inzercia, predaj, predám, bazár

Na predaj dvojizbový zrekonštruovaný byt s loggiou v Banskej

Kategória: Byty

Naša realitná kancelária Winners Reality Slovakia s.r.o, Vám Exkluzívne ponúka na predaj kompletne zrekonštruovaný 2. izbový byt v Banskej Bystrici na sídlisku Sásová na ul. Tatranská č.11 na 6-tom zo 7-mich poschodí zatepleného bytového domu s výťahom. Ak hľadáte zrekonštruovaný dvojizbový byt za rozumnú cenu v Banskej Bystrici na sídlisku Sásová, potom je táto ponuka určená práve Vám.

ZÁKLADNÉ ÚDAJE :
Dispozícia: 2 izbový byt, 6/7 poschodie
Úžitková plocha: byt 50 m2, pivnica 1,35 m2
Orientácia bytu: kuchyňa s izbou - na juhozápad, obývacia izba na severovýchod

POPIS BYTU: vstupná chodba, 2 x izba, kuchyňa, kúpeľňa s vaňou so zástenou, samostatné WC, loggia, pivnica.

VYKONANÁ REKONŠTRUKCIA :
- keramická dlažba v chodbe kúpeľni a WC
- plávajúca podlaha v kuchyni a v izbách
- murované jadro so samostatným WC a kúpeľňou
- plastové okná
- kuchynská linka so spotrebičmi

ENERGIE a POPLATKY :
Správcom je Stavebné bytové družstvo Banská Bystrica
Mesačné náklady pre 1 osobu: - 120.-€ nájom správca, 10.-€ plyn, 20.-€ elektrika

CENA a PLATBA:
- cena 127.900.-€
- byt je voľný, bez akýchkoľvek tiarch
- platba v hotovosti alebo prostredníctvom hypotekárneho úveru (pomôžeme Vám s jeho vybavením)

LOKALITA a OKOLIE:
Sídlisko sa nachádza v okrajovej časti Banská Bystrica na sídlisku Sásová na ul. Tatranskej č.11, kde sa v jeho okolí nachádza dostatok zelene a možnosti prechádzok v prírode. Služby sú pomerne na dobrej úrovni, Nachádzajú sa tu dva supermarkety, reštaurácie,, čerpacia stanica, pošta, viacero menších rôznych predajní, fitnescentrum , poliklinika na ul. Rudohorskej, domov dôchodcova tiež Mestská polícia.

