inzercia, predaj, predám, bazár

Na predaj zariadený 3 izb. byt v Dun.Strede

Kategória: Byty

Realitná kancelária A-Nehnuteľnosti Vám exkluzívne ponúka na predaj veľmi pekný 3-izbový byt v novej a tichej časti Dunajskej Stredy (bývalá časť Malého Blahova).
Byt sa nachádza na prízemí novopostaveného bytového domu. Úžitková plocha je 83,59m2 a balkón je veľký 5,95m2. Byt je priestranný a orientovaný na juhovýchodnú stranu.
Byt sa predáva komplet zariadený, ako je na fotkách, okrem detskej izby.

Dispozícia bytu:
• Vstupná chodba
• Obývačka spojená s kuchyňou
• Špajza
• Z obývačky sa vychádza na balkón
• Detská izba
• Spálňa
• Priestranná kúpeľňa so sprchovým kútom
• Samostatná toaleta
• Technická miestnosť

Kúrenie a teplá voda sú zabezpečené plynovým kotlom. V byte sú osadené radiátory, biele plastové okná s dvojsklom. Mesačné náklady predstavujú: 30,- Eur elektrina, 70,- Eur plyn, smeti cca 20,- Eur na osobu. Správcovské je vo výške 68,- Eur (voda, osvetlenie, spoločenské priestory, upratovanie, poistenie bytového domu).
Parkovanie je priamo pred domom a je možnosť dokúpiť parkovacie státie.

Neďaleko od bytového domu je obchodné stredisko COOP Jednota. Veľmi dobrá občianska vybavenosť je v Dunajskej Strede vzdialené cca 5 min. autom.
V Dunajskej Strede sa nachádza termálne kúpalisko s Aquaparkom a wellness hotel s japonskými kúpeľmi. V septembri sa koná tradičný žitnoostrovský jarmok a mnoho sprievodných podujatí a koncertov.

Mesto leží v približnom strede Žitného Ostrova . Prechádza ňou aj železničná trať Bratislava – Komárno. Dunajská Streda leží 29 km od Galanty, 53 km od Komárna, 40 km od Bratislavy a 39 km od maďarského Győru.
Pri neďalekej obci Holice je novovybudovaný nájazd na rýchlostnú cestu D4/R7, takže do Bratislavy je to na skok a bez dlhých kolón.

Možnosti niektorých realitných portálov sú obmedzené a zobrazuje sa na nich len určitý počet fotografií, preto pre lepší prehľad ponúkanej nehnuteľnosti ( príp. aj iných) si pozrite našu webovú stránku : cena nehnuteľnosti je bez provízie pre RK, ktorá predstavuje sumu vo výške 3% z predajnej ceny.

V cene nehnuteľnosti je kompletný realitný a právny servis našej kancelárie a takisto aj bezplatné finančné poradenstvo a pomoc pri riešení financovania kúpy nehnuteľnosti našim hypo-špecialistom.

