inzercia, predaj, predám, bazár

Nábytok a lamelové obklady

Kategória: Výroba

Ponúkam lamelové obklady a výrobu nábytku na mieru.

Lamelový obklad je dyha DUB a podľa požiadavky sa dá povrchovo upravovať.

Prípadne je možné použiť aj dyhu ORECH.

Nábytok DTD podľa vzorkovníka.
Nábytok a lamelové obklady
Podobné inzeráty
Kovovýroba,lamelové brány,posuvné brány,zábradlia
Volat Kovovýroba ploty brány zábradlia prestrešenía zimné záhrady Ponúkame výrobu brán a zábradlí,prestrešení,kované doplnky,rôzno konštrukcie. Železné brány,lamelové brány,kované brány,brány z ťahokovu,posuvné brány,samonosné brány,jednokrídlové-dvojkrídlové,brány s pohonom. výplň podľa požiadaviek zákazníka..NICE CAME Tahokov dizajnové plechy dizajnové výplne nerezová brána hliníková brána antracit zinkovanie prístrešok pergola lexan drevený plot práškovanie lamelová brána.
Brány, prestrešenia, oceľové konštrukcie
Výroba brán, zábradlí, prestrešení, plotov a iných kovových výrobkov. Výroba z ocele, nereze aj hliníku. Máme profesionálne vybavenú zámočnícku dielňu s CNC stojmi. Od 3D návrhu, výroby, dovozu až po montáž u Vás. Sme platcami DPH. Vyrábané druhy brán: - Kolajové brány - Samonosné brány - Krídlové brány - Teleskopické brány - Nadrozmerné brány Typy výplní: - Lamelové brány - Brány s dizajnovými plechmi pálenými na mieru - Priehladné lamelové brány - Kované brány pre vyhladávanie: nerezové brány, bránky, ploty, zábradlia, zábra
Lamelové Brány a Ploty Trenčín
Vyrábame lamelové brány a ploty na mieru . Rôzne iné výplne a oceľové konštrukcie rôzneho druhu podľa požiadaviek zákazníka .
PALETOVÁ POSTEĽ - OPÁLENÁ
Ponúkame vám výrobu krásne paletovej postele opálenej otvoreným ohňom s vysokým bubnovým čelom postele. Na posteli je namontovaná lišta zabraňujúca posuvu matraca o dĺžke 190cm. Posteľ je vyrobená z masívneho dreva - reziva, nie z paliet. Rozmer: - 210x190x45 - čelo 190x90x12 - Dostanete od nás originálny a jedinečný kus. - Možnosť vyrobiť v iných rozmeroch. - Nikam nemusíte chodiť, pretože nábytok dovezieme až k Vám domov. - Posteľ nieje vyrobená z EURO paliet ale z MASÍVU. - Viac informácií na tel. čísle alebo nám pošlite e-mail (formulár pod inzerátom). - Pozrite si ďalšie naše inzeráty. OBJEDNAJTE SI SVOJ NOVÝ PALETOVÝ NÁBYTOK TERAZ! (Vyhľadávanie: paletový nábytok, nábytok z paliet, sedenie z paliet, paletové sedenie, paletová posteľ, posteľ z paliet, paleta, palety, paletový stolík, stolík z paliet, postel, zahradny nabytok)
zamocnicke prace,brany,pristresky,zahr.nabytok,kovovyroba
Dobry den ponukame vam sluzby v oblasti kovovyroby,zvaracie prace. Specializujeme sa na zakazkovu alebo aj priemyselnu vyrobu z ocele... pracujeme na : -brany na mieru (lamelove,tahokov,kovane,...)(posuvne,kridlove ) -balkonove zabradlia -stojany na bicykle -zabriadla (schodiste) -ocelove schodiska (k domu,chatam,,,,) -pristresk,pregoly (lexan,plech) -ocelove konstrukcie (lešnie,stavebne konzoly...) -bezpecnostne prvky (mreze na okna,dvere....) -dielenske stoly(ponk),pracovne kozy... -regaly police, -billboardy -zahradny nabytok (lavicky,lavicky na cintorin,stoly,stolicky,skladacie pracovne stoly,zahradne hojdacky....) -konterce pre zvierata (voliera) -fitness pomocky (hrazdy,dipy,polohovatelne lavicky,stojan na drepy,stojan na bencpress) -povorchova uprava kovov(striekanie).... Mozte nas kontaktovat na tel.č.: jedna sa o vyrobu pripadna montaž dohodou
MASÍVNY PIVNÝ SET - MINI
Ponúkam Vám krásny mini drevený pivný set, vhodný na balkón alebo menšie terasy. Vyrobený z masívneho dreva. Set je nalakovaný priehľadným lakom aby sa zachovala kresba dreva. Rozmery: - stôl 85x45x75 - lavice 85x40x25 - Dostanete od nás originálny a jedinečný kus. - Možnosť vyrobiť v iných rozmeroch. - Nikam nemusíte chodiť, pretože nábytok dovezieme až k Vám domov. - Set nieje vyrobený z EURO paliet ale z masívu. - Viac informácií na tel. čísle alebo nám pošlite e-mail (formulár pod inzerátom). - Pozrite si ďalšie naše inzeráty. (Vyhľadávanie: nabytok, masiv, drevo, zahradny nabytok, dreveny nabytok)