inzercia, predaj, predám, bazár

NA PREDAJ POHOSTINSTVO S TERASOU V CENTRE OBCE, HÁJSKE

Kategória: Obchodné priestory

EXKLUZÍVNE IBA U NÁS! Realitná kancelária RE/MAX Vám ponúka na predaj rodinný dom, ktorý momentálne slúži ako pohostinstvo so stálou klientelou (možnosť k nahliadnutiu do účtovných kníh) v centre obce Hájske.

Okrem pohostinstva je súčasťou nehnuteľnosti aj cukráreň so samostatným vstupom a taktiež vlastný dvor a vonkajšia krytá terasa.

Pohostinstvo sa nachádza na veľmi dobre viditeľnom mieste na hlavnej križovatke vedľa potravín COOP, oproti sa nachádza kultúrny dom a autobusová zastávka.

Pozn.: Nehnuteľnosť sa predáva iba ako celok (viď. fotogaléria).

-OBJEKT-
Celková úžitková plocha: 279 m2
Výmera pozemku: 407 m2
Kúrenie: plynový kotol + radiátory
IS: elektrina, voda, plyn

Rekonštrukcia:
- strecha (2016)
- v časti kde sa nachádza fungujúca cukráreň bola realizovaná rekonštrukcia – podlahy, plastové okná, nová maľovka, predávajúci pult

Možnosť využitia: prerobiť nehnuteľnosť na bývanie, prevádzkovanie obchodu, pohostinstva, reštaurácie a iné...

-DISPOZÍCIA-
Rodinný dom je rozdelený do dvoch častí nasledovne (možnosť spojiť na jeden priestor):

Pohostinstvo:
- samostatný vstup
- vonkajšia krytá terasa
- WC (muži/ženy)
- bar
- skladové priestory
- dvor
Cukráreň:
- samostatný vstup
- kompletná rekonštrukcia
- samostatné WC
- kuchyňa

-LOKALITA-
Obec Hájske má veľmi dobré napojenie na rýchlostnú cestu R1 (4,5 km). Obec je situovaná 26 km od krajského mesta Nitra a 14 km od mesta Šaľa.

