inzercia, predaj, predám, bazár

Náboženské výlevy- Andrej Radlinský, r. 1923

Kategória: Ezoterika

Stará knižka plná modlitieb, obal je trochu poškodený, stránky sú vekom zažltnuté, ale držia pokope,listy nevypadávajú. 1421 strán.
Kontakt mailom
Náboženské výlevy- Andrej Radlinský, r. 1923
Podobné inzeráty
Náboženské/duchovné knihy - náboženstvo
Predám rôzne náboženské/duchovné knihy. Cena 5 eur spolu za všetky 3 knihy.
Spod Tatier.......
Predám náboženské knihy vo výbornom stave, kus 1€.
Herbert Vollmann
Náboženské témy v novom pohľade 2. zväzok súborného vydania spisov Herberta Vollmanna. Dnes je súženie ducha, jeho pripútanie na hmotu také veľké, že oslobodenie sa bez Božej pomoci už nie je možné. Úpadok ľudstva pokročil tak ďaleko, že by opäť ako pred potopou mohli byť vyslovené závažné slová: „Hospodin oľutoval, že učinil človeka na zemi, a zabolelo ho srdce.“ (1. Mojž. 6, 6) Otázka o Bohu sa stala otázkou nadvlády rozumu, ktorý mal byť len nástrojom pre pominuteľné, ale ľudia ho slobodným rozhodnutím pozdvihli na trón ducha. Dnes, v dobe mocných prevratov vo všetkých oblastiach života, ide tak ako ešte nikdy predtým o bytie alebo nebytie celého ľudstva. Zápas v 21. storočí je určovaný túžbou po pravde, po celej pravde ľudského bytia v tomto stvorení s konečným cieľom pravého poznania Boha. Preto je tento zápas nadnáboženský. Len v pokore môže ľudský duch v tomto tvrdom zápase nájsť milostivého Boha!... Už jednu doma mám.
Náboženské knihy
Cena dohodou
Knihy s náboženskou tématikou
Knihy s náboženskou tématikou a jazykové knihy. Náboženské - kresťanské, kresťan, islam, muslim a iné. Teologické publikácie: - Kráľovná a divožienka, Anselm Grün Linda Jaroschová, dobrý stav, cena: 5 Eur - Prabhupáda, Satsvarupa Dása Gósvámí - darujem - Korán v slovenskom jazyku, zelený alebo červený, 15 Eur - Americký derviš - Ayad Akhtar: 3 Eurá (čo znamená byť moslim a zároveň Američan - Kauza víra, Novinář pátrá po smysluplnosti víry v Boha, Lee Strobel, 2015. Cena: 12 Eur, raz čítaná. - Jednoduše Ježíš, N.T. Wright Biblista, anglikánský biskup a uznávaný autor N. T. Wright v této knize uspořádal výsledky svého celoživotního bádání o Ježíši a Novém zákonu a předkládá veřejnosti svůj pohled na to, kým Ježíš byl a je. Raz čítaná, cena: 11 Eur - Myslím, tedy věřím, R.C. Sproul, raz čítaná, cena: 6,3 Eur Iné knihy: - Druhá šanca, Michal Škombár, raz čítaná, cena: 10 Eur - Pravá tvár, Michal Škombár, GD IDENTITY, 2016, raz čítaná 7,7 Eur - 55 pravdivých príbehov - Osudy ľudí okolo nás, VYDAVATEĽSTVO mEleven, 2021, raz čítaná, cena 7 Eur Knihy: anglické, nemecké: - Living without Worry (Live Different) Paperback – May 1, 2015: 10 Eur - Slovníky, anglické, Opportunities po 1 Eure za kus, pri nákupe nad 10 Eur pridám zdarma
Sila modernej spirituality
Sila modernej spirituality nám pútavo, živo a inšpirujúco približuje, ako môžeme získať vnútornú silu a spojenie so zázrakom a s energiou všetkého života. Rozoznáva štyri základné stratégie tvoriace jadro všetkých duchovných tradícií a vysvetľuje, ako ich môže každý - bez ohľadu na vzdelanie, náboženské presvedčenie či charakter - rozvíjať a uviesť do života. Kniha sa zameriava na tri rozhodujúce oblasti - spájanie s vesmírnou energiou, reflexiou a so službou - a objasňuje nám, ako ich môžeme rozpoznať a rozvíjať v kontexte problémov a kríz moderného človeka, aby sme hlbšie spoznali zmysel a cieľ svojho života. Vďaka autorovým bohatým skúsenostiam a znalostiam svetových náboženstiev lepšie pochopíte seba a získate pocit osobnej integrity, vnútornú silu, pevnejšie spojenie s priateľmi, rodinou a s kolegami, zažijete intenzívnu radosť z toho, že sami dávate smer svojmu životu.