inzercia, predaj, predám, bazár

Na predaj dvojgeneračný rodinný dom s garážou a prekrásnym u

Kategória: Domy

Ponúkame Vám na predaj dvojgeneračný rodinný dom s garážou a prekrásnym upraveným pozemkom v obci Vrakúň. Rodinný dom bol postavený v roku 1985 na 12 árovom pozemku v kľudnej štrvti obce. Rodinný dom je v pôvodnom ale v dobrom stave. Okná a vchodové dvere sú pôvodné drevené, ale sú nové vnútorné žalúzie. Rodinný dom čaká na nového majiteľa, aby prerobil podľa svojich predstáv. Ponúka veľa možnosti využívania a prerobenia.

DOM
okr. Dunajská Streda – Vrakúň
zastavaná plocha: 141 m2
priestranné izby
drevené okná
plávajúca podlaha / dlažba / PVC
plynové kúrenie (s možnosťou namontovania kotla na tuhé palivo)
radiátory
kompletne podpivničený
IS – plyn, elektrina, studňa, žumpa

DISPOZÍCIA:
Schodište, predsieň, kuchyňa, obývačka, 2 izby, samostatný WC, kúpeľňa

Po vstupe do domu sa ocitneme v predsieni. Z predsiene je vstup do kuchyne a do obývačky, ktorá je srdcom domu, lebo odtiaľ sú dostupné všetky ďalšie izby. Z kuchyne je vstup na terasu. Izby sú priestranné, svetlé, na podlahe je plávajúca podlaha. V kúpelni sa zmestí vaňa, oddelene je toaleta.
Dom je kompletne podpivničený. V pivnici sa nachádza veľká garáž, kotoľňa, práčovňa, dieľňa, sklad a uhoľňa.

Na dvore sa nachádza letná kuchyňa, kde máte možnosť na zaváranie a na letné varenia . V záhrade sa nachádza altánok a dostatok miesta na grilovanie a oddýchnutie.

Na pozemku sa nachádza ďalšia budova, kompletne prerobená. V nej sa nachádza kúpeľňa, kuchyňa, spálňa a obývačka.

POZEMOK
výmera: 1226 m2
oplotený
rovinatý
parková úprava – prekrásne kríky, tuje
parkovanie v garáži a parkovacie miesta pred domom a vedľa domu

OKOLIE
Dom sa nachádza v tichej časti obci Vrakúň. Obec Vrakúň má výbornú polohu, lebo sa nachádza blízko hlavnej cesty 63, na ktorom ľahko sa dá dostať aj do Bratislavy, aj do Komárna a tiež aj do Maďarska. Obec je 7 kilometre od okresného mesta Dunajská Streda, 6 kilometre od mesta Gabčíkovo a 49 kilometrov od Bratislavy. Doprava je možná autobusom na všetky smery.
Obec Vrakúň ponúka dobrú občiansku vybavenosť, je tu obecný úrad, škola, škôlka, pošta, potraviny, atď. V Dunajskej Strede nájdete všetko čo potrebujete, obchody, služby, banky, reštaurácie, fitnes, atď. V Dunajskej Strede a v susednom meste Gabčíkovo je slovenská škola a škôlka.

Tento skvelý rodinný dom môže byť Váš za 179.990 € už aj vrátane provízie a kvalitného servisu realitnej kancelárie A-W REAL.

Oplatí sa to vidieť. Ochotne Vám dohodnem osobnú obhliadku rodinného domu. Teším sa na obhliadku s Vami.

Ponúkame pre našich klientov v rámci našich služieb
- Vypracovanie kúpno-predajných zmlúv a návrhu na vklad na kataster nehnuteľností
- Sprostredkovanie poskytnutia úverov
- Sprostredkovanie vypracovania znaleckých posudkov
- Poistenie nehnuteľností (aj k úverom), životné poistenie, poistenie majetku, poistenie vozidiel, poistenie zodpovednosti podnikateľa, cestovné poistenie, a
Na predaj dvojgeneračný rodinný dom s garážou a prekrásnym u
Podobné inzeráty
Na predaj 4-izbový rodinný dom s garážou na prekrásnym pozem
Ponúkame Vám na predaj 4-izbový rodinný dom s garážou na prekrásnym pozemkom v obci Mad. Rodinný dom bol skolaudovaný v roku 2004. Rodinný dom je v pôvodnom ale v peknom, zachovalom stave. Okná a vchodové dvere sú pôvodné drevené. Po dokončení podkrovia získate dvojgeneračný dom. DOM okr. Dunajská Streda – Mad zastavaná plocha: 142 m2 Postavený z tehál Skolaudovaný v roku 2004 priestranné izby drevené okná plávajúca podlaha / dlažba / PVC/ koberec plynové kúrenie nové /3 ročné/ radiátory 3 ročný plynový kotol a bojler kompletne podpivničený IS – plyn, elektrina, studňa, žumpa pri pozemku kanalizácia a mestská voda DISPOZÍCIA: predsieň, predsieň, kuchyňa, špajza, obývačka, 2 izby, samostatný WC, kúpeľňa, schodište Po vstupe do domu sa ocitneme v predsieni spojenou chodbou. Z predsiene je vstup doľava do kuchyne, z kuchyne je vstup do špajzy. Doľava je vstup do menšej izby a odtiaľ do obývačky. Tieto izby sú teraz spojené, ale dá sa vytvoriť dve nepriechodné izby. Na konci chodby sú dve izby a kúpeľňa s vaňou. Izby sú priestranné, svetlé, na podlahe je koberec. V kúpeľni sa zmestí vaňa, oddelene je aj toaleta. Z chodby je vstup na poschodie a do pivnice. Dom je kompletne podpivničený. V pivnici sa nachádza veľká garáž, technická izba a ďalšie tri izby, ktoré môžete využívať podľa svojich predstáv. K domu patrí prekrásny pozemok, kde máte dostatok miesta na grilovanie a oddýchnutie a aj na pestovanie zeleniny. NÁŠ NÁZOR Rodinný dom čaká na nového majiteľa, aby prerobil podľa svojich predstáv. Ponúka veľa možnosti využívania a prerobenia. Je vhodný pre veľké rodiny, po dokončení podkrovia získate dvojgeneračný dom. POZEMOK výmera: 504 m2 oplotený rovinatý parková úprava – prekrásne kríky, stromy, ovocné stromy parkovanie v garáži a parkovacie miesta pred domom OKOLIE Dom sa nachádza v tichej časti obci Mad. Obec Mad má výbornú polohu, lebo sa nachádza blízko hlavnej cesty 63, na ktorom ľahko sa dá dostať aj do Bratislavy, aj do Komárna a tiež aj do Maďarska. Obec je 5 kilometre od okresného mesta Dunajská Streda a 54 kilometrov od Bratislavy. Doprava je možná autobusom na všetky smery. Obec Mad ponúka základnú občiansku vybavenosť, je tu obecný úrad, škôlka, potraviny. V Dunajskej Strede nájdete všetko čo potrebujete školy, škôlky, pošty, obchody, služby, banky, reštaurácie, fitnes, atď. Tento skvelý rodinný dom môže byť Váš za 155.000 € už aj vrátane provízie a kvalitného servisu realitnej kancelárie A-W REAL. Oplatí sa to vidieť. Ochotne Vám dohodnem osobnú obhliadku rodinného domu. Teším sa na obhliadku s Vami. Ponúkame pre našich klientov v rámci našich služieb - Vypracovanie kúpno-predajných zmlúv a návrhu na vklad na kataster nehnuteľností - Sprostredkovanie poskytnutia úverov - Sprostredkovanie vypracovania znaleckých posudkov - Poistenie nehnuteľností (aj k úverom), životné po
Na predaj dvojgeneračný rodinný dom s garážou a prekrásnym u
