inzercia, predaj, predám, bazár

Na PRENÁJOM 1izbový byt v rodinnom dome vo Veľkom Mederi

Kategória: Byty

Ponúkame Vám na prenájom 1 izbový zariadený rekonštruovaný byt v tichej časti Veľkého Medera v rodinnom dome so samostatným vchodom. Byt je zariadený a vybavený elektrospotrebičmi chladnička s mrazničkou, práčka, kombinovaný sporák. Byt pozostáva zo samostatnej izby , z kuchyne, kúpeľne s sprchovým kútom a WC. Možnosť užívať dvor a terasu pri byte. V cene prenájmu 400,- eur sú započítané všetky energie. Byt sa prenajíma zariadení.

Viac informácií poskytnem telefonicky alebo na obhliadke bytu.


V rámci našich služieb ponúkame pre našich klientov:
- Vypracovanie kúpno-predajných zmlúv a návrhu na vklad na kataster nehnuteľností
- Sprostredkovanie poskytovania úverov
- Sprostredkovanie vypracovania znaleckých posudkov
- Poistenie nehnuteľností (aj k úverom), životné poistenie, poistenie majetku, poistenie vozidiel, poistenie zodpovednosti podnikateľa, cestovné poistenie, atď.

Zodpovedný prístup našich maklérov zaručuje spokojnosť našich klientov.
Na PRENÁJOM 1izbový byt v rodinnom dome vo Veľkom Mederi
Podobné inzeráty
Na PRENÁJOM 1izbový byt v rodinnom dome v Dunajskej Strede
Typ: 1-izbový byt Ulica: Dunjaská Streda Obec: Dunajská Streda Ponúkame na PRENÁJOM 1 izbový byt v rodinnom dome so samostatným vchodom v kľudnej časti v Dunajskej Strede. Dispozičné riešenie: samostatná toaleta, kúpeľňa, samostatná izba, kuchyňa, spoločná záhrada. V rodinnom dome už bývajú 2rodiny. Byt, ktorý je umiestnený v suteréne je vhodný max. pre 2 osoby! Dom sa nachádza v tichej a kľudnej ulici v centre mesta. Výborná občianska vybavenosť: potraviny, bankomat, škola, škôlka, lekáreň a ďalšie služby. Majiteľ preferuje dlhodobý prenájom. Byt je voľný IHNEĎ!!! Cena: 500 EUR/2osoby/mesiac Cena zahŕňa kompletný servis zabezpečený s notárom! Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: pôvodný Celková plocha: 40 m2 Úžitková plocha: 40 m2 Typ poschodia: prízemie Loggia: nie Počet izieb: 1 Balkón: nie Kúpeľňa: sprchovací kút Počet kúpeľní: 1 Výťah: nie Klimatizácia: nie El. napätie: 230V Parkovanie: vlastné vyhradené Voda: verejný vodovod Krb: nie Zariadenie: čiastočne Garáž: nie Inžinierske siete: áno Materiál: tehla Terasa: nie Vykurovanie: vlastné
2izbový byt v rodinnom dome Žilina -časť TRNOVÉ
Prenájom 2izbového bytu v rodinnom dome – dvojizbová jednotka s parkovaním Žilina-Trnové – na prenájom od 1.februára 2023 je dvojizbový veľký byt s terasou v Žiline- Trnovom o výmere 60m2. Je to nová prístavba k rodinnému domu s veľkým dvorom, parkovaním. Majitelia bývajú v samostatnom veľkom rodinnom dome vpredu, prístup k bytu je cez spoločný dvor, byt má samostatný vchod. Kúpeľňa s WC a sprchovacím kútom je nová, moderná, kuchyňa so stolom a stoličkami a všetkým zariadením je nová. K dispozícii sú ďalšie dve izby – jedna spálňa a jedna detská izba. Izby sú priechodné. Bytová jednotka je zariadená. Vykuruje sa radiátormi. Mesačný prenájom je 590,-EUR s energiami. Vítaná je aj rodinka s deťmi. Vopred sa platí jeden mesačný prenájom a depozit vo výške jedného mesačného prenájmu. Byt je voľný od 1.februára.
AXIS REAL | 2-izb. byt v RD, TERASA, BA IV. Dúbravka, Tavari
