inzercia, predaj, predám, bazár

Nadčasové 4 izbové domy s výbornou dispozíciou 211m2, pozemo

Kategória: Domy

Ponúkame na predaj samostatne stojace 4 izbové rodinné domy s terasami, parkovacími miestami a oplotením v tichej novo vybudovanej lokalite obce Dunajský Klátov.

Zastavaná plocha domu je 211,52m2, úžitková plocha spolu s terasou je 180,59m2, (plocha terasy je 24,43m2), výmera pozemku je 735 a 736m2.
Domy disponujú modernou dispozíciou, ktorá je rozdelená na dennú s nočnú časť. Denná časť sa skladá z priestrannej obývacej izby spojenej s kuchyňou so vstupom na terasu, samostatné WC, technická miestnosť a zádverie domu. Nočná časť je rozdelená na tri izby, kúpeľňa so sprchovým kútom,WC, šatník a druhá kúpeľňa s vaňou a WC.

Dom je postavaný z kvalitných materiálov, tehlový, zateplený, okná majú izolačné troj-sklo. Kúrenie a ohrev vody je zabezpečené podlahovým kúrením s tepelným čerpadlom. Domy sú napojené na všetky IS (voda, elektrina, žumpa). Terasa a parkovacie miesta sú zo zámkovej dlažby. Domy bude oplotený vrátanie brány.

Cena domu je v stave HOLODOM 259 000 eur. V prípade platby v hotovosti a rýchleho jednania dohoda na cene možná.
Dom je možný kúpiť i vo vyhotovení ŠTANDARD - 15 500 eur
* štandard neobsahuje kuchynskú linku a svietidlá
* za doplatok je možná realizácia záhrady na kľúč

Aktuálne sú domy vo výstavbe, je možné vidieť stavbu a lokalitu výstavby. Dokončenie a kolaudácia 11/2022. Domy je možné financovať pomocou úveru, ktorý Vám radi pomôžeme vybaviť.
Obec Dunajský Klátov sa nachádza v malebnom prostredí dunajských ramien tzv. Klátovske rameno, vodných mlynov. Možnosť turistiky a cyklo-trasy. Dunajský Klátov je obec vzdialená asi 8km od Dunajskej Stredy, kde sa nachádza kompletná občianska vybavenosť.
Počet poschodí: 1
Počet izieb: 4
Dodatok k cene: , vrátane provízie, možnosť HÚ
Zastavaná plocha: 211m²
Obytná plocha: 180m²
Celková rozloha: 211m²
Rozloha pozemku: 736m²
Úžitková plocha: 180m²
Vlastníctvo: firemné
Stav: úplne prerobený
Odvoz odpadu: áno
Voda: verejný vodovod
El. napätie: 230V
Plyn: nie
Kanalizácia: žumpa
Kúpeľňa: vaňa a sprchovací kút
Vykurovanie: áno
Terasa: áno - 1
Pivnica: nie
Garáž: nie
Parkovanie: vlastné vyhradené
Inžinierske siete: áno
Postavené z: tehla
Zariadenie: nezariadený
Zateplený objekt: áno
Krb: áno
Klimatizácia: áno
Energetický certifikát: áno
Predzáhradka: neuvedené
Okná: plastové
Terén: rovina
Prístupová cesta: betónová cesta
Nadčasové 4 izbové domy s výbornou dispozíciou 211m2, pozemo
Podobné inzeráty
Jedinečný projekt - Kráľová pri Senci
Predstavujeme Vám komplexný projekt súboru rodinných domov v obci Kráľová pri Senci. Táto na život príjemná a veľmi pokojná obec je od okresného mesta Senec vzdialená len 1,5 km. Rodinné domy, ktoré Vám ponúkame sú dispozične riešené ako dvoj-izbové (jednopodlažné) a troj-izbové (dvojpodlažné) pričom každý z nich má samostatnú záhradu a dve priľahlé parkovacie státia od ulice. Tento výnimočný projekt bude pozostávať z 51 rodinných domov ( 14 dvoj izbových, 37 troj izbových ) s rôznou výmerou pozemkov max do 350 m2, s obytnou plochou od 