inzercia, predaj, predám, bazár

NA PREDAJ | Pozemok s chatkou – 736 m2 - Šípkov (21 km od B

Kategória: Chalupy, Chaty

NA PREDAJ | Pozemok s chatkou  – 736 m2 - Šípkov (21 km od Bánoviec n/B)

Ponúkame Vám na predaj POZEMOK so ZÁHRADNOU CHATKOU so súpisným číslom s možnosťou jej zväčšenia na Rekreačnú chatu v pokojnej a krásnej lokalite Šípkov,  vzdialenej 21 km od mesta Bánovce nad Bebravou a 32 km od mesta Trenčín.

Pozemok je na liste vlastníctva charakterizovaný ako parcela registra „C“ o celkovej výmere 736 m2, z toho 639 m2 ako trvalý trávnatý porast a 97 m2 ako zastavaná plocha a nádvorie /samotná chatka má 48m2 zastavanú plochu/.

Pozemok je prevažne rovinatý má šírku 16 m a dĺžku 47 m, chatka je postavená v jeho zadnej časti na vyvýšenej kaskáde a tvorí ju prízemie a podkrovie. V prednej časti chatky sa nachádza spevnená plocha slúžiaca ako terasa a v zadnej časti prístrešok na drevo. Z bočnej strany je vstup do technickej miestnosti, kde je umiestnený bojler na ohrev teplej vody.

Prízemie chatky tvorí spoločenská miestnosť, miestnosť so schodiskom, chodbička s umývadlom, sprchovým kútom, samostatným WC priestorom a priestor skladu/technickej miestnosti /spolu 28m2/. Podkrovie je predpripravené na jednu obytnú miestnosť /cca 33m2/ alebo na dve o výmere 19 m2 a 13,5 m2.

Základy sú z monolitického betónu, múry z pórobetónových tvárnic o hrúbke 300 mm. Zastrešenie tvorí sedlová strecha s profiolovanou pozinkovanou krytinou, strešnú konštrukciu tvorí drevený krov, ukotvený na pomúrniciach, ktoré sú ukotvené do železobetónového obvodového venca kotvenými skrutkami.

Objekt je napojený na el. energiu vzdušnou prípojkou zo stĺpa, pripojený na vodovod z vodomernej šachty nachádzajúcej sa vpredu pri vstupe na pozemok, kanalizácia je riešená septikom (5m3).

Lokalita:  Obec Šípkov leží v doline na hornom toku rieky Bebrava v juhozápadnej časti Strážovských vrchov. Názov vznikol pravdepodobne z označenia šípkového porastu, ktorý sa tu kedysi hojne vyskytoval. Obec má približne 149 obyvateľov, staršie domy zväčša odkupujú obyvatelia väčších miest a prerábajú si ich na rekreačné účely, nakoľko práve prostredie kde sa nehnuteľnosť nachádza je dokonalým únikom od ruchu veľkomesta.

Pre viac informácií o tejto ponuke ma prosím kontaktujte mailom na pojezdalova@ alebo telefonicky na 0948 259 003.

