inzercia, predaj, predám, bazár

Nádherný 2-izbový apartmán s výhľadom na bazén, obľúbený kom

Kategória: Byty

Referenčné číslo: B_2419

Dispozícia: vstupná hala, obývacia izba s kuchyňou a jedálenským kútom, 1x samostatná spálňa, kúpeľňa so sprchovacím kútom a balkón s výhľadom na bazén a vnútornú časť komplexu

Rozloha: 67m2

Vzdialenosť od mora: 150m

Lokalita: Sveti Vlas

Najbližšie letisko: 35km Burgas

Poschodie: zvýšené prízemie

Stavba: tehla, kolaudácia 2008

Občianska vybavenosť: kompletná

Cena: 79.000 € (cena je vrátane realitnej provízie)

Popis:

Certifikovaná realitná kancelária Relax Properties vám ponúka na predaj tento 2-izbový apartmán, ktorý je kompletne zariadený a vo veľmi dobrom udržiavanom stave v obľúbenom komplexe Panorama Dreams v TOP lokalite Sveti Vlas v Bulharsku.

Komplex Panorama Dreams sa nachádza v najlepšej polohe letoviska Sveti Vlas, je umiestený len 150m od krásnej piesočnej pláže. Komplex je celoročný, veľmi dobre udržiavaný a je osadený v zelenej oáze rodinného typu.

Apartmán má celkovú výmeru 67 m2. a nachádza sa na zvýšenom prízemí (v Bulharsku označené ako 1. poschodie). Dispozícia: otvorená kuchyňa + obývacia izba; jedna spálňa, kúpeľňa/WC; spoločný balkón pre obe izby s výhľadom na bazén komplexu.

Apartmán je vkusne zariadený a vybavený potrebnými spotrebičmi a toto vybavenie a zariadenie je už zahrnuté v cene. Kuchyňa je plne vybavená má rúru, sklo-keramickú varnú dosku, chladničku, digestor, kávovar, hriankovač. Obývacia izba ponúka rozkladaciu pohovku, konferenčný stolík, TV, jedálenský set. Spálňa je vybavená manželskou posteľou a šatníkovou skriňou.

Ideálna nehnuteľnosť ako druhý domov pri mori počas celého roka, prípadne vhodné aj na prenájom.

Kontaktujte nás pre viac informácií.

O komplexe:

Panorama Dreams sa nachádza len 150 metrov od morského pobrežia v pokojnej oblasti medzi známym letoviskom Slnečné pobrežie a Sveti Vlas. Komplex pozostáva z troch samostatných budov, ktoré sa nachádzajú umiestnené okolo bazénov, ktoré sa navzájom prelínajú. Vďaka svojej vynikajúcej polohe má väčšina apartmánov nádherný výhľad. Veľmi dobré spojenie s letoviskom Slnečné pobrežie a historickým mestečkom Nessebar (UNESCO).