62 m2 do 86 m2 a s 2 parkovacími miestami ku každému domu. Prízemný rodinný dom: dispozičné riešenia sú približne zhodné a pozostávajú zo vstupnej predsiene, odkiaľ je prístupná obývacia miestnosť a tá je prepojená s kuchyňou. Z obývacej časti je priamo prístupná spálňa a kúpeľňa. Každý dom má terasu z obývacej miestnosti a pred vstupom do domu je priestranná vstupná plocha slúžiaca vždy trom domom. Rodinný dom s dvomi nadzemnými podlažiami je dispozične riešený funkčným spôsobom a to tak, že denná časť je na prízemí a nočná časť domu sa nachádza na poschodí. Jeho dispozícia pozostáva zo vstupnej haly, odkiaľ je prístupné samostatné WC, obývacej miestnosti spojenej s kuchyňou, na ktorú nadväzuje komora. Z obývačky sa schodiskom dostanete na poschodie, kde sú umiestnené dve spálne a jedna kúpeľňa. Pred hlavným vstupom do domu je priestranná vstupná plocha slúžiaca vždy trom domom. Zámerom investora je vytvorenie príjemného miesta pre život za dostupné ceny. Koncepcia samostatne prístupných rodinných domov so skvelým dopravným napojením. Všetky domy ponúkame v štádiu “holodom” s nasledovnými BENEFITMI: - KOMPLETNÉ OPLOTENIE NEHNUTEĽNOSTI, pričom plot od ulice pri parkovacích miestach bude pri každom z domov plný - zachovanie jednotného vzhľadu ulice, - 2 PARKOVACIE MIESTA v cene nehnuteľnosti, - VEĽKORYSÁ SÚKROMNÁ VSTUPNÁ PLOCHA spoločná pre 3 domy, ktorú môžu používať výhradne majitelia pre vlastné účely. Občianska vybavenosť: Projekt rodinných domov" Kráľovské domy" je situovaný do historicky bohatej obce Kráľová pri Senci nachádzajúcej sa v Podunajskom regióne. Obec je vzdialená iba 1,5 km od okresného mesta Senec a iba 25 km od hlavného mesta Bratislava. Svojou polohou je tak predurčená na skvelé bývanie s bezproblémovým dopravným napojením na ktorýkoľvek smer. V obci nájdete potraviny, supermarket, reštauráciu, pohostinstvo, detské ihriská, materskú aj základnú školu, poštu, knižnicu, lekáreň, zdravotné stredisko aj futbalové ihrisko. UVÁDZACIA CENA SO ZĽAVOU 15% : 2 izbové domy RD 10 A - 61,50 m2, záhradka 80 m2, CENA: 172.363€ RD 10 C - 61,50 m2, záhradka 147 m2, CENA: 179.963€ RD 08 A - 61,40 m2, záhradka 157 m2, CENA: 184.338€ RD 08 C - 61,50 m2, záhradka 141 m2, CENA: 179.198€ 3 izbové domy RD 08 B - 86,90 m2, záhradka 191 m2, CENA: 229.477€ RD 09 A - 86,90 m2, záhradka 141 m2, CENA: 226.883€ RD 09 B - 86,90 m2, zá
SKOLAUDOVANÉ -  3 izbové rodinné domy, Dunajský Klátov - WES
Ponúkame priestranné 3 izbové rodinné domy v malebnej obci Dunajský Klátov v novom projekte WEST PARK. Jednotlivé rodinné domy sú súčasťou obľúbených dvoj-domov. Domy majú výmeru 112,68m2 s pozemkami o výmere od 297,47 - 335,22m2. Moderná dispozícia domov zabezpečuje príjemné bývanie. Dispozícia pozostáva z vstupnej chodby s priestorom na rolldoor, samostatné WC, technická miestnosť, obývacia izba spojená s kuchyňou z ktorej je vstup na krytou terasu, dve samostatné izby, samostatná kúpeľňa s vaňou a WC. Domy sú spojené prístreškami na auto, kde bude situovaný sklad. Z priestoru parkovacích miest bude vstup na pozemok. Pozemky budu dokončené vrátanie záhradnej