inzercia, predaj, predám, bazár

Na predaj krásne zrekonštruovaný 5-izbový dom v Behynciach s

Kategória: Domy

SHARK REAL exkluzívne ponuka na predaj nádherný priestranný rodinný dom po kompletnej, úplne čerstvej rekonštrukcii v Behynciach (Veľké Ripňany).
Dom s dlhou históriou a výbornými susedmi, ktorý kedysi patril samotnému starostovi prešiel kompletnou rekonštrukciou v rokoch 2021-2022, pričom aktuálne sa dokončujú posledné kozmetické práce, terénne úpravy a ploty.

Úžitková plocha domu je 160 m2 a leží na pozemku s rozlohou 811 m2. Pozostáva z 5 priestranných izieb, dvoch kúpeľní, kuchyne, terasy a priestoru na parkovanie pre 4 autá. Dom je skoro kompletne podpivničený.

Dispozícia je nasledovná: ku vchodovým dverám vedie niekoľko nízkych schodov a za nimi sa nachádza vstupná chodba s dostatočným miestom na úložný priestor. Po ľavej strane sa nachádza schodisko vedúce do pivnice aj na poschodie, za schodiskom sa nachádza komora a hneď za ňou je priestranná kuchyňa s kuchynskou linkou na mieru, so vstavanými spotrebičmi a indukčnou varnou doskou. Z kuchyne je východ na priestrannú krytú terasu, na ktorú je potiahnutá elektrika vhodná na elektrický gril.
Po pravej strane od vchodu sa nachádza spálňa s výstupom na loggiu a hneď vedľa nej (oproti kuchyne) je situovaná obývačka s predprípravou na krb. Na konci chodby sa nachádza kúpeľňa s rohovou vaňou, umývadlom, závesným wc a priestorom na práčku.

Na druhé podlažie sa vchádza schodmi situovanými blízko vchodových dverí, vchádza sa do menšej prechodnej chodbičky, nachádza sa tu tiež kúpeľňa so sprchovým kútom, umývadlom a toaletou. Ďalej sa na poschodí nachádzajú dve väčšie spálne a jedna menšia presvetlená rohová izba. Jedna zo spální disponuje aj loggiou. Žiadna z izieb v dome nie je priechodná.

Dom je po kompletnej rekonštrukcii, pri ktorej bola prerobená elektrika, kúrenie, voda aj odpad formou úplne novej kanalizácie. Dom je kompletne zateplený s novou fasádou, nová je aj strecha – polyuretánová, rovná, vyspádovaná, zateplená purpenou. Okná a dvere sú taktiež nové, plastové . Dom je kompletne vystierkovaný, vymaľovaný, položené sú nové podlahy, interiérové dvere so zárubňami, prechodové lišty. Stropy sú keramické, znižované s bodovým osvetlením.

Kúrenie je ústredné plynové s radiátormi, kondenzačný kotol. Elektrika aj 380 V. Dom je napojený na obecný vodovod. Na pozemku za domom sa nachádza aj studňa.

Pred domom sa nachádza priestor na parkovanie pre 4 autá vydláždený zámkovou dlažbou. Súčasťou nehnuteľnosti je aj nové oplotenie s elektrickou bránou na diaľkové ovládanie a vonkajšie automatické osvetlenie. Dom je kompletne podpivničený.

Obec Veľké Ripňany disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou, cca 100 m od domu sa nachádzajú potraviny, zastávka je asi 20 m. Obec má tiež výbornú strategickú polohu. Časť Behynce sa nachádza len 16 km od Piešťan, 18 km od Topoľčian a 30 km od Nitry.