Komplex ponúka: športové aktivity, relax a zábava: veľký bazén, tenisový kurt, 24 hodinová ostraha a údržba, súkromný prístup, zeleň, parkovisko.
Nádherný 2-izbový apartmán s výhľadom na bazén, obľúbený kom
Podobné inzeráty
Nádherný 2 izbový apartmán s výhľadom na more a bazén, 5 kom
Referenčné číslo: B_2474 Realitná kancelária Relax Properties vám ponúka na predaj veľký 2 izbový apartmán s výhľadom na bazén a more v top luxusnom komplexe 5* Royal Beach Barceló v druhej línii, 2 minúty peši od hlavnej promenády a pláže v centre Slnečného pobrežia. 2 izbový apartmán má výmeru 71m2 a nachádza sa na 5. poschodí s výťahom a výhľadom na vnútornú časť komplexu, bazény a more. Ide o top umiestnenie. Apartmán je vybavený centrálnou vzduchotechnikou a klimatizáciou s ohrevom vody. Kúpeľňa je kompletne vybavená fajansovými obkladmi, sanitou, príslušenstvom a osvetlením. Nehnuteľnosť sa ponúka kompletne zariadená ako je znázornené na fotografiách. Dispozícia: chodba, otvorená kuchyňa s obývacou izbou, 1x samostatná spálňa, kúpeľňa s toaletou, terasa s výhľadom na more a bazén. Apartmán je plne vybavený a je výborne udržiavaný. Nehnuteľnosť je vhodná ako pre svoje vlastné využitie, tak aj na prenájom. Ide o sezónny hotel otvorený od mája po október, kedy sa komplex sústreďuje na najväčší príjem a zisk z ubytovania. Komplex bol postavený v roku 2007, ide o sieť hotelov známej značky Barceló. Zameriava sa hlavne na zahraničnú klientelu, ktorej poskytuje maximálne pohodlie a luxus stráveny v najobľúbenejšom letovisku v Bulharsku – Slnečné pobrežie. Ročný údržbový poplatok je 18€/m2 a platí sa komplexu 1x za rok. O komplexe: 5***** Komplex Barceló Royal Beach je pozoruhodný svojou malebnosťou a päťhviezdičkovým luxusom, vďaka ktorým sa stal novým unikátnym miestom letoviska Sunny Beach. Unikátne SPA centrum v komplexe na ploche takmer 2 000 m² ponúka: obrovský krytý bazén, turecký kúpeľ a všetky druhy masáží, Kneippov kúpeľ (masáž nôh), množstvo sáun, ajurvédskych rituálov, sprchy Vichy a mnohé procedúry. Ďalej tu nájdete relaxačné postele v podobe veľkých palmových listov, na ktorých si môžu hostia centra po procedúrach oddýchnuť a občerstviť sa kokteilom z vitamínového baru, sú dizajnovo jedinečné a obľúbenou atrakciou pre všetkých návštevníkov Royal Beach Spa. Na obchodné stretnutia a konferencie ponúka komplex Royal Beach svojim hosťom niekoľko konferenčných miestností. Hotel bol v minulom roku a aj niekoľko krát za sebou ocenený certifikátmi Traveller´s Choice Award od Tripadvisor. V záhrade nájdete 3 jedinečné bazény s celkovou plochou 1700 m2. Všetky tri bazény: štandardný bazén v tvare kvetu, detský bazén a VIP bazén ponúkajú dokonalú sviežosť, oddych a rekreáciu. Detský aj VIP bazén sú vyhrievané a sú skvelé na relaxáciu a vodné hry. Okrem troch vonkajších bazénov ponúka Royal Beach pokoj aj svojim vnútorným vyhrievaným bazénom umiestneným v samom strede budovy. Kozmopolitná atmosféra komplexu Royal Beach Barceló ponúka vzrušujúcu príležitosť na rekreáciu a nákupy. Royal Beach Mall, maloobchodné centrum komplexu Royal Beach Complex, je najväčšie a najmodernejšie nákupné centrum na bulharskom pobreží Čierneho mora. Majitelia aj návštevníci tu majú prístup k rôznym a luxusným obchodom. V nákup
2-izbový apartmán s výhľadom na bazén, nový komplex Rodina 2