úpravy. viď. foto z podobného projektu. Domy sú postavené z tehál, zateplené, okná sú izolačné troj-sklo s vonkajšou úpravou vo farbe antracit. Kúrenie bude realizované pomocou tepelného čerpadla. Dom bude pripojený na elektrinu, vodu, kanalizácia bude riešená žumpou (v lokalite je kanalizácia na ktorú bude možné pripojenie do budúcna). V dome je príprava na alarm. Dom je možné kúpiť v stave HOLODOM alebo vo vyhotovení ŠTANDARD HOLODOM cena od 168 900 eur ŠTANDARD - 10 500 * štandard neobsahuje kuchynskú linku a svitidlá Domy budú oplotené s realizovanou výsadbou pred domom i na pozemku s parkovacími miestami. Dokončenie a kolaudácia sú plánované na koniec roka 2022. Za záhradami domov sa nachádza lesík. Je možné vidieť už hotovú výstavbu priamo v Dunajskom Klátove. Výstavbu realizuje skúsený developer. Domy sú dokončené a skolaudované. Domy je možné financovať pomocou úveru, ktorý Vám radi pomôžeme vybaviť. Pri rezervácii domu sa hradí len rezervačný poplatok, zvyšok kúpnej ceny sa hradí po kolaudácii domu. Obec Dunajský Klátov sa nachádza v malebnom prostredí dunajských ramien tzv. Klátovské rameno, vodných mlynov. Možnosť turistiky a cyklo-trasy. Dunajský Klátov je obec vzdialená asi 8km od Dunajskej stredy, kde sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. Počet poschodí: 1 Počet izieb: 3 Dodatok k cene: , vrátane provízie, možnosť HÚ Zastavaná plocha: 112m² Rozloha pozemku: 335m² Vlastníctvo: firemné Stav: úplne prerobený Odvoz odpadu: áno - separovaný Voda: verejný vodovod El. napätie: 230V Plyn: nie Kanalizácia: áno Internet: iné Kúpeľňa: áno Vykurovanie: vlastné Terasa: áno - 1 Parkovanie: vlastné vyhradené Inžinierske siete: áno Postavené z: tehla Zariadenie: nezariadený Zateplený objekt: áno Strecha: po rekonštrukcii Energetický certifikát: áno Predzáhradka: neuvedené Okná: plastové Terén: rovina Prístupová cesta: asfaltová cesta
SKOLAUDOVANÉ -  3 izbové rodinné domy, Dunajský Klátov
Ponúkame priestranné 3 izbové rodinné domy v malebnej obci Dunajský Klátov. Jednotlivé rodinné domy sú súčasťou obľúbených dvoj-domov. Domy majú výmeru 112,68m2 s pozemkami o výmere od 297,47 - 335,22m2. Moderná dispozícia domov zabezpečuje príjemné bývanie. Dispozícia pozostáva z vstupnej chodby s priestorom na rolldoor, samostatné WC, technická miestnosť, obývacia izba spojená s kuchyňou z ktorej je vstup na krytou terasu, dve samostatné izby, samostatná kúpeľňa s vaňou a WC. Domy sú spojené prístreškami na auto, kde bude situovaný sklad. Z priestoru parkovacích miest bude vstup na pozemok. Pozemky budu dokončené vrátanie záhradnej úpravy. viď. foto z podobného projektu. Domy sú postavené z tehál, zateplené, okná sú izolačné troj-sklo s vonkajšou úpravou vo farbe antracit. Kúrenie bude realizované pomocou tepelného čerpadla. Dom bude pripojený na elektrinu, vodu, kanalizácia bude riešená žumpou (v lokalite je kanalizácia na ktorú bude možné pripojenie do budúcna). V dome je príprava na alarm. Dom je možné kúpiť v stave HOLODOM alebo vo vyhotovení ŠTANDARD HOLODOM cena od 168 900 eur ŠTANDARD - 10 500 * štandard neobsahuje kuchynskú