inzercia, predaj, predám, bazár

Nákladiak

Kategória: Hračky

Je nepoškodený. Má hák a otváracie kontajnery
Drgonová dolina
Nákladiak
Podobné inzeráty
LEGO DUPLO 10554,10616,10816,10818, rôzne kocky a zvieratká
Lego Duplo 10554 Ťahacie hračky pre batoľatá 15 ks: Ponúkam na predaj Lego Duplo 10554 Ťahacie hračky pre batoľatá (Toddler Build and Pull). Je ideálnou stavebnicou pre batoľatá už od 18 mesiacov. Z týchto extra veľkých kociek si dieťa postaví vlastné ťahacie hračky, s ktorými si užije ďalšiu zábavu. Sada Ťahacie hračky je vhodná pre prvé zoznámenie dieťaťa s Legom, obsahuje 15 kociek v pútavých farbách, ktorých tvar je prispôsobený malým detským ručičkám, ťahacie vozík a obtlačky. Kocky z tejto stavebnice sú plne kompatibilné so štandardnými Lego kockami a prvky. Stavebnice Lego rozvíja kreativitu, jemnú motoriku i predstavivosť detí a radí sa medzi jednu z najobľúbenejších detských hier. Cena 10 €. Lego Duplo 10616 (Môj prvý domček na hranie) 25 ks: Ponúkam na predaj Lego Duplo 10616: Môj prvý domček na hranie (My first playhouse). Obsahuje 25 ks (nechýba ani 1). Lego, kvalitná hra, ktorá dokáže zabaviť deti. Postav si z veľkých kociek domček na to výborná príležitosť, ako získať prvé staviteľské schopnosti. Pomocou špeciálnych kociek s obrázkami, ktoré sa vzťahujú k hlavným činnostiam dňa, sa vaše dieťa zoznámi s bežným denným režimom. Otočením kocky, ktorá symbolizuje na jednej strane noc a na druhej deň, meňte podľa potreby časť dňa. Túto ľahko zostaviteľnú súpravu môžete využiť na hravé učenie pre svoje dieťa. Zahrajte sa s dieťaťom na to, ako 2 figúrky LEGO DUPLO ráno vstanú, naraňajkujú sa, vyčistia si zuby, zašantia si na šmýkačke a večer sa uložia do postele. Jasne farebné kocky LEGO DUPLO sú pre deti bezpečné a presne padnú do ich ručičiek. Cena 15€. Lego Duplo 10816 Moje prvé autíčka a nákladiaky: Ponúkam na predaj Lego Duplo 10816: Moje prvé autíčka a nákladiaky (My first cars and trucks). Obsahuje 36 ks (nechýba ani 1). Lego, kvalitná hra, ktorá dokáže zabaviť deti. S LEGO DUPLO Moje prvé autíčka a nákladiaky (hasičské auto, policajné auto, cisterna, ťahač, a iné) sa batoľatá naučia kombinovať podvozky a farebné kocky a stavať z nich vozidlá všemožných tvarov a veľkostí. Táto sada poskytuje nekonečné možnosti tvorivosti a rozprávania a pre získanie nových nápadov sú tu zdobené kocky a stavebné kartičky. Cena 20€. Lego Duplo 10818 Môj prvý nákladiak 29 ks: Ponúkam na predaj Lego Duplo 10818: Môj prvý nákladiak (My first truck). Obsahuje 29 ks (nechýba ani 1). Lego, kvalitná hra, ktorá dokáže zabaviť deti. Pomôžte svojmu dieťaťu dávať k sebe dvojice so sadou LEGO DUPLO Môj prvý nákladiak. Nákladiak je vďaka veľkým DUPLO kockám, špeciálne navrhnutým, aby boli zábavné a bezpečné pre malé ručičky, ľahko zostaviteľný. Obsahuje tiež 8 dvojíc farebných zdobených kociek s motívom jedla. Deti sa môžu zahrať na obchod. S originálnou krabicou (vhodné aj ako darček). Cena 15€. Lego Duplo (rôzne kocky- 78 ks, 3 zvieratká): Ponúkam na predaj rôzne farebné kocky Lego Duplo (78 ks kociek - rôzne veľkosti a farby, podľa fotky) a 3 ks zvieratiek (biela mačka, prasiatko a lev). Cena 20€ (spolu). Predám aj jednotlivo
LEGO DUPLO 10554, 10816 a 10818
Lego Duplo 10554 Ťahacie hračky pre batoľatá 15 ks: Ponúkam na predaj Lego Duplo 10554 Ťahacie hračky pre batoľatá (Toddler Build and Pull). Je ideálnou stavebnicou pre batoľatá už od 18 mesiacov. Z týchto extra veľkých kociek si dieťa postaví vlastné ťahacie hračky, s ktorými si užije ďalšiu zábavu. Sada Ťahacie hračky je vhodná pre prvé zoznámenie dieťaťa s Legom, obsahuje 15 kociek v pútavých farbách, ktorých tvar je prispôsobený malým detským ručičkám, ťahacie vozík a obtlačky. Kocky z tejto stavebnice sú plne kompatibilné so štandardnými Lego kockami a prvky. Stavebnice Lego rozvíja kreativitu, jemnú motoriku i predstavivosť