CELKOVÝ DOJEM MAKLÉRA :
Dvojizbový byt sa nachádza v okrajovej časti Banskej Bystrice s dobrým napojením do centra mesta. Je to stredový zrekonštruovaný byt, bez potreby ďalších investícií na rekonštrukciu. V blízkosti sa nachádza pomerne slušná občianska vybavenosť. Na uvedenej adrese nie je problém s parkovaním osobných vozidiel pred bytovým domom, alebo v jeho okolí. Byt sa predáva bez zariadenia okrem kuchyne v ktorej zostáva kuchynská linka so spotrebičmi. Byt bude odovzdaný ihneď po dohode s majiteľom. Ak Vás naša ponuka zaujala, volajte alebo píšte na kontaktné adresy.
Video:
Na predaj dvojizbový zrekonštruovaný byt s loggiou v Banskej
Podobné inzeráty
Na predaj dvojizbový zrekonštruovaný byt s loggiou v Banskej
Naša realitná kancelária Winners Reality Slovakia s.r.o, Vám Exkluzívne ponúka na predaj kompletne zrekonštruovaný 2. izbový byt v Banskej Bystrici na sídlisku Sásová na ul. Tatranská č.11 na 6-tom zo 7-mich poschodí zatepleného bytového domu s výťahom. Ak hľadáte zrekonštruovaný dvojizbový byt za rozumnú cenu v Banskej Bystrici na sídlisku Sásová, potom je táto ponuka určená práve Vám. ZÁKLADNÉ ÚDAJE : Dispozícia: 2 izbový byt, 6/7 poschodie Úžitková plocha: byt 50 m2, pivnica 1,35 m2 Orientácia bytu: kuchyňa s izbou - na juhozápad, obývacia izba na severovýchod POPIS BYTU: vstupná chodba, 2 x izba, kuchyňa, kúpeľňa s vaňou so zástenou, samostatné WC, loggia, pivnica. VYKONANÁ REKONŠTRUKCIA : - keramická dlažba v chodbe kúpeľni a WC - plávajúca podlaha v kuchyni a v izbách - murované jadro so samostatným WC a kúpeľňou - plastové okná - kuchynská linka so spotrebičmi ENERGIE a POPLATKY : Správcom je Stavebné bytové družstvo Banská Bystrica Mesačné náklady pre 1 osobu: - 120.-€ nájom správca, 10.-€ plyn, 20.-€ elektrika CENA a PLATBA: - cena 127.900.-€ - byt je voľný, bez akýchkoľvek tiarch - platba v hotovosti alebo prostredníctvom hypotekárneho úveru (pomôžeme Vám s jeho vybavením) LOKALITA a OKOLIE: Sídlisko sa nachádza v okrajovej časti Banská Bystrica na sídlisku Sásová na ul. Tatranskej č.11, kde sa v jeho okolí nachádza dostatok zelene a možnosti prechádzok v prírode. Služby sú pomerne na dobrej úrovni, Nachádzajú sa tu dva supermarkety, reštaurácie,, čerpacia stanica, pošta, viacero menších rôznych predajní, fitnescentrum , poliklinika na ul. Rudohorskej, domov dôchodcova tiež Mestská polícia. CELKOVÝ DOJEM MAKLÉRA : Dvojizbový byt sa nachádza v okrajovej časti Banskej Bystrice s dobrým napojením do centra mesta. Je to stredový zrekonštruovaný byt, bez potreby ďalších investícií na rekonštrukciu. V blízkosti sa nachádza pomerne slušná občianska vybavenosť. Na uvedenej adrese nie je problém s parkovaním osobných vozidiel pred bytovým domom, alebo v jeho okolí. Byt sa predáva bez zariadenia okrem kuchyne v ktorej zostáva kuchynská linka so spotrebičmi. Byt bude odovzdaný ihneď po dohode s majiteľom. Ak Vás naša ponuka zaujala, volajte alebo píšte na kontaktné adresy. Video: VIDEO : 3D: MATERPORT-VIRTUÁLNA OBHLIADKA
1-izb. byt/apartmán s loggiou v centre mesta pri pešej zóne