NA PREDAJ | Pozemok s chatkou  – 736 m2 - Šípkov (21 km od B
Podobné inzeráty
NA PREDAJ | Pozemok s chatkou  – 736 m2 - Šípkov (21 km od B
NA PREDAJ | Pozemok s chatkou  – 736 m2- Šípkov (21 km od Bánoviec n/B) Ponúkame Vám na predaj POZEMOK so ZÁHRADNOU CHATKOU so súpisným číslom s možnosťou jej zväčšenia na Rekreačnú chatu v pokojnej a krásnej lokalite Šípkov,  vzdialenej 21 km od mesta Bánovce nad Bebravou a 32 km od mesta Trenčín. Pozemok je na liste vlastníctva charakterizovaný ako parcela registra „C“ o celkovej výmere 736 m2, z toho 639 m2 ako trvalý trávnatý porast a 97 m2 ako zastavaná plocha a nádvorie. Samotný pozemok je prevažne rovinatý má šírku 16 m a dĺžku 47 m, chatka je postavená v jeho zadnej časti na vyvýšenej kaskáde a tvorí ju prízemie a podkrovie. V prednej časti sa nachádza spevnená plocha slúžiaca ako terasa a v zadnej časti prístrešok na drevo. Z bočnej strany je vstup do technickej miestnosti, kde je umiestnený bojler na ohrev teplej vody. Prízemie chatky tvorí kuchynka, chodba s umývadlom, WC priestor a špajza. Podkrovie je predpripravené na jednu obytnú miestnosť. Objekt je napojený na el. energiu vzdušnou prípojkou zo stĺpa, pripojený na vodovod z vodomernej šachty nachádzajúcej sa vpredu pri vstupe na pozemok, kanalizácia je riešená septikom (5m3). Lokalita:  Obec Šípkov leží v doline na hornom toku rieky Bebrava v juhozápadnej časti Strážovských vrchov. Názov vznikol pravdepodobne z označenia šípkového porastu, ktorý sa tu kedysi hojne vyskytoval. Obec má približne 149 obyvateľov, staršie domy zväčša odkupujú obyvatelia väčších miest a prerábajú si ich na rekreačné účely, nakoľko práve prostredie kde sa nehnuteľnosť nachádza je dokonalým únikom od ruchu veľkomesta. Pre viac informácií o tejto ponuke ma prosím kontaktujte mailom na pojezdalova@ alebo telefonicky na 0948 259 003.
Záhradný domček s pozemkom 736m2 v podhorskej obci Šipkov
V malebnej obci Šípkov, ktorá leží pod úpätím Strážovských vrchov, ponúkame na predaj záhradný domček s obytným podkrovím o výmere 38m2, s úžitkovou plochou cca 61m2. Domček je situovaný na mierne svahovitom a slnečnom pozemku s výmerou 736m2, čo umožňuje krásny výhľad na obec a okolitú prírodu. Nehnuteľnosť je v OV bez tiarch a bremien. Pri stavbe boli použité pórobetónové tvárnice o hrúbke 300 mm, strecha je sedlová, s plechovou pozinkovanou krytinou. Okná sú plastové, drevené a v podkroví 2 x hliníkové s izolačným dvojsklom. Podlahy sú betónové, v sociálnom priestore s keramickou dlažbou a keramickým obkladom. Nehnuteľnosť sa predáva v stave dokončovania. Opis: domček pozostáva z dvoch podlaží - 1NP a podkrovie. Vpredu sa nachádza slnečná terasa s výmerou 28m2, vzadu prekrytý prístrešok 10m2, na boku domu je umiestnená technická miestnosť s bojlerom na TV a malým úložným priestorom. Na 1NP sa nachádza priestranná kuchyňa so zabudovaným komínom /treba dokončiť /, chodbička s umývadlom, sprchovací kút, WC a špajza. Podkrovný priestor je prístupný železobetónovým, čiastočne točitým schodiskom. V podkroví sú plánované dve menšie obytné miestnosti. Nehnuteľnosť je napojená na elektrinu vzdušnou el. prípojkou a na obecný vodovod vlastnou vodovodnou prípojkou cez vodomernú šachtu, ktorá je umiestnená pri vstupe na pozemok. Teplá voda je zabezpečovaná novým el. zásobníkovým ohrievačom. Splašková kanalizácia je riešená železobetónovou žumpou (5m3) osadenou pred záhradným domčekom. Obec Šípkov leží v doline na hornom toku rieky Bebravy v juhozápadnej časti Strážovských vrchov. Na hornom konci obce sa nachádzajú pramene s kvalitnou pitnou vodou, čo je veľkým bonusom. Vďaka krásnej prírodnej scenérií