISTÁ! Licencovaný realitný maklér Alena Katonová a RK Atomia  Vám ponúka  záhradu o veľkej výmere 887 m2 (vznikla spojením dvoch záhrad) s podielom na prístupovej asfaltovej ceste a trojpodlažnú  rekreačnú  murovanú chatu s príslušenstvom a možnosťou celoročného využívania v záhradkárskej lokalite mestskej časti Košice III. -  Košická Nová Ves, záhradkárska lokalita Zdoba. V záhradkárskej lokalite sa nachádzajú celoročne užívané chaty (domy). Stavba záhradnej chaty bola realizovaná na pozemku v osobnom vlastníctve podľa overenej projektovej dokumentácie. Jej kolaudácia prebehla v r. 1989 a chata má pridelené súpisné číslo. Zásadná rekonštrukcia chaty - výmena strechy, rozšírenie chaty a nadstavba chaty sa realizovala v r. 2013. Prístup k nehnuteľnosti po vstupe do záhradkárskej lokality je po asfaltovej ceste.  Chata je trojpodlažná  so  zobytneným podkrovím, samostatne stojaca, s veľkou upravenou záhradou. Pozemok o výmere 887 m2 je rovinatý. Zastavaná plocha chaty je 26 m2, úžitková výmera 58 m2.  Príslušenstvo chaty tvorí: priestranný Altánok, plechový sklad náradia, murovaný vonkajší krb (gril), bočná terasa. SIETE Chata je napojená na elektrinu a  celoročne na vodu z obce Zdoba.  Zdrojom teplej vody je zásobníkový elektrický ohrievač (bojler) zn. Ariston.  Na pozemku sa nachádza žumpa. Vykurovanie chaty v zimnom období je možné realizovať elektrickými konvektormi alebo tuhým palivom vďaka kachľovej peci osadenej na 1. NP. V chate sa nachádza komín.   V kuchyni viete využívať na varenie - elektrické alebo indukčné varné dosky, elektrickú rúru alebo plynový sporák napojený na propán-butánovú bombu. DISPOZÍCIA CHATY 1. podzemné podlažie (PP)  - suterén - pivnica -  podlahová plocha 10 m2. 1. nadzemné podlažie (NP) - kuchynský kút, kúpeľňa (sprchový kút, umývadlo, toaleta), izba, schodisko na 2.NP, úložný priestor pod časťou kuchyne - podlahová plocha - 24 m2. 2. nadzemné podlažie (NP) - izba, vstup na loggiu -  podlahová plocha  24 m2. POPIS  ZÁHRADY A CHATY Záhrada je oplotená a  prístupová cesta je z dvoch strán pozemku.  Na pozemku sa nachádzajú rodiace ovocné stromy  a kríky - vlastné bio plody leta a jesene stačí obrať a užívať.  Celoročne užívateľná chata je murovaná z tvárnic, rekonštrukcia - dostavba a  nadstavba sa realizovala tvárnicami Porfix. Chata  je zastrešená novou sedlovou strechou  s krytinou kanadský šindeľ a je zateplená nobasilom. Fasáda chaty - je zateplená polystyrénom z troch strán a natiahnutá vonkajšia omietka. Komín je postavený zo šamotových tehál. Základy chaty sú zo železobetónu, podlaha 1. A 2. NP je betónová, krytina PVC.  Vstup na 2. NP je vnútorným schodiskom z obývacej izby. Okná sú plastové - izolačné dvojsklo, zvonku sú zamrežované, vrátane vstupu na loggiu. V chate sa nachádza funkčná kachľová pec. Viď popis podlaží a sietí.  LOKALITA  Ticho, v okolí les, čistý vzduch, pekný výhľad a blízkosť mesta.  Čo viac si človek môže priať? Viac na .
