inzercia, predaj, predám, bazár

Nadštandartný RD s obytným suterénom v Ružinove ul. Tučková

Kategória: Domy

Realitná kancelária KÖNIG – REAL Vám, ponúka na predaj jedinečnú novostavbu rodinného domu vo vyhľadávanej časti Bratislavy. Dom sa nachádza na Tučkovej ulici v Bratislave , m.č. Ružinov v kat.území Nivy. Výborná občianska vybavenosť a dostupnosť do centra ale aj na obchvat (D1,D4).
Dom je postavený v radovej zástavbe a je situovaný v slepej uličke z nízkou premávkou. Disponuje dvoma nadzemnými podlažiami, s obytným suterénom so štyrmi samostatnými miestnosťami. Bonusom je krásna záhrada, čo nie je v tejto mestskej časti tak bežné. Poskytuje priestor na oddych a súkromie. Dispozícia domu umožňuje využiť rodinný dom aj ako sídlo firmy. K domu patria dve parkovacie miesta. Veľkorysý 5 + 4 izbový rodinný dom s dostatkom priestoru pre každého člena rodiny.
Priestranné priestory suterén sú plne obytné, dajú sa využiť aj ako kancelárske priestory, fitness so saunou alebo príjemnú vínnu pivničku. Alebo kombinácia uvedeného.
Ak chcete sebe a svojej rodine dopriať kvalitné bývanie a pohodlný život v blízkosti centra hlavného mesta, tento dom je určený práve pre Vás.
Dom bol skolaudovaný v roku 2021. Rodinný dom disponuje 5 izbami, 2 kúpeľňami s WC, veľkým suterénom, terasou, záhradou a 2x velkorysé parkovacie miesto pred domom.
DISPOZIČNÉ RIEŠENIE
1.NP
• Vstupná chodba s oddelenou šatníkovou miestnosťou
• Veľkorysá obývacia miestnosť prepojená s modernou kuchyňou a jedálenským priestorom s východom na terasu cez odsúvateľné balkónové dvere. Celá šírka steny do záhrady je presklená
• Pracovňa/ hosťovská izba
• Kúpeľňa s WC a sprchovacím kútom
• Schodisko
• Terasa
• Záhrada – s automatickým zavlažovaním trávnika aj rastlín

2.NP
• Spálňa so vstavaným 4m roldorom, s veľkými oknami
• Detská izba 1, s oddeleným pristorom na šatník (walk in wardrobe), veľké francúzske okná
• Detská izba 2, veľké francúzske okná
• Moderná nadštandardná kúpelňa s WC, oválnou vaňou a s preskleným priestranným sprchovacím kútom s tryskami
• Technická miestnosť/práčovňa
• Výlez na plochú strechu, ktorá je tiež všestranne využiteľná

SUTERÉN
• 4 miestnosti vhodné na plnohodnotné izby alebo fitness, sauna, vínna pivnica či kombinácia všetkého.

K štandardom domu patria kvalitne vinylové podlahy, kvalitné okná trojsklo, dvere exteriéru a interiéru, teplovodné podlahové kúrenie vykurované plynovým kotlom, v suteréne radiatormi, bezpečnostný systém. Tienenie je zabezpečené vonkajšími žalúziami vo farbe antracit.

LOKALITA
Dom sa nachádza v lokalite s výbornou občianskou vybavenosťou.
V blízkosti je Gagarinová ulica, na úrovni McDonalds. Výborné napojenie na obchvat a do centra mesta sa dostanete aj pešo. Dostupnosti od nehnuteľnosti sa nachádzajú školy, škôlky, lekáreň, zdravotné stredisko, reštaurácie, potraviny, služby ako kaderníctvo, či kozmetika, športoviská rôzneho druhu.
Pre veľké nákupy stačí zájsť do neďalekého OC Nivy čí RETRO.

