inzercia, predaj, predám, bazár

Na predaj podnikateľský objekt v Hurbanove

Kategória: Ostatné

Na predaj výborne situovaný podnikateľský objekt v Hurbanove, časti Michalov Majer, len 15 km od Komárna a cca 15 km od Nových Zamkov. Objekt sa nachádza v oplotenom areáli s celkovou rozlohou 3570m2 len 100m od cesty 1.triedy I64, hlavného ťahu Komárno - Nové Zámky a pozostáva s trojpodlažnej budovy a veľkého skladu.

Hlavná budova bola kompletne rekonštruovaná v roku 2011. Má tri podlažia, každé so zastavanou plochou 222 m2. Je klasifikovaná ako administratívna, ale dá sa využiť aj na prevádzku obchodu a služieb. Hlavné vykurovanie budovy je ústredné teplovodné radiátorové - zdrojom tepla sú kotle ÚK na LPG plyn v počte 3ks. Budova je monitorovaná kamerovým systémom, je vybavená elektronickým poplašným a signalizačným zariadením - alarmom, vybrané priestory sú vybavené aj detektormi dymu a požiaru.

Sklad so zastavanou plochou 1402 m2 je vlastne prízemná dvojloďová hala oceľovej nosnej konštrukcie s nízkou sedlovou strechou. Predmetná hala je napojená na vlastnú trafo stanicu. Vykurovanie haly je ústredné teplovodné radiátorové - zdrojom tepla je kotol ÚK na LPG plyn. Stavba je monitorovaná kamerovým systémom, a je vybavená aj elektronickým poplašným a signalizačným zariadením alarmom.



Cena: 700.000,-- eur bez DPH.



Bližšie informácie Vám rád poskytnem na telefónnom čísle a pomôžem Vám v komplexnom poradenstve, právnych službách - bezplatne.