Košice III. záhr. lokalita Zdoba murovaná chata a  887 m2
Znížená cena! Licencovaný realitný maklér Alena Katonová a RK Atomia  Vám ponúka  záhradu o veľkej výmere 887 m2 (vznikla spojením dvoch záhrad) s podielom na prístupovej asfaltovej ceste a trojpodlažnú  rekreačnú  murovanú chatu s príslušenstvom a možnosťou celoročného využívania v záhradkárskej lokalite mestskej časti Košice III. -  Košická Nová Ves, katastrálne územie Košická Nová Ves, záhradkárska lokalita Zdoba. V záhradkárskej lokalite sa nachádzajú celoročne užívané chaty (domy). Stavba záhradnej chaty bola realizovaná na pozemku v osobnom vlastníctve podľa overenej projektovej dokumentácie. Jej kolaudácia prebehla v r. 1989 a chata má pridelené súpisné číslo. Zásadná rekonštrukcia chaty - výmena strechy, rozšírenie chaty a nadstavba chaty sa realizovala v r. 2013. Prístup k nehnuteľnosti po vstupe do záhradkárskej lokality je po asfaltovej ceste.  Chata je trojpodlažná  so  zobytneným podkrovím, samostatne stojaca, s veľkou upravenou záhradou. Pozemok o výmere 887 m2 je rovinatý. Zastavaná plocha chaty je 26 m2, úžitková výmera 58 m2.  Príslušenstvo chaty tvorí: priestranný Altánok s dreveným stolom a lavicami, plechový sklad náradia, murovaný vonkajší krb (gril), bočná terasa. SIETE Chata je napojená na elektrinu a  celoročne na vodu z obce Zdoba.  Zdrojom teplej vody je zásobníkový elektrický ohrievač (bojler) zn. Ariston.  Na pozemku sa nachádza žumpa. Vykurovanie chaty v zimnom období je možné realizovať elektrickými konvektormi alebo tuhým palivom vďaka kachľovej peci osadenej na 1. NP. V chate sa nachádza komín.   V kuchyni viete využívať na varenie - elektrické alebo indukčné varné dosky, elektrickú rúru alebo plynový sporák napojený na propán-butánovú bombu. DISPOZÍCIA CHATY 1. podzemné podlažie (PP)  - suterén -  podlahová plocha 10 m2. 1. nadzemné podlažie (NP) - kuchynský kút, kúpeľňa (sprchový kút, umývadlo, toaleta), izba, schodisko na 2.NP, úložný priestor pod časťou kuchyne - podlahová plocha - 24 m2. 2. nadzemné podlažie (NP) - izba, vstup na loggiu -  podlahová plocha  24 m2. POPIS  ZÁHRADY A CHATY Záhrada je oplotená a  prístupová cesta je z dvoch strán pozemku.  Na pozemku sa nachádzajú rodiace ovocné stromy  a kríky - vlastné bio plody leta a jesene stačí obrať a užívať.  Celoročne užívateľná chata je murovaná z tvárnic, rekonštrukcia - dostavba a  nadstavba sa realizovala tvárnicami Porfix. Chata  je zastrešená novou sedlovou strechou  s krytinou kanadský šindeľ a je zateplená nobasilom. Fasáda chaty - je zateplená polystyrénom z troch strán a natiahnutá vonkajšia omietka. Komín je postavený zo šamotových tehál. Základy chaty sú zo železobetónu, podlaha 1. A 2. NP je betónová, krytina PVC.  Vstup na 2. NP je vnútorným schodiskom z obývacej izby. Okná sú plastové - izolačné dvojsklo, zvonku sú zamrežované, vrátane vstupu na loggiu. V chate sa nachádza funkčná kachľová pec. Ticho, v okolí les, čistý vzduch, pekný výhľad a blízkosť mesta. Viac na .
