inzercia, predaj, predám, bazár

Na prenájom skladový priestor v Banskej Bystrici

Kategória: Sklady

XEMAR (milan.mlcal@ alebo ), ponúka na prenájom skladový priestor v Banskej Bystrici. Nehnuteľnosť sa nachádza na ul. Zvolenská cesta o výmere cca 60 m2. Priestor sa nachádza v budove so samostatným vstupom a vlastnými meračmi energií. Parkovanie priamo pred objektom. Priestor je možné využiť na skladové, výrobné, obchodné alebo iné podnikateľské účely. Cena prenájmu je 400,- EUR/mesačne/bez DPH a energií.
Na prenájom skladový priestor v Banskej Bystrici
Podobné inzeráty
Na prenájom skladový priestor v Banskej Bystrici
XEMAR (milan.mlcal@ alebo ), ponúka na prenájom skladový priestor v Banskej Bystrici. Nehnuteľnosť sa nachádza na ul. Zvolenská cesta o výmere cca 60 m². Priestor sa nachádza v budove so samostatným vstupom a vlastnými meračmi energií. Parkovanie priamo pred objektom. Priestor je možné využiť na skladové, výrobné, obchodné alebo iné podnikateľské účely. Cena prenájmu je 400,- EUR/mesačne/bez DPH a energií.
Ponúkame na prenájom skladový priestor v Komárne
Ponúkame na prenájom výnimočný skladový priestor v Komárne. Priestor o rozlohe 120 m2 sa nachádza v okrajovej časti Komárna s dobrou dostupnosťou. Sklad je situovaný v uzavretom areáli zabezpečenom kamerovým systémom, sklad je napojený na alarm. Ponúkaný priestor má vysoký strop, napojenie na el. vedenie 230/380 V. Po bokoch priestoru sa nachádza kovová konštrukcia využiteľná ako odkladací priestor. Do ponúkaného priestoru sa vchádza dvoma veľkými kovovými bránami a dvomi dverami. Vhodné aj ako väčšia garáž na dodávky, nákladné vozidlá strednej veľkosti, traktor, ... atď. Možnosť využívania uzamykaného sociálneho zariadenia napojeného na úžitkovú vodu (toaleta, pisoár, umývadlo) Skladový priestor - garáž je k dispozícii od 01. januára 2023. Rezervujte si ho už teraz ! Ak hľadáte zabezpečený skladový priestor s dobrou dopravnou dostupnosťou neváhajte nás kontaktovať na tel. čísle: Cena: 300 EUR / mesiac + DPH + réžia (elektrická energia podľa spotreby)
Ponúkam na prenájom skladový priestor v Malackách
Ponúkam na prenájom skladový priestor v Malackách. Priestor sa nachádza v pivnici rodinného domu s jedným vonkajším vchodom. Celková výmera je 35 m2. Rozmery: 9,1 m dĺžka x 3,9 m šírka x 2,2 m výška. BENEFITY nehnuteľnosti: ■ výborná lokalita ■ variabilita priestoru Skladový priestor je umiestený v blízkosti železničnej a autobusovej stanice, v širšom centre mesta, kde je kompletná občianska vybavenosť. Ďalšou výhodou je aj výborné dopravné napojenie na diaľnicu D2 smer Bratislava alebo Brno. Priestor nie je vhodný na parkovanie áut. Podmienky prenájmu: Celková suma prenájmu je 100 Eur/mesiac vrátane energií. Podmienky prenájmu: 1x mesačné nájomné a 2x kaucia vo výške nájomného pri podpise nájomnej zmluvy. Skladový priestor je pripravený na prenájom IHNEĎ! V prípade záujmu ma kontaktujte na tel. čísle , prípadne e-mailom:
OBSADENÉ - Ponúkam na prenájom skladový priestor v Malackách
OBSADENÉ - Ponúkam na prenájom skladový priestor v Malackách. Priestor sa nachádza v pivnici rodinného domu s jedným vonkajším vchodom. Celková výmera je 35 m2. Rozmery: 9,1 m dĺžka x 3,9 m šírka x 2,2 m výška. BENEFITY nehnuteľnosti: ■ výborná lokalita ■ variabilita priestoru Skladový priestor je umiestený v blízkosti železničnej a autobusovej stanice, v širšom centre mesta, kde je kompletná občianska vybavenosť. Ďalšou výhodou je aj výborné dopravné napojenie na diaľnicu D2 smer Bratislava alebo Brno. Priestor nie je vhodný na parkovanie áut. Podmienky prenájmu: Celková suma prenájmu je 100 Eur/mesiac vrátane energií. Podmienky prenájmu: 1x mesačné nájomné a 2x kaucia vo výške nájomného pri podpise nájomnej zmluvy. Skladový priestor je pripravený na prenájom IHNEĎ! V prípade záujmu ma kontaktujte na tel. čísle , prípadne e-mailom:
NA PREDAJ/PRENÁJOM :11 000 m2 plochy- ADMINISTRATÍVNO-SKLADO
Dobré Reality, silná slovenská realitná sieť - maklér EVA BALIJOVÁ ponúka na PREDAJ aj PRENÁJOM skladovacie priestory v priemyselnom parku v Banskej Bystrici, časť MAJER POPIS NEHNUTEĽNOSTI: J-V orientovaná, polyfunkčná budova vedená ako dvojpodlažný montovaný sklad o výmere 4500m2. Objekt má viac samostatných obchodno-prevádzkových časti, so samostatnými vstupmi, kde momentálne sú nájomcovia. K voľnej ploche skladových priestorov ponúkame do prenájmu takisto aj dva kancelárske priestory, so sociálnymi zariadeniami, ktoré sú samostatné v priestore. Objekt je v zime vykurovaný. Do priestoru na skladovanie je k dispozícií nákladná rampa a dva vysokokapacitné výťahy. Budova je oplotená a objekt je kompletne napojený na kamerové a monitorovacie zariadenie. Prístupnosť nákladnými autami k objektu je veľmi dobrá, takisto aj dispozícia skladových priestorov. Na prenájom sa ponúkajú aj vonkajšie priestory, kde je možné uskladniť materiál podľa potrieb nájomcu, taktiež k prenájmu je ďalšia budova v exteriéri. Objekt disponuje veľkým parkoviskom. Pri objekte je možné využívať aj železničné koľajnice na prevoz materiálu. Skladovacie priestory ako aj predajne na prenájom sú voľné a k dispozícií ihneď. LOKALITA: Budova sa nachádza v Banskej Bystrici, časti Majer, vo veľmi dobrej blízkosti napojenia na obchvat, autobusovej aj železničnej stanice. Spĺňa všetky podmienky na prevádzkovanie skladovacích a kancelárskych priestorov z hľadiska výbornej dostupnosti a kompletnej občianskej vybavenosti. ODPORÚČANIE MAKLÉRA: Polyfunkčný objekt V Banskej Bystrici časť Majer je zaujímavý svojou dispozíciou, polohou, dostupnosťou a primeraným obslužným priestorom. Objekt prešiel čiastočnou rekonštrukciou, preto je možné zachovať a využívať jeho súčasný stav, alebo ho upraviť podľa potreby a účelu. Je vhodný na využívanie skladu ako napr. pre zasielateľské spoločnosti a podobne. Vnútorný sklad je kompletne oddelený mrežou a pletivom, samostatne uzamykateľný a monitorovaný kamerovým systémom. Každá prevádzková časť má samostatný vstup a v noci zabezpečenú strážnu službu. CENA: Cena NA PREDAJ administratívno-polyfunkčného objektu je 2 499 000 EUR a NA PRENÁJOM vnútorných skladovacích priestorov 3,50 Eur / m2, vonkajšej skladovacej plochy na prenájom 2,50 Eur/m2 bez DPH Odmena za TIP : Viete o nehnuteľnosti na predaj alebo prenájom vo Vašom okolí, či okruhu Vašich známych a poznáte niekoho, kto potrebuje pomoc pri predaji alebo prenájme svojho domu, bytu, pozemku, prípadne inej nehnuteľnosti ? Stačí nás odporučiť Vaším známym a priateľom. V prípade, že sa obchod zrealizuje, máte istú odmenu na základe vopred Vami podpísanej zmluvy o spolupráci s našou spoločnosťou, kde sa zaväzujeme vyplatiť Vám vopred dohodnutú odmenu za TIP. V prípade záujmu o dohodnutie termínu obhliadky ma neváhajte kedykoľvek kontaktovať na telefónnom čísle /biznisreality
Na prenájom sklad s rampou 200 m2 Banská Bystrica
ID-500118-27BB Ponúkame na prenájom skladový priestor v Banskej Bystrici - priemyselná časť Majer. Rozloha skladu: 200 m2, výška skladu: cca 4 m. Cena nájmu: 4€ / m2 + dph. Voľný od 1.7.2023. Skladový priestor sa nachádza v priemyselnom areáli. Vstup do skladu je iba cez rampu. Príjazd kamiónom ku skladu je možný, ale vykladanie na rampe iba zboku. Nákladná brána (2 x 2 m). Sklad je nevykurovaný, murovaný. Podlahy sú betónové. Celý ponúkaný priestor je vhodný ako sklad, kancelárie nie sú súčasťou. Ale po dohode je možné skladový priestor si prispôsobiť vlastným požiadavkám. V prípade záujmu o viac informácií, nás neváhajte kontaktovať: Zuzana Sliacka, alebo zuzana.sliacka@