Priamo v obci sa nachádzajú potraviny COOP, obecný úrad, futbalový štadión. Obec Pata je vo vzdialenosti 4 km v ktorej sa nachádza Tesco, reštaurácie, služby, základná škola, zdravotné stredisko, pošta.
NA PREDAJ POHOSTINSTVO S TERASOU V CENTRE OBCE, HÁJSKE
Podobné inzeráty
PODNIKATEĽSKÝ OBJEKT - POHOSTINSTVO - BUKOVEC
Ponúkame na predaj objekt na podnikanie, momentálne pohostinstvo Bukovčanka v obci Bukovec. - pozemok 596 m2 - pohostinstvo s rozlohou 175 m2 Budova v súčasnosti využívaná ako pohostinstvo - krčma, ktorú majú prevádzkovatelia v prenájme od vlastníka budovy. V objekte je zavedené plynové kúrenie, voda, elektrina. Kanalizácia je riešená žumpou.  Pohostinstvo je súčasťou budovy, kde je aj  predajňa potravín Fresh s rovnakou rozlohou.  Predaj je možný aj ako celok - pohostinstvo + potraviny spolu za 348 000,- €. V rámci iného podnikateľského zámeru je možné objekt zmeniť podľa vlastnej predstavy, napr. rekreačné využitie spolu s ubytovaním, stravovacie zariadenie....príp. využívať objekt ako investíciu - príjem z prenájmu.   Dohoda na cene možná !  Garantujeme Vám profesionálny právny servis pri predaji až po zápis do katastra nehnuteľností a asistenciu pri prepise. Radi Vám pomôžeme aj s hypotekárnym poradenstvom a výberom čo najvhodnejšieho financovania Vašej novej nehnuteľnosti. Ak máte záujem o obhliadku prípadne potrebujete viac informácii nájdete nás v realitnom centre na Mäsiarskej 53 v Košiciach, kontakt.ke@, 0905 252 636, .
Predaj, obchodný priestor Dolné Lovčice
Ponúkame na predaj nehnuteľnosť (Pohostinstvo Potraviny) v Dolných Lovčiciach. Rozloha pozemku 1329m2, rozmery 21x63m. Na začiatku pozemku je budova rozdelená na Pohostinstvo 149m2 a Potraviny 118m2. Za budovou je voľný zvlášť oplotený pozemok momentálne v prenajme. Veľmi pekný široký pozemok, po oboch stranách budovy sú príjazdové cesty na zásobovanie. Pohostinstvo aj Potraviny sú v prevádzke. Potraviny sú plne vybavené, vytriny, klimatizácie, alarm, sklad, kancelaria soc. zariadenie. Rovnako pohostinstvo má všetko potrebné vybavenie. Pohostinstvo a koniec pozemku sú v prenajme- pravidelný nájom, potraviny sú tiež prevádzkované a sú súčasťou predaja. Tovar nie je súčasťou predaja, iba po dohode. Energetická trieda G. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle alebo na ID ponuky: TT-57043 Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke). U NÁS MÁTE ISTOTU: -------------------------------------------------------- - pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS - prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, dôvera TISÍCOK PREDÁVAJÚCICH - nestrannosť pri prevode Vašej nehnuteľnosti - poradíme Vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť - profesionálne obhliadky s pravidelne preškoľovanými profesionálnymi maklérmi - vo vybraných lokalitách pri exkluzívnych zmluvách robíme aj videoobhliadky a pôdorys nehnuteľnosti - inzerujeme na viac ako 200 portáloch - zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona - bezplatné hypotekárne služby našich partnerov na mieru a s najlepšími podmienkami - na našom webe nájdete už viac ako 3000 referencií našich spokojných klientov - naše služby neustále zdokonaľujeme / zaujíma nás Váš názor ----------------------------------------------------------------------------- Nehnuteľnosť predávate jeden/dvakrát za život, nechajte to na profesionálov v realitách, ktorým DÔVERUJÚ TISÍCE PREDÁVAJÚCICH PO CELOM SLOVENSKU - u nás nájdete 2000 aktuálnych ponúk.
Žihárec centum obce
