inzercia, predaj, predám, bazár

NA PREDAJ:obchodno/kancelársky priestor v tržnici, Komárno

Kategória: Obchodné priestory

Ponúkam na predaj obchodný priestor na poschodí tržnice v Komárne. Miestnosť s rozlohou 25m2 je vo výbornom stave a skladá sa z dvoch prepojených miestností: obchodný priestor a menšia miestnosť, ktorá sa dá využívať ako sklad, poprípade ako kuchyňka.


Poschodie: neuvedené
Celková rozloha: 25m²
NA PREDAJ:obchodno/kancelársky priestor v tržnici, Komárno
Podobné inzeráty
Obchodno-kancelársky priestor na prenájom v centre – Rožňava
Ponúkam obchodno-kancelársky priestor do prenájmu na Námestí baníkov 1 v Rožňave v polyfunkčnom obchodno-kancelárskom objekte. Objekt a spomínaný obchodný priestor má výbornú polohu, ktorá sa nachádza v najfrekventovanejšej časti mesta na prízemí. Priestor môže byť využitý aj ako kancelársky priestor s okamžitým vstupom z ulice. Vykurovanie- radiátormi. WC a sociálne zariadenia (na prvom poschodí) - MUŽI/ŽENY VÝHODY PRIESTORU: -okamžitý prístup do priestoru z ulice (Námestie baníkov 1) -výborná lokalita a dostupnosť -najfrekventovanejšia ulica -priestor je ihneď k dispozícii Obchodný priestor - 13 m2 (CENA: 250-€ -MESAČNE - VRÁTANE ENERGIÍ K DISPOZÍCII IHNEĎ !!!! BLIŽŠIE INFORMÁCIE:
REZERVOVANÉObchodno-kancelársky priestor na PREDAJ - Žiar na
RK RE/MAX Vám ponúka na predaj obchodno- kancelársky priestor v Dome služieb v Žiari nad Hronom. Priestor o celkovej výmere 250 m2 je vhodný ako obchodný a kancelársky priestor, showroom alebo iné podnikateľské využitie. Priestor sa nachádza v Dome služieb a v minulosti slúžil ako pobočka banky. Momentálne je priestor predelený na 2 samostatné celky - obchodný (147 m2) a kancelárky (103 m2), každý so samostatným vchodom. Priestor je možné upraviť podľa potreby. Dispozícia: Obchodný priestor hlavná predajná plochou (112,70 m2), 2 samostatnými miestnosťami bez okien, toaletami a dennou miestnosťou. Kancelársky priestor Priestor disponuje samostatným vchodom,3 kanceláriami (46,6 m2, 17,5 3m2 a 29,9 m2), chodbou a skladom. CENA: 450 eur/m2 bez DPH CENA NEHNUTEĽNOSTI ZAHŔŇA: províziu realitnej kancelárie RE/MAX prípravu zmluvnej dokumentácie (prevod vlastníckych práv) sprostredkovanie hypotekárneho úveru protokolárne odovzdanie nehnuteľnosti vrátane prepisu energií
Na prenájom obchodno-kancelársky priestor, mestská časť Sáso
XEMAR (miriam.lapinova@ alebo ) ponúka na prenájom obchodno – kancelársky priestor v Banskej Bystrici. Nehnuteľnosť sa nachádza na druhom poschodí v budove na Rudohorskej ulici.   Priestor pozostáva: -  bezbariérový vstup do budovy,  obchodný priestor o výmere 49,79  m² vybavený umývadlom s teplou a studenou vodou,  prípojka na optický internet, spoločný priestor o výmere 12,64  m²( spoločné chodby ... ) , sociálne zariadenie vrátane sociálneho zariadenia pre invalidov sa  nachádza podlaží, sociálne zariadenie ( nachádza sa v rámci prenajatých priestoroch). Celá budova, v ktorej sa nachádza priestor k prenájmu je novostavba s energetickým certifikátom B.  Budova je bezbariérová.  Priestor má samostatný alarm napojený na mestskú políciu.  Takisto  spotreba energií má samostatné meranie. V cene nájmu je aj parkovanie na súkromnom parkovisku pri budove.   Priestor je možné využiť na obchodné, kancelárske alebo iné podnikateľské účely - služby. Cena prenájmu je 6,58,- € bez DPH/m²/mesiac. Cena energií je mimo ceny prenájmu , návrh zálohy je v sume 110,- € bez DPH/mesiac. Celková výška nájmu vrátane nájmu spoločných priestorov (62,43 m²) je v sume 411,- € bez DPH/mesiac + energie 110,- € bez DPH/mesiac. Spolu 521,- € bez DPH/mesiac,  625,- €  s  DPH/mesiac.
Na prenájom obchodno-kancelársky priestor, mestská časť...
XEMAR (annamaria.mlcalova@ alebo ) ponúka na prenájom obchodno – kancelársky priestor v Banskej Bystrici. Nehnuteľnosť sa nachádza na druhom poschodí v budove na Rudohorskej ulici.   Priestor pozostáva: -  bezbariérový vstup do budovy,  obchodný priestor o výmere 49,79  m2 vybavený umývadlom s teplou a studenou vodou,  prípojka na optický internet, spoločný priestor o výmere 12,64  m2( spoločné chodby ... ) , sociálne zariadenie vrátane sociálneho zariadenia pre invalidov sa  nachádza podlaží, sociálne zariadenie ( nachádza sa v rámci prenajatých priestoroch). Celá budova, v ktorej sa nachádza priestor k prenájmu je novostavba s energetickým certifikátom B.  Budova je bezbariérová.  Priestor má samostatný alarm napojený na mestskú políciu.  Takisto  spotreba energií má samostatné meranie. V cene nájmu je aj parkovanie na súkromnom parkovisku pri budove.   Priestor je možné využiť na obchodné, kancelárske alebo iné podnikateľské účely - služby. Cena prenájmu je 6,58,- € bez DPH/m2/mesiac. Cena energií je mimo ceny prenájmu , návrh zálohy je v sume 110,- € bez DPH/mesiac. Celková výška nájmu vrátane nájmu spoločných priestorov (62,43 m2) je v sume 411,- € bez DPH/mesiac + energie 110,- € bez DPH/mesiac. Spolu 521,- € bez DPH/mesiac,  625,- €  s  DPH/mesiac.
