inzercia, predaj, predám, bazár

Na predaj v tichej uličke priestranný 4 izb. rodinný dom

Kategória: Domy

Realitná kancelária A-Nehnuteľnosti Vám ponúka na predaj v novej a kľudnej štvrti tehlový 4 izbový rodinný dom neďaleko Šamorína, v dedinke Horná Potôň.
Priestranný pozemok je o výmere 690m2. Stav objektu je momentálne dokončený do holo domu. Vlastník nehnuteľnosti je ochotný ho za príplatok dokončiť do štandardu podľa vlastného výberu budúceho majiteľa.

V dome sú osadené dvojfarebné plastové okná s 3-sklom, vnútri v bielej farbe, zvonku vo farbe Antracit a bezpečnostné vchodové dvere tiež vo farbe Antracit. K dispozícii je predpríprava na vonkajšie žalúzie, predpríprava alarmu a prípojka na optický internet. Kúrenie je podlahové, teplovodné, zabezpečené tepelným čerpadlom.
Mestská voda nie je k dispozícii, na pozemku je studňa a kanalizácia je napojená.
Vonkajšia Izolácia na dome je 20 cm-ový polystyrén, strecha je sedlová, s krytinou "Mediterran" vo farbe Grafit a celá povala je pochôdzna, osvetlená, na ktorú sa vychádza z garáže.
K domu prislúcha priestranná garáž s rolovacou bránou na diaľkové ovládanie.

V cene domu nie je zahrnutý štandard, oplotenie ani zatrávnenie. Terénne úpravy na pozemku budú vykonané.
Kolaudácia domu prebehla začiatkom tohto roku. V prípade záujmu dokončenia domu do štandardu, je možná dohoda so staviteľom.

Obec Horná Potôň sa nachádza v juhozápadnej časti Slovenska, v Trnavskom samosprávnom kraji na území Podunajskej nížiny, medzi Bratislavou (35km), Šamorínom ( 13km) a Dunajskou Stredou (11km), medzi Dunajom a Malým Dunajom. Patrí do okresu Dunajská Streda.
Horná Potôň sa skladá z troch katastrálnych území: Horná Potôň, Benkova Potôň a Čečínska Potôň s počtom obyvateľov 2100.
V Hornej Potôni sa nachádza Materská škola, Základná škola s VJM, Kultúrne stredisko, Obecná knižnica, Slovenská pošta, Potraviny. Pediater sa nachádza v blízkej obci Orechová Potôň.

Neďaleko v obci Michal na Ostrove je novovybudovaný nájazd na rýchlostnú cestu D4/R7, takže do Bratislavy je to na skok a bez dlhých kolón.
V cene nehnuteľnosti sú zahrnuté možnosti financovania prostredníctvom úveru, s ktorým Vám radi a bezplatne pomôžeme. Garantujeme Vám taktiež právny a realitný servis a naše profesionálne skúsenosti na realitnom trhu.
Pokiaľ Vás naša ponuka zaujala, neváhajte a kvôli obhliadkam nás kontaktujte na tel. č. +421918897 626 alebo +421917563 442.
