inzercia, predaj, predám, bazár

na predaj za rozumnu cenu kuchina oranzovej farby

Kategória: Kuchyne

za rozumnu cenu kuchina oranzova aj z dresom alebo dohodou stoji mi to kto chce dakomu este posluzi
na predaj za rozumnu cenu kuchina oranzovej farby
Podobné inzeráty
Kuchina
Mam napredaj pracovné dosky úplne nové zabalené myslím kuchynské dresi treba vydiet nechcem to rozbalo at keď ze sú zabale na cene sa vieme dohodnúť zatiaľ cenu neuvádza m foto pošlem keď bude Oto záujem. Volať aj sms reagujem hneď odpoveď.
Kuchyňa.
Ponúkam na predaj kuchine So spotrebičmi. Rovná Dĺžka 170cm. L-ková kuchina je 140 na 140. Pracovná doska MRAMOR Mycka Varna platna Chladnička Digestor Nerez umývadlo s batériou. Vsetko ako nové!!! Viac info. tel. Len seriózny záujem.!!! Rovná kuchyna 170 cm 250eur L kova kuchyňa 140cm Dohodou.
Kuchina
Predam lebo kupilsom nove
Kuchynská linka 240cm
Predám zachovalú kuchynskú linku oranžovej farby vrátane drezu a batérie. Horná časť linky je 240cm(40+80+60+60cm) a spodná časť 180cm(40+80+60cm). Cena: 220€ Možnosť dokúpiť aj nerezový kombinovaný sporák (65€)a nerezový digestor (25€). Odber priamo v RV, odvoz je potrebné si zabezpečiť.
Kuchyňa vo veľmi dobrom stave
Ponúkam na predaj za rozumnú cenu našu kuchyňu. Je vo výbornom stave, pracovná doska menená pred 3rokmi. Cena dohodou. Viac info telefonicky.
Kuchyňa
Darujem kuchyňu 8 rokov nie je to 100% treba vymeniť jedny dvierka + Je ku tomu elektrická rúra+ elektrická platna to za rozumnú cenu