Ak Vás naša ponuka zaujala neváhajte a obhliadky si dohodnite na tel.č. alebo
Na predaj zariadený 3 izb. byt v Dun.Strede
Podobné inzeráty
Na predaj veľký 3 izb byt,tehlová bytovka, Dubnica nad Váhom
Na predaj veľký 3 izb byt,tehlová bytovka, Dubnica nad Váhom - [19.1. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Na predaj veľký 3 izb byt,tehlová bytovka, Dubnica nad Váhom - 1 Na predaj veľký 3 izb byt,tehlová bytovka, Dubnica nad Váhom - 2 Na predaj veľký 3 izb byt,tehlová bytovka, Dubnica nad Váhom - 3 Na predaj veľký 3 izb byt,tehlová bytovka, Dubnica nad Váhom - 4 Na predaj veľký 3 izb byt,tehlová bytovka, Dubnica nad Váhom - 5 Na predaj veľký 3 izb byt,tehlová bytovka, Dubnica nad Váhom - 6 Na predaj veľký 3 izb byt,tehlová bytovka, Dubnica nad Váhom - 7 Na predaj veľký 3 izbový byt o výmere 76 m2 blízko centra mesta na ulici Obrancov Mieru v Dubnici nad Váhom. Byt sa nachádza v tehlovom bytovom dome na vyvýšenom prízemí. V bytovom dome je schválené zateplovanie, izolácia a jedná sa o prístavbe balkónov. Dispozične je byt riešený vstupnou chodbou, murovanou kúpeľňou, ktorá je oddelená od WC, špajzou, kuchyňou a 3 izieb. V byte je menená medená elektroinštalácia, plastové okná okrem 1 izby, v obývacej izbe je plávajúca podlaha inak sú v izbách parkety, jadro je murované. K bytu patria 2 veľké murované pivnice. Náklady na bývanie pre 3 člennú rodinu sú 160€ vrátane energií. Parkovanie je bezproblémové hneď za bytovým domom. V blízkosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. Výhodou sú priestranné izby a možnosť rekonštrukcie podľa predstáv. Pre bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať.
NOVINKA Predám 1- izbový byt Nové Zámky
Pripravujeme na predaj 1- izbový byt v NOVOPOSTAVENOM bytovom dome v meste Nové Zámky. Plocha: úžitková 54m2. Byt sa nachádza na 1 z 3 podlaží s výťahom na čip. Dispozičné riešenie: vstupná chodba spojená s kuchyňou, samostatné WC, kúpeľňa s vaňou a umývadlom, samostatná izba so vstupom na loggiu. Byt sa bude predávať v štádiu holobyt s možnosťou dostavať do štandardu. Vybavenie kúpeľne: klasická vaňa. Oddelené WC. Stav objektu: novostavba. Zabezpečenie bezpečnostnými dverami. V súkromnej novovybudovanej štvrti je naplánovaná kolaudácia koncom roka 2024. Výhody: súkromná štvrť, luxusný, slnečný, pekný výhľad, tiché prostredie, obchody, zateplený bytový dom, bazén, zeleň s automatickou závlahou, výťah na čip atď.. . Novopostavenom bytovom dome budú možnosti bytov: Plocha: úžitková: 1-izb.byt D 53.83 m² 2-izb.byt B 63.72 m² 2-izb.byt C 54.77 m² 2-izb.byt F 59.96 m² 2-izb.byt G 54.77 m² 2-izb.byt H 66.56 m² 3-izb.byt A 63.77 m² 3-izb.byt E 78.69 m² 3-izb.byt I 149.59 m² Cena: 104 400 € (holobyt) Viac informácií Vám rád poskytnem na t.č. alebo na emailovej adrese lontos@ -vydávame potvrdenie k dedičskému konaniu -právnický full servis v cene - bezpečnosť -poplatky na kataster sú v cene -najvýhodnejšie financovanie cez hypotekárny úver je v cene - spolupracujeme s každou bankou na Slovensku
NOVINKA Predám 3- izbový byt v novostavbe Nové Zámky
