inzercia, predaj, predám, bazár

Na predaj garáž v garážovom dome v Dunajskej Strede

Kategória: Garáže

#2793

Ponúkam na predaj garáž v garážovom dome v Dunajskej Strede na Námestie Jána Kálvina. Rozloha je 16m2. Elektrika je k dispozícii. V prípade akýchkoľvek otázok ma kontaktujte.
Cena:19,000 Eur
………………………..
We offer for sale a garage in a garage building in Dunajská Streda on Námestie Jána Kálvina. The area is 16m2. Electricity is available.
Please contact for more information .
Price:19,000 Eur

Kontact:
Na predaj garáž v garážovom dome v Dunajskej Strede
Podobné inzeráty
Samostatná garáž v garážovom dome, Liptovská ulica,…
garáž, Liptovská, Bratislava - Ružinov, Bratislava II - Samostatná garáž v garážovom dome, Liptovská ulica, Ružinov Popis: Ponúkame na prenájom samostatnú garáž v garážovom dome na Liptovskej ulici v Ružinove. Garáž je priestranná, má výmeru 14 m2. Pre vjazd a výjazd v parkovacom dome slúži automatická brána na diaľkové ovládanie. Vstup do garáže je zabezpečený výklopnou bránou na manuálne otváranie (2 zámky). Vnútro garáží je z pletiva. rozmery brány: v x š - 1,78 x 2,29 m VOĽNÁ IHNEĎ Oslovila Vás táto nehnuteľnosť? Neváhajte ma kontaktovať: Mgr. Michaela Mosná m.mosna@ Zariadenie: ................... Pozemok: Rovinatý Celková úžitková plocha administratívy: 15 Príjazdová cesta: Asfalt Inžinierske siete: Elektrina Kúrenie: Nevykurované Forma vlastníctva: Osobné Viac informácií: Obhliadky a ďalšie informácie: Mgr. Michaela Mosná m.mosna@ Detail realitnej kancelárie: Directreal Smile Adresa: Letná 5 Roh ulíc Hálková Letná Telefón:
na predaj garáž v garážovom dome v Dunajskej Strede
#2824 Ponúkam na predaj garáž v garážovom dome v Dunajskej Strede na Námestie Jána Kálvina. Rozloha je 16m2. Elektrika je k dispozícii. V prípade akýchkoľvek otázok ma kontaktujte. Cena:17,500 Eur ……………………….. We offer for sale a garage in a garage building in Dunajská Streda on Námestie Jána Kálvina. The area is 16m2. Electricity is available. Please contact for more information . Price:17,500 Eur Kontact: Adrian
Samostatná garáž v garážovom dome na ul. Jasovská, 18m2
Predáme v k.ú. Petržalka na ul. Jasovská v garážovom dome (vedľa budovy PEUGEOT) samostatnú garáž. Výmere garáže je cca 18m2, rozmer garáže 6m x 3m. V garáži je elektrina. Sociálne zariadenie (umývadlo s vodou a WC) je hneď pri vstupe do garážového domu. Garážový dom je 3 podlažný, strážený nonstop 24h. Ročný poplatok za správu je cca 385 EUR. Garáž je volná a okamžite k dispozícii. Pozrite si aj náš nový projekt v Chorvátsku: projekt Chorvátsko - Makarska Riviera / novostavba len u nás
Prenajmem garáž v garážovom dome na Námestí priateľstva v DS
Prenajmem garáž v garážovom dome na Námestí priateľstva v Dunajskej Strede. V garáži je elektrika. Jedná sa o bezpečnú, suchú a čistú garáž. Vstup do garážového domu je na el. ovládač aj manuálnu bránu. Nájomné je 65€/mesiac.
Samostatná garáž v garážovom dome
Na predaj posledná garáž v garážovom dome pri Rezidencii nad Slatinou v Streženiciach. Garáž je skolaudovaná, má 19,6 m2. Vnútorny rozmer je 350 cm šírka a 560 cm dĺžka. Garáž má vlastný elektromer, el. osvetlenie, el. zásuvku 230V. Benefitom je aj elektrická garážová brána na diaľkové ovládanie. Na predaj je garáž č. 3.02 na druhom podlaží (príjazd zozadu budovy) Pripravte sa na príchod elektromobilu vopred, s vlastnou garážou bude v bezpečí a nabíjanie nebude žiadny problém. cena za garáž je 21 800 € s DPH. V cene je vypracovanie kupno-predajnej zmluvy, uhradenie poplatkov spojených s prevodom vlastníckych práv.
Prenájom garáže v garážovom dome Dvojkrížna ul. Vrakuňa
Ponúkame na prenájom samostatnú garáž v garážovom dome Dvojkrížna ulica Bratislava - Vrakuňa, pri konečnej zastávke MHD. Oproti cez cestu bytové domy ulice Slatinská, Bebravská, Hnilecká, Čiernovodská, Žitavská. Popis: - vstup na čip cez automatickú bránu - nachádza sa v suteréne - rozloha 18m2 - vyklápacia uzamykateľná brána - elektrina a elektrická zásuvka, vlastný elektromer - kamerový systém v celom garážovom dome - garáž je suchá, nikde nezateká - všetky priestory sú čisté, udržiavané Voľná ihneď. Cena nájom je 130€ mesačne. Platí sa provízia RK 130€.