Na predaj je bývala budova obchodu a služieb z možnosťou rôznorodého aj podnikateľského využitia so súp, číslom 88 na dvoch parcelách č. 1081 / 1 a 1081 / 2 . Budova obchodu a služieb sa nachádza v centre obce Žihárec Ide o okres Šaľa , k. ú. Zihárec . Budova je samostatne stojaca prízemná bez suterénu , s povalovým priestorom v podstreší V minulosti sa využívala na mnohé účely -- predajne tovaru , pohostinstvo Budova sa však už viac ako 10 rokov vôbec nevyužíva . Je prázdna a do značnej miery zdevastovaná . Presná adresa ohodnocovanej budovy je Žihárec č. 88 , obec Žihárec 925 83 .Bolo predložené „ Potvrdenie „ o veku stavby , vydané Obcou Žihárec / Obecný úrad , 925 83 Žihárec č. d. 599 / , pod číslom 12/2022 V danom potvrdení sa uvádza , že budova obchodu a služieb pod súp. číslom 88 , k. ú. Žihárec , bola postavená približne v roku 1887 . Jej vek k dátumu ohodnotenia / r. 2022 / je teda 135 rokov . Životnosť murovanej budovy obchodu a služieb s hrúbkou obvodového muriva od 50 cm do 65 cm , stanovujem na 200 rokov .je budova obchodu a služieb so súp, číslom 88 na dvoch parcelách č. 1081 / 1 a 1081 / 2 . Budova obchodu a služieb sa nachádza v centre obce Žihárec Ide o okres Šaľa , k. ú. Zihárec . Budova je samostatne stojaca prízemná bez suterénu , s povalovým priestorom v podstreší V minulosti sa využívala na mnohé účely -- predajne tovaru , pohostinstvo Budova sa však už viac ako 10 rokov vôbec nevyužíva . Je prázdna a do značnej miery zdevastovaná . Presná adresa ohodnocovanej budovy je Žihárec č. 88 , obec Žihárec 925 83 .Bolo predložené „ Potvrdenie „ o veku stavby , vydané Obcou Žihárec / Obecný úrad , 925 83 Žihárec č. d. 599 / , pod číslom 12/2022 V danom potvrdení sa uvádza , že budova obchodu a služieb pod súp. číslom 88 , k. ú. Žihárec , bola postavená približne v roku 1887 . Jej vek k dátumu ohodnotenia / r. 2022 / je teda 135 rokov . Životnosť murovanej budovy obchodu a služieb s hrúbkou obvodového muriva od 50 cm do 65 cm , stanovujem na 200 rokov . Prízemie budovy obchodu a služieb dispozične pozostáva z 23 miestností ( priestorov ) Zdreveného schodiska vedúceho na poval , z 3 bývalých kúpeľní , z l garáže , z chodieb a zo 4 WC , Budova Obchodu a služieb je postavená na betónových pásových základoch , s položenou vodorovnou izoláciou proti zemnej vlhkosti . Je bez podmurovky . Obvodové steny budovy sú vymurované z plných pálených tehál.V hrúbke obvodového muriva od 50 cm do 65 cm . Deliace a nosné priečky sú takisto z plných pálených tehál.Strop prízemia je železobetónový , s rovným podhľadom . Strecha je valbová , pokrytá pálenou keramickou škridlou . Na streche nie je bleskozvod . Klampiarske konštrukcie na budove sú z pozinkovaného plechu , čiastočné . Fasáda je hladká vápenno — cementová , čiastočne opadaná . Takisto vnútorné omietky sú vápenno — cementové , hladké , čiastočne opadané . Podlahu celého objektu tvorí keramická dlažba resp. bet. poter . Okná sú drevené , dvojité pôvodné , resp. niektoré sú novšie.
Gazdovský dom / pohostinstvo, predaj, Veľký Folkmar, Gelnica
Spoločnosť Partnersreal Vám exkluzívne ponúka na predaj gazdovský rodinný dom s aktuálnym využitím ako pohostinstvo, " krčma Zlatý poklad" nachádzajúci sa v obci Veľký Folkmár, okres Gelnica, vzdialený 30 km od Košíc, 25 minút autom. Nehnuteľnosť sa nachádza v strede obce oproti kostolu a obchodu s potravinami, lemujúca hlavnú cestu. Pôvodná stavba prešla kompletnou rekonštrukciou s obstavbou terasy, či zimnej záhrady okolo pôvodného domu. Rozmery stavby sú 10x12 m, s úžitkovou plochou 120m2 vrátane nevyužitého podkrovia. Zastavaná plocha je 101m2. Pozemok okolo nie je vo vlastníctve ani súčasťou predaja, k dispozícií je len menšie vonkajšie sedenie cca 8m2. Stavba je murovaná v kombinácii tehly a kameňa citlivo upravená do vidieckého štýlu. Doteraz bola nehnuteľnosť využívaná ako pohostinstvo, je plne funkčná s možnosťou pokračovať v pôvodnom úspešnom zámere, či pozmeniť zameranie podnikania, prípadne skombinovať na podnikanie a bývanie. (štatút nehnuteľnosti je budova obchodu a služieb) Aktuálnu dispozíciu tvorí priestranná hlavná miestnosť s barovým pultom obkolesená zasklenou terasou po celom obvode, sklad dreva, 2 x wc, menšia technická miestnosť a výklopné schody do podkrovia bez aktuálneho využitia. Kúrenie je riešené formou krbu, s obehovým čerpadlom do radiátorov, s náhradným zdrojom v prípade výpadku el.prúdu. Nová elektro a vodoinštalácia s prípojkou na obecnú vodu, vyústenú do obecnej kanalizácie. Milovníkov grilu poteší vstavaný gril na konci terasy. Dom je zateplený s novou fasádou, obvodové okná sú plastové vo farbe dreva, strešná krytina je pravá škridlová, interiérové okná sú drevené špaletové v pôvodnom štýle, s kamenným obkladom v kombinácií s tehlou. Výrazným prvkom stropnej časti sú priznané trámy so sadrokartónovou výplňou. Podlaha je kompletne vydláždená keramickou dlažbou. Nehnuteľnosť pôsobí príjemným dojmom, pri úpravách vhodná aj na chalupu či bývanie v obci, ohraničenej prírodou. Cena nehnuteľnosti je 75.000,-€ vrátane poplatkov spojených s prevodom vlastníctva a profesionálny servis. V prípade záujmu kontaktujte: Vladimír Gaži, Partnersreal s.r.o, Urbánkova 70, Košice. Tel: , email: gazi@