detí a radí sa medzi jednu z najobľúbenejších detských hier. Cena 10 €. Lego Duplo 10816 Moje prvé autíčka a nákladiaky: Ponúkam na predaj Lego Duplo 10816: Moje prvé autíčka a nákladiaky (My first cars and trucks). Obsahuje 36 ks (nechýba ani 1). Lego, kvalitná hra, ktorá dokáže zabaviť deti. S LEGO DUPLO Moje prvé autíčka a nákladiaky (hasičské auto, policajné auto, cisterna, ťahač, a iné) sa batoľatá naučia kombinovať podvozky a farebné kocky a stavať z nich vozidlá všemožných tvarov a veľkostí. Táto sada poskytuje nekonečné možnosti tvorivosti a rozprávania a pre získanie nových nápadov sú tu zdobené kocky a stavebné kartičky. Cena 20€. Lego Duplo 10818 Môj prvý nákladiak 29 ks: Ponúkam na predaj Lego Duplo 10818: Môj prvý nákladiak (My first truck). Obsahuje 29 ks (nechýba ani 1). Lego, kvalitná hra, ktorá dokáže zabaviť deti. Pomôžte svojmu dieťaťu dávať k sebe dvojice so sadou LEGO DUPLO Môj prvý nákladiak. Nákladiak je vďaka veľkým DUPLO kockám, špeciálne navrhnutým, aby boli zábavné a bezpečné pre malé ručičky, ľahko zostaviteľný. Obsahuje tiež 8 dvojíc farebných zdobených kociek s motívom jedla. Deti sa môžu zahrať na obchod. S originálnou krabicou (vhodné aj ako darček). Cena 15€. Predám aj jednotlivo.
Predam LEGO® Jurassic World 10757 Raptor a záchranárske vozi
LEGO® Jurassic World 10757 Raptor a záchranárske vozidlo Raz postavene, nevystavovane, Top stav. Original krabica, navod, vsetky dieliky. Chop kuracie stehno a zamier do nákladiaku! Sopka na ostrove čo nevidieť vybuchne a ty musíš zachrániť strateného Raptora. Vyhoď klietku na zem, zdvihni poklop a potom pripevni kuracie stehienko na tyč a použi ho ako návnadu, na ktorú nalákáš Raptora do klietky. Dokážeš spolu s Owenom zachrániť Raptora a utiecť, kým je čas? Vlákaj hladného Raptora do klietky s touto zábavnou súpravou Vozidlo pre záchranu Raptora z radu LEGO® Juniors. V súprave nájdeš nákladiak so základňou pre rýchly začiatok stavania, otváracia klietka, 2 minifigúrky a figúrku Raptora. Špecifikácia: Obsahuje 2 minifigúrky: Owena a stopára. Súčasťou súpravy je terénny nákladiak, ktorý má základňu pre rýchly začiatok stavania a v zadnej časti priestor na vyberateľnú klietku s otváracími dvierkami a miestom pre skladacieho Raptora. Vlákaj Raptora do klietky. Využi k tomu kuracie stehienko na tyči. Spusť poklop klietky a zavri Raptora vnútri. Pripevni klietku do zadnej časti vozidla a uteč pred vybuchujúcou sopkou. Medzi doplnkami nájdeš uspávaciu pištoľ, vysielačku, tyč a kuracie stehienko. Táto zábavná hračka je vhodná pre deti od 4 rokov. Súčasťou súpravy sú modely, ktoré sa ľahko skladajú a majú základňu pre rýchly začiatok stavania, a tiež jednoduchý návod, aby sa deti mohli rovno pustiť do stavania a hrania. Súpravy LEGO® Juniors sú plne kompatibilné so všetkými ostatnými súpravami LEGO. Nákladiak meria cez 7 cm na výšku, 14 cm na dĺžku a 7 cm na šírku. Klietka meria cez 4 cm na výšku, 7 cm na šírku a 6 cm do hĺbky. Raptor meria cez 7 cm na výšku, 12 cm na dĺžku a 3 cm na šírku.
Spievajúci nákladiak - hračka
Predam plne funkčný zachovalý Vtech nákladiak Pre viac info prikladam link Idealne osobný odber
Predám LEGO 42078 Mack nákladiak
Predám originál LEGO 42078 Mack nákladiak vrátane návodu a krabice. Lego bolo raz poskladané, je v skvelom stave. Môžem poslať zložené alebo rozložené. Podľa želania. Bežná cena: Už sa nepredáva Moja cena: 260€ Kto skôr volá, ten skôr berie. Doručenie Osobne - ZDARMA Poštou - 5€ Kliknutím na moje meno nájdete ďalšie zaujímavé lego a veci na predaj.
LEGO DUPLO 10818 Môj prvý nákladiak
Predám LEGO DUPLO 10818 Môj prvý nákladiak. Balenie obsahuje 27 dielikov a 2 detské figúrky DUPLO a mačičku. Vhodné pre deti od 1,5 do 5 rokov. Kocky sú vo výbornom stave. K legu je aj návod. Možný osobný odber v Košiciach, alebo poštou. Pozrite aj moje ďalšie inzeráty kliknutím na meno.