linku a svitidlá Domy budú oplotené s realizovanou výsadbou pred domom i na pozemku s parkovacími miestami. Dokončenie a kolaudácia sú plánované na koniec roka 2022. Za záhradami domov sa nachádza lesík. Je možné vidieť už hotovú výstavbu priamo v Dunajskom Klátove. Výstavbu realizuje skúsený developer. Domy sú dokončené a skolaudované. Domy je možné financovať pomocou úveru, ktorý Vám radi pomôžeme vybaviť. Pri rezervácii domu sa hradí len rezervačný poplatok, zvyšok kúpnej ceny sa hradí po kolaudácii domu. Obec Dunajský Klátov sa nachádza v malebnom prostredí dunajských ramien tzv. Klátovské rameno, vodných mlynov. Možnosť turistiky a cyklo-trasy. Dunajský Klátov je obec vzdialená asi 8km od Dunajskej stredy, kde sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. Počet poschodí: 1 Počet izieb: 3 Dodatok k cene: , vrátane provízie, možnosť HÚ Zastavaná plocha: 112m² Rozloha pozemku: 335m² Vlastníctvo: firemné Stav: úplne prerobený Odvoz odpadu: áno - separovaný Voda: verejný vodovod El. napätie: 230V Plyn: nie Kanalizácia: áno Internet: iné Kúpeľňa: áno Vykurovanie: vlastné Terasa: áno - 1 Parkovanie: vlastné vyhradené Inžinierske siete: áno Postavené z: tehla Zariadenie: nezariadený Zateplený objekt: áno Strecha: po rekonštrukcii Energetický certifikát: áno Predzáhradka: neuvedené Okná: plastové Terén: rovina Prístupová cesta: asfaltová cesta
NOVÁ CENA - priestranné 4 izbové domy, kolaudácia 1/2023
Ponúkame na predaj samostatne stojace 4 izbové rodinné domy s terasami, parkovacími miestami a oplotením v tichej novo vybudovanej lokalite obce Dunajský Klátov. Zastavaná plocha domu je 211,52m2, úžitková plocha spolu s terasou je 180,59m2, (plocha terasy je 24,43m2), výmera pozemku je 735 a 736m2. Domy disponujú modernou dispozíciou, ktorá je rozdelená na dennú s nočnú časť. Denná časť sa skladá z priestrannej obývacej izby spojenej s kuchyňou so vstupom na terasu, samostatné WC, technická miestnosť a zádverie domu. Nočná časť je rozdelená na tri izby, kúpeľňa so sprchovým kútom,WC, šatník a druhá kúpeľňa s vaňou a WC. Dom je postavaný z kvalitných materiálov, tehlový, zateplený, okná majú izolačné troj-sklo. Kúrenie a ohrev vody je zabezpečené podlahovým kúrením s tepelným čerpadlom. Domy sú napojené na všetky IS (voda, elektrina, žumpa). Terasa a parkovacie miesta sú zo zámkovej dlažby. Domy bude oplotený vrátanie brány. Cena domu je v stave HOLODOM 239 000 eur. Dom je možný kúpiť i vo vyhotovení ŠTANDARD - 16 500 eur * štandard neobsahuje kuchynskú linku a svietidlá * za doplatok je možná realizácia záhrady na kľúč Aktuálne sú domy vo výstavbe, je možné vidieť stavbu a lokalitu výstavby. Dokončenie a kolaudácia 11/2022. Domy je možné financovať pomocou úveru, ktorý Vám radi pomôžeme vybaviť. Obec Dunajský Klátov sa nachádza v malebnom prostredí dunajských ramien tzv. Klátovske rameno, vodných mlynov. Možnosť turistiky a cyklo-trasy. Dunajský Klátov je obec vzdialená asi 8km od Dunajskej Stredy, kde sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. Počet poschodí: 1 Počet izieb: 4 Dodatok k cene: , vrátane provízie, možnosť