inzercia, predaj, predám, bazár

Náhradné podložky monitor dychu Nanny

Kategória: Kojenecké potreby

Mám na predaj 2 náhradné podložky k monitoru dychu Nanny.
Cena za kus 10€.
Cena za 2ks 20€
Náhradné podložky monitor dychu Nanny
Podobné inzeráty
Nanny Jablotron BM-02 monitor dychu
Predám plne funkčný monitor dychu Jablotron. Nanny je certifikovaný zdravotnícky prostriedok určený na sledovanie dýchania dieťaťa. Je vhodný pre bábätká od 2 kg hmotnosti. Monitor dychu Nanny včas upozorní na zníženie frekvencie dýchania bábätka a varuje pred potenciálnym nebezpečím v podobe zástavy dýchania. Pred každým zapnutím sa vykonáva test funkčnosti. Nanny sa tak nemôže samovoľne vypnúť. Nanny je bezkontaktný zdravotnícky prostriedok. Nevydáva žiadne žiarenie, ani dieťa nijak neobmedzuje v pohybe.
Monitor dychu NANNY BM-02
JABLOTRON Baby monitor dychu Nanny BM-02 Nanny privolá pomoc, aj keď si o ňu vaše bábätko ešte samo povedať nevie. Vy tak môžete v pokoji spať. Monitor totiž stráži nádychy vášho dieťaťa, a v prípade zástavy vás včas akusticky aj vizuálne upozorní. Navyše je to certifikovaná zdravotnícka pomôcka, a preto ho často používajú aj v nemocniciach. Výhody produktu Pre deti je 100% bezpečná, používajú ju aj pôrodnice a dojčenské ústavy, jednoduché ovládanie, umiestnenie podľa potreby, včas upozorní, ak môže byť život dieťaťa ohrozený. Informácie o produkte Zakaždým, keď sa dieťa nadýchne, na monitore blikne zelená kontrolka. Pokiaľ sa bábätko nenadýchne po dobu 20 sekúnd, alebo sa frekvencia jeho dýchania zníži pod 8 nádychov za minútu, začne svietiť červené svetlo a spustí sa poplach. Už len zvuk alarmu dokáže dieťatko prebudiť z hlbokého spánku. Odporúčané použitie Pod matrac do postieľky, na každodenné použitie, váha dieťaťa min. 2 kg do max. 15 kg.
Náhradné podložky monitor dychu Nanny
Mám na predaj 2 náhradné podložky k monitoru dychu Nanny. Cena za kus 20€. Cena za 2ks 30€.
Náhradné podložky monitor dychu Nanny
Mám na predaj 2 náhradné podložky k monitoru dychu Nanny. Cena za kus 10€. Cena za 2ks dohoda.
Monitor dychu Babysense Pro 2
Predám monitor kupovaný 2/2020, používaný sporadicky pri prvom a druhom dieťati. V top stave, aj s krabicou. Monitor Babysense 2 Pro je bezdotykový monitor dychu vybavený dvomi senzorovými podložkami a dizajnovo atraktívnou kontrolnou jednotkou so zvukovým a svetelným signalizačným alarmom. Je určený na detekciu dychových nepravidelností a zástav dychu (tzv. apnoe). Monitor dychu je v súčasnosti jedinou účinnou pomôckou v boji proti syndrómu náhleho úmrtia SIDS u detí v období prvého roku ich života. Aktuálna cena 142 eur.
Monitor dychu Babysense 2 pro
Predám monitor dychu. Plne funkčný ako nový. Pc 150€, predám za 100€.