Bližšie informácie, prípadne termín obhliadky Vám rád poskytnem na tel. č. alebo prostredníctvom emailu sharkreal@

Na predaj krásne zrekonštruovaný 5-izbový dom v Behynciach s
Podobné inzeráty
Na predaj krásne zrekonštruovaný 5-izbový dom v Behynciach s
SHARK REAL pripravuje exkluzívne do ponuky priestranný dom po kompletnej, úplne čerstvej rekonštrukcii v Behynciach (Veľké Ripňany). Dom s dlhou históriou, ktorý kedysi patril samotnému starostovi prešiel kompletnou rekonštrukciou v rokoch 2021-2022, pričom aktuálne sa dokončujú posledné kozmetické práce, terénne úpravy a ploty. Úžitková plocha domu je 160 m2 a leží na pozemku s rozlohou 811 m2. Pozostáva z 5 priestranných izieb, dvoch kúpeľní, kuchyne, terasy a priestoru na parkovanie pre 4 autá. Dom je skoro kompletne podpivničený. Dispozícia je nasledovná: ku vchodovým dverám vedie niekoľko nízkych schodov a za nimi sa nachádza vstupná chodba s dostatočným miestom na úložný priestor. Po ľavej strane sa nachádza schodisko vedúce do pivnice aj na poschodie, za schodiskom sa nachádza komora a hneď za ňou je priestranná kuchyňa s kuchynskou linkou na mieru, so vstavanými spotrebičmi a indukčnou varnou doskou. Z kuchyne je východ na priestrannú krytú terasu, na ktorú je potiahnutá elektrika vhodná na elektrický gril. Po pravej strane od vchodu sa nachádza spálňa s výstupom na loggiu a hneď vedľa nej (oproti kuchyne) je situovaná obývačka s predprípravou na krb. Na konci chodby sa nachádza kúpeľňa s rohovou vaňou, umývadlom, závesným wc a priestorom na práčku. Na druhé podlažie sa vchádza schodmi situovanými blízko vchodových dverí, vchádza sa do menšej prechodnej chodbičky, nachádza sa tu tiež kúpeľňa so sprchovým kútom, umývadlom a toaletou. Ďalej sa na poschodí nachádzajú dve väčšie spálne a jedna menšia presvetlená rohová izba. Jedna zo spální disponuje aj loggiou. Žiadna z izieb v dome nie je priechodná. Dom je po kompletnej rekonštrukcii, pri ktorej bola prerobená elektrika, kúrenie, voda aj odpad formou úplne novej kanalizácie. Dom je kompletne zateplený s novou fasádou, nová je aj strecha – polyuretánová, rovná, vyspádovaná, zateplená purpenou. Okná a dvere sú taktiež nové, plastové . Dom je kompletne vystierkovaný, vymaľovaný, položené sú nové podlahy, interiérové dvere so zárubňami, prechodové lišty. Stropy sú keramické, znižované s bodovým osvetlením. Kúrenie je ústredné plynové s radiátormi, kondenzačný kotol. Elektrika aj 380 V. Dom je napojený na obecný vodovod. Na pozemku za domom sa nachádza aj studňa. Pred domom sa nachádza priestor na parkovanie pre 4 autá vydláždený zámkovou dlažbou. Súčasťou nehnuteľnosti je aj nové oplotenie s elektrickou bránou na diaľkové ovládanie a vonkajšie automatické osvetlenie. Dom je kompletne podpivničený. Obec Veľké Ripňany disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou, cca 100 m od domu sa nachádzajú potraviny, zastávka je asi 20 m. Obec má tiež výbornú strategickú polohu. Časť Behynce sa nachádza len 16 km od Piešťan, 18 km od Topoľčian a 30 km od Nitry. Prečo povedať ÁNO pre túto nehnuteľnosť: + Kompletná úplne nová a veľmi vkusná rekonštrukcia... + Slnečný pozemok s orientáciou na západ... + Príjemné prostre
