inzercia, predaj, predám, bazár

Na predaj rod.dom/chalupa obec Ješková Ves okres Partizánske

Kategória: Domy

Realitný maklér Fazika Miroslav a BV REAL realitná kancelária ponúka na predaj rodinný dom v obci Ješková Ves, okres Partizánske.
Dom je možné využívať na celoročné bývania alebo na chalupárčenie.

Nedávno prešiel rekonštrukciou, ktorá ďalej aj pokračuje majiteľom zo zakúpeného materiálu až do predaja nehnuteľnosti.
Dom pozostáva z 2 izieb, kúpeľne, kuchyne, chodby a ďalšej miestnosti so zachovanými podhľadmi s drevenými trámami, ktorá sa momentálne využívaná na skladový priestor, ktorá by sa dala poprípade využiť po prerábke na ďalšiu obývateľnú alebo na spoločenskú miestnosť alebo na vínnu pivnicu, poprípade na polovnícku miestnosť.
Na dome sa vymenili nové plastové okná, dom sa zateplil, nová fasáda, oddrenážoval a zaizoloval, vo väčšine miestností nová elektrika, nová vodoinštalácia a odpady, ktoré ústia do novej čističky odpadových vôd, nový bojler na teplú vodu, namontovali sa na strechu nové solárne panely, čiastočne sa urobili v dome nové stierky, čiastočne sa urobil nový murovaný plot s novou bránou.
V kuchyni sa nachádza nová kuchynská linka s nerezovým dresom, digestor, obklad a nová dlažba.
V kúpeľni sa dokončuje prerábka.
Pôvodný dom je z nepálenej tehly a prístavba kombinácia kváder a tehla.
Strecha je sedlová so škridlou, rekonštrukcia komína. Poprípade by sa dalo aj podkrovie po prerábke zobývateľniť na ďalšie miestnosti.
Na pravo od domu sa nachádza záhrada, kde sa nachádza čistička, sklenník, okrasné dreviny a kvetiny, po okrajoch záhrady je vysadený zelený plot, ktorý zabezpečuje majiteľovi súkromie od ulice.
Na ľavo od domu je ďalší pozemok, ktorý je možné využívať napr. na parkovanie viacerých áut, alebo by sa tam dala postaviť aj garáž.

V zadnej časti pozemku sa nachádza ešte drevená prístavba, možné využívať na sklad alebo na dieľňu.
Pred domom je predzáhradka, pri vchode do domu posedenie s lavicou.
Podlahová plocha domu s prístavbou je 83 m2 a veľkosť celého pozemku vrátane domu a záhrady je 447 m2.
Do domu sú dotiahnuté inžinierske siete, elektrika a voda, kanalizácia je riešená do novej čističky ale aj plyn, ktorý dal majiteľ odpojiť, prípadne by sa dal napojiť naspäť.
Obec Ješková Ves má dostupnosť prímestskej dopravy, má dobrú občiansku vybavenosť, je len pár km od okresného mesta Partizánske.
Odporúčanie makléra: malebná obec, pekné prostredie.

Cena je 81000 € a je konečná, neplatíte nič navyše.
V cene nehnuteľnosti je okrem sprostredkovania, predaja a kúpy:
- uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad kúpnej zmluvy do katastra nehnuteľností
- uhradenie poplatku za osvedčenie podpisov na kúpnej zmluve
- poradenstvo / vybavenie financovania na mieru (Spolupracujeme so všetkými bankami)
- poistné poradenstvo / vybavenie poistenia

Možnosť platby v hotovosti aj na úver. Úver vám bezplatne vybaví náš hypotekárny a úverový špecialista.