Na predaj v tichej uličke priestranný 4 izb. rodinný dom
Podobné inzeráty
NOVOSTAVBA 5 izbový RD v krásnej prírode blízko mesta
Novostavba - murovaný 5 izb.rodinný dom v krásnej prírode - [24.2. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Novostavba - murovaný 5 izb.rodinný dom v krásnej prírode - 1 Novostavba - murovaný 5 izb.rodinný dom v krásnej prírode - 2 Novostavba - murovaný 5 izb.rodinný dom v krásnej prírode - 3 Novostavba - murovaný 5 izb.rodinný dom v krásnej prírode - 4 Novostavba - murovaný 5 izb.rodinný dom v krásnej prírode - 5 Novostavba - murovaný 5 izb.rodinný dom v krásnej prírode - 6 Novostavba - murovaný 5 izb.rodinný dom v krásnej prírode - 7 NEST realitná kancelária v exkluzívnom zastúpení klienta ponúka na predaj novostavbu 5 izbového rodinného domu v krásnej kľudnej lokalite Zvolena. Jedná sa o 5 izbový dvojpodlažný rodinný dom s úžitkovou plochou 155 m2 s terasou a prístreškom pre 2 autá, na pozemku s úžasnými výhľadmi o veľkosti 530 m2. Dom sa predáva vo vyhotovení holodom. Energetická trieda: A. Rodinný dom je hotový, pripravený pre nového majiteľa – momentálne vo fáze kolaudácie. Kráľová je obľúbenou lokalitou Zvolena, hlavne vďaka svojej krásnej prírode, cyklotrasám, obľúbený Lunterov ranč. Výborná dostupnosť do centra mesta Zvolen 10-15 min. V tejto lokalite je už stavebná uzávera, takže stavebný ruch v okolí už nehrozí. Dispozícia domu: Prízemie: - obývačka s kuchyňou s výstupom na terasu - Hosťovská izba - kúpeľňa, wc, komora, technická miestnosť Poschodie: - Priestranná spáleň - Šatník - 2 izby - Kúpeľňa s wc Prístup: bezproblémový, asfaltová cesta Pozemok: z väčšej časti rovinatý Siete: vodovod, elektrina, žumpa Možné financovať hypotekárnym úverom - v prípade záujmu vám zabezpečíme kompletné financovanie kúpy danej nehnuteľnosti (spolupracujeme so všetkými bankami). Viac informácií na tel.čísle:
RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY
RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - [25.11. 2022] Zmazať/ Upraviť/ Topovať RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 1 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 2 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 3 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 4 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 5 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 6 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 7 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 8 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 9 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 10 REALITY PROGRES, s.r.o. PONÚKA vo výhradnom zastúpení klienta : 6 izbový rodinný dom na pozemku 900 m2 v obci DOLNÝ LOPAŠOV okres Piešťany. Dom bol skolaudovaný v roku 1991, zastavaná plocha 143 m2, loggia 8 m2 a 2 x garáž každá ma 20 m2 Na pozemku 900 m2 sa nachádza samostatne stojaci 6 izbový rodinný dom s obytnou pivnicou a možnosťou využitia ako dvojgeneračný dom. Na záhrade sa nachádza altánok s krbom, stromy, sklenník, drevárnička a samostatne postavená garáž. Dom nemá energetický certifikát, internet Telekom, kúrenie kotol a pec, plastové okná, podlahy dlažba a plávajúca a odpad je riešený žumpou. DISPOZÍCIA RODINNÉHO DOMU : obytná plocha 115 m2 + loggia 8 m2 a garáž 20 m2 vstupná chodba, priestranná obývacia izba s pecou prepojená s kuchyňou a jedálňou a výstupom na loggiu, spálňa, 2 x detská izba, kúpeľňa s vaňou a samostatné WC, garáž. V kuchyni sa nachádza kuchynská linka, plynová varná doska, rúra, digestor a chladnička. V obývačke je šamotová pec. na prízemí - obytná plocha 115 m2 sa nachádza, kuchyňa, obývacia izba, spálňa, kúpeľňa so sprchovým kútom, samostatné WC, technická časť- plynový kotol, bojler na ohrev vody a sporák, práčovňa, dielňa a garáž CENA DOMU : 175.000,- € + ZNALECKÝ POSUDOK Náklady spojené s bývaním sú 120,- € V obci Dolný Lopašov je základná škola po 4 ročník, škôlka, pošta, obecný úrad, potraviny, stavebniny. Piešťany sú vzdialené od obce 22 km a Trnava 27 km. V cene nehnuteľnosti sú už zahrnuté všetky poplatky, právny servis vyhotovenie kúpno predajných zmlúv a návrh na vklad do katastra, kolky, poplatok za overenie podpisov u notára. HYPO-PORADENSTVO k tomu súdno - znaleckým posudkom ZDARMA. Ak máte záujem o obhliadku, prípadne chcete vedieť viac informácií, neváhajte a kontaktujte ma 0911 78 08 07. BEZPLATNE v našej REALITY PROGRES, s.r.o. klientom radi poskytneme finančné poradenstvo a vybavenie financovania kúpy ich vybranej nehnuteľnosti (podmienkou nie je kúpa nehnuteľnosti v našej RK), poistenie nehnuteľnosti a domácnosti, životné a úrazové poistenie. Za výhodných finančných podmienok zabezpečíme súdno-znalecký posudok, geodetické práce a právne služby.
RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA
RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - [4.3. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - 1 RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - 2 RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - 3 RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - 4 RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - 5 RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - 6 RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - 7 RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - 8 RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - 9 RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - 10 REALITY PROGRES, s. r. o. PONÚKA RODINNÝ DOM S MALÝM POZEMKOM 200 m2 v MYJAVE časť TURÁ LÚKA Rodinný dom je po kompletnej rekonštrukcii z roku 2014 / nová strecha, podlahy, kúpeľňa, plynový kotol a plastové okná/. Dom je postavený z tehly - pálená a nepálená. Úžitková plocha rodinného domu je 120 m2 + možnosť dokončiť 3 izby v podkroví. IS : elektrika, vodovodná prípojka - mestská voda, plyn a kanalizácia DISPOZÍCIA RODINNÉHO DOMU: Pivnica Prízemie vstupná chodba,kuchyňa, 2 x izba, kúpeľňa s WC a špajza Podkrovie - povala Pri dome sa nachádza garáž CENA RODINNÉHO DOMU : 129.000,- € DOHODA MOŽNÁ Dom sa dá využiť pre rodinu na trvalé bývanie alebo ako chalupa. V obci je dobrá občianska vybavenosť (škôlka, základná škola, potraviny, zástavka autobusu, pošta, reštaurácia, kostol, krčma). Okolie zabezpečuje nespočetné možnosti turistiky, hubárčenie, vodná nádrž Stará Myjava, Kunov (kúpanie, rybolov), množstvo cyklo - turistických trás (Veľká Javorina, Mohyla na Bradle, hrad Branč) V cene nehnuteľnosti sú už zahrnuté všetky poplatky, právny servis vyhotovenie kúpno-predajných zmlúv a návrh na vklad do katastra, kolky, poplatok za overenie podpisov u notára. HYPO-PORADENSTVO k tomu súdno - znaleckým posudkom ZDARMA. Ak máte záujem o obhliadku, prípadne chcete vedieť viac informácií, neváhajte a kontaktujte ma. BEZPLATNE v našej REALITY PROGRES, s.r.o. klientom radi poskytneme finančné poradenstvo a vybavenie financovania kúpy ich vybranej nehnuteľnosti (podmienkou nie je kúpa nehnuteľnosti v našej RK), poistenie nehnuteľnosti a domácnosti, životné a úrazové poistenie. Za výhodných finančných podmienok zabezpečíme súdno-znalecký posudok, geodetické práce a právne služby.