Na predaj podnikateľský objekt v Hurbanove
Podobné inzeráty
Na predaj podnikateľský objekt v Hurbanove
Na predaj výborne situovaný podnikateľský objekt v Hurbanove, časti Michalov Majer, len 15 km od Komárna a cca 15 km od Nových Zamkov. Objekt sa nachádza v oplotenom areáli s celkovou rozlohou 3570m2 len 100m od cesty 1.triedy I64, hlavného ťahu Komárno - Nové Zámky a pozostáva s trojpodlažnej budovy a veľkého skladu. Hlavná budova bola kompletne rekonštruovaná v roku 2011. Má tri podlažia, každé so zastavanou plochou 222 m2. Je klasifikovaná ako administratívna, ale dá sa využiť aj na prevádzku obchodu a služieb. Hlavné vykurovanie budovy je ústredné teplovodné radiátorové - zdrojom tepla sú kotle ÚK na LPG plyn v počte 3ks. Budova je monitorovaná kamerovým systémom, je vybavená elektronickým poplašným a signalizačným zariadením - alarmom, vybrané priestory sú vybavené aj detektormi dymu a požiaru. Sklad so zastavanou plochou 1402 m2 je vlastne prízemná dvojloďová hala oceľovej nosnej konštrukcie s nízkou sedlovou strechou. Predmetná hala je napojená na vlastnú trafo stanicu. Vykurovanie haly je ústredné teplovodné radiátorové - zdrojom tepla je kotol ÚK na LPG plyn. Stavba je monitorovaná kamerovým systémom, a je vybavená aj elektronickým poplašným a signalizačným zariadením alarmom. Cena: 700.000,-- eur bez DPH. Bližšie informácie Vám rád poskytnem na telefónnom čísle a pomôžem Vám v komplexnom poradenstve, právnych službách - bezplatne.
Na predaj podnikateľský objekt v obci Kravany nad Dunajom.
Ponúkame Vám na predaj podnikateľský objekt v obci Kravany nad Dunajom, ktorý má rozlohu 135 m2. Pozemok je rovinatý s rozlohou 536 m2. Objekt je čiastočne podpivničený a dispozične pozostáva zo spoločenskej miestnosti, kuchyne so skladom, barovej časti, 2 WC. Bližšie informácie Vám rád poskytnem na telefónnom čísle a pomôžem Vám v komplexnom poradenstve, právnych službách a vo výbere najlepšej ponuky úveru v banke - bezplatne.
PREDAJ - Výrobný-skladový objekt - LUBINA
Realitná kancelária RE/MAX Vám vo výhradnom zastúpení klienta ponúka na predaj VYROBNÝ/SKLADOVÝ PRIESTOR v katastri Lubina, časť Hrnčiarové. Predávané nebytové objekty sú súčasťou areálu nachádzajúceho sa mimo zastavanej oblasti, v slovensko-moravskom pohraničí, v podjavorinskej oblasti Bielych Karpát. Rozloha areálu je spolu 10181m2 a jeho súčasťou sú skladové a výrobné haly. Všetky stavby sú situované v jednom nadzemnom podlaží. DIELŇA 1: - bola daná do užívania v r.1981 a v r.2008 bola vykonaná kompletná výmena vonkajšieho plášťa z pozinkovaného plechu. Objekt bol do tohto času užívaný a udržiavaný. Jeho nosnú konštrukciu tvoria oceľové stĺpy. Výplň medzi stĺpmi tvorí podmúrovka do výšky 1m a pozink.plech. Strecha je tvorená oceľovým sedlovým priehradovým väzníkom s krytinou z pozinkovaného plechu. DIELŇA 2: - je samostatne stojaci objekt z murovanej časti v tvare L so sedlovou strechou a otvoreného oceľového prístrešku. V murovanej časti objektu bola umiestnená drevovýroba so sociálnym zázemím a prístrešok slúžil ako skladový priestor. V prednej časti objektu je umiestnený otvorený oceľový prístrešok prístupný zo skladu. Budova bola postavená v roku 1975. V roku 1982 bol objekt prestavaný na dielňu a bolo pristavené sociálne zázemie objektu spolu s prístreškami. Realizovaná bola rekonštrukcia objektu pozostávajúca zo zateplenia strechy objektu (2005), vybudovania ústredného kúrenia (2004) a výmeny plechových vrát (2004). Z dispozičného hľadiska je objekt rozdelený na otvorené prístrešky, dielne, sklady, šatne, kanceláriu, umyvárne, sprchy a