Výmera domu celkom je 203m2, terasa 29 m2
Nadštandartný RD s obytným suterénom v Ružinove ul. Tučková
Podobné inzeráty
Predaj, rodinný dom Dojč - NOVOSTAVBA - EXKLUZÍVNE HALO REAL
V Dojči, v jednej z vyhľadávaných dediniek na záhorí, 8 minút od okresného mesta Senica, ponúkame na predaj samostatne stojaci, trojpodlažný, 5 izbový rodinný dom so suterénom, obytným prízemím a obytným podkrovím, ktorý sa nachádza v tichej uličke, v blízkosti lesa a s veľkým pozemkom. Rodinný dom nebol stavaný komerčne, majiteľ dbal na kvalitu práce aj použitých materiálov! Zastavaná plocha a nádvoria 218 m2, úžitková plocha 243 m2 drevený prístrešok , drevené zastrešenie terasy a nezastrešená terasa za domom. Pozemok k nehnuteľnosti má viac ako 1000m2 2393 m2 lesa. Postavený je z tvárnic Ytong, zateplený, krytina Bramac, má plastové okná aj dvere s izolačným trojsklom, podlahové, elektrické vykurovanie, v obývacej izbe v prízemí je teplovzdušný kozub, v obytných miestnostiach sú kvalitné plávajúce podlahy a keramickej dlažby, dvojramenné schodisko z masívu a kamerový systém. Dispozične je riešený Suterén má samostatný vstup vonkajším schodiskom, 3x pivnicu, hobby miestnosť Prízemie - za vstupnými dverami je chodbička so schodiskom, izba (pracovňa), kúpeľňa s WC, komora, priestranná obývacia izba so vstupom na terasu, jedáleň a kuchyňa s rohovou kuchynskou linkou a ostrovčekom vybavená vstavanými spotrebičmi (elektrická teplovzdušná rúra, indukčná varná doska s digestorom, umývačka riadu) Podkrovie má chodbičku so schodiskom, spálňu so vstupom na terasu, 2x detskú izbu, kúpeľňu ( voľne stojaca vaňa, 2x umývadlo, WC) , práčovňu a balkón. Dom je napojený na inžinierske siete – verejný vodovod, zemná elektrická prípojka, odkanalizovane je do vyberateľnej žumpy. Obec Dojč sa nachádza 8 km od okresného mesta Senica, na hlavnej trase Senica Bratislava s pripojením na diaľnicu D2 smer Malacky (45km) , Bratislava (80km) , Penati Golf Resort, Šajdíkove Humence ( 6km) , Šaštín – Stráže ( 11km ) v rekreačnej oblasti Gazárka, ktorá je obklopená lesmi sú jazerá s možnosťou kúpania, rybolovu, hubárčenie turistiky, cykloturistiky, v blízkosti sú tenisové kurty, detské ihrisko a národná kultúrna pamiatka bazilika. Občianska vybavenosť obce - materská škola, základná škola, potraviny, lekáreň, pošta, pohostinstvo. Energetická trieda G. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle alebo na ID ponuky: SE-58908 Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke). U NÁS MÁTE ISTOTU: -------------------------------------------------------- - pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS - prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, dôvera TISÍCOK PREDÁVAJÚCICH - nestrannosť pri prevode Vašej nehnuteľnosti - poradíme Vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť - profesionálne obhliadky s pravidelne preškoľovanými profesionálnymi maklérmi - v
Apartmánový dom na ostrove VIR v Chorvátsku - Severná Dalmác
RK BÝVAJTE - SK, Vám ponúka na predaj nadštandartný Apartmánový dom v Chorvátsku na ostrove Vir - časť Brdonje. Ostrov Vir v tohtoročnej sezóne bola 3. najnavštevovanejšia destinácia Slovákov. Ak hľadáte miesto pre seba, svoju rodinu či priateľov, kde si užijete jedinečné dovolenkové dni v modernom a pritom útulnom prostredí, ste tu správne. Pokoj od všedných dní a hojnosť zážitkov vám ponúkame v novpm apartmánovom dome 3M. Miesto je známe krásnou čistou vodou, úžasnými piesočnými plážami a borovicovými lesmi hneď pri mori, južná orientácia dáva možnosť naplno využiť dlhé slnečné dni. Neopakovateľné východy a nádherné západy slnka robia túto lokalitu ako ideálnu destináciu pre oddych a relax v stredomorskej atmosfére Severnej Dalmácie. More v týchto miestach je plytké, s piesočnatým dnom a teplota vody je tu vyššia ako v iných častiach Jadranu, čo je jedným z najväčších benefitov pre ideálnu rodinnú dovolenku s deťmi. V zátokách centrálnej časti