inzercia, predaj, predám, bazár

NA PRENÁJOM 4 AMBULANCIE v priestoroch súkromného zdra…

Kategória: Ostatné

iné priestory, Mierová, Bratislava - Ružinov, Bratislava II - NA PRENÁJOM 4 AMBULANCIE v priestoroch súkromného zdravotníckeho zariadenia v Ružinove


Popis: Ponúkame na prenájom priestory ambulancií (aj operačnej sály) v novo zrekonštruovanej budove zdravotníckeho zariadenia, s bezproblémovým parkovaním priamo pred budovou alebo v okolí budovy. Vo výbornej lokalite Ružinova.
Ambulancie sú kompletne zariadené, je možné zriadiť v nich lekárske pracovisko ľubovoľného zámeru po dohode ( s možnosťou využitia operačnej sály )
Sála je tiež kompletne vybavená.
Na chodbách sú k dispozícii toalety, taktiež jedna z ambulancií disponuje vlastnou toaletou.
Priestory sa nachádzajú blízko širšieho centra, s osobitným vstupným vchodom priamo z ulice.
Nakoľko sa jedná o kompletne zariadené a lukratívne priestory, s možnosťou poskytovania aj napr. jednodňovej chirurgie, neváhajte a informujte sa ohľadom obhliadky už teraz.
Po osobnom stretnutí možnosť upresniť s majiteľom budovy systém poskytovaných služieb, ako aj ostatné podmienky.
Nájomné dohodou po obhliadke.
Zariadenie: 1. ambulancia - 14m2 - s vlastnou toaletou
2. ambulancia - 17,68m2 - chirurgická ambulancia disponuje elktrokoagulátor, ultrazvuk, flexibilný pracovný čas ( po dohode)
3. ambulancia - 16,71m2 ambulancia disponuje germicidným žiaričom
4. ambulancia - 14m2
Všetky ambulancie sú kompletne zariadené. Klinika disponuje recepciou, kuchynkou a príjemným posedením pre čakajúcich klientov, ktoré sú súčasťou prenájmu po dohode. Možnosť využitia rezervačného systému Bookio.
Pozemok: Rovinatý
Celková úžitková plocha administratívy: 63
Príjazdová cesta: Asfalt
Kúrenie: Ústredné
Forma vlastníctva: Firemné