WC. GÁTER: - samostatne stojaci prízemný objekt so sedlovou strechou a dvoma vstupmi. Z dispozičného hľadiska je budova rozdelená na miestnosť kde bola píla na drevený porez a miestnosť šatní pre obsluhu píly. Výrobná časť objektu je z oceľových nosníkov. Šatne tvorí murovaný objekt so sedlovou strešnou konštrukciou a krytinou z pozink.plechu. Objekt má betónové základy a bol daný do užívania v r.1975. PRÍSTRESOK: - je prízemný otvorený objekt s pultovou strechou situovaný pred vstupom do skladu objektu dielne. Prístrešok bol postavený v roku 1982. Objekt má betónové základové pásy s betónovou podmurovkou. Obvodové konštrukcie tvoria oceľové stĺpy z 2 strán je umiestnený pozinkovaný plech, krov je oceľový pultový, krytina a klampiarske konštrukcie sú z pozinkovaného plechu. SKLAD: - je samostatne stojaci prízemný objekt so sedlovou strechou. Z dispozičného hľadiska je tu umiestnená miestnosť bývalej píly a vstavané miestnosti kotolne a sušiarne dreva. Objekt bol daný do užívania v roku 1992 a v roku 2005 bola realizovaná vstavba kotolne so sušiarňou. Nosnú konštrukciu objektu tvoria oceľové stĺpy. Výplň medzi stĺpmi tvorí podmurovka výšky 3,1 m a pozinkovaný plech v kombinácii s plexisklom. Strecha je tvorená oceľovým sedlovým priehradovým väzníkom s krytinou z pozinkovaného plechu. Podlaha je z cementového poteru. Vstup do objektu je plechovými v
Na predaj, podnikateľský objekt, Veľké Kapušany, 1.poschodie
Skvelá investičná príležitosť. Ponúkame na predaj podnikateľský objekt na prvom poschodí dvojpodlažnej budovy o výmere 306 m2. Konkrétne rozloženie a veľkosti miestností sú na priloženom pôdoryse. Objekt s nachádza presne oproti Polikliniky vo Veľkých Kapušanoch nad lekárňou. Pôvodný stav s novým plynovým kotlom a novou plechovou strechou (2022). Poloha objektu je ako predurčená na ambulancie pre lekárov, všeobecných, špecialistov, alebo zubárov s možnosťou rekonštrukcie poľa ich požiadaviek. Ulica Zoltána Fábryho je kvôli existujúcej poliklinike plná pacientov, ktorý navštevujú toto zdravotné zariadenie a ktorý by určite ocenili blízkosť ambulancie. V súčasnosti objekt slúžia ako krajčírska dielňa. Možnosť odstúpenia aj so zabehnutou krajčírskou výrobou a zazmluvnenými odberateľmi, po dohode s majiteľmi. Keďže ide o priestorný objekt v pôvodnom stave, jeho využite je veľmi široké, viete si ho zrekonštruovať na čokoľvek bude potrebné, prípadne využiť na výrobu a skladovanie aj v súčasnom prevádzkovom stave. Pre obhliadku volajte realitného makléra: Blažej Mikuláško, , blazej.mikulasko@ Počet poschodí: 1 Dodatok k cene: , +DPH Obytná plocha: 306m² Celková rozloha: 311m² Úžitková plocha: 306m² Vlastníctvo: firemné Odvoz odpadu: áno Voda: verejný vodovod El. napätie: 230/400V Plyn: áno Kanalizácia: áno Internet: lokálny poskytovateľ Kúpeľňa: nie Vykurovanie: vlastné - plyn Pivnica: nie Garáž: nie Výťah: nie Parkovanie: verejné Inžinierske siete: áno Postavené z: tehla Zateplený objekt: nie Káblová televízia: nie Prístupová cesta: asfaltová cesta
VÝBORNÁ INVESTÍCIA Apartmánový dom Patince
