inzercia, predaj, predám, bazár

Nádherné, luxusné, originálne princeznovské šaty

Kategória: Šaty, Kostýmy

Predám nádherné, luxusné, originálne princeznovské šaty - šité na mieru. Farba - snehovo biela.
Šaty veľkosť 36, na výšku cca 170 cm.
Nádherný originálny dizajn sukne (ktorá ma ľahučké trblietky v spodnej vrstve, takže robia krásne odlesky) aj korzetového vŕšku (so sieťkou na dekoltu, vďaka ktorej ramienka držia nádherne bez podprsenky tam, kde majú, v korzete sú vsadené aj malé perličky). Dizajn je hitom tejto svadobnej sezóny, šaty
krásne formujú ramená , dekolt a celkovú postavu.
K šatám pridávam aj spodničku z tylu, vďaka ktorej má sukňa pri nosení vždy nádherný tvar , pohodlne sa v nej chodí a tancuje , nemotá sa okolo nôh.
V cene k šatám taktiež pridávam aj závoje s hrebienkom - dlhý (katedrálový), aj krátky (tanečný). Obidva boli urobené priamo k týmto šatám (viz foto).
Šaty sú veľmi pohodlné, vrch drží vďaka jeho stavbe krásne ako má, sukňa sa pri tancovaní nádherne vyníma. Svoju svadbu si preto užijete naplno a vo veľkom komforte.
Pôvodná cena týchto šiat bola 1453€.
Cena dohodou (šaty, dlhý závoj, krátky závoj). V pripáde záujmu je možné si tiež vyskúšať a zakúpiť si topánky k šatám, ozdobu do vlasov, náušnice, náramok - cena dohodou.
V šatách som sa cítila ako princezná, získali veľký obdiv hostí, ktorí nevedeli odo mňa odtrhnúť oči :-)
Rada ich posuniem ďalej a doprajem tento výnimočný pocit ďalšej náročnej slečne, ktorá nič nechce nechať na náhodu a záleží jej na tom, aby bola jedinečná a nádherná pre svoj dôležitý a výnimočný deň.
Šaty sú k dispozícii na vyskúšanie v Poprade.
Nádherné, luxusné, originálne princeznovské šaty
Podobné inzeráty
Svadobne saty dlhy rukav princeznovske
Predam svoje 1x oblecene svadobne saty s dlhym rukavom. Su princeznovske predam aj s kruhom a zavojom. Saty su prisposobitelne vdaka snurovaniu - maju korzet zdobeny perlickami. Saty maju krasny pufovy trblietavy rukav. Saty sa daju stiahnut aj roztiahnut. Ja bezne nosim velkost 40. Mam vysku 169cm. Blizsie info v sprave.
saty na ples
predám moje princeznovské jedinečné luxusné šaty spolu s kabelkou, ktorá parádne k tomu sedela. Moja vyška 164cm a som XS/S postavy. Cena je 130e. nezjednávam. PC stráááásne vysoka. saty na ples, plesove saty, saty na stužkovú, dlhe spoločenské šaty, dlhé šaty
Nádherné trblietavé šaty veľ.34 / 36
Predám tieto jedinečné dlhé spoločenské šaty vhodné na stužkovú, na svadbu, na oslavu a inú spoločenskú udalosť. Šaty sú honosné a luxusné. Sú strieborné a celé trblietavé. Princeznovské. Pozornosť zaručená :-). Súčasťou je opasok. Pod šaty nie je nutné dávať si podprsenku, sú vystužené. Vhodné aj na vyššie postavy. Extrémne pohodlné. Oblečené 1 krát. Ako nové. Veľkost je písaná 36 ale podľa mňa taká menšia 36. Sedí na 34.
Luxusne saty 100% hodvab zn.Coast v.34/36 XS
Hodvab vel UK8/36 zodpoveda. Nadherne luxusne korzetove saty zn.Coast. Pastelovo ruzove s kontrastnou sirokou stuhou v pase vo farbe mocca. jemny detail na hrudi, pretrcajuci tylovy volan naspodu, oblecene dva razy, bohuzial obdrzala som pri jednej prilezitosti fliacik od pera, ktory sa mi bohuzial nepodarilo ocistit, ale pri noseni nie je viditelny(zohladnene v cene).su ozaj luxusne a nadherne. Kontaktujte ma prosim emailom. Nakupujete s doverou - mam vyse 1000 kladnych hodnoteni na inych portaloch - na poziadanie poslem linky.
Dlhé princeznovské šaty 32 / 34 / 36 / 38
Predám tieto dlhé princeznovské spoločenské šaty v korálovej farbe. Veľkosť je 32, 34, 36, 38 (XXS, XS, S aj M). Zapínanie je na zips aj šnurovačku, takže sa prispôsobia až na tieto 4 veľkosti. K šatám dávam aj kruhovú spodničku. Šaty sú vhodné na svadbu, stužkovú, oslavu, či inú spoločenskú udalosť. Boli 1x oblečené. Pôvodná cena bola 150€, preto ich núkam za 100€.
Dlhé princeznovské šaty 32/34/36/38
Predám tieto dlhé princeznovské spoločenské šaty v korálovej farbe. Veľkosť je 32, 34, 36, 38 (XXS, XS, S aj M). Zapínanie je na zips aj šnurovačku, takže sa prispôsobia až na tieto 4 veľkosti. K šatám dávam aj kruhovú spodničku. Šaty sú vhodné na svadbu, stužkovú, ples, oslavu, či inú spoločenskú udalosť. Boli 1x oblečené. Pôvodná cena bola 150€, preto ich núkam za 90€.