Viac informácií: a ďalšie informácie: Nikola Bukovská
n.bukovska@

Detail realitnej kancelárie:
Directreal Office
Adresa: Golden City
Stará Vajnorská 11
831 04 Bratislava
Telefón:
NA PRENÁJOM 4 AMBULANCIE v priestoroch súkromného zdra…
Podobné inzeráty
Prenájom - zubné ambulancie, aj na časť dňa
CHM REALITY ponúka na PRENÁJOM kompletne zariadenú zubnú ambulanciu (2x) s celým zubným vybavením - zubnému lekárovi (živnostník, resp. možnosť pôsobenia ako zamestnanec, prípadne možnosť využívania len časť dňa alebo niektoré dni), prípadne dentálnemu hygienikovi. Zubné ambulancie majú zabezpečené odborného garanta a vybavené všetky potrebné povolenia (t.j. je možné okamžite začať s výkonmi), nachádzajú sa v novovytvorených priestoroch v podnikateľskom centre hneď pri OC Galéria na Považskej ulici. Tretia zubná ambulancia je už využívaná. V prevádzke je zabezpečený aj panoramatický rontgen, zázemie pre zamestnancov s kuchynkou, prijímacie priestory recepcie so zamestnancom, čakárne pre klientov, technická miestnosť s vybavením... Odborné vybavenie zubnej ambulancie je kompletné. Celé zariadenie má výmeru 129 m2, ambulancie majú výmeru cca 22 m2. Pri ambulanciách sú k dispozícii aj vlastné parkovacie miesta. Cena: Dohodou (rôzne varianty, potrebné osobné jednanie). V prípade záujmu o obhliadku alebo viac informácií nás kontaktujte na
Na prenájom nová 39 m2 ambulancia pre všeobecného lekára v M
3D Virtuálna prehliadka TU. Video prehliadka TU. Záujemca neplatí realitnej kancelárii žiadnu sprostredkovateľskú províziu !!! Ponúkame Vám na prenájom novú ambulanciu pre všeobecného lekára v krásnej novostavbe Medicentra Vinohrady v Trenčíne. Ambulancia je pripravená podľa noriem hygieny, schválená ako zdravotné zariadenie. Ambulancia má svoj alarm, internet, prípravu na klimatizáciu a kamerový systém v spoločných priestoroch. Rozloha ambulancie pre lekára 18,37 m2, sesterská 20,69 m2. Cena za prenájom ambulancie je 450 € s DPH / mesačne, vrátane energií ( voda, elektrika) plyn sa platí zvlášť. V cene nájmu je aj 1 parkovacie miesto a upratovanie společných priestorov.
Na prenájom nová 32 m2 ambulancia pre lekára špecialistu v M
3D Virtuálna prehliadka TU. Video prehliadka TU. Záujemca neplatí realitnej kancelárii žiadnu sprostredkovateľskú províziu !!! Ponúkame Vám na prenájom novú ambulanciu pre lekára špecialistu v krásnej novostavbe Medicentra Vinohrady v Trenčíne. Ambulancia je pripravená podľa noriem hygieny, schválená ako zdravotné zariadenie. Ambulancia má svoj alarm, internet, prípravu na klimatizáciu a kamerový systém v spoločných priestoroch. Rozloha ambulancie pre lekára 16,13 m2, sesterská 15,52 m2. Ambulancia má spoločnú čakáreň s ambulanciou neurológie. Cena za prenájom ambulancie je 450 € s DPH / mesačne, vrátane energií ( voda, elektrika) plyn sa platí zvlášť. V cene nájmu je aj 1 parkovacie miesto a upratovanie společných priestorov.
Prenájom priestorov na ambulanciu.
Ponúkame Vám prenájom krásnych priestorov o rozlohe 480 m2, ktoré sa nachádzajú na prízemí a prvom poschodí v meste Trenčín, na Zlatovskej ulici číslo 17 v komerčnej budove. Táto nehnuteľnosť má výbornú lokalitu a parkovanie hneď pred budovou. V priestoroch prízemia sa nachádza lekáreň, zvyšné priestory je možné využiť ako napr.: rôzne lekárske ambulancie, zubné ambulancie, zubnú hygienu, veterinárnu ambulanciu, prípadne je možnosť využiť priestor ako školu. V prípade záujmu nás prosím kontaktujte.
Prenájom priestorov ( 3x kancelárie) 60m2 - recepcia (chodba