Rodinné domy v modernom rezidenčnom projekte Láb okr.Malacky
3D prezentácia - DOM 3A / Wariant 510 – 3 izbový - Dom 6A / Wariant 521 – 4 izbový Vložte do prehliadača Z poverenia majiteľa, ponúkame na predaj 3 a 4 izbové rodinné domy v modernom rezidenčnom projekte v obci Láb. Príjemné bývanie v samostatne stojacich rodinných domoch a dvojdomoch. V obci je kompletná občianska vybavenosť – základná a materská škola, zdravotne stredisko, lekáreň, pošta, futbalové ihrisko, multifunkčne ihrisko, obchody, reštaurácie. Vzdialenosť od Bratislavy 25km, od Malaciek 10km Obec obklopená prírodou a jazerami, ktoré poskytujú množstvo voľnočasových aktivít. Cena nehnuteľnosti s DPH Dom 1/ Laguna 431 -, 4 izbový samostatne stojaci Úžitková plocha: 106m2, Obytná plocha: 74m2, Plocha pozemku: 566m2, 320 000,00 EUR Dom 2 / Laguna 431 – 4 izbový Úžitková plocha: 106m2, Obytná plocha: 74m2, Plocha pozemku: 573m2, 320 000,00 EUR PREDANÉ DOM 3A / Wariant 510 – 3 izbový Úžitková plocha: 76m2, Obytná plocha: 58m2, Plocha pozemku: 380m2, 225 000,00 EUR Dom 3B / Wariant 510 – 3 izbový Úžitková plocha: 76m2, Obytná plocha: 58m2, Plocha pozemku: 386m2, 225 000,00 EUR Dom 4A / Wariant 510 – 3 izbový Úžitková plocha: 76m2, Obytná plocha: 58m2, Plocha pozemku: 314m2, 225 000,00 EUR Dom 4B / Wariant 510 – 3 izbový Úžitková plocha: 76m2, Obytná plocha: 58m2, Plocha pozemku: 323m2, 220 000,00 EUR Dom 5A / Wariant 521 – 4 izbový Úžitková plocha: 97,4m2, Obytná plocha: 64,6m2, Plocha pozemku: 313m2, 250 000,00 EUR Dom 5B / Wariant 521 – 3 izbový Úžitková plocha: 89,5m2, Obytná plocha: 57,5m2, Plocha pozemku: 300m2, 225 000,00 EUR Dom 6A / Wariant 521 – 4 izbový Úžitková plocha: 97,4m2, Obytná plocha: 64,6m2, Plocha pozemku: 324m2, 250 000,00 EUR Dom 6B / Wariant 521 – 3 izbový Úžitková plocha: 89,5m2, Obytná plocha: 57,5m2, Plocha pozemku: 339m2, 225 000,00 EUR VONKAJŠIE TERÉNNE ÚPRAVY: - chodníky a terasa so zámkovej dlažby - plocha na parkovanie so zatrávňovacích tvárnic - oplotenie poplastovaným pletivom - oplotenie do ulice – bránička s audiovrátnikom, kovová lamelová výplň - trativody ku všetkým strešným zvodom - záhradná úprava, vrátane trávnika a výsadby zelene - k jednotlivým domom prislúchajú dve parkovacie státia Predpokladaný termín dokončenia je 10-11/2022. Vyhotovenie v štádiu holodom Odmenu RK neplatíte Viac info, dohodnutie obhliadky v realitnej kancelárii Kontakt: Adrianová Telefón: adrianova@
Na predaj nízkoenergetická 5-izbová novostavba v Behynciach
