inzercia, predaj, predám, bazár

Nábytok- ako nový, minimálne používaný

Kategória: Jedálenské kúty

Predám nábytok. Minimálne používaný, bez poškodení, stav ako nový.
V sade je 6 KOŽENÝCH stoličiek .
Sklenený stôl má rozmery 130x85, výška 77 cm.
Rozmer KOŽENÉHO gauča 200x90 cm.
Vieme predať aj nábytok osobitne, najlepšie však rovno celú sadu .
Nábytok- ako nový, minimálne používaný
Podobné inzeráty
Predám starožitný nábytok
Predám starožitný nábytok vo výbornom stave komplet jedáleň ako je vidieť na fotkách. Nábytok je z dubového masívu. Cena 2500€. Zrkadlo 600€. Nábytok je v 100% stave. Väčšia skriňa š183 x h68 x v205 cm, menšia skriňa š96 x h52 x v193cm. Stôl ma priemer 110 cm a je rozťahovatelný. 4 stoličky.
Jedálenský nábytok: 2 kusy príborníka, stôl, 6 stoličiek
Nádherný nábytok z čerešňového dreva v zostave skrinka rohova, skrinka polkruhová, masívny rozťahovací stôl pre 6 osôb na jednej masívnej drevenej nohe a 6 stoličiek s čalunením. Nábytok je vo vynikajúcom stave bez poškodenia, minimálne používaný, nádherný.
Taliansky štýlový nabytok Paolona intarzia
Predám taliansky štýlový nabytok Paolona intarzia 3dv vitrina ,3 dv komoda a rohova vitrina .Malo používaný nabytok výborný stav .
Nabytok na chalupu
Predame k renovacii nabytok. Nabytok predavame komplet ako je na fotke.
Predám komplet nábytok do jedálne
Predávam všetko ako na obrázku,iba spolu keďže sa jedná o nábytok z rovnakého dreva a farby.komplet obsahuje 6ks stoličiek,vitrína,koberec,lampa a stôl ktorý je rozťahovací,rozmer 136 cm,po roztiahnutí má stôl 180cm. Pre nábytok je nutné si prísť.
Vyrezávaná jedáleň z masívu y roku 1979
Predám ručne vyrezávanú zákazkovú súpravu jedálenského nábytku 3 ks. Príborník za 400,- €, vitrína pre súpravu 600,- € a pre kuchynské náradie 250,- €. Nábytok bol vyrobený v mestečku Augustow (Mazurská oblasť) v Poľsku v roku 1979 z dreveného masívu, bez chemických lepidiel a lakov, len s glejom a včelím voskom. Žiadna laťovka, bukas, dýha alebo podobný náhražkový lacný materiál. Zadné steny z tenkej kvalitnej preglejky. Nábytok je pevný, stabilný a dosť ťažký! Poškodenia: rozpadli sa zámky - treba nové, a jedna tabla skla je prasknutá - vymeniť (môžem zabezpečiť) Nábytok je inak veľmi zachovalý, takmer v stave ako sme ho prineiesli v r.1979... Predaj len v celku, je to súprava. Dohoda je možná. e-mail: ivanpauer@