inzercia, predaj, predám, bazár

Náhradné diely a príslušenstvo ELECTROLUX ERGOSPACE

Kategória: Vysávače

Predam náhradné diely, príslušenstvo aj samotný vysavac ktorý ma pokazený motor všetko ostatne sa dá použiť. Diely a príslušenstvo pasuje na vsetky modely electrolux radu ERGOSPACE a aj na ďalšie modely. Inzerat je platny do zmazania.

Navíjac kabla vysávača vratane kábla (13m) - 20€
Drziak prachového vrecka - 5€
Drziak motorového filtra - 5€
Teleskopický trubica - 10€ - predané
Hadica vysávača s rúčkou -15€ - predané
Podlahová hubiva vysávača - predané
Vypínač - 5€
Potenciometer - 5€
Výstupný filter vysávača s krytom - 10€
Šasy vysavaca - 20€
Náhradné diely a príslušenstvo ELECTROLUX ERGOSPACE
Podobné inzeráty
Náhradné diely a príslušenstvo ELECTROLUX ERGOSPACE
Predam náhradné diely, príslušenstvo aj samotný vysavac ktorý ma pokazený motor všetko ostatne sa dá použiť. Diely a príslušenstvo pasuje na vsetky modely electrolux radu ERGOSPACE a aj na ďalšie modely. Inzerat je platny do zmazania. Navíjac kabla vysávača vratane kábla (13m) - 20€ Drziak prachového vrecka - 5€ Drziak motorového filtra - 5€ Teleskopický trubica - 10€ Hadica vysávača s rúčkou -15€ Podlahová hubiva vysávača - 10€ Vypínač - 5€ Potenciometer - 5€ Výstupný filter vysávača s krytom - 10€ Šasy vysavaca - 20€
Electrolux Ergospace (náhradné diely)
Ponúkam na predaj na náhradné diely vysávač Electrolux Ergospace, momentálne ešte k dispozícii: Teleskopická oceľová trubica PREDANÉ Sacia hadica PREDANÉ Podlahová hubica na tvrdé podlahy PREDANÉ Pohlahová hubica na koberce PREDANÉ Šasi vysávača PREDANÉ Potenciometer PREDANÉ Držiak vrecka PREDANÉ Vypínač PREDANÉ Navýjač kábla (vrátane kábla) 20 EUR Ostatné diely prípadne podľa čísla z manuálu (viď foto). Osobný odber možný v BA, prípadne pošta.
Electrolux Ergospace (náhradné diely)
Ponúkam na predaj na náhradné diely vysávač Electrolux Ergospace, momentálne ešte k dispozícii: č. 9 – (No. 2197927375) Tlačidlo on/off 2 EUR č. 10 – (No. 1181530-03) Tlačidlo navíjacieho kábla 2 EUR č. 17 – (No. E-2198345-38) Navýjač kábla (vrátane kábla) 20 EUR č. 16 – (No. 1181518-02) Skriňa motora 5 EUR č. 30 – (No. 2191811-01) Odpruženie motora 5 EUR č. 29 – (No. E-63160-3) Motor (pravdepodobne nefunkčný) 5 EUR č. 35 / 36 – (No. 1181507-01 / 1181533-02)Regulátor výkonu 2 EUR č. 27 – (No. 1181519-02) Mriežkový kryt motora 5 EUR č. 25 – (No. E-1130538-01) Držiak - motorový filter 5 EUR Diely podľa čísla z manuálu (viď foto). Osobný odber možný v BA, prípadne pošta.
Electrolux Ergospace (náhradné diely
Ponúkam na predaj na náhradné diely vysávač Electrolux Ergospace, momentálne ešte k dispozícii: Teleskopická oceľová trubica PREDANÉ Sacia hadica PREDANÉ Podlahová hubica na tvrdé podlahy PREDANÉ Pohlahová hubica na koberce PREDANÉ Šasi vysávača PREDANÉ Potenciometer PREDANÉ Držiak vrecka PREDANÉ Vypínač PREDANÉ Navýjač kábla (vrátane kábla) 20 EUR Osobný odber možný v BA, prípadne pošta.
Vysávač Electrolux ergospace
Predám vysávač Electrolux ergospace. Cena komplet s hadicou a nadstavcami 60 eur. Len osobný odber.
Predám minimálne používaný vysávač Electrolux PowerForce 700
Predám minimálne používaný vysávač Electrolux PowerForce 700W. Nový stál 95€. Predajná cena 49€. Pridávam k nemu aj 1 balenie náhradných vreciek Philips 4 kusy.Farba: modrá, Maximálna hlučnosť: 77 dB, Maximálny príkon: 700 W, Operačný rádius: 9 m, Indikátor plného vrecka/nádoby: Áno, Objem vrecka/nádoby: 3.5 L, Typ vrecka: papierové, Regulácia výkonu: Áno, Umývateľný filter: Áno. Vreckový vysávač ELECTROLUX ZPFPARKETT má maximálny príkon 700 W. Výkon počas vysávania je možné nastaviť podľa potreby. K dispozícii je 9-metrový akčný rádius, ktorý vám poskytne dostatok slobody pohybu. Vysávač je vybavený navíjačom kábla, funkciou parkovania a vreckom S-Bag na zachytávanie prachu. Využiť môžete hubicu DustPro, parketovú hubicu, hubicu na čalúnenie a štrbinovú hubicu. Zaradený je do energetickej triedy A, jeho vypočítaná ročná spotreba elektrickej energie je 25,2 kWh. Prevedenie vysávača je v modrej farbe a jeho maximálna hlučnosť je 77 dB(A). Systém Power Pro™ Máte vo vašej domácnosti drevené či laminátové podlahy a tiež koberce? Nemusíte sa obávať, vysávač PowerForce™ od Electroluxu sa vám prispôsobí. Postará sa o to vďaka Systému Power Pro™, vďaka ktorému sú zabezpečené dokonalé výsledky. Systém totiž v sebe spojuje účinný motor a hubicu DustPro™ do účinného výsledku. Takže nech už potrebujete povysávať koberec alebo akýkoľvek typ podlahy, všetko bude dokonale a bezpečne zbavené neporiadku a nečistôt. Veko Access™ 180° Určite potvrdíte skutočnosť, že vysávanie je namáhavá činnosť, pri ktorej sa však často aj zašpiníte. A to hlavne pri manipulácii s plným prachovým vreckom, pri jeho vymieňaní. Na to aby bola táto činnosť rýchla, jednoduchá a hlavne hygienická, mysleli aj v spoločnosti Electrolux. Preto je model tohto vreckového vysávača vybavený vekom Access™ 180° s prístupom v rozsahu 180° a vy sa tak dostanete k telu vysávača a plné vrecko vymeníte behom pár sekúnd. Vreckový vysávač Potrebujete spotrebič pre účinné upratovanie vašej domácnosti. Vreckový vysávač ELECTROLUX ZPFPARKETT zabezpečí upratovanie domácností čo najpohodlnejšie. K prevádzke je potrebné prachové vrecko. Model používa vrecko S-bag. Pri uskladnení vysávača máte k dispozícii integrované parkovacie úchyty. O filtráciu vzduchu sa postará HEPA filter 12, ktorý je umývateľný. Akčný rádius je 9 metrov. Výkon spotrebiča si nastavíte pomocou regulácie výkonu. Vysávač sa vám prispôsobí teleskopickými trubicami, ktoré sa dajú nastaviť do požadovanej dĺžky. A vysávanie tak bude čo najpohodlnejšie.