Viru sú na brehu betónové terasy a piesok pod nohami pre leňošenie, či pohodlné užívanie pokojnej morskej vody a kúpanie. Ostrov Vir ponúka okrem piesočných, kamienkových a iných pláží aj miestny Maják, Kaštelínu a nádhernú prírodu pozdĺž celého ostrova. Taktiež môžete objaviť blízkosť čulého mestečka Nin (solivar, piesočnaté rozsiahle pláže, liečivé bahno) Zaton a aj mesto Zadar. V okolí pláží je množstvo reštaurácií, atrakcií a rôzneho športového vyžitia pre deti a dospelých. Do centra Viru, kde zažijete tú pravú dovolenkovú atmosféru sa dostanete do niekoľkých minút z celého ostrova. Ponúkaná nehnuteľnosť je vhodná ako investícia pre milovníkov Jadranu, ponúka 3 apartmány, z toho 2 trojizbové a 1 nadštandartný 4 izbový s dvoma kúpeľňami, garážou, 2 terasami a komorou. Apartmánový dom je postavený na rovinatom pozemku s rozlohou 570 m2, celková úžitkova plocha je 280m2, situovaný je v blízkosti viacerých pláží a zároveň v blízkej dostupnosti do centra mesta, reštaurácií a nákupných stredísk. Na pozemku sa nachádza spoločný murovaný gril, vonkajšia sprcha, priestor pre oddych i k opaľovaniu a množstvo ovocných kríkov, stromov a viniča. Technické údaje: Všetky apartmány sú nefajčiarske, disponujú klimatizačnými jednotkami. Kúrenie je podlahové, ohrev vody elektrickym bojlerom, odpad do septiku, úžitková voda je z vlastnej studne. Najväčší 4. izbový apartmán zaberá celé spodné podlažie, ku ktorému patrí menšia prestrešená terasa a jedna priestranná otvorená terasa s krásnym výhľadom na okolie, priamo z terasy sa vchádza do príručnej kúpeľne, skladu a garáže, na pozemku je vonkajší pevný gril, exteriérová sprcha, samostatná toaleta a miesto na relax i zábavu. Apartmán je vhodný pre 8 osôb. Apartmány na poschodí sú 3. izbové, každý apartmán má vlastnú terasu, kuchyňu s obývacou časťou, spálňu, druhú izbu s oddelenými lôžkami, kúpeľňu so sprchovým kútom a toaletou. Vybavenie apartmánov: kuchyne májú pracovný ostrovček, prípadne barový pult s bar
400m2 úžitkovej plochy v rodinnom dome v Hronských Kľačanoch
Ponúkam na predaj poschodový rodinný dom so suterénom, ktorý sa nachádza vo vyhľadávanej obci Hronské Kľačany len pár kilometrov od mesta Levice. Dom je v pôvodnom avšak zachovalom stave, postavený je na pozemku o rozlohe 600 m2 s úžitkovou plochou 400 m2.Dispozične je riešený so suterénom ,kde sa nachádza práčovňa, technická miestnosť a ďalšie dve miestnosti s možnosťou rôzneho využitia. V prízemnej časti domu sa nachádza vstupná chodba s dvomi obytnými miestnosťami s kuchyňou a kúpeľňou v ktorej sa nachádza vaňa, umývadlo a toaleta. V obývacej miestnosti na prízemí je funkčný krb. Na poschodí rodinného domu sa nachádzajú ďalšie obytné miestnosti a toaleta. V dome sa na prízemí nachádza loggia s výstupom s obývacej izby a máme tu aj veľkú terasu. Na poschodí máme dve terasy. V prízemnej časti tohto domu sa nachádza garáž. V dome sú plastové okná ,na podlahách je položená dlažba v kombinácii s PVC .Kúrenie je riešené plynovým ústredným kúrením ,voda je obecná a v tejto obci je zavedená aj kanalizácia. Dom bol postavený v roku 1980 s tehly. Za domom sa nachádza záhrada. Obec Hronské Kľačany disponuje s dobrou občianskou vybavenosťou ako je škôlka, škola ,pošta a potraviny. Nakoľko táto obec sa nachádza len pár kilometrov od Levíc, je dosť často vyhľadávanou lokalitou. Nehnuteľnosť je možné zakúpiť aj formou hypotéky - HÚ, ktorú Vám radi a bezplatne sprostredkujeme v rámci našich služieb, spojeného s kompletizáciou spracovania podkladov k žiadosti pre banku. Prevedieme Vás celým priebehom obchodu od vybavenia financií na kúpu nehnuteľnosti, cez podpisy zmlúv, zavkladovania zmlúv na Okresný úrad, katastrálny odbor, až po odovzdanie nehnuteľnosti a prepis energií, čo je všetko zahrnuté v predajnej cene nehnuteľnosti. Celú našu ponuku nájdete na : Kontakt : Nehnuteľnosti Levice s.r.o. : Lenka Slušná
EXKLUZÍVNA PONUKA atraktívnej vily využiteľnej na...