Prenájom, obchodný priestor Šaľa, Veča,   ul. J. Hollého - N
Ponúkame na prenájom obchodno - administratívny priestor o rozlohe 50 m2, na prízemí novostavby polyfunkčnej budovy, na ul. J. Hollého v Šali, mestskej časti Veča. Priestor dispozične pozostáva z troch samostatných miestností z čoho najväčší tvorí predajňu (40,5 m2), ku ktorej prináleží sklad a sociálna miestnosť (9,5 m2). Pre lepšiu predstavu o dispozičnom riešení si prosím pozrite video obhliadku: Obchodno - kancelársky priestor so vstupom priamo z ulice je situovaný na frekventovanom mieste vedľa supermarketu Tesco a susediacim obchodom s dámskym a detským oblečením. Parkovanie je možné priamo pred obchodom. Pripojenie na internet, bezpečnostný kamerový systém a umiestnenie reklamy je možné podla osobitných potrieb nájomníka. Priestor spĺňa všetky požiadavky hygieny pre prevádzkovanie obchodu, služieb alebo kancelárie. Budova s obchodno - administratívnym priestorom sa nachádza na dobre viditeľnom mieste pri hlavnom ťahu Nitra, Galanta, Bratislava. Centrum mesta, ktoré je vybavené kompletnou občianskou vybavenosťou je vzdialené pár minút od budovy s priestorom. Pokiaľ hľadáte moderný priestor pre váš obchod službu alebo kanceláriu a potrebujete byť na viditeľnom a ľahko dostupnom mieste, tak ste ho práve našli. Mesačný nájom je vo výške 600,-€/mes. zálohovo za energie. K nájmu požadujeme jednomesačný depozit pri podpise zmluvy. Minimálna doba nájmu je jeden rok. Energetická trieda B. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle alebo na ID ponuky: SA-56969 U NÁS MÁTE ISTOTU: -------------------------------------------------------- - pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS - prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, dôvera TISÍCOK PREDÁVAJÚCICH - nestrannosť pri prevode Vašej nehnuteľnosti - poradíme Vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť - profesionálne obhliadky s pravidelne preškoľovanými profesionálnymi maklérmi - vo vybraných lokalitách pri exkluzívnych zmluvách robíme aj videoobhliadky a pôdorys nehnuteľnosti - inzerujeme na viac ako 200 portáloch - zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona - bezplatné hypotekárne služby našich partnerov na mieru a s najlepšími podmienkami - na našom webe nájdete už viac ako 3000 referencií našich spokojných klientov - naše služby neustále zdokonaľujeme / zaujíma nás Váš názor ----------------------------------------------------------------------------- Nehnuteľnosť predávate jeden/dvakrát za život, nechajte to na profesionálov v realitách, ktorým DÔVERUJÚ TISÍCE PREDÁVAJÚCICH PO CELOM SLOVENSKU - u nás nájdete 2000 aktuálnych ponúk.
Na prenájom obchodno-kancelársky priestor - mestská časť Sás
XEMAR (miriam.lapinova@ alebo ) ponúka na prenájom obchodno – kancelársky priestor v Banskej Bystrici. Nehnuteľnosť sa nachádza na prízemí v novostavbe polyfunkčného objektu  na Rudohorskej ulici.   Priestor má výklad, vchod z chodníka a zadný zásobovací vchod od obslužnej komunikácie. Je vybavený pripojením na optický internet, umývadlom s teplou a studenou vodou , toaletou , sprchou , alarmom napojeným na mestskú políciu, centrálnym vykurovaním. V cene nájmu je aj parkovisko pre nájomcov a zákazníkov. Budova je bezbariérová. Energie sa platia mimo nájmu podľa ich skutočnej spotreby.   Obchodný priestor  je o výmere 80,82 m² , spoločný priestor o výmere 9,19 m² ( spoločné chodby ...), sociálne zariadenie . Celá budova, v ktorej sa nachádza priestor k prenájmu je novostavba s energetickým certifikátom B.   Priestor je možné využiť na služby rôzneho charakteru , kanceláriu, obchod, alebo aj výrobu . Cena prenájmu je 9,17,- € bez DPH/m²/mesiac. Cena energií je mimo ceny prenájmu , návrh zálohy je v sume 140,- € bez DPH/mesiac. Celková výška nájmu vrátane nájmu spoločných priestorov (90,01 m²) je v sume 825,- € bez DPH/mesiac + energie 140,- € bez DPH/mesiac. Spolu 965,- € bez DPH/mesiac,  1158,- €  s  DPH/mesiac.