Termín obhliadky si môžete dohodnúť na tel.č. , alebo mailom: mfazika@ ale
Na predaj rod.dom/chalupa obec Ješková Ves okres Partizánske
Podobné inzeráty
REZERVOVANÉ ❗️ Rodinný dom na predaj, Ješkova Ves - PE
Rodinný dom na predaj v lokalite Ješkova Ves v okrese Partizánske Center Reality. sk - ponúka na predaj rodinný dom v obci Ješková Ves - okres Partizánske. Rodinný dom je postavený na miernom svahu s prístupovou asfaltovou cestou v krásnom horskom prostredí. Domček je dvojpodlažný, je v osobnom vlastníctve, prešiel čiastočnou rekonštrukciou. Predáva sa čiastočne zariadený. Pozemok je upravený, celý oplotený, vysadený okrasnými drevinami a ma vstupnú bránu. Na pozemok sa dostaneme po obecnej ceste aj zo zadnej časti pozemku, čo je výhoda pre nového majiteľa s možnosťou odpredania pozemku na záhradku a podobne. Celková rozloha pozemku je krásnych 1716 m2. V záhrade sa nachádza murovaný domček, terasa, studňa. Dom je 4 izbový + kuchyňa. Dispozícia domu pozostáva z dvoch podlaží. Prvé podlažie ma vstupnú chodbu, samostatný vstup do kuchyne v ktorej sa nachádza kuchynská linka, spotrebiče, výstup na terasu s výhľadom na záhradu vysadenú okrasnými drevinami a zadným výstupom na dvor. Ďalej sa na prízemí nachádza kúpeľňa s toaletou a veľká priestranná obývacia izba s krbom. Na poschodie sa dostaneme po schodoch z chodby, kde sa nachádza vstupná chodba, toaleta umývadlo, práčka. a 3 izby vzájomne prechodové. Jedna izba ma výstup na balkón a jedna izba ma východ do dvora. Zaujímavosťou domu je, že každé podlažie má svoj vlastný vstup z vonku, tým je možné využiť bývanie aj samostatne pre dve menšie rodiny. Dom ma vstupné plastové dvere, plávajúcu podlahu, dlažbu, steny stierky, okná drevené, strecha je sedlová s krytinou Bramac - v dobrom stave. Dom je napojený na verejný vodovod, elektrickú prípojku, plynovú prípojku, odpad je zvedený do žumpy. Vykuruje sa gamatami, teplú vodu zabezpečuje elektrický bojler. Na vykurovanie slúži aj krb nachádzajúci sa v obývacej izbe. Odpad je zvedený do žumpy. Stavba je zmiešaná - spodná časť tehla, poschodie porobetón. Výhoda : Dom je vhodný na trvalé bývanie, ale dá sa využívať sezónne ako chalupa, keďže sa nachádza v krásnom horskom prostredí. Tichá lokalita, dva samostatné vstupy na pozemok a mnoho ďalších výhod o ktorých sa presvedčte sami pri obhliadke domu. Obec sa nachádza necelých 20 minút cesty autom od mesta Partizánske a Topoľčany. Ma autobusové spojenie. Ak hľadáte dom, alebo túžite po chalupe kam by ste radi zašli z uponáhľaného mestského života, tak verím, že toto je niečo práve pre Vás. V prípade záujmu ma kontaktujte na tel čísle , alebo mailom na mariadvoncova@ a ja Vám rada túto nehnuteľnosť ukážem :) V prípade kúpi na hypotéku Vám rada poradím a všetko potrebné vybavím za vás :)
Na predaj rodinný dom Ješková Ves okres Partizánske
Realitný maklér Fazika Miroslav a BV REAL realitná kancelária ponúka na predaj rodinný dom v obci Ješková Ves, okres Partizánske. Dom je možné využívať na celoročné bývania alebo na chalupárčenie. Nedávno prešiel rekonštrukciou, ktorá ďalej aj pokračuje majiteľom zo zakúpeného materiálu až do predaja nehnuteľnosti. Dom pozostáva z 2 izieb, kúpeľne, kuchyne, chodby a ďalšej miestnosti so zachovanými podhľadmi s drevenými trámami, ktorá sa momentálne využívaná na skladový priestor, ktorá by sa dala poprípade využiť po prerábke na ďalšiu obývateľnú alebo na spoločenskú miestnosť alebo na vínnu pivnicu, poprípade na polovnícku miestnosť. Na dome sa vymenili nové plastové okná, dom sa zateplil, nová fasáda, oddrenážoval a zaizoloval, vo väčšine miestností nová elektrika, nová vodoinštalácia a odpady, ktoré ústia do novej čističky odpadových vôd, nový bojler na teplú vodu, namontovali sa na strechu nové solárne panely, čiastočne sa urobili v dome nové stierky, čiastočne sa urobil nový murovaný plot s novou bránou. V kuchyni sa nachádza nová kuchynská linka s nerezovým dresom, digestor, obklad a nová dlažba. V kúpeľni sa dokončuje prerábka. Pôvodný dom je z pálenej tehly a prístavba kváder. Strecha je sedlová so škridlou, rekonštrukcia komína. Poprípade by sa dalo aj podkrovie po prerábke zobývateľniť na ďalšie miestnosti. Na pravo od domu sa nachádza záhrada, kde sa nachádza čistička, sklenník, okrasné dreviny a