HÚ Zastavaná plocha: 211m² Obytná plocha: 180m² Celková rozloha: 211m² Rozloha pozemku: 736m² Úžitková plocha: 180m² Vlastníctvo: firemné Stav: úplne prerobený Odvoz odpadu: áno Voda: verejný vodovod El. napätie: 230V Plyn: nie Kanalizácia: žumpa Kúpeľňa: vaňa a sprchovací kút Vykurovanie: áno Terasa: áno - 1 Pivnica: nie Garáž: nie Parkovanie: vlastné vyhradené Inžinierske siete: áno Postavené z: tehla Zariadenie: nezariadený Zateplený objekt: áno Krb: áno Klimatizácia: áno Energetický certifikát: áno Predzáhradka: neuvedené Okná: plastové Terén: rovina Prístupová cesta: betónová cesta
Limitovaná cena iba pre 2 domy MODERNÉ 4 IZBOVÉ DVOJD…
rodinný dom, Topoľnica, Topoľnica, Galanta - Limitovaná cena iba pre 2 domy! MODERNÉ 4 IZBOVÉ DVOJDOMY V NOVEJ ČASTI OBCE TOPOĽNICA. Počet izieb: 4.izbový Celková úžitková plocha m2: 103,74 Plocha obytnej časti m2: 95,5 Výmera pozemku m2: 338 Popis: Výnimočné, akciové zníženie ceny pre prvé dva predané domy! Ponúkame Vám na predaj veľmi pekné, moderné dvoj - domy za super cenu v rezidenčnom projekte v novej časti obce Topoľnica. Obec je iba 5 km vzdialená od Galanty a 10 km od Šale. Jedná sa o 4 izbové domy s úžitkovou plochou 104 m2, pozemkom 338 m2, ktorých dispozícia je nasledovná: - 3 x spálňa s rozmermi 16,44 m2, 10,92 m2, 10,77 m2 - kúpeľňa rozmermi 6,79 m2 s vaňou, sprchovým kútom a umývadlom - toaleta s umývadlom 1,45 m2 - obývacia miestnosť s kuchyňou a jedálňou s rozmermi 32,23 m2 s výstupom na terasu s rozmermi cca 10 m2 - chodba 6,50 m2 - zádverie 6,08 m2 - technická miestnosť 4,36 m2 Rodinné domy budú postavené z kvalitných materiálov: - obvodové múry z tehly hrúbky 25 cm + min.15 cm polystyrén + fasádna farba biela/sivá, priečky 11,5 cm, - plochá strecha, - okná plastové, farba Antracit zvonka, vonkajší parapet hliníkový farba antracit, - vstupné vchodové dvere - plastové, farba Antracit - podlahové kúrenie, elektrické rohože, termostaty - stropy voľne kladená minerálna vata + sadrokartón - strojové omietky v interiéri - vypínače a zásuvky v celom dome - oplotenie pozemku zadná strana bariérové, od suseda pletivo - predpríprava na rekuperáciu - predpríprava na klimatizáciu - predpríprava na zámkovú dlažbu /obrubníky, makadam/ - predpríprava na odkvapové chodníky /obrubníky/ - terasa /obrubníky, makadam/ Každá strana dvoj-domu bude disponovať s vlastným meračom elektriky a vody. Kanalizácia bude tlaková. Poplatok za pripojenie elektrickej energie a pripojenie kanalizačného čerpadla znáša kupujúci. Na fotkách je znázornený vzorový dom s príplatkom za bočný bariérový plot (700 eur) + zámková dlažba (upresníme) Síce sa jedná o dvoj domy, avšak Vaše súkromie narušené vôbec nebude. Medzi domami bude oplotenie, pred ktoré si môžete vysadiť stromy, či okrasné kríky.. Rodinný dom je možné kúpiť na hypotekárny úver, taktiež postupným financovaním, s jeho vybavením a návrhom finančného riešenia Vám radi pomôžeme. V prípade obhliadky alebo akýchkoľvek otázok ma neváhajte kontaktovať. Zastavaná plocha m2: 120 Pozemok: Rovinatý Rozmery pozemku m: 26 m x 13 m Konštrukcia domu: Tehla Príjazdová cesta: Betónová Podpivničený: Nie Skolaudovaný v roku: 2022 Inžinierske siete: Elektrina, Kanalizácia, Verejný vodovod Kúrenie: Elektrické, Podlahové Počet nadzemných podlaží: 1 Forma vlastníctva: Firemné Garáž: Parkovacie státie 3x Počet bytov v dome: 1 Vybavenie domu: Terasa Terasa: Áno Elektrický prúd: 220/380 V Spoločenské možnosti: Kúpalisko, Turistika, Golf, Divadlo, Kino, Cyklistické trasy, Tenisové kurty Možnosti
