inzercia, predaj, predám, bazár

Na predaj rodinný dom, chalupa myjavské kopanice

Kategória: Domy

Ponúkame na predaj chalupu z roku 1901 v krásnom prostredí, v kopaničiarskej obci Košariská na Myjave (iba pár kilometrov od Brezovej pod Bradlom). Ide o chalupu, s kamenným základom, pálená a nepálená tehla, ktorá je suchá a vhodná na rekonštrukciu. Chalupa je komplet vyprataná a na pozemku je už osadená nová žumpa, nie je však pripojená do domu. Cena je vrátane komplet projektu a štúdie od renomovaného archikteta, vrátane povolenia na stavebné práce, ak by budúci vlastník mal záujem. Chalupa je napojená na obecný vodovod, momentálne uzavretý, nakoľko je chalupa neboývaná. Na pozemku sa nachádza aj vlastná studňa. Pozemok má plochu 306 m2, v rohu pozemku je osadená chalupa o ploche 91m2, ktorá má kuchyňu, kúpeľňu, WC, 2 izby a 1 hospodársku časť, ktorá je vhodná na prerobenie na ďalšiu izbu. Chalupa nemá žiadne iné prístavby a prístrešky navyše. Projektant vo svojom návrhu navrhuje zobytnenie aj podkrovia. Rekonštrukcia nutná, nie je vhodná hneď na bývanie. Zľava možná.
Na predaj rodinný dom, chalupa myjavské kopanice
Podobné inzeráty
Hodruša Hámre-Kopanice, Štiavnické vrchy, Banská Štiavnica
Dobré reality - silná slovenská realitná spoločnosť, maklérka Eva Ťažká - ponúka na predaj Vám na predaj 2 domy a 4 pozemky v obci Hodruša-Hámre, Kopanice. Ponúkame Vám na predaj 2 domy a 4 pozemky, ktoré sú úplne pri sebe a tvoria krásny 1 celok. Nachádzajú sa vo veľmi žiadanej a vyhľadávanej lokalite Štiavnických vrchoch, sú to najvyššie položené nehnuteľnosti v časti Kopanice. Dom č.1 má zastavanú plochu a nádvorie 251m2, záhradu 358m2, lúka 786m2. Je v nadmorskej výške 695 m nad morom. Rodinný dom je situovaný na južnom svahu s nádherným výhľadom na okolitú prírodu, je to najvyššie položený dom v danej obci. Prístupová cesta je z časti asfaltová, čím stúpate vyššie tým sa mení na makadamovú, samotný prístup k domu vedie po zhruba tridsiatich schodoch. Prístup možný aj po poľnej ceste, jej najužšia časť má 3 metre. Dom je orientovaný na juh. Dom je v pôvodnom stave. Má plechovú sedlovú strechu. Fasáda má omietku, okná sú pôvodné drevené, podlahy sú cementové s kobercami. Vykurovanie je zabezpečené lokálne /peterky, kachľová pec, elektrický radiátor/. Dom je napojený na vlastnú vodáreň a elektrinu. Dispozícia: podlahová plocha 190m2: kuchyňa, predsieň, chodba, 4 izby, toaleta, kúpeľňa - elektrický bojler, komora, dreváreň. Pred vchodom do domu je terasa. Dom č. 2 nie je obyvatelľný, je tam zrútená strecha, je to vyše storočný rodinný dom v pôvodnom stave, potreba kompletnej rekonštrukcie, zastavaná plocha 91m2. Dom je orientovaný na juh. Leží na južnom svahu s krásnym výhľadom na vrch Sitno. K domu patrí záhrada má 585m2, stavebný pozemok so začatými stavebnými prácami , má 210m2 a orná pôda, tá má 788m2 V dome sa nachádzajú úplne zachovalé 30 ročné krásne kachľové pece a sporák, ktoré sa dajú rozobrať a nanovo postaviť. Dom má 6 miestností, z toho 3 izby. Dom je napojený na elektrinu a vlastnú vodáreň. Lokalita: dom je situovaný v Štiavnických vrchoch, v katastri obce Hodruša Hámre - Kopanice, kde je neďaleko miestny tajch, 5km od obce sa nachádza Ski Salamandra, kde sú lyžiarske vleky, Hodrušské jazerá, mesto Banská Štiavnica vzdialené 10km zapísané v kultúrnom dedičstve UNESCO. Výborná lokalita na letné kúpanie, zimné športy, celoročná turistika. Hodruša Hámre časť Kopanice je obec s kompletnou základnou občianskou vybavenosťou Obecný úrad, potraviny, pohostinstvo, detské ihrisko, pravidelná autobusová linka. cena: 144.000 Stav objektu: pôvodný stav. Cena 210 000 € Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov. Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: /kariera