TRNAVA REALITY - NOVINKA - Novostavba 4-izbového RD Červeník
TRNAVA REALITY - Ponúka EXKLUZÍVNE na predaj novostavbu 4-izbového rodinného domu v obci Červeník, okres Hlohovec CENY DOMOV UŽ OD 233.900,-EUR Bližšie info na web stránke AKO KÚPIŤ DOM ? 1. SPLÁTKA 15%  z ceny domu pri podpise rzervačnej zmluvy 2. SPLÁTKA - pri podpise kúpnej zmluve, až po kolaudácii domu Ide o radovú výstavbu 12 rodinných domov v NOVOVYBUDOVANEJ tichej lokalite Projekt ktorý vám ponúka nasledovné: nová cesta, nové chodníky, osvetlenie, rozvody kanalyzácia, elektrina a voda. Domy su napojené na siete: VODA, ELEKTRINA A KANALIZÁCIA ! Vybudované sú dve samostatné slepé ulice kde sa nachádzajú vedľa seba 4 domy v radovej zástavbe. Z 12tich domov majú 4 rodinné domy prístup aj zo zadnej časti na pozemok. V blízkosti sa nachádgazú potraviny, škola, ihrisko, autobusové zastávky Rodinné domy sa nachádzajú v strede obce Červeník v tichej ulici Vykurovanie je zabezpečené najmodernejšou technológiou a to tepelnými čerpadlami na elektrinu. Rodinné domy ponúkajú veľkú úžitkovú plochu až 106,6m2 s veľkou dennou časťou až 42,5m2 ! POPIS 12 RD Výmera domu Výmera pozemku Zastavaná plocha Parkovacia plocha Cena Stav Rodinný dom č. A1 106.6 m² 410 m² 143 m² 40 m² 249000 € voľný Rodinný dom č. A2 106.6 m² 331 m² 143 m² 40 m² 234900 € voľný Rodinný dom č. A3 106.6 m² 330 m² 143 m² 40 m² 234900 € voľný Rodinný dom č. A4 106.6 m² 409 m² 143 m² 40 m² 249000 € voľný Rodinný dom č. B1 106.6 m² 382 m² 143 m² 40 m² 243900 € voľný Rodinný dom č. B2 106.6 m² 332 m² 143 m² 40 m² 233900 € voľný Rodinný dom č. B3 106.6 m² 333 m² 143 m² 40 m² 233900 € voľný Rodinný dom č. B4 106.6 m² 416 m² 143 m² 40 m² 249900 € voľný Rodinný dom č. C1 106.6 m² 417 m² 143 m² 40 m² 249900 € voľný Rodinný dom č. C2 106.6 m² 328 m² 143 m² 40 m² 233900 € voľný Rodinný dom č. C3 106.6 m² 335 m² 143 m² 40 m² 234900 € voľný Rodinný dom č. C4 106.6 m² 388 m² 143 m² 40 m² 245900 €
TRNAVA REALITY - AKCIA NA PRVÉ DVA DOMY 199 900 € - Novostav
AKCIA NA PRVÉ DVA DOMY 199 900 € TRNAVA REALITY - Ponúka EXKLUZÍVNE na predaj novostavbu 4-izbového rodinného domu v obci Červeník, okres Hlohovec Bližšie info na web stránke AKO KÚPIŤ DOM ? 1. SPLÁTKA 15%  z ceny domu pri podpise rzervačnej zmluvy 2. SPLÁTKA - pri podpise kúpnej zmluve, až po kolaudácii domu Ide o radovú výstavbu 12 rodinných domov v NOVOVYBUDOVANEJ tichej lokalite Projekt ktorý vám ponúka nasledovné: nová cesta, nové chodníky, osvetlenie, rozvody kanalyzácia, elektrina a voda. Domy su napojené na siete: VODA, ELEKTRINA A KANALIZÁCIA ! Vybudované sú dve samostatné slepé ulice kde sa nachádzajú vedľa seba 4 domy v radovej zástavbe. Z 12tich domov majú 4 rodinné domy prístup aj zo zadnej časti na pozemok. V blízkosti sa nachádgazú potraviny, škola, ihrisko, autobusové zastávky Rodinné domy sa nachádzajú v strede obce Červeník v tichej ulici Vykurovanie je zabezpečené najmodernejšou