Zabehnuté pohostinstvo v Holíči na prenájom
Ponúkame na prenájom zabehnuté pohostinstvo v meste Holíč. Pohostinstvo pozostáva z jednej veľkej spoločenskej miestnosti s barom, skladov, dámskeho a pánskeho WC a ďalšej miestnosti. Súčasťou je zastrešená terasa a záhradka s detským ihriskom. Budova je podpivničená, napojená na všetky inžinierske siete. Kúrenie je ústredné plynové a je možné kúriť aj klimatizáciou. Budova má novú strechu, novú fasádu, je klimatizovaná, napojená na alarm a kamerový systém. V budove bola robená nová vzduchotechnika. Prenajíma sa plne zariadená. Celková rozloha pozemku je 541 m2, z toho budova má rozlohu cca 150 m2. Cena prenájmu za mesiac je 350,- eur (s DPH) + energie (do 200,- eur) + jednorazový poplatok realitnej kancelárie za sprostredkovanie 350,- eur. K dispozícii ihneď. Budovu je možné prenajať na rôzne účely, nie len na pohostinstvo. Pre viac informácií o nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať na tel. číslach alebo alebo priamo u nás v kancelárii na ulici Kopčanská 69, v Holíči.
GALILEO - obchodné a kancelárske priestory v Námestove
Dalmia - realitná kancelária má pre Vás v ponuke nádherné priestory v centre Námestova. Projekt Galilo vznikol s cieľom ponúknuť nadštandardné obchodné a kancelárske priestory s výhľadom na Oravskú priehradu. Budova je vybavená najmodernejšími technológiami: tepelné čerpadlo, rekuperácia - (podlahové sálavé kúrenie a stropné sálavé chladenie), výťah, bezpečnostný systém, evakuačný systém, biometrický/kartový/kódový prístup, ozvučenie spoločných priestorov, možnosť reklamy a označenia prevádzky, k dispozícii je konferenčná miestnosť pre 12 ľudí - zvýhodnený prenájom, možnosť upratovania priestorov vo Vami požadovanom čase, každý priestor má vlastný elektromer a poštovú schránku. Prvé podzemné podlažie (-1 poschodie) ponúka: obchodný priestor o výmere 110 m2 - vstup priamo z ulice, priestor (parkovisko) o výmere 300 m2 so vstupom taktiež z ulice. Prvé nadzemné podlažie (0 - prízemie): kaviareň s projektom - 220 m2, sklad, zamestnanecké WC a šatňa, WC muži, WC ženy, WC invalid, baby kútik, priestor pre upratovačku predajňa O2 - obsadený priestor obchodný priestor - 170 m2,. Druhé nadzemné podlažie (1. poschodie): ponúka šesť obchodný priestorov o výmerách - 200 m2, 46 m2, 45 m2, 40 m2, 62 m2, 58 m2,. Tretie nadzemné podlažie (2. poschodie): nachádza sa tu 14 kancelárskych priestorov: kancelária o výmere 20 m2, 4 kancelárie x 15 m2, kancelária o výmere 24 m2, kancelária o výmere 36 m2 - skladá sa z dvoch kancelárii + terasa o výmere cca 30 m2, kancelária o výmere 18 m2 + terasa o výmere cca 15 m2, kancelária o výmere 18 m2 + terasa o výmere cca 20 m2, kancelária o výmere 18 m2 s terasou o výmere cca 15 m2, kancelária o výmere 18 m2 s terasou o výmere cca 10 m2, kancelária o výmere 36 m2 s terasou o výmere cca 10 m2. konferenčná miestnosť o výmere 32 m2- možnosť zvýhodneného prenájmu aj na jeden deň, pre 12 ľudí, 65" TV pre prepojenie video prezentácie, flipchart, ozvučenie, dátové, HDMI, audi, USB, elektrické napájanie, bezkontaktné nabíjačky priamo na stole,... Štvrté nadzemné podlažie (3. poschodie), tu sa nachádzajú dve kancelárie, ktoré sa však dajú navzájom prepojiť, oddeľujú ich sklenené dvere: kancelária o výmere 70 m2 s terasou o výmere cca 75 m2 (orientácia - sever/východ/juh) kancelária o výmere 70 m2 s terasou o výmere cca 75 m2 (orientácia - sever/západ/juh). Detailnejšie informácie, pôdorysy Vám rady poskytneme: telefonicky: Daniela Lomázová - Miroslava Žilíková - mailom: ahoj@ osobne priamo na obhliadke