Murovaná chata na predaj, Kvakovce, Domaša Dobrá
Realitná kancelária RE/​MAX Vám exkluzívne ponúka na predaj murovanú chatu s celoročným využitím, nachádzajúcu sa v rekreačnej oblasti Domaša Dobrá, katastrálne územie Kvakovce. VIRTUÁLNA PREHLIADKA CHATY: my./show/?m=JpZhkggCPui&brand=0 ZÁKLADNÉ ÚDAJE: Lokalita: rekreačné stredisko Domaša Dobrá, katastrálne územie Kvakovce Veľkosť pozemku: 333 m2 Zastavaná plocha chaty: cca 58 m2 Úžitková plocha chaty: cca 100 m2 Orientácia chaty: V-J-S Energetická náročnosť budovy: budova nemá vystavený energetický certifikát Prístup: po asfaltovej ceste vo vlastníctve obce Kvakovce DISPOZÍCIA CHATY: Chata má tri nadzemné podlažia. V suteréne sa nachádza veľká miestnosť slúžiaca ako sklad a v jej bočných častiach sú technické priestory. Na prízemí sa nachádza vstupná chodba, úložný priestor pod schodiskom, kuchyňa prepojená s jedálňou, obývacia izba s krbom a kúpeľňa prepojená s toaletou. Prístup do chaty z pozemku zabezpečuje schodisko ktoré ústi na veľkú terasu. V podkroví sa nachádzajú tri spálne, pričom z jednej z nich je východ na loggiu orientovanú na južnú stranu. POPIS CHATY: Chata s prideleným súpisným číslom bola prestavaná a kolaudovaná cca v roku 2000. • chata je murovaná zateplená polystyrénom hrúbky 10 cm • strešnú krytinu tvorí asfaltový šindel • drevené okná s izolačným dvojsklom sú chránené vonkajšími drevenými okenicami • v celej chate sa nachádza drevená podlaha a drevené schodisko z masívu • drevené deliace priečky medzi spálňami v podkroví • kamenná dlažba v kúpeľni, ktorá je prepojená s toaletou TECHNOLOGICKÉ VYBAVENIE CHATY: • vykurovanie chaty zabezpečuje kozub umiestnený v obývacej izbe s prieduchmi • ohrev vody zabezpečuje elektrický bojler umiestnený v kúpeľni • v chate je zriadené aj teplovodné ústredné kúrenie s radiátormi s vývodom pre montáž plynového kotla (plánuje sa predĺženie plynovej prípojky od Hotela Zelená lagúna) INŽINIERSKE SIETE: • elektrina (napojená trojfázovou káblovou prípojkou z betónového stožiara pri ceste cca 6 m od chaty) • voda (zdrojom vody je 22 m hlboká vŕtaná studňa) • kanalizácia (odpadové a fekálne vody sú zachytené v oceľovej žumpe s objemom 5 m3) CENA A PLATBA: • cena chaty: 125.000 Eur (pri vecnom jednaní dohoda na cene možná) • platba: možná aj prostredníctvom hypotekárneho úveru (bezplatne Vám pomôžeme s jeho vybavením) POPIS OKOLIA: Chata sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite rekreačnej oblasti Domaša Dobrá, katastrálne územie Kvakovce. Vodná nádrž Domaša je ideálnym miestom na rekreáciu, dovolenky a vodné športy. Hlavná sezóna trvá od júna do polovice septembra. Okrem toho je rekreačná oblasť vyhľadávaným miestom rybárov, hubárov, cyklistov a poľovníkov. Rekreačné stredisko Dobrá ponúka množstvo možností ubytovania na súkromí, v hoteloch alebo penziónoch.
Murovaná chata na predaj, Kvakovce, Domaša Dobrá
Realitná kancelária RE/​MAX Vám exkluzívne ponúka na predaj murovanú chatu s celoročným využitím, nachádzajúcu sa v rekreačnej oblasti Domaša Dobrá, katastrálne územie Kvakovce. ZÁKLADNÉ ÚDAJE: Lokalita: rekreačné stredisko Domaša Dobrá, katastrálne územie Kvakovce Veľkosť pozemku: 333 m2 Zastavaná plocha chaty: cca 58 m2 Úžitková plocha chaty: cca 100 m2 Orientácia chaty: V-J-S Energetická náročnosť budovy: budova nemá vystavený energetický certifikát Prístup: po asfaltovej ceste vo vlastníctve obce Kvakovce DISPOZÍCIA CHATY: Chata má tri nadzemné podlažia. V suteréne sa nachádza veľká miestnosť slúžiaca ako sklad a v jej bočných častiach sú technické priestory. Na prízemí sa nachádza vstupná chodba, úložný priestor pod schodiskom, kuchyňa prepojená s jedálňou, obývacia izba s krbom a kúpeľňa prepojená s toaletou. Prístup do chaty z pozemku zabezpečuje schodisko ktoré ústi na veľkú terasu. V podkroví sa nachádzajú tri spálne, pričom z jednej z nich je východ na loggiu orientovanú na južnú stranu. POPIS CHATY: Chata s prideleným súpisným číslom bola prestavaná a kolaudovaná cca v roku 2000. • chata je murovaná zateplená polystyrénom hrúbky 10 cm • strešnú krytinu tvorí asfaltový šindel • drevené okná s izolačným dvojsklom sú chránené vonkajšími drevenými okenicami • v celej chate sa nachádza drevená podlaha a drevené schodisko z masívu • drevené deliace priečky medzi