inzercia, predaj, predám, bazár

Nádherný mezonet s bazénom, saunou a krásnym výhľadom na BA

Kategória: Byty

Mezonet sa nachádza na 8. a 9. poschodí bytového domu.

Dispozícia :

Prvé poschodie
- vstupná chodba s botníkom
- technická miestnosť
- 1 detská izba
- 1 spálňa
- kuchyňa so vstavanými spotrebičmi

- priestranná, odvetraná komora

- obývacia a jedálenská časť s krbom a vstupom na terasu
- kúpeľňa

- samostatná toaleta


Druhé poschodie
- 1 detská izba
- 1 spálňa
- fínska sauna pre 4+ ľudí
- samostatná toaleta
- kúpeľňa

- vstup na terasu z chodby

- bazén s protiprúdom

- priestranná terasa s krásnym výhľadom

Výmera nehnuteľnosti :

-podlahová plocha 223 m²

- terasa 79 m²

-pivnica 8 m²

V celom byte sú rozvody pre audio a video signál, dátovú sieť a zabezpečovacie zariadenie. Klimatizácia je samozrejmosťou.

Vykurovanie bytu je centrálne cez radiátory , v byte sú vyhotovené rozvody na osadenie elektrických konvektorov, ako možná alternatíva vykurovania.

V obývacej izbe sa nachádza krb s uzatvoreným ohniskom.

Na priestrannej, hornej terase o rozmere 79m² sa nachádza bazén s veľkosťou 3x4m s protiprúdom a posuvným systémom zastrešenia. Okolo terasy sú tiež rozmiestnené kvetináče so závlahovým systémom.

Mezonet sa predáva kompletne zariadený/ po dohode možnosť vypratania.

Pivnica je v cene nehnuteľnosti.

K mezonetu je možné dokúpiť aj garáž. Na výber sú jedno alebo dvojgaráže.

Lokalita :

Spomínaný dvojpodlažný byt je v polyfunkčnom dome Lužná, ktorý sa nachádza v lokalite s kompletne vybudovanou infraštruktúrou.

V okolí je množstvo nákupných možností v pešej dostupnosti (Billa, Tesco Express, trh, reštaurácie, kaviarne).

V bezprostrednej blízkosti je aj poliklinika s lekárňou, materské škôlky a školy, detské ihriská a možnosti na relax, prechádzky i šport (Sad Janka Kráľa, Chorvátske rameno, hrádza a cyklistické trasy).

Lokalita má taktiež výbornú dopravnú dostupnosť (električky, autobusy) ako aj napojenie na obchvat, D1 a D2.

Cena 890 000 €

Cena je vrátane kompletného právneho servisu, nákladov spojených s prevodom nehnuteľnosti (kataster, notár), taktiež je už vypracovaný znalecký posudok.

Pre dohodnutie obhliadky a akékoľvek otázky sa na nás neváhajte obrátiť.

