inzercia, predaj, predám, bazár

Na predaj piváreň s obchodnými priestormi - Šahy (N049-18-FR

Kategória: Hotely, reštaurácie

N049-18-FRAD

Chceli by ste začať podnikať? Máme pre Vás super ponuku.

Na predaj rozbehnutý bar s obchodnými priestormi v hraničnom meste s Maďarskom Šahy, okres Levice. Podnikateľská budova sa nachádza na frekventovanej mestskej časti na sídlisku sever o výmere 294 m2. Bola postavená v roku 1998 a v roku 2020 bola zateplená a bola menená strecha. Vykurovanie je riešené na plyn.V celej budove je dlažba, plastové okná a stierky. Budova je napojená na všetky inžinierske siete mesta Šahy. Parkovanie je zabezpečené priamo pred budovou.
Aktuálne budova sa využíva ako piváreň, druhá strana sa využívala ako potraviny. Teraz sa využíva na menšie akcie a na rôzne rodinné oslavy. V hale sa zmestí približne 60-70 ľudí.
Budova disponuje s 12 miestnosťami.
Časť pivárne sa skladá z terasy, barovej miestnosti s pultom. Disponuje ešte s tromi toaletami a s dvomi skladovými priestormi.
Druhá časť sa skladá z veľkej haly (predtým využívaný ako obchod s potravinami) , chodby, mraziaceho boxu, toalety, kúpeľne ,ôsmimi miestnosťami a je sprístupnená tromi vchodovými dverami.

Budova po prestavbe môže slúžiť ako bytová jednotka. Odporúčam obhliadku.

Cena 222 000 €

Prostredníctvom nášho finančného poradcu Vám pomôžeme s financovaním kúpy nehnuteľností.
NAŠE CENY SÚ VRÁTANE PROVÍZIE ZA KOMPLETNÝ SERVIS A SÚ SCHVÁLENÉ MAJITEĽOM.

Zaujímavosti:

Šahy sú mesto nachádzajúce sa na juhozápade Slovenska v Nitrianskom kraji v susedstve hraníc s Maďarskom. Medzi najnavštevovanejšie pamiatky mesta patrí Hontianske múzeum a galéria Ľudovíta Simonyiho, ktoré boli založené v roku 1992. Ďalšími zaujímavými pamiatkami mesta sú synagóga, kalvária, radnica - bývalé sídlo Hontianskej župy, či socha Nepoškvrnenej bohorodičky, patrónky mesta.