kvetiny, po okrajoch záhrady je vysadený zelený plot, ktorý zabezpečuje majiteľovi súkromie od ulice. Na ľavo od domu je ďalší pozemok, ktorý je možné využívať napr. na parkovanie viacerých áut, alebo by sa tam dala postaviť aj garáž. V zadnej časti pozemku sa nachádza ešte drevená prístavba, možné využívať na sklad alebo na dieľňu. Podlahová plocha domu s prístavbou je 83 m2 a veľkosť celého pozemku vrátane domu a záhrady je 447 m2. Do domu sú dotiahnuté inžinierske siete, elektrika a voda, kanalizácia je riešená do novej čističky ale aj plyn, ktorý dal majiteľ odpojiť, prípadne by sa dal napojiť naspäť. Obec Ješková Ves má dostupnosť prímestskej dopravy, má dobrú občiansku vybavenosť, je len pár km od okresného mesta Partizánske. Odporúčanie makléra: malebná obec, pekné prostredie. Cena je 81000 € a je konečná, neplatíte nič navyše. V cene nehnuteľnosti je okrem sprostredkovania, predaja a kúpy: - uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad kúpnej zmluvy do katastra nehnuteľností - uhradenie poplatku za osvedčenie podpisov na kúpnej zmluve - poradenstvo / vybavenie financovania na mieru (Spolupracujeme so všetkými bankami) - poistné poradenstvo / vybavenie poistenia Možnosť platby v hotovosti aj na úver. Úver vám bezplatne vybaví náš hypotekárny a úverový špecialista. Termín obhliadky si môžete dohodnúť na tel.č. , alebo mailom: mfazika@ alebo osobne v kancelárii BV REAL. Web makléra:
RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY
RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - [25.11. 2022] Zmazať/ Upraviť/ Topovať RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 1 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 2 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 3 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 4 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 5 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 6 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 7 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 8 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 9 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 10 REALITY PROGRES, s.r.o. PONÚKA vo výhradnom zastúpení klienta : 6 izbový rodinný dom na pozemku 900 m2 v obci DOLNÝ LOPAŠOV okres Piešťany. Dom bol skolaudovaný v roku 1991, zastavaná plocha 143 m2, loggia 8 m2 a 2 x garáž každá ma 20 m2 Na pozemku 900 m2 sa nachádza samostatne stojaci 6 izbový rodinný dom s obytnou pivnicou a možnosťou využitia ako dvojgeneračný dom. Na záhrade sa nachádza altánok s krbom, stromy, sklenník, drevárnička a samostatne postavená garáž. Dom nemá energetický certifikát, internet Telekom, kúrenie kotol a pec, plastové okná, podlahy dlažba a plávajúca a odpad je riešený žumpou. DISPOZÍCIA RODINNÉHO DOMU : obytná plocha 115 m2 + loggia 8 m2 a garáž 20 m2 vstupná chodba, priestranná obývacia izba s pecou prepojená s kuchyňou a jedálňou a výstupom na loggiu, spálňa, 2 x detská izba, kúpeľňa s vaňou a samostatné WC, garáž. V kuchyni sa nachádza kuchynská linka, plynová varná doska, rúra, digestor a chladnička. V obývačke je šamotová pec. na prízemí - obytná plocha 115 m2 sa nachádza, kuchyňa, obývacia izba, spálňa, kúpeľňa so sprchovým kútom, samostatné WC, technická časť- plynový kotol, bojler na ohrev vody a sporák, práčovňa, dielňa a garáž CENA DOMU : 175.000,- € + ZNALECKÝ POSUDOK Náklady spojené s bývaním sú 120,- € V obci Dolný Lopašov je základná škola po 4 ročník, škôlka, pošta, obecný úrad, potraviny, stavebniny. Piešťany sú vzdialené od obce 22 km a Trnava 27 km. V cene nehnuteľnosti sú už zahrnuté všetky poplatky, právny servis vyhotovenie kúpno predajných zmlúv a návrh na vklad do katastra, kolky, poplatok za overenie podpisov u notára. HYPO-PORADENSTVO k tomu súdno - znaleckým posudkom ZDARMA. Ak máte záujem o obhliadku, prípadne chcete vedieť viac informácií, neváhajte a kontaktujte ma 0911 78 08 07. BEZPLATNE v našej REALITY PROGRES, s.r.o. klientom radi poskytneme finančné poradenstvo a vybavenie financovania kúpy ich vybranej nehnuteľnosti (podmienkou nie je kúpa nehnuteľnosti v našej RK), poistenie nehnuteľnosti a domácnosti, životné a úrazové poistenie. Za výhodných finančných podmienok zabezpečíme súdno-znalecký posudok, geodetické práce a právne služby.