Ponúkame Vám na prenájom len u nás veľmi pekné plne klimatizované priestory v polyfunkčnej budove, 2.nadzemné podlažie, s bezkonkurenčnou oddychovou zónou, altánkom, záhradkou, len 1minútu od Auparku. Kompletné foto na Dispozícia : schody z 1.NP, predchodba - možná recepcia, samostatná šatňa s balkónom, miestnosť 1, z nej miestnosť 2, miestnosť 3 so vstupom do miestnosti 2, alebo priamo z predchodby, z nej výstup na balkón. Výmera miestností: Chodba : 12m2 Šatňa : 4m2 Miestnosť 1 : 17m2 Miestnosť 2 : 15m2 Miestnosť 3 : 8m2 Balkón : 4m2 Výmera spolu : 56m2 Priestory - kancelárie sa nachádzajú v 3 -podlažnej polyfunkčnej budove so záhradkou a krytým altánkom. pričom 1.PP je pod úrovňou zeme, 2.NP je teda na úrovni 1.podlažia. Pôvodná budova plnila účel medicínskeho centra na všetkých 3 podlažiach, v súčasnosti pre tento účel je však postačujúce 1.NP, kde sú ambulancie s recepciou a čakárňou, ostatné podlažie je predmetom prenájmu. Vstup do budovy je z uličnej strany, pričom budúci nájomník a jeho klienti musia prejsť hlavnou recepciou pred vstupom do 2.NP. Vstup je na 2.NP priamo do predchodby, ktorá slúžila ako čakáreň so vstupmi do 2 miestností a šatne so zaťahovacími koľajničkovými dverami. Uvedené 2 miestnosti sú vykurované radiátormi, tretia menšia je vykurovaná stropným infrapanelom. Uvedené priestory sú nevhodné pre ambulancie z dôvodu absencie bezbariérového prístupu. Možnosť prenájmu sa preto medze nekladú, pričom môže ísť sídlo firmy, advokátsku kanceláriu, masážny salón, grafické štúdio, hypocentrum... Cena za prenájom : 795,-EUR + médiá 195.EUR ( kúrenie, voda, elektrika ) / mesiac DEPOZIT : vo výške 2mesačného prenájmu. Parkovanie je možné priamo pred budovou,aj na vedľajšej ulici, alebo pred bytovým domom cca 100m od budovy. Neváhajte preto s obhliadkou a príďte sa pozrieť na svoje budúce podnikanie v centre mesta už teraz. Informácie k nehnuteľnosti Vám poskytne: Mgr. Libor Soták,
Prenájom kancelárií 60m2,Zlatá ulica, Košice 1min pešo od Au
Ponúkame Vám na prenájom len u nás veľmi pekné plne klimatizované priestory v polyfunkčnej budove, 2.nadzemné podlažie, s bezkonkurenčnou oddychovou zónou, altánkom, záhradkou, len 1minútu od Auparku. Kompletné foto na Dispozícia : schody z 1.NP, predchodba - možná recepcia, samostatná šatňa s balkónom, miestnosť 1, z nej miestnosť 2, miestnosť 3 so vstupom do miestnosti 2, alebo priamo z predchodby, z nej výstup na balkón. Výmera miestností: Chodba : 12m2 Šatňa : 4m2 Miestnosť 1 : 17m2 Miestnosť 2 : 15m2 Miestnosť 3 : 8m2 Balkón : 4m2 Výmera spolu : 56m2 Priestory - kancelárie sa nachádzajú v 3 -podlažnej polyfunkčnej budove so záhradkou a krytým altánkom. pričom 1.PP je pod úrovňou zeme, 2.NP je teda na úrovni 1.podlažia. Pôvodná budova plnila účel medicínskeho centra na všetkých 3 podlažiach, v súčasnosti pre tento účel je však postačujúce 1.NP, kde sú ambulancie s recepciou a čakárňou, ostatné podlažie je predmetom prenájmu. Vstup do budovy je z uličnej strany, pričom budúci nájomník a jeho klienti musia prejsť hlavnou recepciou pred vstupom do 2.NP. Vstup je na 2.NP priamo do predchodby, ktorá slúžila ako čakáreň so vstupmi do 2 miestností a šatne so zaťahovacími koľajničkovými dverami. Uvedené 2 miestnosti sú vykurované radiátormi, tretia menšia je vykurovaná stropným infrapanelom. Uvedené priestory sú nevhodné pre ambulancie z dôvodu absencie bezbariérového prístupu. Možnosť prenájmu sa preto medze nekladú, pričom môže ísť sídlo firmy, advokátsku kanceláriu, kadernícky salón, kozmetický salón, masážny salón, manikúra, pedikúra, tetovacie štúdio, grafické štúdio, hypocentrum... Cena za prenájom : 795,-EUR + médiá 195.EUR ( kúrenie, voda, elektrika ) / mesiac DEPOZIT : vo výške 2mesačného prenájmu. Parkovanie je možné priamo pred budovou,aj na vedľajšej ulici, alebo pred bytovým domom cca 100m od budovy. Neváhajte preto s obhliadkou a príďte sa pozrieť na svoje budúce podnikanie v centre mesta už teraz. Informácie k nehnuteľnosti Vám poskytne: Mgr. Libor Soták,