Peter Smolen – sprievodca nehnuteľnosťami

Tel.číslo

Email: peter.smolen@
Nádherný mezonet s bazénom, saunou a krásnym výhľadom na BA
Podobné inzeráty
Nádherný mezonet s bazénom, saunou a krásnym výhľadom na BA
Mezonet sa nachádza na 8. a 9. poschodí bytového domu. Dispozícia : Prvé poschodie - vstupná chodba s botníkom - technická miestnosť - 1 detská izba - 1 spálňa - kuchyňa so vstavanými spotrebičmi - priestranná, odvetraná komora - obývacia a jedálenská časť s krbom a vstupom na terasu - kúpeľňa - samostatná toaleta Druhé poschodie - 1 detská izba - 1 spálňa - fínska sauna pre 4+ ľudí - samostatná toaleta - kúpeľňa - vstup na terasu z chodby - bazén s protiprúdom - priestranná terasa s krásnym výhľadom Výmera nehnuteľnosti : -podlahová plocha 223 m² - terasa 79 m² -pivnica 8 m² V celom byte sú rozvody pre audio a video signál, dátovú sieť a zabezpečovacie zariadenie. Klimatizácia je samozrejmosťou. Vykurovanie bytu je centrálne cez radiátory , v byte sú vyhotovené rozvody na osadenie elektrických konvektorov, ako možná alternatíva vykurovania. V obývacej izbe sa nachádza krb s uzatvoreným ohniskom. Na priestrannej, hornej terase o rozmere 79m² sa nachádza bazén s veľkosťou 3x4m s protiprúdom a posuvným systémom zastrešenia. Okolo terasy sú tiež rozmiestnené kvetináče so závlahovým systémom. Mezonet sa predáva kompletne zariadený/ po dohode možnosť vypratania. Pivnica je v cene nehnuteľnosti. K mezonetu je možné dokúpiť aj garáž. Na výber sú jedno alebo dvojgaráže. Lokalita : Spomínaný dvojpodlažný byt je v polyfunkčnom dome Lužná, ktorý sa nachádza v lokalite s kompletne vybudovanou infraštruktúrou. V okolí je množstvo nákupných možností v pešej dostupnosti (Billa, Tesco Express, trh, reštaurácie, kaviarne). V bezprostrednej blízkosti je aj poliklinika s lekárňou, materské škôlky a školy, detské ihriská a možnosti na relax, prechádzky i šport (Sad Janka Kráľa, Chorvátske rameno, hrádza a cyklistické trasy). Lokalita má taktiež výbornú dopravnú dostupnosť (električky, autobusy) ako aj napojenie na obchvat, D1 a D2. Cena 890 000 € Cena je vrátane kompletného právneho servisu, nákladov spojených s prevodom nehnuteľnosti (kataster, notár), taktiež je už vypracovaný znalecký posudok. Pre dohodnutie obhliadky a akékoľvek otázky sa na nás neváhajte obrátiť. Peter Smolen – sprievodca nehnuteľnosťami Tel.číslo Email: peter.smolen@
Nádherný mezonet s bazénom, saunou a výhľadom na Bratislavu
Znížená cena !!! Mezonet sa nachádza na 8. a 9. poschodí bytového domu. Dispozícia : Prvé poschodie - vstupná chodba s botníkom - technická miestnosť - 1 detská izba - 1 spálňa - kuchyňa so vstavanými spotrebičmi - priestranná, odvetraná komora - obývacia a jedálenská časť s krbom a vstupom na terasu - kúpeľňa - samostatná toaleta Druhé poschodie - 1 detská izba - 1 spálňa - fínska sauna pre 4+ ľudí - samostatná toaleta - kúpeľňa - vstup na terasu z chodby - bazén s protiprúdom - priestranná terasa s krásnym výhľadom Výmera nehnuteľnosti : -podlahová plocha 223 m² - terasa 79 m² -pivnica 8 m² V celom byte sú rozvody pre audio a video signál, dátovú sieť a zabezpečovacie zariadenie. Klimatizácia je samozrejmosťou. Vykurovanie bytu je centrálne cez radiátory , v byte sú vyhotovené rozvody na osadenie elektrických konvektorov, ako možná alternatíva vykurovania. V obývacej izbe sa nachádza krb s uzatvoreným ohniskom. Na priestrannej, hornej terase o rozmere 79m² sa nachádza bazén s veľkosťou 3x4m s protiprúdom a posuvným systémom