Pripravujeme predaj 3- izbového bytu v novopostavenom bytovom dome v meste Nové Zámky. Plocha: úžitková 79m2. Byt sa nachádza na 1 z 3 podlaží s výťahom na čip. Dispozičné riešenie: vstupná chodba, samostatné WC, kúpeľňa s vaňou a umývadlom, kuchyňa- spojená s obývacou izbou so vstupom na loggiu, 2x samostatná izba. Byt sa bude predávať v štádiu holobyt s možnosťou dostavať do štandardu. Vybavenie kúpeľne: klasická vaňa. Oddelené WC. Stav objektu: novostavba. Zabezpečenie bezpečnostnými dverami. V súkromnej novovybudovanej štvrti je naplánovaná kolaudácia koncom roka 2024. Výhody: súkromná štvrť, luxusný, slnečný, pekný výhľad, tiché prostredie, obchody, zateplený bytový dom, bazén, zeleň s automatickou závlahou, výťah na čip atď.. . Novopostavenom bytovom dome budú možnosti bytov: Plocha: úžitková: 1-izb.byt D 53.83 m² 2-izb.byt B 63.72 m² 2-izb.byt C 54.77 m² 2-izb.byt F 59.96 m² 2-izb.byt G 54.77 m² 2-izb.byt H 66.56 m² 3-izb.byt A 63.77 m² 3-izb.byt E 78.69 m² 3-izb.byt I 149.59 m² Cena: 140 900 € (holobyt) Viac informácií Vám rád poskytnem na t.č. alebo na emailovej adrese lontos@ -vydávame potvrdenie k dedičskému konaniu -právnický full servis v cene - bezpečnosť -poplatky na kataster sú v cene -najvýhodnejšie financovanie cez hypotekárny úver je v cene - spolupracujeme s každou bankou na Slovensku
NOVINKA Predám 2-izbový byt v novostavbe Nové Zámky
Pripravujeme predaj 2- izbového bytu v novopostavenom bytovom dome v meste Nové Zámky. Plocha: úžitková 64m2. Byt sa nachádza na 1 z 3 podlaží s výťahom na čip. Dispozičné riešenie: vstupná chodba, samostatné WC, kúpeľňa so sprchovacím kútom a umývadlom, kuchyňa s komorou- spojená s obývacou izbou so vstupom na loggiu, samostatná izba so vstupom na loggiu. Byt sa bude predávať v štádiu holobyt s možnosťou dostavať do štandardu. Vybavenie kúpeľne: klasická vaňa. Oddelené WC. Stav objektu: novostavba. Zabezpečenie bezpečnostnými dverami. V súkromnej novovybudovanej štvrti je naplánovaná kolaudácia koncom roka 2024. Výhody: súkromná štvrť, luxusný, slnečný, pekný výhľad, tiché prostredie, obchody, zateplený bytový dom, bazén, zeleň s automatickou závlahou, výťah na čip atď.. . Novopostavenom bytovom dome budú možnosti bytov: Plocha: úžitková: 1-izb.byt D 53.83 m² 2-izb.byt B 63.72 m² 2-izb.byt C 54.77 m² 2-izb.byt F 59.96 m² 2-izb.byt G 54.77 m² 2-izb.byt H 66.56 m² 3-izb.byt A 63.77 m² 3-izb.byt E 78.69 m² 3-izb.byt I 149.59 m² Cena: 125 800 € (holobyt) Viac informácií Vám rád poskytnem na t.č. alebo na emailovej adrese lontos@ -vydávame potvrdenie k dedičskému konaniu -právnický full servis v cene - bezpečnosť -poplatky na kataster sú v cene -najvýhodnejšie financovanie cez hypotekárny úver je v cene - spolupracujeme s každou bankou na Slovensku
Zariadená 3 izb. novostavba v kľudnej časti Dun. Stredy
Realitná kancelária A-Nehnuteľnosti Vám exkluzívne ponúka na predaj veľmi pekný 3-izbový byt v novej a tichej časti Dunajskej Stredy (bývalá časť Malého Blahova). Byt sa nachádza na prízemí novopostaveného bytového domu. Úžitková plocha je 83,59m2 a balkón je veľký 5,95m2. Byt je priestranný a orientovaný na juhovýchodnú stranu. Byt sa predáva komplet zariadený, ako je na fotkách, okrem detskej izby. Dispozícia bytu: • Vstupná chodba • Obývačka spojená s kuchyňou • Špajza • Z obývačky sa vychádza na balkón • Detská izba • Spálňa • Priestranná kúpeľňa so sprchovým kútom • Samostatná toaleta • Technická miestnosť Kúrenie a teplá voda sú zabezpečené plynovým kotlom. V byte sú osadené radiátory, biele plastové okná s dvojsklom. Mesačné náklady predstavujú: 30,- Eur elektrina, 70,- Eur plyn, smeti cca 20,- Eur na osobu. Správcovské je vo výške 68,- Eur (voda, osvetlenie, spoločenské priestory, upratovanie, poistenie bytového