inzercia, predaj, predám, bazár

Náboženské dekoračné sošky

Kategória: Zberateľstvo

Predám malé sošky s cirkevným motívom, hodné ako zberateľský predmet. Cena je 3€ za kus + poštovné. V prípade kúpy oboch voľných ks je cena 5 € + poštovné.
Náboženské dekoračné sošky
Podobné inzeráty
Sošky Budha
Predám vzácne, krásne a ťažké sošky budhov/slon/opice. Ruším zbierku. Sošky mam z rôznych krajín. Čísla sosiek 1-9 majú výšku 6-8cm, cena 8eur/ks Sošky číslo 10-17 majú výšku 5cm, cena 5e/ks Sošky číslo 18-19 sú veľké, majú cca 9x10cm cena 11e/ks Soška č. 20 je drevená, 7cm cena 6e. K cene sa priráta poštovné.
Náboženské dekoračné sošky
Predám malé sošky s cirkevným motívom, hodné ako zberateľský predmet. Cena je 3€ za kus + poštovné. V prípade kúpy všetkých 3 je cena 7 € + poštovné.
Sošky aziatov, väzy, popolník
Predám zachovalé sošky Malé sošky a popolník 25€/ks Veľké sošky, váza 30€/ks Poškodená váza (zlomené uško) 20€
Odznaky náboženske
Predám,vymením, staré slovenské náboženské odznaky s pôvodným upínanim v top stave- len spolu. Komunikácia mailom.
predám staré náboženské medaily
predám staré náboženské medaily
Náboženské obrázky
Dobrý deň, Predám staršie aj novšie náboženské obrázky. Spolu cca 300 slovenských aj zahraničných, starších aj nových, náboženských obrázkov z rôznych udalosti (čisté, primície, Levočska púť, výročia apod.). Predám len spolu. Cena: 39 Eur. K cene je potrebné pripočítať poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty. Preferujem platbu vopred na účet. Po dohode odosielam aj na dobierku (na Slovensko). Ďakujem za ponuky.