Ponúkame Vám na predaj moderný apartmán s loggiou v historickom centre Prešova v novo zrekonštruovanej polyfunkčnej budove pár krokov od pešej zóny. Jednopriestorový apartmán má plochu 28,5 m2 na ktorej sa nachádza kúpeľňa so sprchovacím kútom a wc. V izbe orientovanej na sever je technická príprava na napojenie pre kuchynskú linku. Loggia má plochu 2,9m2. K bytu patrí aj polovica spoločnej vstupnej chodby pre dva byty. Byt je vybavený podlahovým kúrením. K dispozícii sú aj rozlohou väčšie apartmány a byty. Jednoizbové byty: B2E byt s loggiou - 53,79 m2 - 162 756 € B2G byt - 24,49 m2 - predané B2H byt s loggiou - 53,76 m2 - predané B2I byt - 48,72 m2 - 147 698 € B2J byt s loggiou - 31,34 m2 - predané B2K byt - 29,80 m2 - predané B2L byt s loggiou - 38,09 m2 - 115 627 B2M byt - 32,70 m2 - 99 619 € B2N byt s loggiou - 37,41 m2 - 113 608 € Jednoizbové apartmány: A08 apartmán - 38,11 m2 - 115 746 € A09 apartmán s loggiou - 31,80 m2 - 96 946 € A10 apartmán - 39,29 m2 - 119 191 € A11 apartmán s loggiou - 28,50 m2 - 87 145 € A12 apartmán - 32,22 m2 - 98 193 € A13 apartmán s loggiou - 47,32 m2 - 143 040 € B2F apartmán - 24,49 m2 - 75 735 € Obytná budova, v ktorej sa byt nachádza je vybavená funkčnou recepciou. Blízkosť pešej zóny umožňuje apartmán využívať okrem vlastného bývania aj na krátkodobý prenájom aj s možnosťou využitia komplexných služieb pri krátkodobých prenájmoch cez mobilné platformy (raňajky, hygienický servis). Pre záujemcov o investíciu sú k dispozícii aj údaje o nákladovosti a výnos za predchádzajúcich 6 mesiacov z krátkodobých prenájmov. Možnosť kúpy parkovacieho miesta v areály objektu. Video: Pre záujemcov o investíciu sú k dispozícii aj údaje o nákladovosti a výnos za predchádzajúcich 6 mesiacov z krátkodobých prenájmov. Parkovanie v areály objektu bezplatne. Lokalita v srdci nášho mesta ponúka bývanie pre moderného mestského človeka. Bez potreby auta - do 5 minút - sa dostanete do reštaurácie, kaviarne, pubu, fitnes centra, či na mestský úrad, k lekárovi, alebo do divadla, knižnice a kostola. Kontakt: Jana Žilková Hudák, /, Naše benefity: kompletný právny servis vrátane správnych poplatkov, znalecký posudok, sprostredkovanie najvýhodnejšieho hypotekárneho úveru a ročné poistenie nehnuteľnosti cene.
DVOJIZBOVÝ BYT S LOGGIOU V POLTÁRI
NADŠTANDARDNÁ, DETAILNÁ, REKONŠTRUKCIA S MODERNÝMI PRVKAMI – DVOJIZBOVÝ BYT S LOGGIOU V POLTÁRI BYT, KTORÝ ZAUJME AJ NAJVÄČŠÍCH DETAILISTOV! MODERNÁ A DETAILNÁ REKONŠTRUKCIA – BEZPEČNOSTNÉ PRVKY – DM Notrereality s.r.o. Vám na predaj ponúka kompletne zrekonštruovaný dvojizbový byt s loggiou v meste Poltár. Jedná sa o byt s výmerou 64 m² nachádzajúci sa na 2/4 poschodí v zateplenom panelovom bytovom dome. K bytu patrí špajza na medziposchodí bytového domu a pivnica. Parkovanie je možné priamo pri bytovom dome. Byt pozostáva z: chodby kuchyne dvoch izieb kúpeľne spoločnej s WC loggie Byt prešiel čerstvou kompletnou rekonštrukciou – vymurované bytové jadro s novou sanitou, kuchynská linka vyrobená na mieru, na podlahách je položená plávajúca podlaha, stierky, nové interiérové dvere s obložkovými zárubňami, vymenená elektroinštalácia, vodoinštalácia, stropy sú znížené, zateplené a odhlučnené 10 cm Nobasilom, namontovaná klimatizácia… V rámci rekonštrukcie bytu bola zrekonštruovaná aj pivnica – nová podlaha, stierky. Byt disponuje bezpečnostnými prvkami a to: protipožiarne bezpečnostné