inzercia, predaj, predám, bazár

Nádherné luxusné topánočky Guess

Kategória: Topánky, obuv

Predám nádherné luxusné kotníčky Guess smotanovej farby.
Sú kožené, vyzerajú úžasne a veľmi dobre sa nosia vďaka platforme, majú dobrý sklon.
Veľ. 37, sú trošku väčšie, sedia na nôžku 37,5 výška podpätku cca 10cm.
Super stav, topánočky sú originál.
Pri kúpe spolu so šatami Guess, cena za obidve veci 50€ už aj s poštovným.
Pozri si aj ostatné moje ponuky, mám vecičky za super ceny.
Inzerát je platný do zmazania.
Nádherné luxusné topánočky Guess
Podobné inzeráty
""Nádherné luxusné topánočky Guess""
Predám nádherné luxusné kotníčky Guess smotanovej farby. Sú kožené, vyzerajú úžasne a veľmi dobre sa nosia vďaka platforme, majú dobrý sklon. Veľ. 37, sú trošku väčšie, sedia na nôžku 37,5 výška podpätku cca 10cm. Super stav, topánočky sú originál. Pozri si aj ostatné moje ponuky, mám krásne veci za super ceny.
NOVÉ luxusné topánočky, zn.Joey, veľ.38, elegantnééé
NOVÉ luxusné topánočky zn.Joey, veľ.38. S remienkom okolo nohy. Rozmery: vn.dlžka 24,5cm opätok 9cm Topánočky sú pohodlné. Posielam aj na dobierku. Klikni na moje meno, mám veľa pekných vecičiek za super ceny. Kontaktujte ma prosím len na mail, tel.číslo je neplatné ;)
Ruším zbierku znač.topanok Guess a ineč.39
Predam moje malo nosene topanky zo zbierky na velkost nohy 39: 1)čierne celokožene čižmičky s retiazkami(2xnosene) značka GUESS 30€ 2)čierne brusena koža čižmičky s gombikmi (asi 5xnosene)značka GUESS cena 30€ 3)strieborne sandale rimanky značka Guess 10€ 4)červene sandale s otv.špicou značka ZARA 9€ 5)čierne celožene tenisky značka GUESS 23€ 6)kráľ.modre lodičky s otv.špicou značka ZARA 13€ 7)červené lodičky s otv.špicou značka (2xnosene) 13€ V cene nie je zahrnute poštovne! Možnost okamžiteho osobneho odberu a vyskusania!!
Ruším zbierku topanok GUESS,.. č.39
Predam za vybornu cenu moju zbierku topanok(niektore 3xnosene,super stav)-všetky sedia na nohu veľkosti 39: 1)čierne lakovane sandalky znacka Guess 15€ 2)zlate lodičky s otv.špičkou znacka GbyGuess 10€ 3)ružové sandalky značka AltraMarea cena 8€ 4)kožene lodičky s otv.špicou značka Massimo Poli 20€ 5)čierne popisane sandalky značka M.N.Liu 5€ 6)bieločierne zebrove lodicky značka Guess 20€ 7)čierne lodičky (brusena koža) so zipsovou mašlou značka Guess cena 20€ 8)čierne lakovane lodičky s otv.špicou značka Guess 20€ cena nezahŕňa poštovne! možnosť okamžiteho osobneho odberu a vyskušania !
Nádherné topánočky pre slečnu VD 12cm
Nádherné topánočky pre slečnu veľkosť písaná 20 reálne sadne na 18-19. Treba sa riadiť vnútornou dĺžkou VD je 12cm
Čierne luxusné čižmy Guess
Novē luxusné kožené čierne čižmy Guess. Veľkosť 36.Cena bola 250eur.