360° VIRTUÁLNU PREHLIADKU A 3D PÔDORYS NEHNUTEĽNOSTI NÁJDETE NA: POPIS BYTU: Realitná kancelária AXIS REAL ponúka na dlhodobý prenájom pekný priestranný slnečný 2-izbový byt s veľkou TERASOU a PREDZÁHRADKOU nachádzajúci sa v RODINNOM DOME SO SAMOSTATNÝM VCHODOM v lokalite BA IV. Dúbravka, Tavarikova Osada, na ulici Plachého. Celková plocha bytu je 65 m2 + TERASA 20 m2, samostatný vchod, možnosť PARKOVANIA na súkromnom pozemku v uzavretom dvore. BYT JE VOĽNÝ IHNEĎ. Vhodný je pre záujemcu, ktorý má rád SÚKROMIE a prírodu. Výhody: ❶ Terasa 20 m2 ❷ Byt v rodinnom dome so samostatným vchodom ❸ Parkovanie vo dvore ❹ Súkromie a krásna príroda STAV BYTU: NOVOSTAVBA. Plastové okná, plávajúca podlaha v kombinácii s dlažbou. Byt nie je zariadený nábytkom. Nová kuchynská linka je vybavená elektrospotrebičmi - elektrický sporák, sklo-keramická varná doska, chladnička s mraziacim boxom, v izbe a na chodbe sú veľké vstavané skrine. Byt je novo vymaľovaný. PLATBY: Nájomné 750,- eur plus zálohy za energie 100,- eur, v cene nájomného je internetové pripojenie a televízia. Pri podpise nájomnej zmluvy sa hradí platba za prvý mesiac nájmu, depozit vo výške jednomesačného nájomného (depozit bude vrátený po ukončení nájmu) a provízia pre realitnú kanceláriu vo výške polovice jednomesačného nájomného. LOKALITA: Byt sa nachádza v rodinnom dome v krásnom tichom prostredí blízko lesa. V mestskej časti Bratislava IV. Dúbravka s kompletnou občianskou vybavenosťou (Billa, Lidl, Tesco, pošta, lekáreň, banky, reštaurácie, obchodný dom Saratov a neďaleko aj nákupno-zábavné centrum BORY MALL) a s výbornou dostupnosťou do centra mesta aj na obchvat autom. Byt je ideálny pre milovníkov prírody a športových aktivít. Výhodou je auto s pohonom 4x4. Ak máte radi krásnu prírodu a chcete si užiť súkromie v tichom prostredí, tento byt je pre vás tou správnou voľbou. Kontaktujte nás ešte dnes a dohodnite si obhliadku. / 2 - IZBOVÝ BYT / PRENÁJOM / BRATISLAVA IV. DÚBRAVKA / TAVARIKOVA OSADA / PARKING / TERASA / PRÍRODA / © Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Axis real. Poschodie: prízemie Počet izieb: 2 Dodatok k cene: , +energie Obytná plocha: 65m² Celková rozloha: 65m² Úžitková plocha: 65m² Vlastníctvo: osobné Internet: wifi Kúpeľňa: sprchovací kút Vykurovanie: vlastné Balkón: nie Lódžia: nie Terasa: áno Výťah: nie Parkovanie: vlastné vyhradené Postavené z: tehla Zateplený objekt: áno Káblová televízia: áno Predzáhradka: neuvedené Okná: plastové
Zariadený 1izbový byt na prenájom ID: 11-211-ANBA
Zariadený 1izbový byt na prenájom ID: 11-211-ANBA Realitná kancelária BeMi Vám ponúka na prenájom krásny 1izbový byt na okraji centra mesta Liptovský Mikuláš, na ulici Bellova. Nachádza sa v zateplenom bytovom dome na šiestom poschodí. Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou. Celková výmera je 40m2. K bytu prislúcha pivnica. Orientácia je na východ, parkovanie je priamo pred bytovým domom. Byt sa prenajíma kompletne zariadený. Pozostáva zo vstupnej chodby (botník), kúpeľne s toaletou (práčka), kuchyne (mikrovlnka, sklokeramická doska, rúra, umývačka riadu, barový pult so stoličkami, jedálenský stôl), obývacej izby (rozkladacia pohovka, šatníková skriňa, komoda, TV). Cena prenájmu je 400 €/mesiac vrátane energií. Nový nájomca platí depozit vo výške jedného mesačného nájmu a províziu sprostredkovateľovi vo výške jednomesačného nájomného. Byt je vo výbornom stave, čerstvo vymaľovaný a ihneď pripravený pre nových nájomníkov. Pre obhliadku alebo viac informácií ma prosím kontaktujte na t.č. . V prípade záujmu nás kontaktujte na t.č.