Predtým ako si pozriete foto-galériu skopírujte si prosím nasledujúce linky a pozrite si videoprehliadku a 3D virtuálnu prehliadku nehnuteľnosti TUreality Vám ponúkajú Exkluzívne na predaj krásnu a priestrannú rodinnú vilu s veľkolepým priestorom a dispozíciou a pestrou využiteľnosťou či už na bývanie alebo podnikanie prípadne bývanie a podnikanie v jednom. Vila sa nachádza v kľudnej lokalite pod Zoborom v Nitre a miestnou komunikáciou je prístupná z dvoch strán. Veľkou devízou tejto vily je, že vykurovanie je plne pripravené na inštaláciu tepelného čerpadla a na juhozápadnej strane strechy je možné osadiť fotovoltaické panely min. 14KW a ďalšie je možné pridať na juhovýchodnú stranu strechy. Na tieto technológie sú poskytované aj štátne dotácie!!! V prípade vážneho záujmu sú majitelia ochotní znížiť cenu o 20 000 eur na inštaláciu týchto energeticky úsporných zariadení!!! Alternatívne kúrenie je zabezpečené krbom s prieduchmi cez dve podlažia. VÝHODY NEHNUTEĽNOSTI: + výborná, tichá a ničím nerušená lokalita + relaxačná zóna s bazénom, saunou a fitnes + vila ihneď dostupná a obyvateľná + viacúčelové využitie na bývanie, prenájom, podnikanie + pekné upravené okolie a murované oplotenie okolo vily + garáž aj vonkajší prístrešok pre auto VILA: samostatne stojaca dvojpodlažná so suterénom kolaudovaná v roku 1997 - využiteľná plocha vily 470 m2 (zastavaná plocha 250 m2) - pozemok rovinatý obdĺžnikový o celkovej výmere 410 m2 - energetická trieda A - štyri samostatné zabezpečené vstupy do vily s alarmom prepojeným na políciu - obvodové múry z tehál Porotherm hr. 400 mm, povrchová omietka Thermo-extra - stropy vily sú železobetónové monolitické nad suterénom o hrúbke 400 mm a nad prízemím o hrúbke 300 mm - sedlová strecha s betónovou krytinou Bramac antracit - schodisko je železobetónové monolitické a stupne obložené tvrdým drevom zábradlie drevené - podlahy vo vile keramické a drevené kazety - výplne otvorov sú zabezpečené plastovými oknami a dvermi s vonkajšími žalúziami - kúrenie je plynové kombináciou podlahového kúrenia s plochými radiátormi (všetky rozvody kúrenia a radiátory boli menené v roku 2017) IS: mestský vodovod, elektrika 230/380V, plyn, kanalizácia DISPOZÍCIA DOMU: 1 nadzemné podlažie (prízemie): - vstupné bezpečnostné dvere do vily z východnej strany - vstup do predsiene s hosťovským WC - z predsiene...
Exkluzívna vila využiteľná na bývanie aj podnikanie...
Predtým ako si pozriete foto-galériu skopírujte si prosím nasledujúce linky a pozrite si videoprehliadku a 3D virtuálnu prehliadku nehnuteľnosti TUreality Vám ponúkajú Exkluzívne na predaj krásnu a priestrannú rodinnú vilu s veľkolepým priestorom a dispozíciou a pestrou využiteľnosťou či už na bývanie alebo podnikanie prípadne bývanie a podnikanie v jednom. Vila sa nachádza v kľudnej lokalite pod Zoborom v Nitre a miestnou komunikáciou je prístupná z dvoch strán. Veľkou devízou tejto vily je, že vykurovanie je plne pripravené na inštaláciu tepelného čerpadla a na juhozápadnej strane strechy je možné osadiť fotovoltaické panely min. 14KW a ďalšie je možné pridať na juhovýchodnú stranu strechy. Na tieto technológie sú poskytované aj štátne dotácie!!! Alternatívne kúrenie je zabezpečené krbom s prieduchmi cez dve podlažia. VÝHODY NEHNUTEĽNOSTI: + výborná, tichá a ničím nerušená lokalita + relaxačná zóna s bazénom, saunou a fitnes + vila ihneď dostupná a obyvateľná + viacúčelové využitie na bývanie, prenájom, podnikanie + pekné upravené okolie a murované oplotenie okolo vily + garáž aj vonkajší prístrešok pre auto VILA: samostatne stojaca