Unikátne Dudinské travertíny sa nachádzajú v známom kúpeľnom meste Dudince (len 15 km od Šiah), v okrese Krupina. Vznikli vyzrážaním vody okolo minerálnych prameňov v parku kúpeľného areálu. Národnou prírodnou pamiatkou, ktorá je v správe štátnej ochrany prírody Štiavnické vrchy, Vás prevedie náučný chodník so siedmimi zastávkami. Obzrieť si tu môžete rozsiahle travertínové pole, ale aj 10 m vysokú travertínovú kopu.
Na predaj piváreň s obchodnými priestormi - Šahy (N049-18-FR
Podobné inzeráty
Investičná príležitosť - komerčná budova - Piváreň Pod Hájom
Chcete investovať a ochrániť svoje financie pred infláciou? Realitná kancelária Vaše nehnuteľnosti Vám exkluzívne ponúka na predaj komerčnú budovu prevádzkovanú niekoľko rokov ako piváreň. Piváreň je umiestnená v husto zastavanej a obývanej oblasti, na hranici dvoch katastrálných území a to Ľubotíc a Prešova - sídlisko Sekčov (konečná zástavka MHD Sibírska ulica). História pivárni je už viac ako 20 ročná. S budovou sa odpredáva aj pozemok spolu o rozlohe 1480m2. Samotná budova má zastavanú plochu cca 405 m2. Celý pozemok je oplotený, zo strany vstupu je to kamenný plot, ktorý zároveň ohraničuje prestrešenú terasu spolu po obvode cca 3x30m (cca 90m2). Pri budove je ďalšia prestrešená terasa o rozmere 11,75m x 5m (58,75m2). V zadnej časti budovy sú skladovacie priestory s nakladacou rampou a parkoviskom pre zásobovanie (vstup cez elektricku bránu). Aktuálny nájomca má záujem prevádzkovať piváreň aj naďalej, takže po nadobudnutí sa Vám začne investícia okamžite vracať. DISPOZÍCIA: predný vstup - zádverie bar klimatizovaná časť na sedenie - kaviareň klimatizovaná časť na sedenie - piváreň sklad s pivnými tankami technická miestnosť s plynovým kotlom dámske a pánske toalety kancelária WC pre zamestancov, príručný sklad zadný vstup s nakladacou rampou POLOHA: Veľkou výhodou je umiestnenie objektu prepajajúc najväčšie sídlisko v Prešove s zástavbou rodinných domov a ďalších nových bytových domov v Ľuboticiach. To zabepečuje veľký pohyb obyvateľov v danej lokalite. Priamo pri pivárni sa nachádza zástavka MHD a novovybudovaný obchod Fresh. Cena na vyžiadanie.
Na prenájom zabehnutá Piváreň na Terase.
Raymann Real ponúka na prenájom zabehnutú piváreň na sídlisku Západ ,ulica Trieda SNP.Piváreň sa nachádza v pivničných priestoroch ,má vykurovanie a všetky inžinierske siete(voda,elektrina ,plyn),celý priestor má 522,78m2,je kompletne rekonštruovaná a zariadená. Vstup do pivárne je vstupné schodisko ,krčma, sklad ,technická miestnosť,wc ženy,wc muži,výlevka, futbalová miestnosť, hokejová miestnosť, šatňa,chodba,dieľňa,sklad,sklad,wc ženy,wc muži,2x sklad a výťah. Sú tam aj prípojky na kamerový systém. Piváreň má výborný prístup a bezproblémové parkovanie na veľkoplošných parkoviskách. V dosahu sú možnosti stravovania a MHD.Celá budova je postavená s tehál.Piváreň sa prevádzkuje aj teraz ,je na veľmi dobrom a frekventovanom mieste. Prenajíma na dlhodobo.Cena prenájmu na mesiac bez DPH je 4000€ bez médii,média si platí každý sám podľa spotreby.Pri Vážnom záujme na cene ešte dohoda možná.Pri podpise zmluvy sa platí 2x depozit a 1x nájomné.V prípade záujmu o obhliadku nehnuteľnosti alebo akýchkoľvek otázok, ma neváhajte kontaktovať na telefónnom čísle alebo emailovej adrese irena.raymann@
PREDAJ - Budova pohostinstva - Piváreň pod kostolom