Na predaj rodinny dom/ chalupa 2 km od Myjavy
Ponúkame na predaj vidiecky dom 2 km od mesta Myjava s veľkým pozemkom 2433 m2. Nachádza sa na polosamote, susedia cca 200 m od domu. Dom, prešiel rekonštrukciou a stojí na rovinatom pozemku. Prístupová cesta je k nemu asfatová, je to hlavná cesta. Napriek tomu je dom obklopený prírodou s výhľadom na okolité kopce. Cesta nie je frekventovaná. Pozemok je počas dňa slnečný. Nachádza sa na ňom dom s hospodárskymi budovami a garážou. Je vhodný na celoročné bývanie a tiež ako chalupa. Dá sa v ňom hned bývať. Fotky posielam len vážnym záujemcom. Rozloha pozemku: 2433 m2 zastavaná plocha cca 150 m2 dom, garáž, hospodárske budovy 2 izby, kuchyňa , kúpeľňa / kuchyňa je spojená s obývačkou stropy obložené drevom zachované staré prvky na niektorých miestach strecha sedlová škridlová kúrenie tuhým palivom v krbe moderné podlahové kúrenie ovládané cez wifi v celom dome vlastná studňa žumpa nová elektrika v dome / stará v hospodárskyh budovách, je v nich predpríprava nachystaná časť domu je podpivničená dom je drenážou odlvhčený V okolí veľa turistických krás, cestičiek cez myjavské kopanice a nekonečné výhľady / Malé Karpaty, Biele karpaty, zrúcanina Branč, Veľká Javorina, v blízkosti hranice s Moravou, lyžiarske vlkey v SK aj na Morave........... Ak hľadáte dom, do ktorého sa možete hneď nasťahovať a užívať si myjavské kopanice je pre vás vhodný. Hodpodárske budovy treba rekonštruovať. Fotky zasielame na požiadanie. Teším sa na obhliadku práve s Vami.
Rodinny dom - Chalupa na predaj, Buková- kopanice
Ponúkame na predaj starý, vidiecky, rodinný dom v obci Buková, časť Horné kopanice. Dom je vhodný skôr ako chalupa, rekreačná chata, avšak na liste vlastníctva je definovaný ako rodinný dom. DOM: V rodinnom dome sa nachádzajú 4 izby, kuchyňa, malá chodba, komora, kúpeľňa s WC a miestnosť na náradie s prístupom na povalu. Za domom je samostatná miestnosť pre hydinu a dobytok, ktorá môže slúžiť ako úschovňa na drevo, náradie a podobne. Dom bol postavený v roku 1940. Potrebuje rekonštrukciu, je postavený z pálenej aj z nepálenej tehly, na kamenných základoch. Možnosť dotácie na obnovu domov /zateplenie, okná/. Dom je napojený na elektrinu s vlastným elektromerom priamo v dome. Nehnuteľnosť je pripojená na miestny prívod vody z horského prameňa, ktorý nie je spoplatnený. Kúrenie je na tuhé palivo. POZEMOK: Rozloha pozemku – zastavaná plocha a nádvorie je 1062 m2 Zastavaná plocha domu: 185,4 m2 Úžitková plocha domu je: 148m2 /rovnakú výmeru má aj podkrovný priestor- pochôdzna povala/ CENA: 239 000,-EUR LOKALITA: Obec Buková sa nachádza v Chránenej krajinnej oblasti Malé Karpaty a je známou rekreačnou oblasťou, vďaka vodnej nádrži Hrudky (rybolov a individuálna rekreácia) a vďaka peknej okolitej prírode. Rodinný dom sa nachádza v katastri obce Buková v pokojnej časti Horné kopanice, vzdialenej 4 min autom a 27 min. pešo (1,7km) od obce. Nad domom je výhľad na hrad Korlátko, Bradlo. Táto časť je veľmi príjemnou lokalitou pre turistiku, cykloturistiku/ Štefánikova cyklomagistrála/, jazdenie na koni /v susedstve sa nachádza jazdecký klub/, poľovníctvo a hlavne oddych v prírode pri lese. Dom je vhodný na zážitkové bývanie, ale aj malú rodinnú farmu. Vzdialenosť autom od Bratislavy je 60 km časovo dlhšou trasou a 80 km po diaľnici. Od Trnavy je vzdialenosť 27km.