Na predaj Výnimočná chalupa / rodinný dom s priestranným poz
Super ponuka romantický rodinný dom - chalupa o výmere 127m², ktorá sa nachádza v pokojnej, podhorskej obci Nová Baňa. Čiastočne zrekonštruovaný 2 - izbový rodinný dom / chalupa celoročne obývateľná, sa nachádza na pozemku s rozlohou 3136m². Rodinný dom - chalupa je vhodný aj na trvalé bývanie. Dispozícia RD: vstupná chodba, kuchyňa, 2 samostatné priestranné izby, kúpeľňa so sprchovacím kútom spojená s toaletou. Technická miestnosť. Kamenný rodinný dom / chalupa prešla pred 10 rokmi rekonštrukciou: menená celá strecha a komín. V roku 2017 bola robená rekonštrukcia z vnútra – drevené podlahy, dlažba na chodbe a v kúpeľni, nová kúpeľňa so sprchovacím kútom (s bojlerom + pripojenie na práčku). Nové rozvody vody a nová elektrina. Okná sú smrekové drevené. Odpad je vedený do žumpy na pozemku. Voda je zo studni na pozemku - vyhĺbená vrtom do hĺbky 50m, Kúrenie je na pevné palivo (pec, krb). Na rozsiahlom pozemku za domom je umiestnená malá podpivničená kôlňa na náradie. V záhrade nájdete ovocné a listnaté stromy, ako aj rôzne okrasné kry a porasty. Záhrada bola navrhnutá záhradným architektom. Samotný pozemok vás očarí v momente ako naň vstúpite. Má mierne svahovitý ráz. Chalupa/ dom, je ihneď obývateľný, vhodný ako víkendová chalupa ako aj na trvalé bývanie. Dom sa nachádza tichej časti obce, mimo hlavnej cesty, čo poskytuje oddych a relax od rušného života. Obec Nová Baňa disponuje výbornou občianskou vybavenosťou. Je turistami vyhľadávaná oblasť plná aktivít na lyžovanie - lyžiarske stredisko Drozdovo, hubárčenie, turistiku, kúpanie, prepletená cyklo trasami, tajchy v Novej Bani, Zveropark v Žarnovici a ďalšie. Nehnuteľnosť je vo vlastníctve 1 majiteľa, nie je zaťažená žiadnou ťarchou a k dispozícii ihneď. Príjazdová asfaltová komunikácia umožňuje bezproblémovú dostupnosť. Odporúčame obhliadku. Celková cena zahŕňa 173 990 € - províziu pre RK, právny servis - v cene - poradenstvo a základný správny poplatok na katastri - v cene - znalecký posudok v cene - podpisy vyhotovené u autorizovaného advokát - v cene V prípade záujmu Vám bezplatne vybavíme najvýhodnejší hypotekárny úver na mieru - v cene Na Vaše ďalšie prípadné otázky Vám rada odpovie Vaša osobná maklérka Mgr. Jana Komová: - telefonicky: - mailom: komova@ - pri osobnom stretnutí Profesionálny prístup je samozrejmosťou. Viac ako 20 ročná prax v realitách na Slovensku a v zahraničí. MY všetko vybavíme za vás, VY len podpisujete zmluvy. AKTÍVNY PRÍSTUP NÁS ROBÍ JEDINEČNÝMI NA TRHU S REALITAMI! KONTAKT: MGR. JANA KOMOVÁ, , komova@ U NÁS STE SPRÁVNE: - Prvotriedny kompletný servis a služby! - BEZPLATNE zabezpečíme financovanie nehnuteľnosti cez ktorúkoľvek BANKU - Spolupracujeme s najlepšími znalcami, geodetmi, advokátmi - Na našom webe nájdete stovky nehnute
REZERVOVANÉ❗️ Na predaj rodinny dom, Kolačno - okr. Pa
Rodinný dom na predaj v lokalite Kolačno v okrese Partizánske Center Reality. sk - ponúka na predaj Rodinný dom po kompletnej rekonštrukcii v obci Kolačno - okres Partizánske. Obec sa nachádza v blízkosti hory, 10 minút cesty autom od okresného mesta Partizánske. Rodinný dom je postavený v tichej ulici na slnečnom pozemku o rozlohe 976 m2. Súčasťou domu je krásna priestranná, strechou prekrytá terasa s drevenou podlahou a dreveným zábradlím. Dom je v osobnom vlastníctve. Predáva sa čiastočne zariadený - dohoda. Pri rýchlom jednaní dohoda na cene možná ! Rekonštrukciou bolo pozmenené pôvodné