obklopenej horami a čistotou ovzdušia je nehnuteľnosť vhodná pre milovníkov prírody na rekreačné účely a víkendové pobyty. Okolie ponúka možnosti turistiky, cykloturistiky, agroturistiky, ale aj hubárčenie, nakoľko je to obľúbená a vyhľadávaná hubárska lokalita. Je to skvelé miesto na regeneráciu a celkový oddych v lone prírody. Vzdialenosť od okr. mesta Bánovce n/Bebr. je cca 21 km, od kúpeľného mesta Trenč.Teplice 20 km, od krajského mesta Trenčín cca 33 km. Cena: 63.000,-€ Počet poschodí: 1 Počet izieb: 2 Dodatok k cene: , vrátane provízie Zastavaná plocha: 38m² Obytná plocha: 61m² Rozloha pozemku: 736m² Úžitková plocha: 61m² Stav: nedokončený El. napätie: 230/400V Kanalizácia: žumpa Kúpeľňa: sprchovací kút Vykurovanie: vlastné - pevné palivo Pivnica: nie Garáž: nie Inžinierske siete: áno Zariadenie: nezariadený Okná: plastové Terén: mierny svah
Záhradný domček s pozemkom 736m2 v podhorskej obci Šipkov
✔V malebnej obci Šípkov, ktorá leží pod úpätím Strážovských vrchov, ponúkame na predaj záhradný domček s obytným podkrovím so zastavanou plochou 38m2, s úžitkovou plochou cca 61m2. Domček je situovaný na mierne svahovitom a slnečnom pozemku s výmerou 736m2, čo umožňuje krásny výhľad na obec a okolitú prírodu. Nehnuteľnosť je v OV bez tiarch a bremien. Pri stavbe boli použité pórobetónové tvárnice o hrúbke 300 mm, strecha je sedlová, s plechovou pozinkovanou krytinou. Okná sú plastové, drevené a v podkroví 2 x hliníkové s izolačným dvojsklom. Podlahy sú betónové, v sociálnom priestore s keramickou dlažbou a keramickým obkladom. Nehnuteľnosť sa predáva v stave dokončovania. ✔OPIS: domček pozostáva z dvoch podlaží - 1NP a podkrovie. Vpredu sa nachádza slnečná terasa s výmerou 28m2, vzadu prekrytý prístrešok 10m2, na boku domu je umiestnená technická miestnosť s bojlerom na TV a malým úložným priestorom. ✔DISPOZÍCIA: na 1NP sa nachádza kuchynka so zabudovaným komínom /treba dokončiť /, chodbička s umývadlom, sprchovací kút, WC a špajza. Podkrovný priestor je prístupný železobetónovým, čiastočne točitým schodiskom. V podkroví sú plánované dve menšie obytné miestnosti s možnosťou prerobenia na jednu väčšiu. ✔NEHNUTEĽNOSŤ je napojená na elektrinu vzdušnou el. prípojkou a na obecný vodovod vlastnou vodovodnou prípojkou cez vodomernú šachtu, ktorá je umiestnená pri vstupe na pozemok. Teplá voda je zabezpečovaná novým el. zásobníkovým ohrievačom. Splašková kanalizácia je riešená železobetónovou žumpou (5m3) osadenou pred záhradným domčekom. Vzadu za domčekom je umiestnené nové prenosné suché WC. ✔OBEC ŠIPKOV leží v doline na hornom toku rieky Bebravy v juhozápadnej časti Strážovských vrchov. Na hornom konci obce sa nachádzajú pramene s kvalitnou pitnou vodou, čo je veľkým bonusom. Vďaka krásnej prírodnej scenérií obklopenej horami a čistotou ovzdušia je nehnuteľnosť vhodná pre milovníkov prírody na rekreačné účely a víkendové pobyty. Okolie ponúka možnosti turistiky, cykloturistiky, agroturistiky, ale aj hubárčenie, nakoľko je to obľúbená a vyhľadávaná hubárska lokalita. Je to skvelé miesto na regeneráciu a celkový oddych v lone prírody. Vzdialenosť od okr. mesta Bánovce n/Bebr. je cca 21 km, od kúpeľného mesta Trenč.Teplice 20 km, od krajského mesta Trenčín cca 33 km. ***Ak Vás táto ponuka zaujala, neváhajte a pre bližšie info ma kontaktujte na tel. , prípadne mail: janabotkova@ *** ^_____^ Cena: 63.000,-€ Počet poschodí: 1 Počet izieb: 2 Dodatok k cene: , vrátane provízie Zastavaná plocha: 38m² Obytná plocha: 61m² Rozloha pozemku: 736m² Úžitková plocha: 61m² Stav: nedokončený El. napätie: 230/400V Kanalizácia: žumpa Kúpeľňa: sprchovací kút Vykurovanie: vlastné - pevné palivo Pivnica: nie Garáž: nie Inžinierske siete: áno Zariadenie: nezariadený Okná: plastové Terén: mierny svah