Referenčné číslo: B_2320 Dispozícia: vstupná hala, obývacia izba s kuchyňou a jedálenským kútom, 1x samostatná spálňa, kúpeľňa so sprchovacím kútom a balkón s výhľadom na bazén Rozloha: 48m2 Vzdialenosť od mora: 500m Lokalita: Sveti Vlas Najbližšie letisko: 35km Burgas Poschodie: 1 s výťahom Stavba: tehla, kolaudácia 2014 Ročný poplatok: 400€/ platba 1x za rok Občianska vybavenosť: kompletná Cena: 58.900 € (cena vrátane realitnej provízie) Popis: Certifikovaná realitná kancelária Relax Properties (člen NARKS) vám ponúka na predaj tento 2-izbový apartmán vo vyhľadávanom letovisku Sveti Vlas. Apartmán sa nachádza v novovybudovanom komplexe Rodina 2 z roku 2014 a je vzdialený do 7 minút od krásnej piesočnatej pláže vo Svetom Vlase, ktorá bola za svoju čistotu ocenená Modrou vlajkou. Tento krásny 2-izbový apartmán má úžasnú polohu je blízko pláže v pokojnom letovisku s orientáciou na bazén. Apartmán má rozlohu 48 m2. a nachádza sa na 1. poschodí s výťahom. Dispozícia: kuchyňa s obývacou izbou; jedna samostatná spálňa; kúpeľňa/WC; balkón s výhľadom na bazén. Apartmán sa ponúka kompletne dokončený a zariadený tak, ako je znázornené na fotografiách. Vybavenie a zariadenie apartmánu v ňom ostáva a je už zahrnuté v cene. Ročný poplatok za správu a údržbu sa platí komplexu 1x za rok vo výške 400 EUR. Zahŕňa správu a údržbu spoločných komunitných častí v komplexe ako sú záhrady, zeleň, bazény, upratovanie a stráženie komplexu. Komplex je vhodný pre tých, ktorí uprednostňujú pokojnú a relaxačnú dovolenku neďaleko miestnej vybavenosti strediska v nádhernom prostredí zelene a pohoria Stara Planina. Historické mestečko Nessebar (UNESCO) a letovisko Slnečné pobrežie je vzdialené len 10-15 minút miestnymi autobusovými spojmi. O komplexe: Rodina 2 je nádherný komplex nachádzajúci sa v letovisku Sveti Vlas, len 7 minút chôdze od pláže. Pre pohodlie obyvateľov komplex poskytuje: vonkajší bazén výťah vonkajšie parkovisko záhrada obchody 24-hodinová bezpečnosť V oblasti je dobre udržiavaná infraštruktúra a jachtársky prístav Marina Dinevi je vzdialený len 1,3 km odkiaľ premáva aj lodné taxi do historického mestečka Nessebar. Lokalita: Pokiaľ hľadáte pokojnejšie a menšie letovisko s jemným zlatistým pieskom, čistým pozvoľným vstupom do mora – Sveti Vlas je tou pravou voľbou. Už na prvý pohľad toto mestečko pôsobí veľmi uhladene, pokojne, obklopené zeleňou a pohorím Stará Planina. V letovisku nájdete množstvo luxusných hotelových komplexov a krásna okolitá príroda vám iste učaruje. Viac sa dočítate na našom Blogu tu:
TOP apartmán Hrebienok Resort II - Stary Smokovec
Predám luxusný, štýlovo zariadený apartmán v srdci Vysokých Tatier, v centre Starého Smokovca, v najmodernejšom komplexe Hrebienok Resort II, len 150 m od lanovky na Hrebienok. Komplex bol skolaudovaný v roku 2018 a získal ocenenie stavba roka. Komplex disponuje 24/7 recepciou, vonkajším bazénom, wellness, a fitness centrom. V okolí sa nachádzajú reštaurácie, kaviarne, potraviny, cukráreň, rôzne športové obchody, lekáreň a alzabox. Apartmán je bezbariérový, má juhozápadnú orientáciu s výhľadom na Slavkovský štít a vďaka veľkým presklenným oknám je veĺmi slnečný. Apartmán predávame komplet zariadený kvalitným nábytkom (kuchynská linka s jedálenským kútom, vstavané skrine, rozkladací gauč, TV, internet, Magio, posteľ). Apartmán ma roylohu 38m2 a pozostáva z kúpeľne, kuchyne spojenej s obývačkou a spálňovou časťou. Priestor je možno rozdeliť na dve miestnosti pomocou posuvných dveri Ecclisse, čo zaručuje súkromie. Súčasťou apartmánu je balkón s vonkajším sedením. Apartmán je vhodný pre 4 osoby alebo rodinu s deťmi. Jeho využitie je celoročné. Apartmán aktuálne prenajímame prostredníctvom s vynikajúcim ratingom 9,7 (79 hodnotení). Samozrejme, apartmán je môžné prenajímať aj cez hotelový systém, ktorý zabezpečí komplexný servis. Ročný príjem z prenajímania je približne 25 000 ,- Eur. Na apartmán je možný odpočet DPH. Kúpa je skvelá investícia, apartmán je perfektný na prenajímanie alebo iné firemné, či súkromné účely. Apartmán nemá žiadnu ťarchu a je dostupný ihneď. Cena je 240 000,- Eur bez DPH. Nie som RK.