Ponúkame Vám na predaj dvojgeneračný rodinný dom s garážou a prekrásnym upraveným pozemkom v obci Vrakúň. Rodinný dom bol postavený v roku 1985 na 12 árovom pozemku v kľudnej štrvti obce. Rodinný dom je v pôvodnom ale v dobrom stave. Okná a vchodové dvere sú pôvodné drevené, ale sú nové vnútorné žalúzie. Rodinný dom čaká na nového majiteľa, aby prerobil podľa svojich predstáv. Ponúka veľa možnosti využívania a prerobenia. DOM okr. Dunajská Streda – Vrakúň zastavaná plocha: 141 m2 priestranné izby drevené okná plávajúca podlaha / dlažba / PVC plynové kúrenie (s možnosťou namontovania kotla na tuhé palivo) radiátory kompletne podpivničený IS – plyn, elektrina, studňa, žumpa DISPOZÍCIA: Schodište, predsieň, kuchyňa, obývačka, 2 izby, samostatný WC, kúpeľňa Po vstupe do domu sa ocitneme v predsieni. Z predsiene je vstup do kuchyne a do obývačky, ktorá je srdcom domu, lebo odtiaľ sú dostupné všetky ďalšie izby. Z kuchyne je vstup na terasu. Izby sú priestranné, svetlé, na podlahe je plávajúca podlaha. V kúpelni sa zmestí vaňa, oddelene je toaleta. Dom je kompletne podpivničený. V pivnici sa nachádza veľká garáž, kotoľňa, práčovňa, dieľňa, sklad a uhoľňa. Na dvore sa nachádza letná kuchyňa, kde máte možnosť na zaváranie a na letné varenia . V záhrade sa nachádza altánok a dostatok miesta na grilovanie a oddýchnutie. Na pozemku sa nachádza ďalšia budova, kompletne prerobená. V nej sa nachádza kúpeľňa, kuchyňa, spálňa a obývačka. POZEMOK výmera: 1226 m2 oplotený rovinatý parková úprava – prekrásne kríky, tuje parkovanie v garáži a parkovacie miesta pred domom a vedľa domu OKOLIE Dom sa nachádza v tichej časti obci Vrakúň. Obec Vrakúň má výbornú polohu, lebo sa nachádza blízko hlavnej cesty 63, na ktorom ľahko sa dá dostať aj do Bratislavy, aj do Komárna a tiež aj do Maďarska. Obec je 7 kilometre od okresného mesta Dunajská Streda, 6 kilometre od mesta Gabčíkovo a 49 kilometrov od Bratislavy. Doprava je možná autobusom na všetky smery. Obec Vrakúň ponúka dobrú občiansku vybavenosť, je tu obecný úrad, škola, škôlka, pošta, potraviny, atď. V Dunajskej Strede nájdete všetko čo potrebujete, obchody, služby, banky, reštaurácie, fitnes, atď. V Dunajskej Strede a v susednom meste Gabčíkovo je slovenská škola a škôlka. Tento skvelý rodinný dom môže byť Váš za 174 990 € už aj vrátane provízie a kvalitného servisu realitnej kancelárie A-W REAL. Oplatí sa to vidieť. Ochotne Vám dohodnem osobnú obhliadku rodinného domu. Teším sa na obhliadku s Vami. Ponúkame pre našich klientov v rámci našich služieb - Vypracovanie kúpno-predajných zmlúv a návrhu na vklad na kataster nehnuteľností - Sprostredkovanie poskytnutia úverov - Sprostredkovanie vypracovania znaleckých posudkov - Poistenie nehnuteľností (aj k úverom), životné poistenie, poistenie majetku, poistenie vozidiel, poistenie zodpovednosti podnikateľa, cestovné poistenie, a
ZNÍŽENÁ CENA Na predaj 4-izbový rodinný dom s garážou na pre
Typ: Rodinný dom Ulica: neuvedená Obec: Mad Ponúkame Vám na predaj 4-izbový rodinný dom s garážou na prekrásnym pozemkom v obci Mad. Rodinný dom bol skolaudovaný v roku 2004. Rodinný dom je v pôvodnom ale v peknom, zachovalom stave. Okná a vchodové dvere sú pôvodné drevené. Po dokončení podkrovia získate dvojgeneračný dom. DOM okr. Dunajská Streda – Mad zastavaná plocha: 142 m2 Postavený z tehál Skolaudovaný v roku 2004 priestranné izby drevené okná plávajúca podlaha / dlažba / PVC/ koberec plynové kúrenie nové /3 ročné/ radiátory 3 ročný plynový kotol a bojler kompletne podpivničený IS – plyn, elektrina, studňa, žumpa pri pozemku kanalizácia a mestská voda DISPOZÍCIA: predsieň, predsieň, kuchyňa, špajza, obývačka, 2 izby, samostatný WC, kúpeľňa, schodište Po vstupe do domu sa ocitneme v predsieni spojenou chodbou. Z predsiene je vstup doľava do kuchyne, z