Szilárd Jánosfalvi - KN REALITY ponúka na predaj plne funkčný, zabehnutý, celoročne využívaný podnikateľský objekt len 60 m od vstupu na termálne kúpalisko v rekreačnom areály Patince – kúpele. V objekte je 8 komerčných apartmánov. Všetky apartmány majú zariadenú kuchynku so spotrebičmi a jedálenským kútom, sociálnym zariadenín s WC, dve samostatné izby – spálňu a obývačku s LCD TV so satelitným príjmom DIGI TV, Pred vstupom do apartmánu je kryté vonkajšie sedenie. Súčasťou objektu je aj správcovský byt s technickou miestnosťou, kryté sedenie pre správcu a státie jeho auto, sklad. Vo dvore objektu je v lete využívaný detský bazén 3m x 4m s hlbkou vody 80 cm, cerpadlo s filtraciou. Objekt sa predáva s pozemkom 1360 m2, z toho zastavaná je plocha 450 m2. Na pozemku sa okrem budovy nachádza detské ihrisko, altánok, 11 parkovacích miest pre klientov. Je napojený na všetky siete, elektrika 240 V a 380 V, voda, kanalizácia a plyn, internet. Centrálne vykurovanie je plynom. Kapacita komerčnej časti - 8 apartmánov je 32 pevných lôžok, v šiestich z nich je možnosť prístelky, teda max. kapacita je 38 lôžok. Správcovský byt je celo klimatizovaný, samostatne použiteľný ako ďalší nadštandardný apartmán má na prízemí obývaciu časť s kuchynkou, sociálne zariadenie s masážnym sprchovým kútom, technickou miestnosťou (recepcia, sklad bielizne a kotolňa). V podkroví správcovského bytu sa nachádzajú dve veľké samostatné spálne. V objekte je k dispozícii aj malá úžitková záhradka, ovocné stromky, vinič, sklad náradia a uzamykateľná garáž na náradie a bicykle. Prostredie pri apartmánoch skrášľuje kvetinová výsadba, tuje, ruže... Objekt apartmánov bol kolaudovaný v roku 2007, je postavený z materiálu YTONG 300, celý je zateplený polystyrénom, strecha je kanadský šindeľ. Objekt sa predáva aj s kompletným zariadením, s pozemkom a stálou klientelou. Podnikateľský objekt je v prevádzke celoročne. Dôvodom predaja sú moje zdravotné problémy. Jedná sa o jedinečnú ponuku, čo do pomeru cena / kapacita, technický stav, vybavenie, poloha, klientela. Objekt predáva fyzická osoba - nie podnikateľ. Možné využitie aj ako malometrážne byty ( 38 m2) na trvalé bývanie.V každom apartmáne je vlastné meranie elektrickej energie. UPOZORNUJEM VÁŽNYCH ZAUJEMCOV, ZE DO MIESTNEHO TERMALNEHO KÚPALISKA TOHO ROKU VSTUPUJE NOVY INVESTOR, renomovaný prevádkovatel kúpaliska z POPRADU a tym sa okolite nehnutelnosi vyrazne v buducnosti zhodnotia. Uvedená cena je vrátane provízie realitnej kancelárie KN REALITY, kompletného právneho servisu, autorizovaných zmlúv a poplatkov spojených s prevodom vlastníckych práv. - spolupracujeme s najlepšími znalcami, geodetmi, advokátmi - vieme vyhotoviť, potvrdenie trhovej ceny, potrebné pri dedičskom konaní - zabezpečíme financovanie nehnuteĺnosti cez ktorúkoľvek BANKU Odporúčam osobnú obhliadku apartmánu! Poschodie: prízemie Počet poschodí: 1 Počet izieb: 16 Obytná plocha: 450m² Celková rozloha
PODNIKATEĽSKÝ OBJEKT  208 m²  V RADAVE
MMJ reality exkluzívne ponúka: PODNIKATEĽSKÝ OBJEKT 208 m² V RADAVE Cena: 84 990 € Obec: Radava Okres: Nové Zámky Pozemok : 606 m² Zastavaná plocha : 245 m² Podlahová plocha : 208 m² ▪ podnikateľský objekt, momentálne krčma (možnosť pokračovať, alebo zmeniť na kancelárie, výrobnú prevádzku, ...) ▪ budova sa nachádza v strede obce pri potravinách COOP Jednota a obecnom úrade ▪ obec Radava sa nachádza na cestnom ťahu Šurany – Levice, neďaleko obce Podhájska ( vzdialenej 4 km ), ktorá je známa termálnym kúpaliskom ▪ dispozícia viď príloha ▪ tehlová stavba – možnosť zmeny dispozície ▪ na nehnuteľnosti je zrekonštruovaná strecha (IPA), na celej budove vymenené plastové okná, zateplená čelná strana, nová elektroinštalácia, čiastočne znížené stropy, zrekonštruované WC, kúrenie a chladenie priestoru zabezpečené klimatizačnou jednotkou ▪ nehnuteľnosť je napojená na inžinierske siete - elektrina, plyn a voda, odpad odvedený do žumpy Cena zahŕňa kompletný právny servis, návrh na vklad na kataster a overenie podpisov na kúpnych zmluvách. Všetky podrobné informácie a obhliadku nehnuteľnosti zabezpečuje: Jančovič 0948 99 83 83