zastrešenia. Okolo terasy sú tiež rozmiestnené kvetináče so závlahovým systémom. Mezonet sa predáva kompletne zariadený/ po dohode možnosť vypratania. Pivnica je v cene nehnuteľnosti. K mezonetu je možné dokúpiť aj garáž. Na výber sú jedno alebo dvojgaráže. Lokalita : Spomínaný dvojpodlažný byt je v polyfunkčnom dome Lužná, ktorý sa nachádza v lokalite s kompletne vybudovanou infraštruktúrou. V okolí je množstvo nákupných možností v pešej dostupnosti (Billa, Tesco Express, trh, reštaurácie, kaviarne). V bezprostrednej blízkosti je aj poliklinika s lekárňou, materské škôlky a školy, detské ihriská a možnosti na relax, prechádzky i šport (Sad Janka Kráľa, Chorvátske rameno, hrádza a cyklistické trasy). Lokalita má taktiež výbornú dopravnú dostupnosť (električky, autobusy) ako aj napojenie na obchvat, D1 a D2. Cena 749 900 € Cena je vrátane kompletného právneho servisu, nákladov spojených s prevodom nehnuteľnosti (kataster, notár), taktiež je už vypracovaný znalecký posudok. Pre dohodnutie obhliadky a akékoľvek otázky sa na nás neváhajte obrátiť. Peter Smolen – sprievodca nehnuteľnosťami Tel.číslo Email: peter.smolen@
4-izbový mezonet pod lesom, Dúbravka
Ponúkame Vám na predaj priestranný a slnečný 4-izbový mezonet, ktorý sa nachádza v súkromnom uzavretom areáli v 20 ročnej novostavbe na Koprivnickej ulici. Bytový dom je skolaudovaný ako rodinný dvojdom s 2 samostatnými schodiskami, spolu má 6 bytových jednotiek. Samotný byt má výmeru 140 m2, prislúcha k nemu slnečná terasa (17 m2) orientovaná do korún stromov Dúbravského lesa a balkón (5 m2) s krásnym panoramatickým výhľadom na Dúbravku. Mezonet pod lesom je vhodný pre tých, ktorí hľadajú prepojenie prírody, súkromia a komfort mestského bývania. Poskytuje veľkolepý priestor na bývanie a oddych, spríjemňované chvíľami pri krbe. Mezonet pod lesom má na prvom poschodí spojenú kuchyňu s obývačkou + krb, WC a balkón. Na druhom poschodí sa nachádzajú 3 priestranné izby, chodba s množstvom úložného priestoru, kúpeľňa spojená s WC a terasa prístupná z dvoch izieb. K bytu prislúcha samostatná pivnica. Bytový dvojdom je zateplený, v roku 2020 prebehla kompletná revitalizácia strechy. Kúrenie a ohrev vody poskytuje vlastný nový kondenzačný kotol. Parkovanie je zabezpečené súkromnou garážou pre jedno vozidlo a ďalším súkromnými parkovacími miestami v rámci uzavretého areálu. V blízkosti domu sa nachádza kompletná občianska vybavenosť : LIDL, BILLA, TESCO, pošta, banka, zdravotné stredisko, lekáreň, materské a základné školy, viaceré detské ihriská, autobusová a električková zástavka... Lokalita mezonetu pod lesom Vám ponúka veľa príležitostí na výlety do krásnych zákutí Devínskej Kobyly, nespočetné množstvo značených turistických chodníkov a cyklotrás. Ak Vás mezonet pod lesom svojimi prednosťami zaujal, tešíme sa na stretnutie...
POSLEDNÉ APARTMÁNY NA PREDAJ - PROJEKT DIEVČENSKÁ ŠKOLA
Pokiaľ ste plánovali v živote bývať v historickom centre, v ktorom vás obklopujú krásne kultúrne pamiatky a zároveň máte výhľad na Štiavnické vrchy, ste na správnom mieste! PREDMET PONUKY Ponúkame na predaj posledné apartmánové jednotky, ktorých plánované dokončenie bude k 1.augustu 2023. Historická budova, bývalá rezbárska škola z 18. storočia, v Štiavnických Baniach, ktorá patrí medzi kultúrne pamiatky a je vzdialená od Banskej Štiavnice len 4,8 km, bude za tú dobu predchádzať kompletnou rekonštrukciou, vďaka čomu vznikne prízemie a 1.poschodie, v ktorom sa budú nachádzať apartmány (AJ MEZONETOVÉ), inšpirované hotelom DIVNÁ PANI v Banskej Štiavnici. K bytom na prvom poschodí budú patriť balkóny, na prízemí terasky, pôdorysy a rozmery sú medzi fotografiami. V štandarte budú aj dokončené, ako môžete vidieť na fotkách, kúpeľňa, kuchynská linka, podlahy, všetko ostatné vrátane nábytku. Na prízemí budú nad kúpeľňami miesta na spanie. PRÍZEMIE  APARTMÁN Č.1 (NP 1) - 36,08 m2 - PREDANÝ  APARTMÁN Č.2 (NP 2)- 46,67 m2- VOĽNÝ APARTMÁN Č.4 (NP 4) - 56,14 m2 - VOĽNÝ APARTMÁN Č.5 (NP 5) - 49,69 m2 - VOĽNÝ APARTMÁN Č.6 (NP 6) - 35,27 m2 - PREDANÝ APARTMÁN Č.7 (NP 7) - 30,90 m2 - PREDANÝ 1.POSCHODIE APARTMÁN Č.8 (NP 8)  - 47,02 m2 - PREDANÝ - MEZONET BYT Č.1 - 60,17 m2 - VOĽNÝ - MEZONET APARTMÁN Č.9 (NP 9) - 32,48 m2 - PREDANÝ BYT Č.2 - 46,48 m2 - PREDANÝ - MEZONET BYT Č.3 - 55,99 m2 - PREDANÝ - MEZONET APARTMÁN Č.10 (NP 10) - 67,60 m2 - PREDANÝ BYT Č.4 - 51,50 m2 - PREDANÝ - MEZONET LOKALITA  Čo sa týka prostredia, v ktorom sa Štiavnické Bane nachádzajú, je to raj pre ľudí, ktorí milujú históriu, jazerá, ktoré sa nachádzajú už priamo v obci (VINDŠACHTSKÉ JAZERO, EVIČKINO), taktiež je blízko lyžiarsky vlek a nádherný výhľad priamo z bytu. Štiavnické Bane sú neoddeliteľnou súčasťou Štiavnice a svetového kultúrneho dedičstva UNESCO. VZDIALENOSTI K NAJZAUJÍMAVEJŠÍM MIESTAM Banská Štiavnica - 4,8 km Počúvadlianske jazero - 5 km Richnavské jazerá - 3,1 km CELKOVÝ DOJEM Je to skvelá investičná možnosť pre kupujúcich, Banská Štiavnica a jej blízke okolie zažíva v posledných rokoch obrovský nárast turistických návštevníkov, takže počas celej sezóny sa dá rátať s prenájmom zakúpeného apartmánu. Keďže sa jedná o apartmán, nie je náročný na údržbu počas zimnej sezóny, čo je veľké pozitívum. CENA za m2 je 2500€ + DPH. certifikovaný realitný maklér / člen realitnej únie
POSLEDNÉ DVA MEZONETOVÉ APARTMÁNY PRI ŠTIAVNICI
Ponúkame na predaj posledné dva apartmány, ktorých plánované dokončenie bude k 1.augustu 2023. Historická budova, bývalá rezbárska škola z 18. storočia, v Štiavnických Baniach, ktorá patrí medzi kultúrne pamiatky a je vzdialená od Banskej Štiavnice len 4,8 km, bude za tú dobu predchádzať kompletnou rekonštrukciou, vďaka čomu vznikne prízemie a 1.poschodie, v ktorom sa budú nachádzať 1 a 2 izbové apartmány (AJ MEZONETOVÉ), inšpirované hotelom DIVNÁ PANI v Banskej Štiavnici. K bytom na prvom poschodí budú patriť balkóny, na prízemí terasky, pôdorysy a rozmery sú medzi fotografiami, kde môžete vidieť aj pribeheh rekonštrukcie podľa aktuálnych fotiek. V štandarde budú aj dokončené, ako môžete vidieť na fotkách, kúpeľňa, kuchynská linka, podlahy, všetko ostatné vrátane nábytku. Na prízemí budú nad kúpeľňami miesta na spanie. Kúrenie podlahové, k rekonštrukcii je vydané stavebné povolenie. PRÍZEMIE  APARTMÁN Č.1 (NP 1) - 36,08 m2 - PREDANÝ  APARTMÁN Č.2 (NP 2)- 46,67 m2- PREDANÝ APARTMÁN Č.4 (NP 4) - 56,14 m2 - PREDANÝ APARTMÁN Č.5 (NP 5) - 49,69 m2 - PREDANÝ APARTMÁN Č.6 (NP 6) - 35,27 m2 - PREDANÝ APARTMÁN Č.7 (NP 7) - 30,90 m2 - PREDANÝ 1.POSCHODIE APARTMÁN Č.8 (NP 8)  - 47,02 m2 - PREDANÝ - MEZONET BYT Č.1 - 60,17 m2 - VOĽNÝ - MEZONET APARTMÁN Č.9 (NP 9) - 32,48 m2 - PREDANÝ BYT Č.2 - 46,48 m2 - VOĽNÝ - MEZONET BYT Č.3 - 55,99 m2 - PREDANÝ - MEZONET APARTMÁN Č.10 (NP 10) - 67,60 m2 - PREDANÝ BYT Č.4 - 51,50 m2 - PREDANÝ - MEZONET Pôdorysy na vyžiadanie. LOKALITA  Čo sa týka prostredia, v ktorom sa Štiavnické Bane nachádzajú, je to raj pre ľudí, ktorí milujú históriu, jazerá, ktoré sa nachádzajú už priamo v