kuchyne je vstup do špajzy. Doľava je vstup do menšej izby a odtiaľ do obývačky. Tieto izby sú teraz spojené, ale dá sa vytvoriť dve nepriechodné izby. Na konci chodby sú dve izby a kúpeľňa s vaňou. Izby sú priestranné, svetlé, na podlahe je koberec. V kúpeľni sa zmestí vaňa, oddelene je aj toaleta. Z chodby je vstup na poschodie a do pivnice. Dom je kompletne podpivničený. V pivnici sa nachádza veľká garáž, technická izba a ďalšie tri izby, ktoré môžete využívať podľa svojich predstáv. K domu patrí prekrásny pozemok, kde máte dostatok miesta na grilovanie a oddýchnutie a aj na pestovanie zeleniny. NÁŠ NÁZOR Rodinný dom čaká na nového majiteľa, aby prerobil podľa svojich predstáv. Ponúka veľa možnosti využívania a prerobenia. Je vhodný pre veľké rodiny, po dokončení podkrovia získate dvojgeneračný dom. POZEMOK výmera: 614 m2 oplotený rovinatý parková úprava – prekrásne kríky, stromy, ovocné stromy parkovanie v garáži a parkovacie miesta pred domom OKOLIE Dom sa nachádza v tichej časti obci Mad. Obec Mad má výbornú polohu, lebo sa nachádza blízko hlavnej cesty 63, na ktorom ľahko sa dá dostať aj do Bratislavy, aj do Komárna a tiež aj do Maďarska. Obec je 5 kilometre od okresného mesta Dunajská Streda a 54 kilometrov od Bratislavy. Doprava je možná autobusom na všetky smery. Obec Mad ponúka základnú občiansku vybavenosť, je tu obecný úrad, škôlka, potraviny. V Dunajskej Strede nájdete všetko čo potrebujete školy, škôlky, pošty, obchody, služby, banky, reštaurácie, fitnes, atď. Tento skvelý rodinný dom môže byť Váš za 145.000 € už aj vrátane provízie a kvalitného servisu realitnej kancelárie A-W REAL. Pri platbe v hotovosti ďalšia dohoda možná! Oplatí sa to vidieť. Ochotne Vám dohodnem osobnú obhliadku rodinného domu. Teším sa na obhliadku s Vami. Ponúkame pre našich klientov v rámci našich služieb - Vypracovanie kúpno-predajných zmlúv a návrhu na vklad na kataster nehnuteľností - Sprostredkovanie poskytnutia úverov - Sprostredkovanie vypracovania znaleckých posudkov - Poistenie nehnuteľností (aj k úverom), životné p
Na predaj 4-izbový rodinný dom s garážou na prekrásnom pozem
Ponúkame Vám na predaj 4-izbový rodinný dom s garážou na prekrásnym pozemkom v obci Mad. Rodinný dom bol skolaudovaný v roku 2004. Rodinný dom je v pôvodnom ale v peknom, zachovalom stave. Okná a vchodové dvere sú pôvodné drevené. Po dokončení podkrovia získate dvojgeneračný dom. DOM okr. Dunajská Streda – Mad zastavaná plocha: 142 m2 Postavený z tehál Skolaudovaný v roku 2004 priestranné izby drevené okná plávajúca podlaha / dlažba / PVC/ koberec plynové kúrenie nové /3 ročné/ radiátory 3 ročný plynový kotol a bojler kompletne podpivničený IS – plyn, elektrina, studňa, žumpa pri pozemku kanalizácia a mestská voda DISPOZÍCIA: predsieň, predsieň, kuchyňa, špajza, obývačka, 2 izby, samostatný WC, kúpeľňa, schodište Po vstupe do domu sa ocitneme v predsieni spojenou chodbou. Z predsiene je vstup doľava do kuchyne, z kuchyne je vstup do špajzy. Doľava je vstup do menšej izby a odtiaľ do obývačky. Tieto izby sú teraz spojené, ale dá sa vytvoriť dve nepriechodné izby. Na konci chodby sú dve izby a kúpeľňa s vaňou. Izby sú priestranné, svetlé, na podlahe je koberec. V kúpeľni sa zmestí vaňa, oddelene je aj toaleta. Z chodby je vstup na poschodie a do pivnice. Dom je kompletne podpivničený. V pivnici sa nachádza veľká garáž, technická izba a ďalšie tri izby, ktoré môžete využívať podľa svojich predstáv. K domu patrí prekrásny pozemok, kde máte dostatok miesta na grilovanie a oddýchnutie a aj na pestovanie zeleniny. NÁŠ NÁZOR Rodinný dom čaká na nového majiteľa, aby