technológiou a to tepelnými čerpadlami na elektrinu. Rodinné domy ponúkajú veľkú úžitkovú plochu až 106,6m2 s veľkou dennou časťou až 42,5m2 ! POPIS 12 RD Výmera domu Výmera pozemku Zastavaná plocha Parkovacia plocha Cena Stav Rodinný dom č. A1 106.6 m² 410 m² 143 m² 40 m² 249000 € voľný Rodinný dom č. A2 106.6 m² 331 m² 143 m² 40 m² 234900 € voľný Rodinný dom č. A3 106.6 m² 330 m² 143 m² 40 m² 234900 € voľný Rodinný dom č. A4 106.6 m² 409 m² 143 m² 40 m² 249000 € voľný Rodinný dom č. B1 106.6 m² 382 m² 143 m² 40 m² 243900 € voľný Rodinný dom č. B2 106.6 m² 332 m² 143 m² 40 m² 233900 € voľný Rodinný dom č. B3 106.6 m² 333 m² 143 m² 40 m² 233900 € voľný Rodinný dom č. B4 106.6 m² 416 m² 143 m² 40 m² 249900 € voľný Rodinný dom č. C1 106.6 m² 417 m² 143 m² 40 m² 249900 € voľný Rodinný dom č. C2 106.6 m² 328 m² 143 m² 40 m² 233900 € voľný Rodinný dom č. C3 106.6 m² 335 m² 143 m² 40 m² 234900 € voľný Rodinný dom č. C4 106.6 m² 388 m² 143 m² 40 m² 245900
TRNAVA REALITY - AKCIA NA PRVÉ DVA DOMY 199 900 €  - Novosta
AKCIA NA PRVÉ DVA DOMY 199 900 € TRNAVA REALITY - Ponúka EXKLUZÍVNE na predaj novostavbu 4-izbového rodinného domu v obci Červeník, okres Hlohovec Bližšie info na web stránke AKO KÚPIŤ DOM ? 1. SPLÁTKA 15%  z ceny domu pri podpise rzervačnej zmluvy 2. SPLÁTKA - pri podpise kúpnej zmluve, až po kolaudácii domu Ide o radovú výstavbu 12 rodinných domov v NOVOVYBUDOVANEJ tichej lokalite Projekt ktorý vám ponúka nasledovné: nová cesta, nové chodníky, osvetlenie, rozvody kanalyzácia, elektrina a voda. Domy su napojené na siete: VODA, ELEKTRINA A KANALIZÁCIA ! Vybudované sú dve samostatné slepé ulice kde sa nachádzajú vedľa seba 4 domy v radovej zástavbe. Z 12tich domov majú 4 rodinné domy prístup aj zo zadnej časti na pozemok. V blízkosti sa nachádgazú potraviny, škola, ihrisko, autobusové zastávky Rodinné domy sa nachádzajú v strede obce Červeník v tichej ulici Vykurovanie je zabezpečené najmodernejšou technológiou a to tepelnými čerpadlami na elektrinu. Rodinné domy ponúkajú veľkú úžitkovú plochu až 106,6m2 s veľkou dennou časťou až 42,5m2 ! POPIS 12 RD Výmera domu Výmera pozemku Zastavaná plocha Parkovacia plocha Cena Stav Rodinný dom č. A1 106.6 m² 410 m² 143 m² 40 m² 249000 € voľný Rodinný dom č. A2 106.6 m² 331 m² 143 m² 40 m² 234900 € voľný Rodinný dom č. A3 106.6 m² 330 m² 143 m² 40 m² 234900 € voľný Rodinný dom č. A4 106.6 m² 409 m² 143 m² 40 m² 249000 € voľný Rodinný dom č. B1 106.6 m² 382 m² 143 m² 40 m² 243900 € voľný Rodinný dom č. B2 106.6 m² 332 m² 143 m² 40 m² 233900 € voľný Rodinný dom č. B3 106.6 m² 333 m² 143 m² 40 m² 233900 € voľný Rodinný dom č. B4 106.6 m² 416 m² 143 m² 40 m² 249900 € voľný Rodinný dom č. C1 106.6 m² 417 m² 143 m² 40 m² 249900 € voľný Rodinný dom č. C2 106.6 m² 328 m² 143 m² 40 m² 233900 € voľný Rodinný dom č. C3 106.6 m² 335 m² 143 m² 40 m² 234900 € voľný Rodinný dom č. C4 106.6 m² 388 m² 143 m² 40 m² 245900