inzercia, predaj, predám, bazár

Nanostation5 loco

Kategória: Wireless, WiFi

Predám zachovalé funkčné antény UBNT nanostation5 loco. Pošlem aj poštou. Cena za oba kusy spolu.

Pošlem aj poštou alebo zásielkovňou. Cena podľa platného cenníka, nič navyše si nenahadzujem. Pozrite si aj moje ďalšie inzeráty, môžete objednať viac vecí naraz a ušetriť na poštovnom. Venujem sa oprave elektroniky a zváračiek.
Nanostation5 loco
Podobné inzeráty
Ubiquiti - Nanostation5, Nanostation5 Loco,
Predám: 1ks Ubiquiti Nanostation5 4ks Ubiquiti Nanostation5 Loco Používané, všetky funkčné, bez napájacích zdrojov. Stav - viď foto. Cena je za všetky spolu. Dohoda možná. Už len 5GHz.
Nanostation5 loco
Predám zachovalé funkčné antény UBNT nanostation5 loco. Pošlem aj poštou. Cena za oba kusy spolu. Pošlem aj poštou alebo zásielkovňou. Cena podľa platného cenníka, nič navyše si nenahadzujem. Pozrite si aj moje ďalšie inzeráty, môžete objednať viac vecí naraz a ušetriť na poštovnom.
Nanostation5 loco
Predám zachovalé funkčné antény UBNT nanostation5 loco. Pošlem aj poštou. Cena za oba kusy spolu. Pošlem aj poštou alebo zásielkovňou. Cena podľa platného cenníka, nič navyše si nenahadzujem. Pozrite si aj moje ďalšie inzeráty, môžete objednať viac vecí naraz a ušetriť na poštovnom. Z dôvodu rozmáhajúcich sa Caller ID Spoofing útokov je telefónne číslo vymyslené, kontaktujte ma prosím e-mailom.
Ubiquiti NanoStation5
Predám použitú anténu Ubiquiti NanoStation5. Bola používaná na pripojenie na internet u bezdrôtového operátora. Anténa je napájaná cez PoE, pracuje na frekvencii 5GHz (802.11a), funguje v režime client / client WDS. Podrobnejšie parametre: Telefón je vymyslený, kontaktujte ma na mail cez formulár. Možný osobný odber v Stupave alebo Bratislave, za príplatok viem poslať aj poštou.
Predám použité Nanostation M5 LOCO
Predám použité Nanostation M5 LOCO. - pásmo 5GHz - reálna prenosová rychlosť 50-80Mb/s - vhodné pre aplikácie kde je prijama viditelnosť a nedá sa natiahnuť kabel - vhodné ako vonkajší prístupový bod (wifi) pre mobilné zariadenia fungujúce v pásme 5GHz Cena: 4,-EUR/ks - nálezový stav (vačšina bude funkčných po demontáži u klienta), bez záruky 8,-EUR/ks - odkontrolované (ethernet, prístup do zariadenia, radiový scan), vyresetované do továrenského nastavenia - bez záruky 6,-EUR/ks - nové POE Ubiquiti POE-24-12W 1,-EUR/ks - použitý držiak 35,-EUR - sada 2ks s POE, nastavene, bez kabeláže, záruka počiatočnej funkčnosti Posielam cez Packeta (zasielkovňa). Poštovné: - základné 3,50EUR - na pobočku zásielkovne +0,00 EUR - na adresu +2,50EUR - platba vopred na účet +0,00EUR - platba na dobierku +1,50EUR (vysledná suma je súčet základného poštovného, zposobu doručenia a platenia) - od 8ks Nanostationov poštovné zdarma Kontakt: jedentakovy(at)
Nanostation Loco M2
Predám vonkajšiu jednotku ubiquiti nanostation loco m2. V balení je aj POE.