spálňami v podkroví • kamenná dlažba v kúpeľni, ktorá je prepojená s toaletou TECHNOLOGICKÉ VYBAVENIE CHATY: • vykurovanie chaty zabezpečuje kozub umiestnený v obývacej izbe s prieduchmi • ohrev vody zabezpečuje elektrický bojler umiestnený v kúpeľni • v chate je zriadené aj teplovodné ústredné kúrenie s radiátormi s vývodom pre montáž plynového kotla (plánuje sa predĺženie plynovej prípojky od Hotela Zelená lagúna) INŽINIERSKE SIETE: • elektrina (napojená trojfázovou káblovou prípojkou z betónového stožiara pri ceste cca 6 m od chaty) • voda (zdrojom vody je 22 m hlboká vŕtaná studňa) • kanalizácia (odpadové a fekálne vody sú zachytené v oceľovej žumpe s objemom 5 m3) CENA A PLATBA: • cena chaty: 125.000 Eur (pri vecnom jednaní dohoda na cene možná) • platba: možná aj prostredníctvom hypotekárneho úveru (bezplatne Vám pomôžeme s jeho vybavením) POPIS OKOLIA: Chata sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite rekreačnej oblasti Domaša Dobrá, katastrálne územie Kvakovce. Vodná nádrž Domaša je ideálnym miestom na rekreáciu, dovolenky a vodné športy. Hlavná sezóna trvá od júna do polovice septembra. Okrem toho je rekreačná oblasť vyhľadávaným miestom rybárov, hubárov, cyklistov a poľovníkov. Rekreačné stredisko Dobrá ponúka množstvo možností ubytovania na súkromí, v hoteloch alebo penziónoch. Okrem toho disponuje stravovacími zariadeniami, upravenými plážami, požičovňami športových potrieb a ihriskami. CELKOVÝ DOJEM MAKLÉRA: Chata je ideálna pre
REZERVOVANÉ: Hľadáte v Bratislave chatu na relax alebo pozem
Na predaj: chata v lokalite Bratislava - Lamač (nad nemocnicou Rázsochy), ktorá pozostáva zo samotnej chaty, skladu a pozemku s výmerou 430 m2. DISPOZÍCIA CHATY (pôdorys chaty je priložený): * terasa, z ktorej vstúpite do obývačky s krbom a z nej priamo do spálne a do kúpeľne so sprchovacím kútom. POPIS CHATY: * útulná chata je jednopodlažná stavba so zastavanou plochou cca 27 m2 a podlahovou plochou cca 24 m2. Má takmer štvorcový pôdorys, je drevená a má sedlovú strechu pokrytú asfaltovým šindlom. Osadená je drevenými oknami a dverami, na ktorých sú ozdobné oceľové kované mreže, ktoré chránia majetok vo vašej neprítomnosti. Podlahu tvorí betónový poter, na ktorom sú položené drevené dosky. Teplo v chate zabezpečuje štýlová pec s presklenými dvierkami, aby ste si mohli prežívať aj romantiku praskajúceho ohňa. V kúpeľni je umiestnený sprchovací kút a WC, ktoré by bolo vhodné vyviesť do žumpy, nakoľko v tejto rekreačnej lokalite nie je zatiaľ vybudovaná kanalizácia. Chemické WC je však zabudované v priľahlom sklade. Chata má urobené rozvody elektriny, ktoré boli napojené na vlastnú elektrocentrálu, poháňanú plynom. Nový majiteľ si však môže na strechu umiestniť fotovoltaické články podobne ako niektoré chaty alebo domy v okolí. Rozvody vody sú napojená na vlastnú kopanú studňu. Popri chate je vydláždená terasa, na ktorej si môžete užívať nefalšované zvuky pravej prírody alebo pozorovať západ slnka. Pri chate stojí menšia drevená stavba, ktorá je účelovo rozdelená na chemické WC, 2 menšie skladíky a izbu, ak by sa vašej návšteve nechcelo ísť po oslave domov... Pozemok s výmerou 430 m2 je obdĺžnik so šírkou cca 9,5 m, mierne svahovitý, zatrávnený a končiaci pod lesom pri potôčiku. LOKALITA CHATY: * táto príjemná chata sa nachádza v nádhernej zelenej lokalite, len na skok z Lamača. Dostanete sa ku nej buď z lokality Rázsochy alebo z opačnej strany po ceste vyloženej betónovými panelmi. Jej úžasná orientácia na východ-juh-západ vám zabezpečí slnečné lúče po celý deň. INVESTIČNÝ POTENCIÁL CHATY: * územným plánom mesta je táto lokalita v budúcnosti určená na výstavbu rodinných domov. V Bratislave je v súčasnosti stavebných pozemkov ako šafránu, a preto ich ceny neustále rastú predtým nevídaným tempom. Viete si predstaviť, akú hodnotu bude mať takýto pozemok? VÝHODY CHATY: * stojí priamo v Bratislave * tichá, zelená lokalita karpatských lesov * pekná, útulná stavba * výborná orientácia na svetové strany * určená na relax alebo na investíciu * okamžite k dispozícii. CENA CHATY NA PREDAJ: 150 000 €. ZAVOLAJTE MI čo najskôr na číslo a príďte si osobne pozrieť túto príjemnú chatu v úžasnej lokalite, kde môže v kľude relaxovať a v budúcnosti... Ktovie? Aby vás nepredbehol niekto iný...