obci (VINDŠACHTSKÉ JAZERO, EVIČKINO), taktiež je blízko lyžiarsky vlek a nádherný výhľad priamo z bytu. Štiavnické Bane sú neoddeliteľnou súčasťou Štiavnice a svetového kultúrneho dedičstva UNESCO. VZDIALENOSTI K NAJZAUJÍMAVEJŠÍM MIESTAM Banská Štiavnica - 4,8 km Počúvadlianske jazero - 5 km Richnavské jazerá - 3,1 km CELKOVÝ DOJEM Je to skvelá investičná možnosť pre kupujúcich, Banská Štiavnica a jej blízke okolie zažíva v posledných rokoch obrovský nárast turistických návštevníkov, takže počas celej sezóny sa dá rátať s prenájmom zakúpeného apartmánu. Keďže sa jedná o apartmán, nie je náročný na údržbu počas zimnej sezóny, čo je veľké pozitívum. CENA za m2 je 2500€ + DPH. Certifikovaný realitný maklér / člen realitnej únie
3 izbový mezonet s terasou a záhradou
Projekt reality ponúka na prenájom 3-izbový slnečný byt typu mezonet v Rožňave. Tento štýlový mezonet je kompletne zariadený nábytkom na mieru a elektro spotrebičmi (TV, varná doska, rúra na pečenie, práčka, chladnička s mrazničkou). V byte je zavedené "inteligentné" elektrické podlahové kúrenie, vysokorýchlostný internet, TV s archívom a domáci telefón. K bytu prislúcha súkromná terasa o výmere 10,30 m2 a spoločná záhrada záhrada s altánkom o výmere (1204 m2). Pozemok je kompletne oplotený, vstup na parkovanie auta je cez elektrickú bránu. Bytový dom Villa Elena pozostáva z 8 bytových jednotiek, každý so samostatným vstupom do bytu. DISPOZÍCIA: Byt pozostáva zo vstupnej chodby, 1 izby, otvorenej dispozície obývačky a kuchyne, kúpeľne so sprchovacím kútom a toaletou, v podkroví sa nachádza ďalšia priestranná izba s výhľadom na rybníky. ZÁKLADNÉ ÚDAJE: * v roku 2017 prebehla kompletná rekonštrukcia bytového domu Villa Elena * ohrev teplej vody je zabezpečený bojlerom * plávajúca podlaha - prízemie, koberec - podkrovie * v kuchyni sa nachádza moderná kuchynská linka, so vstavanou rúrou na pečenie a sklokeramickou varnou doskou * kúpeľňa je obložená keramickým obkladom, z časti farebnou mozaikou, z kuchyne je presvetlená veľkým priehľadným sklom * terasa je s výhľadom na les, záhradu a susediace rybníky * zaujímavé podsvietenie interiéru bytu * mesačný nájom 490 EUR + 150 EUR energie (v cene nájmu je aj internet, TV s archívom a 1 parkovacie miesto v areáli) * domáci miláčikovia menšieho vzrastu sú vítaní LOKALITA a OKOLIE: V blízkosti (len 2 km do centra mesta) je kompletná občianska vybavenosť. Lokalita ponúka mnoho možností na turistiku a cyklotúry. POHĽAD MAKLÉRA: Byt typu mezonet je moderne a vkusne zariadený, s využitím prírodných materiálov. Pôsobí naozaj útulne a dýcha veľmi príjemnou atmosférou. Veľkou výhodou je záhrada s altánkom, ktorá poskytne budúcemu nájomcovi priestor pre relax a zábavu. Byt je ideálny pre tých, čo sa chcú nasťahovať bez ďalších investícií a ďalšej rekonštrukcie, a pritom mať bývanie v tichej lokalite obklopenej prírodou s výhľadom na les a neďaleké rybníky. Nehnuteľnosť určite stojí za Vašu pozornosť. Voľný ihneď. Poschodie: podkrovie Počet izieb: 3 Dodatok k cene: , +energie Obytná plocha: 50.89m² Celková rozloha: 69.21m² Úžitková plocha: 50.89m² Vlastníctvo: osobné Stav: úplne prerobený Odvoz odpadu: áno Voda: neuvedené Plyn: nie Internet: lokálny poskytovateľ Kúpeľňa: sprchovací kút Vykurovanie: vlastné - elektrické Terasa: áno - 1 Pivnica: nie Garáž: nie Parkovanie: vonkajšie Postavené z: Zmiešané Zariadenie: zariadený Zateplený objekt: áno Predzáhradka: áno Bezbariérový prístup : nie Okná: plastové Orientácia: južná