Záhradný domček s pozemkom 736m2 v podhorskej obci Šipkov
✔V malebnej obci Šípkov, ktorá leží pod úpätím Strážovských vrchov, ponúkame na predaj záhradný domček s obytným podkrovím so zastavanou plochou 38m2, s úžitkovou plochou cca 61m2. Domček je situovaný na mierne svahovitom a slnečnom pozemku s výmerou 736m2, čo umožňuje krásny výhľad na obec a okolitú prírodu. Nehnuteľnosť je v OV bez tiarch a bremien. Pri stavbe boli použité pórobetónové tvárnice o hrúbke 300 mm, strecha je sedlová, s plechovou pozinkovanou krytinou. Okná sú plastové, drevené a v podkroví 2 x hliníkové s izolačným dvojsklom. Podlahy sú betónové, v sociálnom priestore s keramickou dlažbou a keramickým obkladom. Nehnuteľnosť sa predáva v stave dokončovania. ✔OPIS: domček pozostáva z dvoch podlaží - 1NP a podkrovie. Vpredu sa nachádza slnečná terasa s výmerou 28m2, vzadu prekrytý prístrešok 10m2, na boku domu je umiestnená technická miestnosť s bojlerom na TV a malým úložným priestorom. ✔DISPOZÍCIA: na 1NP sa nachádza kuchynka so zabudovaným komínom /treba dokončiť /, chodbička s umývadlom, sprchovací kút, WC a špajza. Podkrovný priestor je prístupný železobetónovým, čiastočne točitým schodiskom. V podkroví sú plánované dve menšie obytné miestnosti s možnosťou prerobenia na jednu väčšiu. ✔NEHNUTEĽNOSŤ je napojená na elektrinu vzdušnou el. prípojkou a na obecný vodovod vlastnou vodovodnou prípojkou cez vodomernú šachtu, ktorá je umiestnená pri vstupe na pozemok. Teplá voda je zabezpečovaná novým el. zásobníkovým ohrievačom. Splašková kanalizácia je riešená železobetónovou žumpou (5m3) osadenou pred záhradným domčekom. Vzadu za domčekom je umiestnené nové prenosné suché WC. ✔OBEC ŠIPKOV leží v doline na hornom toku rieky Bebravy v juhozápadnej časti Strážovských vrchov. Na hornom konci obce sa nachádzajú pramene s kvalitnou pitnou vodou, čo je veľkým bonusom. Vďaka krásnej prírodnej scenérií obklopenej horami a čistotou ovzdušia je nehnuteľnosť vhodná pre milovníkov prírody na rekreačné účely a víkendové pobyty. Okolie ponúka možnosti turistiky, cykloturistiky, agroturistiky, ale aj hubárčenie, nakoľko je to obľúbená a vyhľadávaná hubárska lokalita. Je to skvelé miesto na regeneráciu a celkový oddych v lone prírody. Vzdialenosť od okr. mesta Bánovce n/Bebr. je cca 21 km, od kúpeľného mesta Trenč.Teplice 20 km, od krajského mesta Trenčín cca 33 km. ***Ak Vás táto ponuka zaujala, neváhajte a pre bližšie info ma kontaktujte na tel. , prípadne mail: janabotkova@ *** ^_____^ Cena: 69.000,-€ Počet poschodí: 1 Počet izieb: 2 Dodatok k cene: , vrátane provízie Zastavaná plocha: 38m² Obytná plocha: 61m² Rozloha pozemku: 736m² Úžitková plocha: 61m² Stav: nedokončený El. napätie: 230/400V Kanalizácia: žumpa Kúpeľňa: sprchovací kút Vykurovanie: vlastné - pevné palivo Pivnica: nie Garáž: nie Inžinierske siete: áno Zariadenie: nezariadený Okná: plastové Terén: mierny svah
Krásny slnečný pozemok s chatkou
LUHOVA reality Vám výhradne ponúka na predaj nádherný pozemok 2400 m2 s rekreačnou chatkou. Pozemok sa nachádza vo vyhľadávanej a obľúbenej obci Streženice v oblasti Skalka v pokojnej, veľmi atraktívnej a dobre dostupnej lokalite do mesta. Pozemok s nádherným výhľadom na okolitú prírodu, čerstvý vzduch, obrovské súkromie je presne to, čo si na tomto pozemku s chatkou zamilujete. Zároveň Vám zabezpečí nerušený oddych v krásnom prírodnom prostredí. Tento rozľahlý, slnečný pozemok ponúka možnosť aj na farmárčenie, včelárstvo, pestovanie,.... Taktiež by tu mohlo byť ideálne