vstupné dvere, detektory dymu, bezpečnostný alarm s pohybovými senzormi s kamerou, záložný zdroj elektriny. Energetický certifikát nebol vystavený. VIDEOOBHLIADKA TU: Poskytujeme kompletný SERVIS: bezplatné finančné poradenstvo právny servis /kúpne zmluvy, kataster/ zabezpečíme znalca Hľadáte byt, v ktorom už nie sú potrebné žiadne investície na rekonštrukciu? Potrebujete bývať ihneď? Záleží Vám na bezpečnosti? V tom prípade si dohodnite obhliadku tohto dvojizbového bytu ešte dnes na t.č.:
Väčší 1-izb. byt s loggiou v centre Prešova + video
Ponúkame Vám na predaj nový 1-izbový byt s veľkou loggiou v historickom centre Prešova v novo zrekonštruovanej polyfunkčnej budove pár krokov od pešej zóny. Jednopriestorový byt má plochu 53,8 m2 na ktorej sa nachádza okrem obytnej miestnosti, vstupnej chodby, kúpeľňa so sprchovacím kútom a wc. V izbe presvetlenej veľkými francúzskymi oknami, orientovanej na severovýchod je technická príprava na napojenie pre kuchynskú linku. Loggia orientovaná na východ má plochu 11,28 m2. Byt je vybavený podlahovým kúrením. Video: K dispozícii sú aj rozlohou iné apartmány a byty. Apartmány: A08 apartmán 38,11 m2 - 115 687€ A09 apartmán s loggiou 31,80 m2 - 96 946€ A10 apartmán 39,29 m2 - 119 191€ A11 apartmán s loggiou 28,50 m2 - 87 145€ A12 apartmán 32,22 m2 - 98 193€ A13 apartmán s loggiou 47,32 m2 - 143 040€ Byty: B2E byt s loggiou 53,79 m2 - 162 756€ B2H byt s loggiou 53,76 m2 - 162 667€ B2I byt 48,72 m2 - 147 698€ B2M byt 32,70 m2 - 99 619€ B2N byt s loggiou 37,41 m2 - 113 608€ Obytná budova, v ktorej sa byt nachádza je vybavená funkčnou recepciou. Blízkosť pešej zóny umožňuje apartmán využívať okrem vlastného bývania aj na krátkodobý prenájom aj s možnosťou využitia komplexných služieb pri krátkodobých prenájmoch cez mobilné platformy (raňajky, hygienický servis). Pre záujemcov o investíciu sú k dispozícii aj údaje o nákladovosti a výnos za predchádzajúcich 6 mesiacov z krátkodobých prenájmov. Možnosť kúpy parkovacieho miesta v areály objektu. Video: Lokalita v srdci nášho mesta ponúka bývanie pre moderného mestského človeka. Bez potreby auta - do 5 minút - sa dostanete do reštaurácie, kaviarne, pubu, fitnes centra, či na mestský úrad, k lekárovi, alebo do divadla, knižnice a kostola. Kontakt: Jana Žilková Hudák, /, Naše benefity: kompletný právny servis vrátane správnych poplatkov, znalecký posudok, sprostredkovanie najvýhodnejšieho hypotekárneho úveru a ročné poistenie nehnuteľnosti cene.
1- izbové byty/apartmány pri pešej zóne Prešova
Ponúkame Vám na predaj moderné, zariadené novostavby investičných bytov v historickom centre Prešova v novo zrekonštruovanom polyfunkčnom dome pár krokov od pešej zóny. Byty s podlahovým kúrením a veľkými francúzskymi oknami sú orientované S,J,S-V a J-V a nachádzajú sa na 2. nadzemnom podlaží. Sú momentálne využívané na prenájom. Najmenší apartmán na videu: Jednoizbové byty: B2E byt s loggiou - 53,79 m2 - 162 756 € B2G byt - 24,49 m2 - predané B2H byt s loggiou - 53,76 m2 - predané B2I byt - 48,72 m2 - 147 698 € B2J byt s loggiou - 31,34 m2 - predané B2K byt - 29,80 m2 - predané B2L byt s loggiou - 38,09 m2 - 115 627 B2M byt - 32,70 m2 - 99 619 € B2N byt s loggiou - 37,41 m2 - 113 608 € Jednoizbové