inzercia, predaj, predám, bazár

Na prenájom zabehnutý autoservis s kompl. zariadením v KN

Kategória: Ostatné

OYE Reality ponúka exkluzívne na prenájom zabehnutý autoservis s kompletným zariadením a náradím na automechanické práce v Komárne. Autoservis sa nachádza v oplotenom areáli, v priemyselnej zóne na Novozámockej ceste s výborným prístupom z hlavnej cesty. Celková výmera ponúkaných priestorov je cca. 300 m2.

Dispozičné riešenie priestorov:

• montážna hala s troma zdvihákmi (3t - 3,5t - 4t)
• sklad
• sociálne miestnosti pre zamestnancov
• prijímacia kancelária
• parkovisko pre 10-12 áut

Kompletný zoznam zariadení a náradí na vyžiadanie. Cena v RK.

Výhody:

• zabehnutý autoservis s výborným prístupom
• vhodný aj pre samostatného automechanika / auto elektrikára, ktorý potrebuje vhodný a plne vybavený priestor na prácu
• kamerový systém


Odporúčam obhliadku!

Váš realitný konzultant : Adrián Lévay, RSc. / GSM : / E-mail: levay@
__
Uvedená cena je vrátane provízie realitnej kancelárie OYE Reality kompletného právneho servisu a zmlúv spojených s prenájmom nehnuteľností.
__
Nevyhovuje táto nehnuteľnosť Vašim predstavám? Kontaktujte nás a pomôžeme Vám vysnívanú nehnuteľnosť nájsť v ponuke celého trhu.
__
© Text, fotografie a 3D prezentácia sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie OYE.
Na prenájom zabehnutý autoservis s kompl. zariadením v KN
Podobné inzeráty
Fungujúci/ prosperujúci autoservis/ pneuservis v Bratislave
Na predaj (odstúpenie) zabehnutý, dlhodobo fungujúci autoservis/ pneuservis v Bratislave – Petržalke. Odstupuje sa kompletná SRO, vrátane kompletného vybavenia, priestorov, dvoch stabilných zamestnancov, know how, zákazníkov, v prípade potreby/ záujmu aj zaškolenia. Autoservis pozostáva z autodielne s vysokým stropom (možnosť servisovať aj najvyššie dodávky do 3,5t) s tromi zdvihákmi, s kompletným vybavením, prijímacou kanceláriou, šatňami so sociálnym zariadením. Nový majiteľ dostáva všetko pripravené tak, že môže začať okamžite podnikať.
=RE/MAX= Na predaj zabehnutý autoservis s kompletným zariade
RE/MAX= 48 rokov ÚSPECHU Číslo 1 na svete v počte krajín, kancelárií, profesionálnych maklérov, obchodov a najspokojnejších klientov. Vyberte si to najlepšie! Realitná kancelária RE/MAX ponúka na predaj zabehnutý autoservis orientovaný najmä na nákladné vozidlá a kamióny v obci Veľké Úľany. Servis sa nachádza v priemyselnej zóne s dobrým prístupom na okraji obce. Hlavnú prevádzkovú časť tvorí hlavná budova o výmere 50 x 12 m (600 m2), ktorá ponúka 4 opravárenské haly, aj s montážnou jamou, administratívne priestory, šatne, oddychovú miestnosť, sprchy, WC a skladové priestory. Haly sú kompletne vybavené. Nová podlaha, klimatizácia, kúrenie, bezpečnostný systém, kamerový systém, v areály 2 x lodný kontajner na skladovanie, Areál autoservisu užíva celkovú plochu 1800 m2. Kompletne oplotený. Areál je vhodný aj na inú prevádzku- stolárska dielňa, sklad, menší výrobný, či prevádzkový areál.
=RE/MAX= Na predaj zabehnutý autoservis s kompletným zariade
RE/MAX= 50 rokov ÚSPECHU Číslo 1 na svete v počte krajín, kancelárií, profesionálnych maklérov, obchodov a najspokojnejších klientov. Vyberte si to najlepšie! Realitná kancelária RE/MAX ponúka na predaj zabehnutý autoservis orientovaný najmä na nákladné vozidlá a kamióny v obci Veľké Úľany. Servis sa nachádza v priemyselnej zóne s dobrým prístupom na okraji obce. Hlavnú prevádzkovú časť tvorí hlavná budova o výmere 50 x 12 m (600 m2), ktorá ponúka 4 opravárenské haly, aj s montážnou jamou, administratívne priestory, šatne, oddychovú miestnosť, sprchy, WC a skladové priestory. Haly sú kompletne vybavené. Nová podlaha, klimatizácia, kúrenie, bezpečnostný systém, kamerový systém, v areály 2 x lodný kontajner na skladovanie, Areál autoservisu užíva celkovú plochu 1800 m2. Kompletne oplotený. Areál je vhodný aj na inú prevádzku- stolárska dielňa, sklad, menší výrobný, či prevádzkový areál.