miesto na chov koní. Ak hľadáte miesto kde uniknete od rušného mesta, TU ste na správnom mieste. O pozemku: Pozemok je mierne svahovitý, na pozemku je elektrická prípojka ako aj kábel s internetom, zdrojom vody je studňa. Na pozemku sa taktiež nachádza latrína. K pozemku vedie poľná a lesná cesta. Chatka: V útulnej chatke sa nachádza kuchynka, izba na spanie a chemické WC Čo by Vás mohlo zaujímať: Pôvodný majiteľ na pozemku začal s predprípravou jazierka, ktoré si môžete dokončiť. Môj tip: Využitie pozemku má toľko možností, že ich tu ani neviem všetky popísať, nakoľko fantázií sa medze nekladú,...ALE zaručene viem, že vďaka svojej polohe bude pre Vás toto miesto hotovým balzamom na dušu...a ponúka svojmu novému majiteľovi naozaj širokú možnosť realizácie. Odporúčam vidieť! V prípade záujmu o obhliadku, prípadne o bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č. Rozloha pozemku: 2400m²
AFYREAL ponúka na predaj záhradu s útulnou murovanou záhradn
Exkluzívne ponúkame na predaj záhradu s útulnou murovanou záhradnou chatkou vo vyhľadávanej záhradkárskej časti Hamuliakova • Cena: 86.000 Euro plus provízia pre RK • Pozemok-záhrada: 367m2 • Zastavaná plocha: 17m2 • Úžitková plocha: 50m2 • Počet izieb: 2 • Podlažia: 2 • Podzemné podlažie: 1 • Chatka je murovaná a zateplená • Podlaha: dlažba • Malý kuchynský kút : kompletne vybavený (riady, mikrovlnná rúra, piecka, elektrická dvojplatnička, veľká chladnička s mrazničkou) • Izba na prízemí: dominantu tvorí krb a jedálenský stôl so stoličkami • Galéria/podkrovie: drevené schody a zábradlie- spací kút plus malý televízor • Pivnica: samostatný vchod do pivnice zvonku; v pivnici sa nachádza ohrievač na vodu a čerpadlo. Počas horúcich dní si tu môžete posedieť pri pohári dobrého vínka- je tu aj malá vinárnička na uskladnenie vína • Krytá veľká vydláždená terasa /zimná záhrada: ponúka posedenie vonku aj v zime. Je pokrytá špeciálnou fóliou a celý priestor sa dá uzavrieť a vykúriť. • Kôlňa s kompletným záhradným náradím pre kutilov • Vlastná studňa s čerpadlom s kvalitnou pitnou vodou • Žumpa • Záhrada: okrasno-úžitková s malým viničom, vonkajšia sprcha, extra čerpadlo a prípojky na polievacie hadice Prečo si vybrať práve túto záhradnú chatku: • vynikajúca lokalita- záhrada s chatkou sa nachádza na vyhľadávanom mieste - záhradkárskej oblasti v Hamuliakove • veľmi dobré dopravné spojenie po diaľnici- z Bratislavy je to cca.20km • absolútne ticho- dokonalý relax • kvalitná úrodná pôda na pestovanie ovocia a zeleniny • chatka je kompletne zariadená - vrátane spotrebičov a záhradného náradia • na chatke a pozemku nie sú žiadne vecné bremená, ani viazanosti • chatka je zateplená • v zimných mesiacoch si môžete posedieť vo vnútri pri krbe alebo vo vyhriatej zimnej záhrade, v horúcich letných dňoch sa môžete naopak, príjemne ochladiť vo vínnej pivničke, alebo pod záhradnou sprchou • vstup do pivnice je samostatný, čím sa výrazne ušetrilo na vnútornom priestore chatky • príjemní susedia, ochotní vždy pomôcť • k cene nehnuteľnosti sa pripočíta provízia realitnej kancelárie. Sú v nej zahrnuté kompletné služby realitnej kancelárie, ako vypracovanie všetkých potrebných zmlúv naším právnikom, ktorý sa špecializuje na nehnuteľnosti, poplatky na katastri, až po odovzdanie listu vlastníctva a kľúčov od nehnuteľnosti novému majiteľovi. Prevedieme Vás bez stresu celým zložitým procesom kúpy Vašej záhrady s chatkou! Názor makléra: Veľmi príjemná a útulná záhrada s chatkou vhodná pre milovníkov relaxu pri práci na záhrade alebo pre tých, ktorí potrebujú jednoducho na víkend odísť z rušného mesta do ticha. Určite odporúčam vidieť.