apartmány: A08 apartmán - 38,11 m2 - 115 746 € A09 apartmán s loggiou - 31,80 m2 - 96 946 € A10 apartmán - 39,29 m2 - 119 191 € A11 apartmán s loggiou - 28,50 m2 - 87 145 € A12 apartmán - 32,22 m2 - 98 193 € A13 apartmán s loggiou - 47,32 m2 - 143 040 € B2F apartmán - 24,49 m2 - 75 735 € Byty sa predávajú nezariadené, pre firemných klientov s možnosťou odpočtu dph. V priestore pre kuchynskú linku budú pripravené potrebné vývody vody, odpadu a elektriny. Obytná budova v ktorej sa byty nachádzajú je vybavená funkčnou recepciou aj s možnosťou využitia komplexných služieb pri krátkodobých prenájmoch cez mobilné platformy (raňajky, hygienický servis). Pre záujmcov sú k dispozícii aj údaje o nákladovosti a výnos za predchádzajúcich 6 mesiacov z krátkodobých prenájmov. Vonkajšie parkovanie v areály objektu je bezplatné. Blízkosť pešej zóny umožňuje byty okrem vlastného bývania využiť aj na apartmánové bývanie, či na komerčný, krátkodobý prenájom. Bližšie info k cenám jednotlivých bytov: . Video: Lokalita v srdci nášho mesta ponúka bývanie pre moderného mestského človeka. Bez potreby auta - do 5 minút - sa dostanete do reštaurácie, kaviarne, pubu, fitnes centra, či na mestský úrad, k lekárovi, alebo do divadla, knižnice a kostola.
1-izb. novostavba s loggiou v centre + video
Ponúkame Vám na predaj nový 1-izbový byt s veľkou loggiou v historickom centre Prešova v novo zrekonštruovanej polyfunkčnej budove pár krokov od pešej zóny. Jednopriestorový byt má plochu 53,8 m2 na ktorej sa nachádza okrem obytnej miestnosti, vstupnej chodby, kúpeľňa so sprchovacím kútom a wc. V izbe presvetlenej veľkými francúzskymi oknami, orientovanej na juhovýchod je technická príprava na napojenie pre kuchynskú linku. Loggia orientovaná na východ má plochu 11,28 m2. Byt je vybavený podlahovým kúrením. Video: K dispozícii sú aj rozlohou iné apartmány a byty. Apartmány: A08 apartmán 38,11 m2 - 115 687€ A09 apartmán s loggiou 31,80 m2 - 96 946€ A10 apartmán 39,29 m2 - 119 191€ A11 apartmán s loggiou 28,50 m2 - 87 145€ A12 apartmán 32,22 m2 - 98 193€ A13 apartmán s loggiou 47,32 m2 - 143 040€ Byty: B2E byt s loggiou 53,79 m2 - 162 756€ B2H byt s loggiou 53,76 m2 - 162 667€ B2I byt 48,72 m2 - 147 698€ B2M byt 32,70 m2 - 99 619€ B2N byt s loggiou 37,41 m2 - 113 608€ Obytná budova, v ktorej sa byt nachádza je vybavená funkčnou recepciou. Blízkosť pešej zóny umožňuje apartmán využívať okrem vlastného bývania aj na krátkodobý prenájom aj s možnosťou využitia komplexných služieb pri krátkodobých prenájmoch cez mobilné platformy (raňajky, hygienický servis). Pre záujemcov o investíciu sú k dispozícii aj údaje o nákladovosti a výnos za predchádzajúcich 6 mesiacov z krátkodobých prenájmov. Možnosť kúpy vonkajšieho parkovacieho miesta v areály objektu. Video: Lokalita v srdci nášho mesta ponúka bývanie pre moderného mestského človeka. Bez potreby auta - do 5 minút - sa dostanete do reštaurácie, kaviarne, pubu, fitnes centra, či na mestský úrad, k lekárovi, alebo do divadla, knižnice a kostola. Kontakt: Jana Žilková Hudák, /, Naše benefity: kompletný právny servis vrátane správnych poplatkov, znalecký posudok, sprostredkovanie najvýhodnejšieho hypotekárneho úveru a ročné poistenie nehnuteľnosti cene.