Realitná kancelária RE/MAX vo výhradnom zastúpení majiteľa ponúka na predaj nehnuteľnosť - PIVÁREŇ POD KOSTOLOM "Vépečko" s prislúchajúcimi pozemkami, na ulici Benková v Novom Meste nad Váhom. Budova Pivárne pod kostolom je prízemnou jednopodlažnou budovou s kompletným podpivničením, ktorá od kompletnej prestavby v roku 1994 bola využívaná ako pohostinstvo známe do dnešného dňa ako Piváreň pod kostolom "Vépečko". Budova prešla ďalšou rekonštrukciou v roku 2003, ktorej predmetom bola povrchová úprava podláh, dobudované boli vlastné odberné miesta s meracími zariadeniami pre prípojku vody, kanalizácie, plynu a elektriky a v objekte bolo vybudované vlastné samostatné kúrenie a prípravu TÚV. Budova pivárne dispozične pozostáva: Prízemie (1NP): ► vstup, vstupná chodba, schodisko do suterénu, jedáleň (posedenie) s barom a príručným skladom, separé miestnosť, sklad, kancelária, sociálne zariadenia muži/ženy. Suterén: ► schody, chodby a skladové priestory. Súčasťou priestoru suterénu je aj nakladacia plošina s výťahom pre naskladňovanie tovaru z priestorov ulice. Konštrukčné riešenie budovy: Prízemie (1NP s rozlohou 163m2): Obvodové a vnútorné nosné a nenosné steny sú murované z plných pálených tehál. (Nové priečky sú murované z tehál CDM-voštinové). Stropná nosná konštrukcia je železobetónová. Vstupné dvere sú drevené s ochrannou otváracou mrežou. Okná sú drevené, dvojité, s ochrannými oceľovými mrežami. Vnútorné omietky stien sú vápenné, hladké. Na sociálnych zariadeniach s WC sú keramické obklady. Vonkajšie fasádne omietky sú brizolitové. Podlahy vo všetkých miestnostiach sú z keramickej dlažby. (výška stropu v 1NP je 3m) Strecha budovy je plochá s pozinkovaného plechu. Suterén: Základy budovy sú betónové, pásové. Betónové sú aj obvodové a vnútorné nosné a nenosné priečky v suteréne. Priečky sú murované z plných pálených tehál. Vnútorné omietky sú hladké, vápenné. Schody do suterénu sú železobetónové, monolitické. Všetky podlahy v suteréne sú betónové, s povrchovou úpravou s cementového poteru. PIVÁREŇ POD KOSTOLOM je napojená na všetky inžinierske siete (voda, plyn, kanalizácia, elektrika, telefón). Priestory sú vykurované vlastným kotlom ústredného kúrenia (plynový kotol). Teplá úžitková voda je ohrievaná plynovým kotlom do zásobníka vody. V prípade pokračovania prevádzkovania pivárne sa priestor ponúka s vybavením a zariadením (podľa dohody). K priestorom prislúchajú aj vonkajšie priestory (spolu 429m2) s terasou a posedením. Priestor je kompletne oplotený s vonkajšou bránou. Vzhľadom na možnosť kúpi nehnuteľnosti Pivárne spolu so susediacou nehnuteľnosťou (hľadaj: "PREDAJ - VINÁREŇ POD KOSTOLOM", alebo sa kontaktuj u makléra tejto ponuky), stavby spolu vonkajším priestorom ponúkajú aj ďalšie príležitosti s potenciálom dobudovania do stavu s možnosťami ubytovania (Penzión), alebo vybudovania niekoľkých bytových jednotiek, prípadne veľký rodinný dom.
PREDAJ - Budova pohostinstva - Piváreň pod kostolom
Realitná kancelária RE/MAX vo výhradnom zastúpení majiteľa ponúka na predaj nehnuteľnosť - PIVÁREŇ POD KOSTOLOM s prislúchajúcimi pozemkami, na ulici Benková v Novom Meste nad Váhom. Budova Pivárne pod kostolom je prízemnou jednopodlažnou budovou s kompletným podpivničením, ktorá od kompletnej prestavby v roku 1994 bola využívaná ako pohostinstvo známe do dnešného dňa ako Piváreň pod kostolom. Budova prešla ďalšou rekonštrukciou v roku 2003, ktorej predmetom bola povrchová úprava podláh, dobudované boli vlastné odberné miesta s meracími zariadeniami pre prípojku vody, kanalizácie, plynu a elektriky a v objekte bolo vybudované vlastné samostatné kúrenie a prípravu TÚV. Budova pivárne dispozične pozostáva: Prízemie (1NP): ► vstup, vstupná chodba, schodisko do suterénu, jedáleň (posedenie) s barom a príručným skladom, separé miestnosť, sklad, kancelária, sociálne zariadenia muži/ženy. Suterén: ► schody, chodby a skladové priestory. Súčasťou priestoru suterénu je aj nakladacia plošina s výťahom pre naskladňovanie tovaru z priestorov ulice. Konštrukčné riešenie budovy: Prízemie (1NP s rozlohou 163m2): Obvodové a vnútorné nosné a nenosné steny sú murované z plných pálených tehál. (Nové priečky sú murované z tehál CDM-voštinové). Stropná nosná konštrukcia je železobetónová. Vstupné dvere sú drevené s ochrannou otváracou mrežou. Okná sú drevené, dvojité, s ochrannými oceľovými mrežami. Vnútorné omietky stien sú vápenné, hladké. Na sociálnych zariadeniach s WC