inzercia, predaj, predám, bazár

Nábytková zostava INDIANA (4 ks)

Kategória: Skrine

Ponúkam na predaj kvalitný nábytok (napr. do pracovne, študentskej izby) vo farebnom prevedení: dub sutter. Nábytok je zo série INDIANA od výrobcu Black Red White so zaujímavými detailmi – úchytiek a ozdobným kovaním na rohoch nábytku.

Zloženie zostavy:

1. Praktický regál so 4 zásuvkami: zásuvky sú na valčekových koľajničkách.
Rozmery (hxšxv): 40 cm x 50 cm x 195,5 cm
Váha: 27,25 kg

2. Priestranná komoda: obsahuje 4 zásuvky a 2 skrinky s policou, zásuvky sú na valčekových koľajničkách.
Rozmery (hxšxv): 49,5 cm x 130 cm x 87 cm
Váha: 60,85 kg

3. Závesná polica na stenu, maximálna nosnosť je do 20 kg, je vhodným doplnkom k písaciemu stolu alebo ku komode, ľahké vešanie.
Rozmery (hxšxv): 27 cm x 120 cm x 38,5 cm
Váha: 13,85 kg

+ 4. Praktický písací stôl: obsahuje 2 zásuvky a výsuvnú policu na PC klávesnicu, zásuvky a výsuvná polica sú na valčekových koľajničkách.
Rozmery (hxšxv): 65 cm x 120 cm x 78 cm
Váha: 39,35 kg

Zostava je dobrom stave, písací stôl je v mierne opotrebovanom stave.
Pôvodná cena zostavy bola: 1 150 €

Cena 150 €, dohoda možná. Pre viac informácií ma kontaktujte mailom, alebo telefonicky.
Nábytková zostava INDIANA (4 ks)
Podobné inzeráty
Spálňová zostava, zostava do obývacej a detskej izby
Spálňová zostava = Zostava pozostáva z 3 skríň jedna úzka políčko á do zásuvkami 2 šatníkove a Francúzska posteľ (250€) Zostava do obývacej izby = Obyvačková zostava z kvalitného materiálu výrobca slovenský DECODOM (250€) Zostava do študentskej izby používaná slečnou zachovalý aj s písacím stolíkom Slovenská výroba (200€)
Variabilná nábytková zostava
Variabilná nábytková zostava - skrinky
Nábytková zostava detská izba
Predám detskú izbu zn. Decodom vo výbornom stave, používaná minimum. Izba je dekor: "Jaseň biely" + niektoré dvierka sú pastelovo-zelenej farby. Je vhodná pre dievča i chlapca. Obsahuje: - Veľká rohová skriňa - Knižnica - Písací stôl + kontajner (3 šuplíky, na kolieskach) - Policová zostava nad písacím stolom - Posteľ (jednolôžko + vysúvacie lôžko, slúžiace aj ako perináč + dva matrace, minimum používané) - 2 police nad posteľou - Menšia komoda - Vysoká skrinka (3 police + 3 šuplíky) Najlepšie vidieť na živo. Možnosť kúpy aj jednotlivo. Len osobný odber, izba nie je v demonte v prípade záujmu pomôžeme. Cena aj dohodou.
Nábytková zostava
Krátko využitá, skriňa 222x113cm, zostava celková dlžka 285cm, police 110cm, kvalitný pevný materiál,cena za zostavu 200,- Predám aj jednotlivo
Zostava do detskej izby
Zostava do detskej izby - kombinácia skríň a komod. Zostava pozostáva zo 4 skríň a 2 komod. Zostava má kombináciu poličkových skríň a závesnej skrine s poličkami (úplne vpravo). Rozmery jednotlivých skríň radi pošleme v prípade záujmu. Na fotkách je možné vidieť aj mierne ošúchanie z používania (zatvárania a otvárania) skriniek - je to však len vizuálna menšia vada, každá časť zostavy spĺňa svoj účel a skrine nie sú nejako inak výrazne poškodené alebo obité. Pôvodná farba bola modrá a skrinky boli pretapetované na zelenú matnú. V prípade záujmu je možné prísť ososbne pozrieť.
detská /študentská izba
Predám kompletný nábytok do detskej izby, ktorá je zoskladaná z dvoch verzií zostáv v bledej javorovej farbe. Uprednostním kúpu všetkých kusov spolu, ale pripúšťam možnosť kúpiť zvlášť jednotlivé zostavy. 1. zostava: skriňa, skrinka a písací stolík v prevedení javor a terakota skriňa - výška 197 cm, šírka 80 cm, hĺbka 60 cm skrinka menšia - výška 92 cm, šírka 80 cm, hĺbka 40 cm písací stolík - výška 57 cm /z toho výška vysúvacej poličky 15 cm, šírka 120 cm /z toho šírka úložného priestoru 40 cm 2. zostava: posteľ a polička v prevedení javor posteľ vrátane roštu bez matraca - dĺžka 216 cm, výška 33 cm /výška čela postele 79 cm polička na stenu šírka 52 cm, hĺbka28 cm, hrúbka 3 cm Súčasťou nábytku je aj rotačná ortopedická polohovateľná stolička. Nábytok je vo veľmi zachovalom stave, po jednej dcérke. Na stolíku je mierne oškretý po kontakte so stoličkou, viď foto. V skrinkách sú menené šuflíky, za kvalitnejšie, pevnejšie, samozatváracie s dojazdom (tie pôvodné oškierali skrinky zvonku). Posteľ predávame bez matraca. Na posteľ potrebujete matrac 200 x 90 cm. Pri kúpe nábytku vcelku je cena 220 €. Darujem k nemu obliečky, drevenú garnižu, žlté záclony, poskladané puzzle, plyšové hračky, 2 staré bicykle a iné veci podľa záujmu. V prípade záujmu pošlem foto mailom, viac sa mi do inzerátu nezmestilo. Pri kúpe jednotlivých zostáv: 1. zostava 110 €, 2. zostava 110 €, stolička 20 €.