inzercia, predaj, predám, bazár

Náhradné planžety k holiacim strojčekom

Kategória: Holiace strojčeky

Predám tieto nepoužívané, originál zabalené planžetky k holiacim strojčekom s označením:

Braun 522,553,554
Braun 586

Braun series 3 30B
Braun 526,555
Braun 5 series

Philips HQ5







Jedná sa o nový výrobok, nepoužitý, nevystavený.

V prípade záujmu prosím kontaktovať mailom, číslo je vymyslené...

Pri kliknutí na meno sa Vám zobrazia aj ďalšie inzeráty !
Náhradné planžety k holiacim strojčekom
Podobné inzeráty
Braun - napájací adaptér
Predám originálne napájacie adaptéry ku holiacim strojčekom Braun. K dispozícii sú 2 typy: 1. Braun 5 210, 7W output: 12V/dc/400mA 2. Braun 5 690, 6,2W, output: 6V/dc/600mA Cena za kus/6€ Uprednostňujem kontakt mailom, cez formulár nižšie, príp.sms, ozvem sa keď budem môcť, ďakujem.
Braun - napájací adaptér
Predám originálny napájací adaptér ku holiacim strojčekom Braun. K dispozícii už len typ: 1. Braun 5 690, 6,2W, output: 6V/dc/600mA Uprednostňujem kontakt mailom, cez formulár nižšie, príp.sms, ozvem sa keď budem môcť, ďakujem.
ENCHEN Blackstone – holiaci strojček
S bezdrôtovým holiacim strojčekom ENCHEN Blackstone si môžete fúzy nielen vyrovnať, ale aj upraviť. Je vybavený 3 pohyblivými samoostriacimi čepeľami, má tiež zabudovaný zastrihávač. Umožňuje suché aj mokré holenie. Vyznačuje sa výkonom 5 W a pracovným časom až 90 minút. Ľahký a praktický – poskytuje vysoký komfort používania, osvedčí sa aj pri cestovaní. Nový nerozbaleny. Nepoužitý!
Holiaci strojček Braun Series 1 130 čierny
Pouzivany, vo velmi dobrom stave Typ holiaceho strojčeka planžetový Zdroj energie sieťový 230 V Typ planžety/frézky jednoduchá planžeta Hlava pevná hlava Použitie a údržba umývateľný Typ planžety/frézky 11B Zastrihovanie Áno Počet rýchlostí 1 Čistiaca jednotka Nie LCD displej Nie LED kontrolky Nie Značky Braun Rozmery výrobku Hmotnosť výrobku 0.3 kg Poslem aj postou podla cennika Slovenskej posty. Piste cez formular nizsie, mobil nepozeram tak casto
Babyliss shaver + kontúrovací strojček
Predám originál Babyliss konturovací strojček + shaver v zlatej farbe Použité asi 5 krát čiže v podstate úplne nové. K strojčekom mám aj originál krabicu nabijáčku púzdro. V prípade nejakých otázoch alebo záujmu ma kontaktujte prosím na tel. č. Prikladám fotky strojčekov ale ak by ste mali záujem pošlem aj fotky krabíc/nabíjačiek K strojčekom mám aj doklad o kúpe, boli kupované približne 1-2mesiace dozadu
Holiaci strojček Philipsh AquqTouch
Plne funkcný aj na mokré holenie. Tesnenie Aquatec umožní pohodlné oholenie nasucho aj osviežujúce holenie namokro. Holiaci strojček je optimalizovaný na použitie s holiacim gélom alebo penou a poskytuje príjemnejší pocit pre pokožku, dokonca aj pri sprchovaní. Zaoblené ochranné hlavy s nízkym trením sa prispôsobia krivkám vašej tváre, aby redukovali poranenie pokožky. Hladké oholenie vďaka systému dvojitých čepelí zabudovanému do elektrického holiaceho strojčeka Philips, ktorý nadvihne chĺpky a pohodlne zaručí hladšie oholenie. Umývateľný holiaci strojček so systémom QuickRinse So systémom QuickRinse na čistenie pod tečúcou vodou, vhodný aj do sprchy. Vyše 40 minút činnosti bez pripojenia do siete umožní 14 oholení. Úplné nabitie dosiahne už za 8 hodín – vždy plne k dispozícii. Možnpst dovozu ZA,CA,KNM a BY.