dispozičné riešenie. Dom pozostáva s pôvodnej stavby + nová prístavba. Vstupom do domu sa dostaneme do vstupnej chodby. Z chodby sa vchádza do obývacej izby s ktorou je prepojená veľká priestranná kuchyňa. V kuchyni je moderná kuchynská linka so zabudovanými spotrebičmi. Ďalej sa chodbou dostaneme do kúpeľne v ktorej sú dve umývadlá, rohová vaňa a vymurovaný priestor pre práčku a sušičku. Toaleta ma samostatný vstup. Chodbou sa ďalej dostaneme do spálne v ktorej je vstup do veľkého šatníka s veľkým úložným priestorom. Koniec chodby nás dovedie do detskej izby. Okná na dome sú plastové, steny stierky. stropy znížené, podlaha plávajúca. Vstupné dvere plastové. Dom je čiastočne podpivničený, vykuruje sa pomocou plynového kotla so zásobníkom na ohrev teplej vody. Kotol je umiestený v pivnici. Rodinný dom je napojený na inžinierske siete ma elektrickú, vodovodnú, plynovú prípojku, odpad je zvedený do kanalizácie. V celom dome je podlahové kúrenie. Boli menené všetky rozvody elektriny, vody a odpadu. Strecha prešla opravou a je vo výbornom stave. Rýny boli vymenené za nové. Pozemok je priestranný, slnečný s možnosťou rôzneho vyžitia, je celý oplotený so vstupnou bránou, zadná časť ma plný betónový plot. Dom bol celý zateplený, farbu fasády si už vyberie a dokončí nový majiteľ. Pozemok je vysadený trávnatým porastom a okrasnými drevinami. Prečo vybrať na kúpu a bývanie práve tento dom ? Dom si nevyžaduje žiadne veľké investície. Je okamžite dostupný na bývanie. Nie je treba riešiť žiadne opravy interiéru, stačí sa nasťahovať. Výhodou kúpi je aj priestranný pozemok a neskutočne tichá lokalita a krátka vzdialenosť do okresného mesta Partizánske. Dom na kúpu môžem odporúčať, zaujalo ma jeho dispozičné riešenie, presvetlenie izieb a chodby oknami, čo dáva domu módny a vkusný vzhľad. Dom je štýlovo vkusne zariadený, čo isto ocení aj nový majiteľ. Počas mojej návštevy domu, som mala príjemný pocit domova, ktorý si tam majiteľ vytvoril. Dom je čistý, udržiavaný a po dohode s majiteľom si môžete odkúpiť aj časť zariadenia. Uvažujete nad kúpou rodinného domu ? Zaujala Vás moja ponuka ? Tak neváhajte a kontaktujte ma , rada Vám domček ukážem. Tel. kontakt : , alebo mailom na V prípade kúpi na hypotéku Vám všetko vybavíme k Vašej maximálnej spokojnosti.
Na predaj rodinný dom v obci Ješková Ves
REZERVOVANÉ! Realitná kancelária REMAX ponúka na predaj rodinný dom v obci Ješková Ves. Táto štýlová, vzorne udržiavaná nehnuteľnosť Vám velkoryso poslúži na rekreácuíu, ako aj na trvalé bývanie, je situovaná do mierneho južného svahu a poskytuje užasný výhľad na okolitú prírodu. Dom je samostatné stojaca, nepodpivničená, prízemná, murovaná budova s obytným podkrovým. Obvodové a nosné murivo prízemia je z dierovaných tehloblokov hr. 370mm, podkrovie z klasicých porobetónových tvárnic, strop nad prízemím je železobetónový, strecha betónová škridla Bramac, podlahy betónové s nášlapnou vrstvou z keramickej dlažby a plávajúcej podlahy, okná a dvere drevenné, vykurovanie je zabezpečené pomocou gamatiek a krbu na tuhé palivo. Dom je napojený na všetky IS, elektrika, verejný vodovod, plyn, studňa, splaškové vody sú kanalizačnou prípojkou zvedené do vlastnej žumpy. Dispozícia: Prízemie - kuchyňa s jedálňou, obývacia izba, zádverie + chodby, kúpeľňa + WC, hobby miestnosť, komora. Podkrovie: dve izby, hala, chodba, loggia, WC. Na pozemku sa ešte nachádzajú dve pivnice (na ovocie a zeleninu), samostatný záhradný domček, terasa, altánok, skleník…