prerobil podľa svojich predstáv. Ponúka veľa možnosti využívania a prerobenia. Je vhodný pre veľké rodiny, po dokončení podkrovia získate dvojgeneračný dom. POZEMOK výmera: 504 m2 oplotený rovinatý parková úprava – prekrásne kríky, stromy, ovocné stromy parkovanie v garáži a parkovacie miesta pred domom OKOLIE Dom sa nachádza v tichej časti obci Mad. Obec Mad má výbornú polohu, lebo sa nachádza blízko hlavnej cesty 63, na ktorom ľahko sa dá dostať aj do Bratislavy, aj do Komárna a tiež aj do Maďarska. Obec je 5 kilometre od okresného mesta Dunajská Streda a 54 kilometrov od Bratislavy. Doprava je možná autobusom na všetky smery. Obec Mad ponúka základnú občiansku vybavenosť, je tu obecný úrad, škôlka, potraviny. V Dunajskej Strede nájdete všetko čo potrebujete školy, škôlky, pošty, obchody, služby, banky, reštaurácie, fitnes, atď. Tento skvelý rodinný dom môže byť Váš za 155.000 € už aj vrátane provízie a kvalitného servisu realitnej kancelárie A-W REAL. Oplatí sa to vidieť. Ochotne Vám dohodnem osobnú obhliadku rodinného domu. Teším sa na obhliadku s Vami. Ponúkame pre našich klientov v rámci našich služieb - Vypracovanie kúpno-predajných zmlúv a návrhu na vklad na kataster nehnuteľností - Sprostredkovanie poskytnutia úverov - Sprostredkovanie vypracovania znaleckých posudkov - Poistenie nehnuteľností (aj k úverom), životné po
Na predaj 4-izbový rodinný dom s garážou na prekrásnom pozem
Ponúkame Vám na predaj 4-izbový rodinný dom s garážou na prekrásnym pozemkom v obci Mad. Rodinný dom bol skolaudovaný v roku 2004. Rodinný dom je v pôvodnom ale v peknom, zachovalom stave. Okná a vchodové dvere sú pôvodné drevené. Po dokončení podkrovia získate dvojgeneračný dom. DOM okr. Dunajská Streda – Mad zastavaná plocha: 142 m2 Postavený z tehál Skolaudovaný v roku 2004 priestranné izby drevené okná plávajúca podlaha / dlažba / PVC/ koberec plynové kúrenie nové /3 ročné/ radiátory 3 ročný plynový kotol a bojler kompletne podpivničený IS – plyn, elektrina, studňa, žumpa pri pozemku kanalizácia a mestská voda DISPOZÍCIA: predsieň, predsieň, kuchyňa, špajza, obývačka, 2 izby, samostatný WC, kúpeľňa, schodište Po vstupe do domu sa ocitneme v predsieni spojenou chodbou. Z predsiene je vstup doľava do kuchyne, z kuchyne je vstup do špajzy. Doľava je vstup do menšej izby a odtiaľ do obývačky. Tieto izby sú teraz spojené, ale dá sa vytvoriť dve nepriechodné izby. Na konci chodby sú dve izby a kúpeľňa s vaňou. Izby sú priestranné, svetlé, na podlahe je koberec. V kúpeľni sa zmestí vaňa, oddelene je aj toaleta. Z chodby je vstup na poschodie a do pivnice. Dom je kompletne podpivničený. V pivnici sa nachádza veľká garáž, technická izba a ďalšie tri izby, ktoré môžete využívať podľa svojich predstáv. K domu patrí prekrásny pozemok, kde máte dostatok miesta na grilovanie a oddýchnutie a aj na pestovanie zeleniny. NÁŠ NÁZOR Rodinný dom čaká na nového majiteľa, aby prerobil podľa svojich predstáv. Ponúka veľa možnosti využívania a prerobenia. Je vhodný pre veľké rodiny, po dokončení podkrovia získate dvojgeneračný dom. POZEMOK výmera: 614 m2 oplotený rovinatý parková úprava – prekrásne kríky, stromy, ovocné stromy parkovanie v garáži a parkovacie miesta pred domom OKOLIE Dom sa nachádza v tichej časti obci Mad. Obec Mad má výbornú polohu, lebo sa nachádza blízko hlavnej cesty 63, na ktorom ľahko sa dá dostať aj do Bratislavy, aj do Komárna a tiež aj do Maďarska. Obec je 5 kilometre od okresného mesta Dunajská Streda a 54 kilometrov od Bratislavy. Doprava je možná autobusom na všetky smery. Obec Mad ponúka základnú občiansku vybavenosť, je tu obecný