Na predaj celoročne obývateľná chata
Hľadáte chatu len na skok od centra Košíc? Chcete ju obývať celoročne? Tak táto ponuka je práve pre Vás. Ponúkame Vám na predaj 2-podlažnú podpivničenú chatu v mestskej časti Košice-Myslava. Chata stojí na pozemku o výmere 429m2, zastavaná plocha chaty je 31m2 z toho úžitková je 90m2. Je napojená na inžinierské siete(elektrina, verejný vodovod, žumpa). Na pozemku chaty sa nachádza 2x úložný priestor, pivnica, celoročne používateľný altánok a terasa prepojená s obývaciou izbou. Predáva sa čiastočne zariadená. Orientácia chaty je juho-západná. Okná v chate sú plastové ale aj čiastočne drevené s mini balkónom. Výhodou chaty je sauna a usadený krb priamo v obývacej izbe prepojenou s kuchyňou. Parkovanie je priamo vo dvore. Pri vstupe do chaty sa dostaneme na prvé podlažie domu, kde sa hneď po pravej ruke nachádza toaleta a spálňa. V spálni sa nachádzajú schody, ktoré nás zavedú do podkrovnej izby s mini balkónom. Schody vedené smerom nadol, nás zavedú do priestrannej izby prepojenej s kuchyňou, saunou a kúpeľňou, kde sa usadil krb, ktorý spríjemňuje atmosféru. Kuchyňa je orientovaná tak, aby ste mali čo najlepší prehľad, preto je disponovaná vstupom na vonkajšiu terasu, z ktorej je výhľad na celý pozemok. Po pravej strane domu na pozemku sa nachádza pivnica. Priestranný pozemok obnáša múrované ohnisko, krytý priestranný altánok, takže opekačka alebo rodinná oslava na záhrade nie je problém. Na konci pozemku sa nachádza prvý úložný priestor a mostík, pod ktorým preteká rieka. Na druhej strane mostíka je časť pozemku, kde sa nachádza druhý úložný priestor. Tok rieky spríjemňuje atmosféru v čase strávenom na chate. Mestská časť Myslava sa nachádza len 8 km od cetra Košíc. Chata sa nachádza v záhradkarskej oblasti, ku ktorej vedie upravená asfaltová cesta, ktorá je celoročne udržiavaná po dohode s Myslavou. V okolí chaty sa nenachádzajú neprispôsobivý občania. Kompletná občianská vybavenosť je 2,7 km od nehnuteľnosti v Myslave. V okolí chaty sa nachádza mnoho turistických chodníkov. Neďaleko sa nachádza aj vodná nádrž Bukovec s plážou a možnosťou kúpania. Ak Vás táto ponuka zaujala, kontaktujte nás telefonicky alebo mailom. Financovanie nechajte na nás a po doplnení všetkých potrebných dokumentov vybaveniu hypotekarného úveru, Vám v čo najkratšom čase zabezpečíme financie. Lokalita: Košice-Myslava Výmera pozemku: 429m2 Zastavaná plocha chaty: 30m2 Úžitková plocha chaty: 90m2 Cena: 113 990€ Kontakt: Mail: ivana.timkanic@