dvojpodlažná so suterénom kolaudovaná v roku 1997 - využiteľná plocha vily 470 m2 (zastavaná plocha 250 m2) - pozemok rovinatý obdĺžnikový o celkovej výmere 410 m2 - energetická trieda A - štyri samostatné zabezpečené vstupy do vily s alarmom prepojeným na políciu - obvodové múry z tehál Porotherm hr. 400 mm, povrchová omietka Thermo-extra - stropy vily sú železobetónové monolitické nad suterénom o hrúbke 400 mm a nad prízemím o hrúbke 300 mm - sedlová strecha s betónovou krytinou Bramac antracit - schodisko je železobetónové monolitické a stupne obložené tvrdým drevom zábradlie drevené - podlahy vo vile keramické a drevené kazety - výplne otvorov sú zabezpečené plastovými oknami a dvermi s vonkajšími žalúziami - kúrenie je plynové kombináciou podlahového kúrenia s plochými radiátormi (všetky rozvody kúrenia a radiátory boli menené v roku 2017) IS: mestský vodovod, elektrika 230/380V, plyn, kanalizácia DISPOZÍCIA DOMU: 1 nadzemné podlažie (prízemie): - vstupné bezpečnostné dvere do vily z východnej strany - vstup do predsiene s hosťovským WC - z predsiene prechod do obývacej miestnosti s krbom, ktorá disponuje z časti otvorenou galériou až po vrch 2 nadzemného podlažia -...
Priestranný 4 izbový rodinný dom so suterénom - 3D - Šurany
Typ: Rodinný dom Ulica: Šurany Obec: Šurany Ponúkame Vám na predaj pekný vkusne zariadený 4 izbový rodinný dom so suterénom v meste Šurany. Úžitková plocha domu 160m2. Dom sa nachádza na tichej ulici na oplotenom pozemku 439m2, kde sú dve terasy, ovocné stromy, studňa. Dom bol postaveny v roku 2000 z Porfixu, napojený na všetky IS.  Dispozícia domu - 3D obhliadka - prízemie :          /e/uc/4f9ccba0aed743588ed36da4a42c3e3e?utm_campaign=embed&utm_source=other&size=medium&display-plan=true&upload-key=32653fd5651143bdb9e1bb0b1e913cac  Dispozícia domu: chodba, hala, obývacia izba spojená s jedalňou, kuchyňa, kúpeľňa (s rohovou vaňou, sprchovacím kútom a toaletou), samostatná toaleta, dve detské izby, spálňa.  Dom je celý podpivničený. V suteréne je práčovňa, miestnosti pre zábavu, relax a fitness, dieľnička, kuchyňka. Podkrovie služí na odkládanie vecí. Predáva sa zariadený aj zo spotrebičmi. Mesačné náklady na bývanie cca 190 eur. Výhody: Tichá ulica, dobrí susedia. Mesto Šurany disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou. Mesto sa nachádza len 10 km od okresného mesta Nové Zámky, 27 km od Nitry, od Bratislavy a Budapešti cca 105 km. Rekreačné stredisko Podhájska - 10 km. Dom sa predáva kompletné zariadený - stačí prísť a bývať.  Ďalšie detailné informácie ohľadom ponúkanej nehnuteľnosti, Vám radi poskytneme na osobnom stretnutí alebo telefonicky na t.č. , e-mail: stepanova@ V cene je zahrnuté vybavenie všetkých úkonov potrebných k prevodu nehnuteľností, vypracovanie zmlúv advokátskou kanceláriou, autorizácia zmlúv priamo v advokátskej kancelárii bez potreby overovania podpisov u notára, zastupovanie v katastrálnom konaní vrátane poplatkov. Podanie návrhu na vklad je elektronicky, cestou advokátskej kancelárie. Zabezpečujeme taktiež cestou nášho hypotekárneho špecialistu vybavenie hypotekárneho úveru i znaleckého posudku. Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: úplne prerobený Celková plocha: 200 m2 Úžitková plocha: 160 m2 Plocha pozemku: 439 m2 Zastavaná plocha: 200 m2 Podlahová plocha: 160 m2 Počet podlaží: 1 Počet izieb: 4 Kúpeľňa: vaňa a sprchovací kút Zariadenie: zariadený Garáž: áno Inžinierske siete: áno Kanalizácia: áno Plyn: áno Zateplený objekt: áno Terasa: áno - 2 Vykurovanie: vlastné - plyn Pivnica: áno Pivnica plocha: 160 m2