úrad, škôlka, potraviny. V Dunajskej Strede nájdete všetko čo potrebujete školy, škôlky, pošty, obchody, služby, banky, reštaurácie, fitnes, atď. Tento skvelý rodinný dom môže byť Váš za 150.000 € už aj vrátane provízie a kvalitného servisu realitnej kancelárie A-W REAL. Pri platbe v hotovosti ďalšia dohoda možná! Oplatí sa to vidieť. Ochotne Vám dohodnem osobnú obhliadku rodinného domu. Teším sa na obhliadku s Vami. Ponúkame pre našich klientov v rámci našich služieb - Vypracovanie kúpno-predajných zmlúv a návrhu na vklad na kataster nehnuteľností - Sprostredkovanie poskytnutia úverov - Sprostredkovanie vypracovania znaleckých posudkov - Poistenie nehnuteľností (aj k úverom), životné poistenie, poistenie majetku, poistenie vozidiel, poistenie zod
RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY
RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - [25.11. 2022] Zmazať/ Upraviť/ Topovať RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 1 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 2 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 3 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 4 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 5 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 6 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 7 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 8 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 9 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 10 REALITY PROGRES, s.r.o. PONÚKA vo výhradnom zastúpení klienta : 6 izbový rodinný dom na pozemku 900 m2 v obci DOLNÝ LOPAŠOV okres Piešťany. Dom bol skolaudovaný v roku 1991, zastavaná plocha 143 m2, loggia 8 m2 a 2 x garáž každá ma 20 m2 Na pozemku 900 m2 sa nachádza samostatne stojaci 6 izbový rodinný dom s obytnou pivnicou a možnosťou využitia ako dvojgeneračný dom. Na záhrade sa nachádza altánok s krbom, stromy, sklenník, drevárnička a samostatne postavená garáž. Dom nemá energetický certifikát, internet Telekom, kúrenie kotol a pec, plastové okná, podlahy dlažba a plávajúca a odpad je riešený žumpou. DISPOZÍCIA RODINNÉHO DOMU : obytná plocha 115 m2 + loggia 8 m2 a garáž 20 m2 vstupná chodba, priestranná obývacia izba s pecou prepojená s kuchyňou a jedálňou a výstupom na loggiu, spálňa, 2 x detská izba, kúpeľňa s vaňou a samostatné WC, garáž. V kuchyni sa nachádza kuchynská linka, plynová varná doska, rúra, digestor a chladnička. V obývačke je šamotová pec. na prízemí - obytná plocha 115 m2 sa nachádza, kuchyňa, obývacia izba, spálňa, kúpeľňa so sprchovým kútom, samostatné WC, technická časť- plynový kotol, bojler na ohrev vody a sporák, práčovňa, dielňa a garáž CENA DOMU : 175.000,- € + ZNALECKÝ POSUDOK Náklady spojené s bývaním sú 120,- € V obci Dolný Lopašov je základná škola po 4 ročník, škôlka, pošta, obecný úrad, potraviny, stavebniny. Piešťany sú vzdialené od obce 22 km a Trnava 27 km. V cene nehnuteľnosti sú už zahrnuté všetky poplatky, právny servis vyhotovenie kúpno predajných zmlúv a návrh na vklad do katastra, kolky, poplatok za overenie podpisov u notára. HYPO-PORADENSTVO k tomu súdno - znaleckým posudkom ZDARMA. Ak máte záujem o obhliadku, prípadne chcete vedieť viac informácií, neváhajte a kontaktujte ma 0911 78 08 07. BEZPLATNE v našej REALITY PROGRES, s.r.o. klientom radi poskytneme finančné poradenstvo a vybavenie financovania kúpy ich vybranej nehnuteľnosti (podmienkou nie je kúpa nehnuteľnosti v našej RK), poistenie nehnuteľnosti a domácnosti, životné a úrazové poistenie. Za výhodných finančných podmienok zabezpečíme súdno-znalecký posudok, geodetické práce a právne služby.