sú keramické obklady. Vonkajšie fasádne omietky sú brizolitové. Podlahy vo všetkých miestnostiach sú z keramickej dlažby. (výška stropu v 1NP je 3m) Strecha budovy je plochá s pozinkovaného plechu. Suterén: Základy budovy sú betónové, pásové. Betónové sú aj obvodové a vnútorné nosné a nenosné priečky v suteréne. Priečky sú murované z plných pálených tehál. Vnútorné omietky sú hladké, vápenné. Schody do suterénu sú železobetónové, monolitické. Všetky podlahy v suteréne sú betónové, s povrchovou úpravou s cementového poteru. PIVÁREŇ POD KOSTOLOM je napojená na všetky inžinierske siete (voda, plyn, kanalizácia, elektrika, telefón). Priestory sú vykurované vlastným kotlom ústredného kúrenia (plynový kotol). Teplá úžitková voda je ohrievaná plynovým kotlom do zásobníka vody. V prípade pokračovania prevádzkovania pivárne sa priestor ponúka s vybavením a zariadením (podľa dohody). K priestorom prislúchajú aj vonkajšie priestory (spolu 429m2) s terasou a posedením. Priestor je kompletne oplotený s vonkajšou bránou. Vzhľadom na možnosť kúpi nehnuteľnosti Pivárne spolu so susediacou nehnuteľnosťou (hľadaj: "PREDAJ - VINÁREŇ POD KOSTOLOM", alebo sa kontaktuj u makléra tejto ponuky), stavby spolu vonkajším priestorom ponúkajú aj ďalšie príležitosti s potenciálom dobudovania do stavu s možnosťami ubytovania (Penzión), alebo vybudovania niekoľkých bytových jednotiek, prípadne veľký rodinný dom. LINK NA PONUKU:
Kompletne zariadená piváreň v priamom centre mesta Lučenec.
XEMAR alebo ) ponúka na prenájom výborne zabehnutú a kompletne zariadenú piváreň v priamom centre mesta Lučenec. Piváreň môžete ihneď prevádzkovať bez ďalších investícii. Nachádza na prízemí a jej súčasťou sú dve  priestranné terasy s kapacitou 60 osôb. Priestor pivárne je o dvoch miestnostiach, hlavná miestnosť má kapacitu sedenia 80 osôb a menšia miestnosť má kapacitu 30 osôb. Priestor je  kompletne rekonštruovaný a zariadený kvalitným nábytkom. Vybavenie pivárne počíta aj so stoličkami a stolmi, či prekrytými terasami. Budova je napojená na všetky inžinierske siete (voda, plyn, elektrina).  Veľkou výhodou je aj vstup priamo z ulice, čo prispieva k atraktivite priestoru pre hostí. Piváreň disponuje 2x sklad, 2x WC, 1x kuchynka. Cena je uvedená bez energií. Pre viac informácii nás neváhajte kontaktovať.
Zabehnutá a prosperujúca PIVÁREŇ s výbornou kuchyňou, DISCO
Kúpou môžete hneď pokračovať v zabehnutom prosperujúcom podnikaní a zarábať!!! Ponúkame na predaj PIVÁREŇ s diskotékou v Nitrianskom Pravne, pri hlavnej železničnej stanici, s bezproblémovým parkovaním. Úžitková podlahová plocha je 300 m2 a pozemok má 800 m2. Celá nehnuteľnosť je viacúčelová, slúži ako piváreň, pizzéria, reštaurácia s uzatvárateľnou vonkajšou terasou, vonkajším detským ihriskom na priestrannom pozemku a tiež je v budove fungujúci disco bar - diskotéka, kde sa prevádzkujú DISCO akcie a rodinné oslavy (pre cca 60 osôb a v prípade disco akcií aj trojnásobok počtu osôb). Celý vnútorný interiér nehnuteľnosti je navrhnutý podľa potrieb jednotlivých častí prevádzky, všetok nábytok, zariadenie a vybavenie je v cene, plne funkčné a v dobrom peknom stave. K dispozícii sú dva výčapné pulty, v časti Disco baru je vybudovaný pult pre DJ s ozvučením, svetelnými efektami, discoguľou, premietacím zariadením a plátnom. Usporadúvanie svadieb, rodinných osláv, diskoték a koncertov je samozrejmosťou. V letných mesiacoch je možnosť usporadúvania vonkajších akcií, gril párty, guláš párty a pod. Celý podnik je známy výbornou kuchyňou, super chutnou a vyhľadávanou pizzou a tiež výborným chladeným pivkom. Zariadenie sa dá nerušene využívať aj z dôvodu výbornej lokality pri železničnej trati bez rušenia v obytnej časti obce. V prípade záujmu nového majiteľa je tu možnosť aj dobudovania ubytovacích priestorov na Penzión a zmeny časti prevádzky. Nehnuteľnosť je možné financovať aj formou hypotekárneho úveru.