SHARK REAL Vám ponúka na predaj moderný úplne nový 5-izbový bungalov v obci Veľké Ripňany, časť Behynce. Tento moderný nízkoenergetický rodinný dom disponuje priaznivou úžitkovou plochou 130 m2 a leží na pozemku s rozlohou 1.308 m2. Dom je situovaný v pokojnej lokalite mimo hlavnej cesty s dostatkom súkromia. Dispozične pozostáva zo zádveria, v ktorom je dostatok miesta na úložný priestor. Zo zádveria je prístup do technickej miestnosti a samostatnej toalety. Ďalej sa vchádza do chodby, z ktorej je prístup do každej miestnosti vrátane kuchyne prepojenej s obývačkou. V obývačke sa nachádza priestranné francúzske okno s východom na terasu a krb, ktorý celému priestoru dodáva pocit domova. Obývačka je prepojená s kuchyňou pomocou jedálenskej časti. Nachádza sa tu tiež komora na uskladnenie potravín. Dom dokopy disponuje 4 spálňami. Tri z nich sú o veľkosti 13 m2. Hlavá spálňa je veľká takmer 15 m2. V strede domu sa nachádza priestranná kúpeľňa s toaletou, dvoma umývadlami, vaňou a sprchovým kútom. Súčasťou domu je aj garáž o veľkosti 20 m2, ktorá je šikovne pomocou technickej miestnosti prepojená so zvyškom domu. Pred domom sa nachádza aj exteriérový prístrešok na auto. Čo sa technickej stránky týka, dom je postavený z 30 cm porfixu a zateplený 15 cm polystyrénom. V celom dome sa nachádza podlahové kúrene napojené na tepelné čerpadlo. Strop je zateplený striekanou izoláciou, strecha je tvorená čiernou škridlou. Okná v celom dome disponujú kvalitným trojsklom. Nachádza sa tu tiež predpríprava na krb a na vonkajšie elektrické žalúzie. V dome sa nachádzajú všetky inžinierske siete okrem plynu. Odpad je riešený kanalizáciou. Dom sa predáva v štádiu holodom ( dom so zateplením a s omietkov, strecha s krytinou,okná, komín, bleskozvody, garáž opatrená garážovou bránou, dom pripojený k inžinierskym sieťam, s vodoinštaláciou, elektroinštaláciou a inštaláciou vykurovacích rozvodov, vnútorne omietky a aspoň jeden základný náter bielej maľovky a vchodové dvere.). V rámci holodomu budú ukončené aj exteriérové úpravy terénu ,položená zámková dlažba a kompletne oplotený pozemok. V prípade záujmu je možné staviteľom dom dokončiť do štandardu, t.j. s dokončenými podlahami, obkladom, sanitou, či zárubňami...(ako napríklad vidíte vo fotografiách vo vizualizácii) Tento priestranný rodinný bungalov sa nachádza mimo hlavnej cesty ukrytý pred okolitým svetom. Z hlavnej cesty k nemu vedie prístupová cesta, ktorá je v spoluvlastníckom podiele. Avšak len cca 120 m od domu sa nachádzajú potraviny, autobusová zastávka je asi 40 m. Predpokladaný termín dokončenia je jar 2023. OBHLIADKA A REZERVÁCIA JE MOŽNÁ UŽ DNES! Obec Veľké Ripňany disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou, nachádza sa tu škola, škôlka zdravotné stredisko. Obec má tiež výbornú strategickú polohu. Časť Behynce sa nachádza len 16 km od Piešťan, 18 km od Topoľčian a 30 km od Nitry. Prečo povedať ÁNO pre túto nehnuteľnos
VYNIKAJÚCA PONUKA -> 3 IZBOVÝ RODINNÝ DOM za CENU BYTU...