Predávame 3 - izbový byt v rodinnom dome BA Rača
Ponúkame na predaj priestranný slnečný 3 izbový byt v rodinnom dome v Bratislave Rači.. Byt sa nachádza na 2 NP poschodí rodinného domu, kolaudácia bola v roku 2006. Byt má tri obytné miestnosti s vynikajúcou dispozíciou a príslušenstvo, ktoré pozostáva z predsiene, kúpeľne, samostatného WC. Kuchyňa je dispozične spojená s obývacou izbou a susedí s komorou. Z predsiene je vstup na priestrannú terasu s pergolou. Pod strechou je odkladací priestor. Vykurovanie je zabezpečené radiátormi a plynovým kotlom so zásobníkom TÚV. V byte sa nachádzajú krbové kachle s nerezovým komínom. V spálni sú vstavané skrine. Zariadená kuchyňa so spotrebičmi. Byt disponuje klimatizačnou jednotku (3,4 kW). Byt sa predáva zariadený podľa dohody. Byt má výmeru 93 m2 +15 m2 terasa. Rodinný dom, v ktorom sa byt nachádza: Dom sa nachádza v tichej ulici v obľúbenej časti Bratislavy. Ide o tichú a pokojnú oblasť rodinných domov. Dom pozostáva z dvoch bytových jednotiek. Do bytu je samostatný vstup zo spoločných priestorov ktoré slúžia na odkladanie vecí (bicykle, kočík, atď). Nosná konštrukcia domu je murovaná z tehly (byt na prízemí). Strop je železobetónový monolitický. Strecha je sedlová s betónovou strešnou krytinou (Bramac) na drevený krov s tepelnou izoláciou Isover 160 mm + 100 mm. Obvodové múry bytu sú z Ytongu 385 mm + 70 mm zateplenie (polystyrén). Vykurovanie a príprava TÚV v dome je lokálne v každom byte zvlášť. Dom má bleskozvod, napojený je prípojkami sietí na verejný vodovod, kanalizáciu, plyn a elektrinu. Lokalita: Byt sa nachádza v časti Rače kde je prevládajúca zástavba rodinných domov. V okolí bytu nájdeme kompletnú občiansku vybavenosť: Miestny úrad, reštaurácie, hotely, letné kúpalisko Rača, Dopravné spojenie s ostatnými časťami mesta zabezpečuje mestská hromadná doprava, zastávka autobusu 40 m, zastávka električky 500 m. Dopravu zabezpečuje aj železničná a prímestská autobusová doprava. Železničná stanica 200 m, zástavka prímestských autobusov 380 m. Rača leží v podhorskom páse na úpätí Malých Karpát s lesmi a vinohradmi. Krásne, rodinné prostredie plné zelene s výbornou občianskou vybavenosťou. Všetko je tu na skok. Jedinečný byt, no zároveň pocit bývania v rodinnom dome. Možnosť kúpy aj na štandardnú hypotéku. V prípade záujmu, prípadne ďalších otázok nás neváhajte kontaktovať 7 dní v týždni. RK nevolať, iba v prípade konkrétneho klienta!
1-izbový byt na predaj vo Veľkom Mederi
Typ: 1-izbový byt Ulica: Komárňanská Obec: Veľký Meder Ponúkame Vám NA PREDAJ 1 izbový byt vo Veľkom Mederi, Komárňanská ulicaa. Byt dávnejšie prešiel kompletnou rekonštrukciou, počas ktorej v byte boli vymenené okná a kúpeľňa bola prerobená. BYT 1-izbový úžitková plocha: 36 m2 prízemie rekonštruovaný plávajúca podlaha / keramická dlažba plastové okná kuchynská linka Popis: vstupná chodba, kuchyňa, izba, kúpeľňa a oddelené WC OKOLIE Obľúbená lokalita - kompletná občianska vybavenosť, a to všetko v pešej dostupnosti. Tento výborný byt môže byť Vaša za 55 000 € vrátane provízii a kvalitného servisu A-W REAL Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: čiastočne prerobený Úžitková plocha: 36 m2 Počet izieb: 1 Balkón: nie Zateplený objekt: nie Terasa: nie