WEST PARK - 4 izbové rodinné domy v novom projekte  Dunajský
VIDEO PREHLIADKA - Ponúkame priestranné 4 izbové rodinné domy v malebnej obci Dunajský Klátov v novom projekte WEST PARK. Jednotlivé rodinné domy sú súčasťou obľúbených dvoj-domov. Domy majú výmeru 113,90m2 s pozemkami o výmere od 348,98m2 - 420,94m2. Moderná dispozícia domov zabezpečuje príjemné bývanie. Dispozícia pozostáva z vstupnej chodby s priestorom na rolldoor, samostatné WC, obývacia izba spojená s kuchyňou z ktorej je vstup na krytou terasu a komora, samostatná spálňa s vlastnou kúpeľňou s WC, technická miestnosť, druhá kúpeľňa a dve samostatné izby. Domy sú spojené prístreškami na auto, kde bude situovaný sklad. Z priestoru parkovacích miest bude vstup na pozemok. Pozemky budu dokončené vrátanie záhradnej úpravy. viď. foto z podobného projektu. Domy sú postavené z tehál, zateplené, okná sú izolačné troj-sklo s vonkajšou úpravou vo farbe antracit. Kúrenie bude realizované pomocou tepelného čerpadla. Dom bude pripojený na elektrinu, vodu, kanalizácia bude riešená žumpou (v lokalite je kanalizácia na ktorú bude možné pripojenie do budúcna). V dome je príprava na alarm a kuchynský ostrovček. Dom je možné kúpiť v stave HOLODOM alebo vo vyhotovení ŠTANDARD HOLODOM cena od 179 500eur ŠTANDARD - 13 500 eur * štandard neobsahuje kuchynskú linku a svitidlá Domy budu oplotené s realizovanou výsadbou pred domom i na pozemku s parkovacími miestami. Dokončenie a kolaudácia sú plánované na koniec roka 2022. Za záhradami domov sa nachádza lesík. Je možné vidieť už hotovú výstavbu priamo v Dunajskom Klátove. Výstavbu realizuje skúsený developer. Domy je možné financovať pomocou úveru, ktorý Vám radi pomôžeme vybaviť. Pri rezervácii domu sa hradí len rezervačný poplatok, zvyšok kúpnej ceny sa hradí po kolaudácii domu. Obec Dunajský Klátov sa nachádza v malebnom prostredí dunajských ramien tzv. Klátovské rameno, vodných mlynov. Možnosť turistiky a cyklo-trasy. Dunajský Klátov je obec vzdialená asi 8km od Dunajskej stredy, kde sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. Fotografie sú z výstavby v Galante. Počet poschodí: 1 Počet izieb: 4 Dodatok k cene: , vrátane provízie, možnosť HÚ Zastavaná plocha: 113m² Rozloha pozemku: 420m² Vlastníctvo: firemné Stav: holopriestor Odvoz odpadu: áno - separovaný Voda: neuvedené El. napätie: 230V Plyn: nie Kanalizácia: žumpa Internet: lokálny poskytovateľ Kúpeľňa: vaňa a sprchovací kút Vykurovanie: vlastné Terasa: áno Parkovanie: vlastné vyhradené Inžinierske siete: áno Postavené z: tehla Zariadenie: nezariadený Zateplený objekt: áno Predzáhradka: neuvedené Okná: plastové Terén: rovina Prístupová cesta: betónová cesta