Predtým ako si pozriete foto-galériu skopírujte si nasledujúci link a pozrite si video: TUreality Vám ponúka na predaj kompletne zrekonštruovaný 3-izbový rodinný dom v cene bytu v Bratislave-Rači s úžitkovou plochou 112m2 a prislúchajúcim pozemkom/ záhradou 79m2. VÝHODY: + zrekonštruovaný rodinný dom + súkromie + výborná lokalita - spoločný dvor (dom je prvý v poradí) DOM > 1 podlažný, 3- izbový so všetkými IS > dom je kompletne zrekonštruovaný (voda, plyn, odpad, kúrenie aj elektrika), bez investícií > zastavaná plocha: 112 m2 plocha pozemku: 191 m2 > kúrenie krbom v jednej z izieb, v ostatných je plynové kúrenie gamatkami > TUV prietokovým ohrievačom > úplne nová strecha, krov aj krytina, predpripravené na zobytnenie podkrovia > predávaný dom má vlastnú kanalizáciu, nezávislú od ostatných obyvateľov spoločného dvora > kamerový systém zabezpečujúci okolie celého domu > parkovanie na ulici, alebo na spodu pozemku za záhradou VYBAVENIE DOMU : kuchynská linka s kombinovaným sporákom : jedálenský kút : nové, kvalitné okná v izbách s medziokennými žalúziami : kúpeľňa s masážnou sprchou, WC a práčkou : 3 izby, z toho jedna priechodná : nová dlažba vo všetkých miestnostiach aj v kuchyni : Náklady na energie ca 150€/ 4 osoby : energetický certifikát nebol predložený DISPOZÍCIA DOMU Prízemie: > kuchyňa s jedálňou > priestranná obývačka s krbom > kúpeľňa s WC a sprchovacím kútom > výstup do podkrovia > 2 izby, každá so samostatným kúrením gamatkami, jenda z nich je priechodná Podkrovie: > nový krov, krytina s predprípravou na zobytnenie priestoru. Je možné vybudovať ako novú bytovú jednotku Pivnica: > celý dom je podpivničený, pivnica sa skladá z 3 miestností OKOLIE v pešej dostupnosti potraviny, reštaurácia, športoviská, autobusová aj električková zastávka, letné kúpalisko, kostoly. Mestská časť Rača má kompletnú občiansku vybavenosť. V okolí možnosť turistiky v Malých Karpatoch. NÁŠ NÁZOR Kompletne zrekonštruovaný a útulný rodinný dom v cene bytu s výhodou súkromia a bezpečia. Stačí sa nasťahovať a bývať. Treba vidieť osobne. Vrelo odporúčame. K dispozícií bankami uznávaný súdny znalec v obore oceňovania nehnuteľnosti, bezplatné poradenstvo v oblasti financovania cez HÚ, zabezpečíme kompletný právny a administratívny servis spojený s prevodom nehnuteľnosti. CENA 220 000 EUR + provízia RK V prípade záujmu využite kontakty: e-mail:
Zrekonštruovaný gazdovský dom pod hradom, Fuzér, Maďarsko
NA ÚPATÍ ZÁMKU FUZÉR SA NASKYTOL NA PREDAJ ZREKONŠTRUOVANÝ GAZDOVSKÝ DOM Výmera: 71m2 V Boršodsko-abovsko-zemplínskej župe, v srdci Zemplínskych hôr, v centrálnej lokalite obce FŰZÉR, ale predsa v tichej uličke, ponúkam na predaj nádherný zrekonštruovaný rodinný dom v gazdovskom štýle, ktorý sa nachádza na 2250m2 parcele, s čistou podlahovou plochou 71,9m2. Dom je postavený z kameňa a krytý pálenou škridlou. Priestory je možné rozšíriť o 36m2 s dvoma izbami so samostatným vchodom. Podlahové krytiny v izbách sú drevené, ktoré sú vo veľmi dobrom stave, v kuchyni a v kúpeľni sú keramické dlažby. Minulý rok bola nehnuteľnosť zrekonštruovaná. Steny sú vymaľované, majú krásne rovné línie, náročná práca. Drevené dvere aj okná sú zateplené, a sú ako v novom stave. Vykurovanie bolo riešené dvoma spôsobmi, jedným je plynové konvektorové vykurovanie, druhým sú dve veľké keramické kachle. Samozrejme sú funkčné a v dobrom stave. V strednej časti domu bola vytvorená kuchyňa - jedáleň, v ktorej podľa potreby