inzercia, predaj, predám, bazár

Najprítulnejšie mača široko-ďaleko

Kategória: Mačky

Tento maličký kocúrko sa z ničoho nič len tak zjavil na ulici, pobehoval za ľuďmi, prosil o jedlo a o pozornosť. Takto chudáčik fungoval vraj až dva týždne. Nevieme či ho niekto vyhodil alebo čo sa stalo, pôvodného majiteľa sa nepodarilo vypátrať.

Bolo nám ho ľúto, tak sme ho dočasne prichýlili, ale súrne potrebuje trvalý, zodpovedný domov.

Volá sa Joakim a je úžasný, neskutočne kontaktný, zbožňuje ľudí, celé dni by sa len mojkal a jedol. A pozrite ako pekne sa vie usmievať. :) Môže mať cca 5 mesiacov.

Do nového domova pôjde riadne veterinárne ošetrený, čipovaný, očkovaný, odčervený a prípadne aj kastrovaný.

Nedá sa dobre odfotiť, lebo sa stále len obšmieta, je trošku hyperaktívny :D Určite by ocenil aj mačacieho kamoša.
Najprítulnejšie mača široko-ďaleko
Podobné inzeráty
Darujeme mačiatka
Drobčiatka hľadajú domov,narodili sa v auguste,sú ostražité,milé,hravé s stačí im niečo malé na jedenie a sú najpritulnejšie mačiatka,užívajú si každý dotyk,pohladkanie,hľadaju domov,kde budú členom rodiny,možno niekoho potešiteľné na Vianoce(Bárka,Bonnie,Baruška,Lori,Minu a ich maminka Stella z rodinných dôvodov
Wolfie - chodiaca osobnosť, pokoj a prívetivosť
Chudák Wolfie bol "majiteľom" odsúdený na veľmi zlý koniec. Bol vynesený ďaleko od obytných oblastí, ďaleko od ľudí a akejkoľvek šance na prežitie. Odniesli ho kilometre do lesov, v mraze a zime. Chodievajú tam len chalupári, aj to len výnimočne. Mal šťastie...bol to zázrak. Inak by skončil veľmi, veľmi zle. Sme šťastní, že sa dostal k nám a že sme mu mohli pomôcť. Wolfie je jemné zviera, citlivá duša, pokojný a rozumný parťák. Má v sebe takú zvláštnu hĺbku. Možno práve kvôli nej bola jeho záchrana taká…iná. Svojim spôsobom ľahká, zároveň však veľmi ťažká. Celé to okolie a predstava jeho budúcnosti…ako zlý film. No záver príbehu bude iný, napíšete ho vy a my vám budeme naveky vďační za špeci dobrý domov pre tohto nádherného, mladého gentlemana. Wolfie je kastrovaný, vakcinovaný, odčervovaný, testovaný, čipovaný. V prípade záujmu píšte iba sms alebo mail bystricka.macacaren@ Viac info o príbehu:
Mačička trikolorka
Hľadá sa súrne domov pre mačičku. Pohybuje sa vonku v Čadci okolo jedného hypermarketu. Je to malé cca 4 mesačné mača. Ak sa nájde dobrá duša, ktorá sa jej ujme, odchytíme ju a dáme veterinárne ošetriť.
Frederik - úchvatný ryšavec
Frederik je rodený východniar, raz večer zmoknutý pišťal v Košiciach pri internáte. Najprv sme ho nechali tak, ale potom nám to nejako nedalo a vrátili sme sa po neho. To sme ešte ale netušili, ako nás potrápi, beťár jeden. Hneď na druhý deň začal vracať, hnačkovať - samozrejme panka. Taak hospitalizácia na infekčnom, lieky, infúzky... Zvládol to, ale potom začali opäť problémy, skrátim to - milión vyšetrení, liekov, doplnkov, veterinárne diéty, 4 obehané kliniky, more stresu a nervov, 600€ a skoro nás vyhodili z internátu. Toto všetko nás stál tento malý dilinko. A dnes je ten slávny deň, kedy bol na kontrolnom odbere a všetko tip-top ukážkové, v referenčných hodnotách. Takže, Fredy je zdravý ako ryba, má spravené naozaj všetky možné aj nemožné vyšetrenia - FIV, FeLV, FPV, FCV, giardia, koprológia, bakteriológia, biochémia, hematológia, RTG, USG... všetko negatívne a v poriadku, klinicky tiež v absolútnom poriadku. Je čipovaný a po prvej vakcinácii. Povahovo - perfektný, maznavý, neskutočne roztomilý, robí spoločnosť pri každej činnosti, najradšej pri učení. Má veľmi rád plyšové myšky a úplne najradšej spí s človekom v posteli. Mrnčí iba keď chce jesť, inak je to tichučký zlaťúch. Iné mačky má rád, ľudí iba niektorých. :D Napr. odo mňa sa neodlepí, ale pred spolubývajúcou sa schováva, takže ťažko povedať, potrebuje čas, aby si získal dôveru. Teraz nastal jeho čas, aby sme mu vybrali tú najlepšiu trvalú rodinku. Ak si myslíte, že Freďo je pre vás ten pravý, volajte. Možná osobná návšteva v Novom Meste nad Váhom. Zároveň na tomto príklade môžete vidieť, čo všetko vás možno čaká, ak zoberiete hocijaké namnožené mača "do dobrých rúk", ktoré o veterinárnej starostlivosti môže iba snívať.
Najdúch
Darujem nájdeného kocúrika, ktorý bol nechaný napospas smrti. Má približne dva mesiace. Samostatne papá tuniaka, je živý a hravý. Kvôli psíkovi si ho nanešťastie nemôžem nechať. mačiatko, mača, mačka
Kocúrik Darko
Hľadá sa domov pre kocúrika Darka. Darko bol nájdený vonku na ulici ešte ako malé mača. Darko je kocúrik vhodný skôr do domu s výbehom do záhrady. Môže byť aj v byte, ak sa mu majiteľ bude venovať. Je aktívny, hravý, zvedavý. Je zdravý, odparazitovaný, kastrovaný. Kontakt .