Nádherný 2-izbový apartmán s výhľadom na bazén v top rodinno
Referenčné číslo: B_2361 Dispozícia: vstupná hala, obývacia izba s kuchyňou a jedálenským kútom, 1x samostatná spálňa, kúpeľňa so sprchovacím kútom a balkón s výhľadom na bazén Rozloha: 68 m2 Vzdialenosť od mora: 500m Lokalita: Slnečné pobrežie Najbližšie letisko: 30km Burgas Poschodie: 2 s výťahom Stavba: tehla, kolaudácia 2014, budova Cascadas 2 Ročný poplatok: 15 €/ m2 Občianska vybavenosť: kompletná Cena: 74.000 € (cena zahŕňajúca realitnú províziu) Popis: Certifikovaná realitná kancelária Relax Properties vám ponúka na predaj tento priestranný 2-izbový apartmán v jednom z najvyhľadávanejších komplexov na Slnečnom pobreží – 4* Cascadas Family Resort v Bulharsku. Apartmán má celkovú výmeru 68 m2. a nachádza sa na 2. poschodí s výťahom. Apartmán pozostáva zo: vstupnej haly, obývacej izby s kuchyňou a jedálenským kútom vrátane klimatizácie, jednej samostatnej spálne, kúpeľne so sprchovacím kútom a balkónom s výhľadom na jeden z bazénov s toboganom a má výhľad na  vnútornú časť komplexu. Apartmán je vkusne zariadený a vybavený potrebnými spotrebičmi. Je veľmi slnečný, orientovaný na západ a má francúzske okná, ktoré poskytujú veľa prirodzeného svetla. V blízkosti budovy Cascadas 2 sa nachádza pekáreň, detské ihrisko, bazén, v blízkosti je i veľký plavecký bazén so slanou vodou, reštaurácia, recepcia a SPA. Kompletné služby ktoré ponúka komplex Cascadas nájdete spísané nižšie. Udržiavací poplatok – 15 €/m2. platí sa za údržbu komplexu 1x za rok. O komplexe: 4* komplex Cascadas Family Resort patrí medzi najobľúbenejšie hotelové komplexy na Slnečnom pobreží, ktorý vyhľadávajú hlavne rodiny s deťmi pre jeho plné vybavenie a služby. Komplex má výbornú infraštruktúru a ponúka obrovské množstvo služieb a vybavenosti: • 9 bazénov s detskými sektormi • Prvý olympijský 50-metrový bazén na Slnečnom pobreží, ktorý zaviedol systém filtrácie vody bez použitia chemikálií. Voda v bazéne sa bude blížiť pohodliu morskej vody, ktorá je známa svojim relaxačným účinkom • Veľký park o rozlohe cca 6000 m2 • 3 umelé jazerá s krásne upravenými trávnikmi okolo • 4 vonkajšie jacuzzi (zdarma) • 4 vonkajšie sprchy okolo bazénov (zdarma) • 2 mini-aquaparky pre vaše deti • 2 vnútorné a 1 vonkajšie fitnescentrum (zdarma) • beach volejbalové pieskové ihrisko (zdarma) • 3 bary okolo bazénov • 3 reštaurácie s vnútorným a vonkajším posedením • 2 miesta na grilovanie (zdarma) • Kozmetický salón • Supermarket • 3 kúpeľné centrá • 3 sauny • 4 ihriská • Detská herňa s opatrovateľkou • WI-FI internet v celom území (zdarma) • Podzemné parkovisko • Parkovacie miesta • Recepcia • 24-hodinová strážená bezpečnosť Komplex je vhodný hlavne pre rodiny s deťmi, ktoré si tu užijú neskutočne veľa zábavy Lokalita: Slnečné pobrežie patrí medzi najobľúbenejšie letovisko v Bulharsku. Viac sa dočítate na našom Blogu tu:
2 IZBOVÝ APARTMÁN BLÍZKO CENTRA LIPTOVSKÝ MIKULÁŠ
Realitná kancelária Residence Vám ponúka na predaj 2 izbový apartmány určené aj na celoročné bývanie v novopostavenom polyfunkčnom dome na Nálepkovej ulici v Liptovskom Mikuláši. Apartmány sú vo výmere 54,70 m2 má vlastné kúrenie i ohrev teplej vody. Dispozícia: vstupná chodba, kúpeľňa s WC, kuchyňa s obývačkou. Výstup na slnečnú terasu 17,00 m2 je z obývačky. Kúpou apartmánu získa nový majiteľ voucher 3.000,-€ na kuchynskú linku u nášho dodávateľa. K apartmánu prislúcha pivnica a parkovacie miesto za príplatok 3.000,-€. Apartmán sa predáva v stave viď foto – bez kuchynskej linky a stropných svietidiel. V blízkosti sa nachádza obchodné centrum Stop Shop, rehabilitačné centrum, reštaurácia, známa kaviareň Arch Caffe, lesopark