môže ostať nábytok, ktorý sa hodí k štýlu domu. Izby nie sú priechodné. Nehnuteľnosť má dva vchody a je možné ju podľa potreby rozšíriť o ďalšie dve izby alebo apartmán, podľa toho na aký účel by sme ich užívali. Dom je dlhý a celá časť domu ktorá je orientovaná na dvor, ktorý dostal nový chodník. Jeho súčasní majitelia ponechali riešenie verandy a zvyšok domu verne odzrkadľujúc črty doby jeho výstavby, krásne však spojili atmosféru minulosti a súčasnosti. Určite musíme spomenúť podkrovný priestor, ktorý ponúka rozprávkový výhľad na zámok. Obrovské okno, z ktorého zámok vidíme, bolo vytvorené práve na tento účel. Nesmieme zabudnúť na pivnicu, do ktorej sa vchádza z kuchyne dole schodmi cez zaujímavé dvere. Pivnica vznikla pod prvou miestnosťou. Dobre je vyriešené aj jej vetranie, nie je zatuchnutá ani navlhnutá. Záhrada je veľká a môže z nej vzniknúť fantastický ovocný sad, aj keď je aj v súčasnosti plná stromov. Odporúčam ako víkendový alebo rodinný dom, na oba účely sa dokonale hodí. Zaujímavosťou je aj to, že dvor je rovinatý bez ohľadu na to, že sa nachádza na kopci FUZÉR. V prípade záujmu ma neváhajte kedykoľvek kontaktovať. Zoznam izieb: Kuchyňa: 20,7m2 Predná izba: 25,9m2 Zadná izba: 16,2m2 Chodba: 3,5m2 Kúpeľňa: 2,2m2 WC: 2m2 Celkom:71m2 + 36m2 Základné parametre: Lokalita: FUZÉR Typ transakcie: na predaj Typ nehnuteľnosti: Dom / Rodinný dom Čistá plocha: 72m2 Počet izieb: 2+1 Rok výstavby 1950 Možnosť nasťahovania: okamžite Konštrukcia: iné Plocha pozemku: 2250m2 Stav: Zrekonštruovaný Počet podlaží: 1 Vykurovanie: Plyn + alternatívne Výška interiéru: do 3m WC a kúpeľňa: zvlášť Výhľad: Panoramatický, na dvor, ulicu Orientácia nehnuteľnosti: západ - východ Parkovanie: vo dvore Extra: Vstavaná kuchyňa, Kachľová pec,
Predaj 5. izbového domu 192 m2  Ružinov, Bratislava
Ponúkam na predaj 5. izbový dom v Ružinove na Bulharskej ulici. Dom má 192 m2 Pozemok s bazénom 267 m2 Terasa má 30 m2 Na pozemku je dvojgaráž (samostatne stojaca, murovaná, zateplená, s garážovou bránou) Na pozemku je bazén a olivovník Dvor je zatrávnený a vybavený zavlažením Exteriérová dlažba Travertín (béžový) Terasa na 1NP s drevenou pergolou Vybavenie nehnuteľnosti: predpríprava pre chladenie, 1NP drevená podlaha, 2NP koberce a drevená podlaha, radiátory / podlahové konvektory, kuchynská linka so spotrebičmi, 3 kompletne zariadené kúpelne (obklady, sanita, batérie), 5 izieb, oceľové schodisko s drevenými schodnicami, omietky s bielou maľbou, Interiérové dvere, textilné tienenie, všetky spoločné zariadenia domu t.j. kotol, technológia bazén sú umiestnené v priestore dvojgaráže Dom sa nachádza v peknom prostredí. Cena: 725 000€ Ak máte otázky alebo záujem o obhliadku, zavolajte mi na číslo: dom na predaj Bratislava, Dom na predaj Ružinov, 5 izbový dom na predaj Ružinov, päťizbový dom na predaj Ružinov, Ružinov predaj domu, Ružinov dom na predaj päť izbový dom na predaj v Ružinove Ružinov predaj domu Predaj domu Ružinov 5 izbový dom na predaj Bratislava Ružinov päťizbový dom na predaj Ružinov