domu). Parkovanie je priamo pred domom a je možnosť dokúpiť parkovacie státie. Neďaleko od bytového domu je obchodné stredisko COOP Jednota. Veľmi dobrá občianska vybavenosť je v Dunajskej Strede vzdialené cca 5 min. autom. V Dunajskej Strede sa nachádza termálne kúpalisko s Aquaparkom a wellness hotel s japonskými kúpeľmi. V septembri sa koná tradičný žitnoostrovský jarmok a mnoho sprievodných podujatí a koncertov. Mesto leží v približnom strede Žitného Ostrova . Prechádza ňou aj železničná trať Bratislava – Komárno. Dunajská Streda leží 29 km od Galanty, 53 km od Komárna, 40 km od Bratislavy a 39 km od maďarského Győru. Pri neďalekej obci Holice je novovybudovaný nájazd na rýchlostnú cestu D4/R7, takže do Bratislavy je to na skok a bez dlhých kolón. Možnosti niektorých realitných portálov sú obmedzené a zobrazuje sa na nich len určitý počet fotografií, preto pre lepší prehľad ponúkanej nehnuteľnosti ( príp. aj iných) si pozrite našu webovú stránku : V cene nehnuteľnosti je kompletný realitný a právny servis našej kancelárie a takisto aj bezplatné finančné poradenstvo a pomoc pri riešení financovania kúpy nehnuteľnosti našim hypo-špecialistom. Ak Vás naša ponuka zaujala neváhajte a obhliadky si dohodnite na tel.č. alebo Uvádzaná cena nehnuteľnosti je bez provízie pre RK, ktorá predstavuje sumu vo výške 3% a pripočítáva sa k predajnej cene.
Predaj 3i byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenárdova
Exkluzívne vám ponúkame na predaj 3-izbový byt v Petržalke na Lenardovej ulici. Byt má celkovú podlahovú plochu 69,62 m2, vrátane pivnice o rozlohe 1,37 m2. Je na 8. poschodí z 12., s 2 výťahmi. Pozostáva z 3 obytných izieb, kuchyne a kúpeľne , WC a lodžie. Byt prešiel v roku 2013 kompletnou rekonštrukciou, kedy bola prerobená komplet kúpeľňa a samostatné WC, kuchyňa, výmena okien z plastov, vstavané skrine, podlahy, dvere. Boli prevedené aj dispozičné zmeny, kedy sa priečka medzi halou a jednou izbou zrušila a vznikla tým veľká obývacia miestnosť so vstupom z predsiene. Z kuchyne je výstup na balkón o výmere 3,60 m2, ktorý bol zasklený. Plastové okná sú s izolačným dvojsklom a vnútornými žalúziami. V kuchyni sa nachádza kuchynská linka so zabudovanými spotrebičmi: elektrická rúra s plynovým sporákom, chladnička s mrazničkou, nerezový drez s pákovou batériou, umývačka riadu, mikrovlnná rúra, digestor. V kúpeľni sa nachádza priestranný masážny sprchovací kút. WC je samostatné. V spálni a v obývacej izbe sú priestranné vstavané skrine. Mesačné zálohové platby na 2 osoby sú 154 € + elektrina 25 €. O DOME Bytový dom bol daný do užívania v r. 1985 a prešiel kompletnou rekonštrukciou v r. 2016. Je zateplený, má novú strechu, 2 nové výťahy a spoločné priestory. OKOLIE: Bytový dom sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite Petržalky s vynikajúcou dostupnosťou. Parkovanie pri dome je bezproblémové. V okolí je úplná občianska vybavenosť, MŠ a ZŠ, park, detské ihriská. Billa, McDonalds a i. CENA: Byt sa predáva čiastočne zariadený za celkovú cenu 215.000 EUR, vrátane provízie RK a kompletných právnych služieb a bezplatného poradenstva pri vybavovaní najvýhodnejšieho hypotekárneho úveru. Po úhrade kúpnej ceny je ihneď k dispozícii. Poteší ma váš záujem. Ingrid Urbanová, tel: .Skryť popis Predaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokFOTOGALÉRIA MAPA Predaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3