Háj-Nicovô. Centrum mesta je vzdialené 5 min chôdzou. Ceny apartmánov: VYVÝŠENÉ PRÍZEMIE Apartmán 1.13 – 54,70 m2 – terasa 17,00 m2 – 134.750,-€ Apartmán 1.14 – 54,70 m2 – terasa 17,00 m2 – 134.750,-€ Apartmán 1.15 – 54,70 m2 – terasa 17,00 m2 – 134.750,-€ Apartmán 1.16 – 54,70 m2 – terasa 17,00 m2 – 134.750,-€ Apartmán 1.17 – 54,70 m2 – terasa 17,00 m2 – 134.750,-€ 1. POSCHODIE Apartmán 2.14 – 54,70 m2 – balkón 2,50 m2 – 119.850,-€ Apartmán 2.15 – 54,70 m2 – balkón 2,50 m2 – 119.850,-€ Apartmán 2.16 – 54,70 m2 – balkón 2,50 m2 – 119.850,-€ Apartmán 2.17 – 54,70 m2– balkón 2,50 m2 – 119.850,-€ Apartmán 2.18 – 54,70 m2– balkón 2,50 m2 – 119.850,-€ Pre viac informácii alebo dohodnutie obhliadky kontaktujte makléra , jan.kakos@residence-real
Veľký 2-izbový apartmán 70m2, v luxusnom 5 komplexe Barceló
Referenčné číslo: B_2182 Dispozícia: chodba, obývačka s kuchyňou, samostatná spálňa, balkón s výhľadom do okolia, kúpeľňa s WC. Rozloha: 70m2 Vzdialenosť od mora: 150m Lokalita: Slnečné pobrežie, Bulharsko Najbližšie letisko: 30km Burgas Poschodie: 2 s výťahom Stavba: tehla, kolaudácia 2007 Ročný poplatok: 15 EUR/m2 Občianska vybavenosť: kompletná Cena: 73 000EUR (cena zahŕňa vybavenie a realitnú províziu) Popis: Relax Properties Vám ponúka moderný 2-izbový apartmán v luxusnom 5* komplexe Royal Beach v centre Slnečného pobrežia. Barcelo Royal Beach sa nachádza v prvej línii hneď na pešej promenáde v najmodernejšom a najluxusnom dovolenkovom rezorte na Slnečnom pobreží. 2-izbový apartmán sa nachádza na 2. poschodí a má celkovú výmeru 70,13 m2. Pozostáva z: – priestranná spálňa; – otvorená kuchyňa s obývacou izbou; – kúpeľňa a WC; – terasu s otvoreným výhľadom na rezort a okolie. Apartmán je vybavený centrálnym systémom klimatizácie pre chladenie a kúrenie, elektrina sa zapína pomocou hotelovej karty, centrálny ohrev vody, kúpeľňa je kompletne vybavená fajansovými obkladmi, sanitou, príslušenstvom a osvetlením. Apartmán sa nachádza na 2. poschodí, má nádherný výhľad a predáva sa kompletne zariadený. Ročný poplatok za údržbu – 15 EUR/m2. O komplexe: O komplexe: 5***** Komplex Barceló Royal Beach je pozoruhodný svojou malebnosťou a päťhviezdičkovým luxusom, vďaka ktorým sa stal novým unikátnym miestom letoviska Sunny Beach. Unikátne SPA centrum v komplexe na ploche takmer 2 000 m² ponúka: obrovský krytý bazén, turecký kúpeľ a všetky druhy masáží, Kneippov kúpeľ (masáž nôh), množstvo sáun, ajurvédskych rituálov, sprchy Vichy a mnohé procedúry. Ďalej tu nájdete relaxačné postele v podobe veľkých palmových listov, na ktorých si môžu hostia centra po procedúrach oddýchnuť a občerstviť sa kokteilom z vitamínového baru, sú dizajnovo jedinečné a obľúbenou atrakciou pre všetkých návštevníkov Royal Beach Spa. Na obchodné stretnutia a konferencie ponúka komplex Royal Beach svojim hosťom niekoľko konferenčných miestností. Hotel bol niekoľko krát za sebou ocenený certifikátmi Traveller´s Choice Award. V záhrade nájdete 3 jedinečné bazény s celkovou plochou 1700 m2. Všetky tri bazény: štandardný bazén v tvare kvetu, detský bazén a VIP bazén ponúkajú dokonalú sviežosť, oddych a rekreáciu. Detský aj VIP bazén sú vyhrievané a sú skvelé na relaxáciu a vodné hry. Okrem troch vonkajších bazénov ponúka Royal Beach pokoj aj svojim vnútorným vyhrievaným bazénom umiestneným v samom strede budovy. Kozmopolitná atmosféra komplexu Royal Beach Barceló ponúka vzrušujúcu príležitosť na rekreáciu a nákupy. Royal Beach Mall, maloobchodné centrum komplexu Royal Beach Complex, je najväčšie a najmodernejšie nákupné centrum na bulharskom pobreží Čierneho mora. Majitelia aj návštevníci tu majú prístup k rôznym a luxusným obchodom. V nákupnom centre sa nachádza viac ako 140 obchodov, ni