Plne prevádzkovaný autoservis na predaj, Hurbanovo
Typ: Výrobné priestory Ulica: Hurbanovo Obec: Hurbanovo V našej ponuke Vám tentokrát prinášame autoservis, ktorý bol v minulosti autorizovaným servisom pre jednu českú automobilovú značku. Je stále v plnej prevádzke a predáva sa z osobných dôvodov. Postavený bol v roku 1990 na pozemku s rozlohou 1010 m2 a prístavba v roku 1997, pričom aktuálne je zastavaná plocha 684 m2,  čo ho radí na prvé miesto z pomedzi všetkých autoservisov v okrese Komárno. Nachádza sa len 50 m od hlavného ťahu medzi mestami Komárno a Nové Zámky a dosteneme sa k nemu po asfaltovej ceste. Je oplotený a zabezpečený posuvnou železnou bránou, za ktorou je odstavná betonová plocha. Na priečelí budovy má štyri elektricky ovládané brány, z toho dve pre úžitkové vozidlá a dve pre osobné vozidlá a okrem nich do objektu vedú aj dvere pre osoby, ktorými sa dostaneme priemo k recepcii.  Najväčšie miestnosti sú hlavná opravárenská časť, kotrá má 190,66 m2 a lakovňa, tá má 156,15 m2, pričom sa tu nachádzajú aj ďalšie miestnostim, ako miestnosť pre pneuservis, 3x skladové priestory, 2x kancelária, pokladňa, recepcia, čakáreň pre zákazníkov s barom, kotoľna, 2x toaleta, 3x sprcha a šatňa s kuchynkou. /Rozmery jednotlivých miestností môžete vidieť na pôdoryse, ktorý je súčasťou fotiek/.  Na strope v opravárenskej časti sa  okrem elektrického osvetlenia nachádza svetlík, ktorý zabezpečuje počas dňa dostatok svetla, preto značne šetrí náklady na svietenie, napriek tomu, že všade je nové LED osvetlenie. Podlaha v dielni a lakovni je liata a okná na budove sú plastové.  Kúrenie je plynové riadené dvoma kotlami. (stačí používať len jeden). Kúrenie je kombinované radiátormi a podlahovým kúrením. Na urýchlené vykúrenie dieľne slúžia 2 vzduchové fúkáre. Objekt je napojený na verejný rozvod plynovodu, vodovod, kanalizácie, elektrinu a internet. Zabezpečený je alarmom. Keďze autoservis je možné kúpiť spolu so zamestnacami, klientelou, vybavením aj spovoleniami teda s sro, prípadne aj s vedúcim pracovníkom, je potrebné uviesť aj vybavenosť autoservisu, ktoré pozostáva napr. z :  3x certifikovaných zdvihákov s revíziami veľkej montážnej jamy kompresoru 250l + 500l rozvodu vzduchu v celej dielni kvalitných na mieru robených pracovných stolov, 2x veľké boxi na náradie, ručné náradie ako aj elektrické aj batériove. Počítače na diagnostiku, brzdová stolica atď... Ako bolo uvedené autoservis má profesionálne vybavenie a zariadenie. Disponuje všetkymi certifikatmi a povoleniami s možnosťou prebrať ho aj s s.r.o. Uvedená cena je aj z vybavenim. Vieme zabezpečiť aj financovanie. Nehnuteľnoť je bez ťarchy. Záleží na Vás, ako využijete danú príležistosť, preto zavolajte a presvedčte sa sami o vyššie uvedených skutočnostiach a výhodách, ktoré môžete získať.  Status: aktívne Vlastníctvo: firemn
Autoservis/ dielňa/ podnikateľský priestor