Predaj vidiecky dom neďaleko Myjavy
Ponúkame na predaj vidiecky dom 2 km od mesta Myjava. Nachádza sa na polosamote, susedia cca 200 m od domu. Dom prešiel rekonštrukciou a stojí na rovinatom pozemku. Prístupová cesta je k nemu asfatová, je to hlavná cesta. Napriek tomu je dom obklopený prírodou s výhľadom na okolité kopce. Cesta nie je frekventovaná. Pozemok je počas dňa slnečný. Nachádza sa na ňom dom s hospodárskymi budovami a garážou. Je vhodný na celoročné bývanie a tiež ako chalupa. Dá sa v ňom hned bývať. Rozloha pozemku: 2433 m2 zastavaná plocha cca 150 m2 dom, garáž, hospodárske budovy 2 izby, kuchyňa , kúpeľňa / kuchyňa je spojená s obývačkou stropy obložené drevom zachované staré prvky na niektorých miestach strecha sedlová škridlová kúrenie tuhým palivom v krbe moderné podlahové kúrenie ovládané cez wifi v celom dome vlastná studňa žumpa časť domu je podpivničená dom je drenážou odlvhčený V okolí veľa turistických krás, cestičiek cez myjavské kopanice a nekonečné výhľady / Malé Karpaty, Biele karpaty, zrúcanina Branč, Veľká Javorina, v blízkosti hranice s Moravou, lyžiarske vleky v SK aj na Morave. Ak hľadáte dom, do ktorého sa možete hneď nasťahovať a užívať si myjavské kopanice je pre vás vhodný. Hodpodárske budovy treba rekonštruovať.
Na predaj vidiecky dom 2 km od Myjavy
Ponúkame na predaj vidiecky dom 2 km od mesta Myjava. Nachádza sa na polosamote, susedia cca 200 m od domu. Dom, prešiel rekonštrukciou a stojí na rovinatom pozemku. Prístupová cesta je k nemu asfatová, je to hlavná cesta. Napriek tomu je dom obklopený prírodou s výhľadom na okolité kopce. Cesta nie je frekventovaná. Pozemok je počas dňa slnečný. Nachádza sa na ňom dom s hospodárskymi budovami a garážou. Je vhodný na celoročné bývanie a tiež ako chalupa. Dá sa v ňom hned bývať. Fotky posielam len vážnym záujemcom. Rozloha pozemku: 2433 m2 zastavaná plocha cca 150 m2 dom, garáž, hospodárske budovy 2 izby, kuchyňa , kúpeľňa / kuchyňa je spojená s obývačkou stropy obložené drevom zachované staré prvky na niektorých miestach strecha sedlová škridlová kúrenie tuhým palivom v krbe moderné podlahové kúrenie ovládané cez wifi v celom dome vlastná studňa žumpa nová elektrika v dome / stará v hospodárskyh budovách, je v nich predpríprava nachystaná časť domu je podpivničená dom je drenážou odlvhčený V okolí veľa turistických krás, cestičiek cez myjavské kopanice a nekonečné výhľady / Malé Karpaty, Biele karpaty, zrúcanina Branč, Veľká Javorina, v blízkosti hranice s Moravou, lyžiarske vlkey v SK aj na Morave........... Ak hľadáte dom, do ktorého sa možete hneď nasťahovať a užívať si myjavské kopanice je pre vás vhodný. Hodpodárske budovy treba rekonštruovať. Fotky zasielame na požiadanie. Teším sa na obhliadku práve s Vami.
Znížená cena Na predaj vidiecky dom 2 km od Myjavy
Ponúkame na predaj vidiecky dom 2 km od mesta Myjava. Nachádza sa na polosamote, susedia cca 200 m od domu. Dom, prešiel rekonštrukciou a stojí na rovinatom pozemku. Prístupová cesta je k nemu asfatová, je to hlavná cesta. Napriek tomu je dom obklopený prírodou s výhľadom na okolité kopce. Cesta nie je frekventovaná. Pozemok je počas dňa slnečný. Nachádza sa na ňom dom s hospodárskymi budovami a garážou. Je vhodný na celoročné bývanie a tiež ako chalupa. Dá sa v ňom hned bývať. Fotky posielam len vážnym záujemcom. Rozloha pozemku: 2433 m2 zastavaná plocha cca 150 m2 dom, garáž, hospodárske budovy 2 izby, kuchyňa , kúpeľňa / kuchyňa je spojená s obývačkou stropy obložené drevom zachované staré prvky na niektorých miestach strecha sedlová škridlová kúrenie tuhým palivom v krbe moderné podlahové kúrenie ovládané cez wifi v celom dome vlastná studňa žumpa časť domu je podpivničená dom je drenážou odlvhčený V okolí veľa turistických krás, cestičiek cez myjavské kopanice a nekonečné výhľady / Malé Karpaty, Biele karpaty, zrúcanina Branč, Veľká Javorina, v blízkosti hranice s Moravou, lyžiarske vlkey v SK aj na Morave........... Ak hľadáte dom, do ktorého sa možete hneď nasťahovať a užívať si myjavské kopanice je pre vás vhodný. Hodpodárske budovy treba rekonštruovať. Fotky zasielame na požiadanie. Teším sa na obhliadku práve s Vami.