Ponúkam prenájom časti kvalitného autoservisu so zdvihákom a kompletnou infraštruktúrou cca 60 - 80m2. Ponuka prenájmu časti zabehnutého autoservisu v BA na Majerskej ul. Ponuka je pre samostatného automechanika/autoelektrikára, ktorý potrebuje vhodný plne vybavený priestor na prácu - samostatný zdvihák, pracovný stôl, 24/7 prístup do dielne. Súčasťou nájmu je samostatný zdvihák, pracovný stôl, rozvod vzduchu (kompresor), voda (hadica, pracovné umývadlo na čistenie dielov/ náradia, WC, sprcha, kancelária, WiFi, internernet, parkovanie pre 2 autá, strážna služba, zabezpečený areál v dobrej lokalite s výborným vjazdom, (prípadne kompletné náradie na automechanické práce). Hľadám šikovného mechanika ktorý vie samostatne podnikať v priestore kde je už zabehnutý autoservis a kde velkost a vybavenie priestoru ponúka možnosť na rozvoj a podnikanie. Jedinečná ponuka prenájmu časti autoservisu kde priestor je dostatočne veľký pre 3 automechanikov a jeden ho nevie celý využiť. Iba dlhodobý prenájom, SZČO, s.r.o - prevádzka/sídlo/poštová schránka je na dohode. Priestor je perfektný - prosím iba seriózne ponuky. Pre viac info poprosím telefonát a osobné stretnutie s obhliadkou priestoru.
Zabehnutý Penzión Kremnické vrchy –  Králiky
KARIN & PARTNERS ponúka na predaj zabehnutý penzión HOREC s ročnou obsadenosťou na 80% v krásnom prostredí Kremnických vrchov – v lyžiarskom stredisku Králiky pri Banskej Bystrici. Predaj komplet zabehnutého biznisu typu „ready to run“ vrátane zariadenia, príslušenstva, kontaktov (školy, tábory, sústredenia, firmy, pravidelné partie...), bookingov, personálu a samotnej budovy penziónu. Druh: Penzión / Hotel Využitie: Rekreácie / Sústredenia / Firemné a rodinné akcie / Tábory... Stav: Čiastočná rekonštrukcia Lokalita: Králiky / 15 minút od R1, BB / 2 hodiny z BA Kapacita: 40 lôžok + 6 zamestnaneckých + 12 prístelkov Počet izieb: 7 + 4 apartmány + 3 zamestnanecké Počet podlaží: 4 (prízemie + 3 poschodia) Parkovanie: Vlastné / Pred penziónom Penzión HOREC ponúka pohodlné ubytovanie v 2-,3 a 4-lôžkových izbách, 2 apartmánoch a mezonetovom apartmáne pre 11 osôb. Všetky izby a apartmány sú vybavené vlastnou toaletou a sprchovacím kútom, TV, kreslami s malým stolíkom. Ubytovacia kapacita penziónu je 40 lôžok a podľa potreby 14 prístelkov. Penzión ponúka kaviarenskú a reštauračnú časť na školenia, firemné akcie, rodinné oslavy a iné stretnutia. Reštaurácia ponúka stravovanie formou polpenzie a plnej penzie. DISPOZÍCIA: Penzión pozostáva zo štyroch podlaží: prízemie + tri poschodia: Prízemie: Vstupná chodba, bar / recepcia, jedáleň, sauna, toalety, kuchyňa, sklad, lyžiareň, kotolňa, 2x garáž. Poschodie: 3x izba, 1x apartmán (2x izba s balkónom), kancelária, 2x sklad Poschodie: 2x izba, 2x apartmán (4x izba s balkónom) Poschodie: 2x izba, 1x apartmán (1x izba s balkónom + mezonet ) TECHNICKÉ ÚDAJE: Penzión je v dobrom prevádzkovom a technickom stave, priebežne prešiel čiastočnou rekonštrukciou. Je napojený na elektrinu, vodu z obecného vodovodu, odpad je riešený novou, vysokokapacitnou čističkou. Komplet nové kúrenie na tuhé palivo aj s projektom, okná všetky plastové. V penzióne je zavedené hotelové televízne riešenie a internetové pripojenie s garantovanou linkou. Izby a kúpeľne sú v pôvodnom, ale dobrom stave, niektoré prešli rekonštrukciou. LOKALITA: Penzión sa nachádza v krásnom prostredí Kremnických vrchov v centre rekreačnej oblasti Králiky v nadmorskej výške 900m. n. m, len 14 km severozápadne od Banskej Bystrice. Vzhľadom na veľmi výhodnú geografickú polohu spĺňa podmienky ideálnej rekreácie po celý rok. Poloha penziónu umožňuje v zime výborné lyžiarske podmienky, v letnom období zas príjemnú vysokohorskú klímu bez extrémnych tepelných výkyvov. K umocneniu príjemného zážitku z pobytu prispieva sieť značkovaných turistických chodníkov a lesných cestičiek. Sú využívané k peším túram, k jazde na bicykloch, alebo v zimnom období k túram na bežkách. Viac fotografií: Cena: Info o cene v RK Kontakt : Juraj Ladziansky , , ladziansky@karin