inzercia, predaj, predám, bazár

Naozaj - naozaj veľké otázky (O živote, vesmíre a ... )

Kategória: Pre mládež

Naozaj - naozaj veľké otázky (O živote, vesmíre a všeličom inom).
Kniha je určená pre deti a mládež.
Zapojte svoj bystrý rozum a pripravte sa na explóziu svojej mysle pri skúmaní veľkých myšlienok a na putovanie džunglou logiky a absurdností. Jednoduchý formát otázok a odpovedí umocňujú zábavné ilustrácie, hlavolamy a bizarné citácie.
Autor: Dr. Stephen Law.
Rok vydania: 2011.
Počet strán: 63.
Rozmery knihy: 26,5 x 23,5 cm.
Väzba: pevná.
Kniha je v perfektnom stave - ako nová.
4 eur.
Knihu je možné odoslať aj poštou (napríklad formou dobierky).
Foto knihy sa mi k inzerátu z technických dôvodov nepodarilo pripojiť.
Naozaj - naozaj veľké otázky (O živote, vesmíre a ... )
Podobné inzeráty
Anna Toddová: After 2 - Sľub
Anna Toddová: After 2 - Sľub Obsah knihy: After 2 - Sľub Tessa sa dozvedá krutú pravdu o začiatkoch jej vzťahu s Hardinom. Už neraz sa presvedčila, že chlapec, ktorého miluje, býva krutý, ale také poníženie nečakala ani v najhoršom sne. Musí sa zmieriť s tým, že Hardin navždy ostane...Hardinom. Že by sa v ňom až tak veľmi mýlila? Rozum aj blízki jej radia, aby dala od Hardina ruky preč, nebola by prvá, ktorú potupil a odkopol. Kvôli Hardinovi odstavila na vedľajšiu koľaj všetko, na čom jej záležalo – školu, kamarátov, mamu, priateľa... ďalšie sklamanie by nezvládla. Mala by sa zachovať rozumne a vykašľať sa naňho, skôr než sa popáli ešte viac. No ľahko sa povie, ťažšie spraví, najmä pri pomyslení na vášnivé noci strávené v jeho náručí. Elektrizujúce dotyky. Nenásytné bozky. Hardin sa pred ňou kajá, vie, že sa dopustil najhoršej chyby v živote. Dokáže sa však naozaj zmeniť? Tessu čaká jedno z najťažších rozhodnutí. Z anglického originálu After We Collided (Gallery Books, New York 2014) preložila Adriana Sýkorčinová Vydavateľ: IKAR Edícia: YOLi Séria: After (2.diel z 5) Jazyk: slovenský Formát: Kniha Počet strán: 656 Vydanie: 2015/12 Poradie vydania: 1.
Otázky pre chlapcov
Predám knižku vo výbornom stave otázky a odpovede pre chlapcov - dospievanie, láska a sex
Anna Toddová: After 1 – Bozk
Anna Toddová: After 1 – Bozk Obsah knihy: After 1 – Bozk Tessa je slušne vychované dievča, ktoré randí s milým, spoľahlivým chlapcom. V živote má jasný cieľ, ambície a matku, ktorá dohliada, aby to tak zostalo. Lenže hneď v prvý deň na vysokoškolskom internáte narazí na Hardina, chalana so strapatými hnedými vlasmi, sebavedomým britským prízvukom a s pírsingom v pere a ten jej nabúra všetky ideály, v ktoré dovtedy verila. Hardin však zďaleka nie je ideál. Je drzý – dokonca až po hranicu krutosti. Vzhľadom na jeho správanie by ho Tessa mala nenávidieť. A aj nenávidí, až kým sa s ním neocitne sama v jeho izbe. Stačí jediný bozk. V jednej chvíli jej Hardin vraví, aká je nádherná, no vzápätí trvá na tom, že pre ňu nie je ten pravý a odstrkuje ju. Napriek svojim bezohľadným spôsobom Tessa pociťuje neodbytné nutkanie preniknúť mu hlbšie pod kožu a pod nánosom lží objaviť skutočného Hardina. Tessa má dokonalého priateľa. Prečo sa teda usiluje prekonať vlastnú urazenú pýchu a zbaviť Hardina predsudkov o poctivých dievčatách? Prečo dovolí, aby jej ubližoval? Žeby v tom bola láska? Tessin život už nikdy nebude taký ako predtým... Z anglického originálu After (Gallery Books, New York 2014) preložil Peter Tkačenko. Vydavateľ: IKAR Edícia: YOLi Séria: After (1.diel z 5) Jazyk: slovenský Formát: Kniha Počet strán: 584 Vydanie: 2015/08 Poradie vydania: 1.
Knihy pre mládež-1
Predám zachovalé knižky: 1.,Volání divovčiny-Jack London-je mistrovským dílem jak svým stylem, tak i proto, že povyšuje dobrodružné příběhy na úroveň klasické literatury.Buck je čtyřletý pastevecký pes hýčkaný svým pánem a jeho rodinou. Jeho život se rázem změní ve chvíli, kdy je unesen a prodán, aby sloužil během zlaté horečky na Klondiku a tahal těžké saně hlubokým sněhem. V novém prostředí brzy zjistí, že jeho vrozené instinkty mu umožní nejen přežít, ale že ve svobodném, volném a divokém životě nakonec nachází i zalíbení. 2.,Tvrdohlavá Urša-Smiljan Rozman-román vyšiel v Juhoslávii v roku 1981. V slovenčine ho vydavateľstvo Mladé letá vydalo v roku 1988. 3.,Vybíjaná-Mich.Viewegh-2004-sleduje v rozsiahlom časovom oblúku pestré osudy niekoľkých spolužiakov z gymnázia od čias ich dospievania až na prah dovŕšenej štyridsiatky. 4.,V púšti a v pralese.Sienkiewicz-1966-dobrodružný príbeh o osudoch dvoch detí - 14-ročného Staška a 8-ročnej Nely, ktoré prejdú tisíce kilometrov krížom cez Saharu pozdĺž Nílu a potom pralesmi stredovýchodnej Afriky; autor je držiteľ Nobelovej ceny za literatúru z roku 1905; prvé vydanie v ML, pre čitateľov od 11 rokov,Kniha je čiastočne opotrevovaná. 5.,Tajomstvo zlatej hory-Marins Francisco-1974-Za vidinou zlatej hory Martírious vyberá sa jedného dňa i ujo Juvenal, statočný, pracovitý človek, ktorý sa tiež dal zlákať legendou o rozprávkovom nálezisku zlata. pre čitateľov od 13 rokov. 6.,Šaty malej Dominiky-Ján Štiavnický-Sociálne poviedky z východného Slovenska. Príbeh Šaty malej Dominiky rozpráva o tom, ako sa dievčatá schádzali, keď nadišiel deň letného slnovratu vo svojich najkrajších šatách. 7,Maškarný ples-Janko Jesenský-1975-V zime vo februári prišiel domov na prázdniny študent Jonatán. Okrem ustavičného hádania sa s bratom, sa doma veľmi nudil. Rozhodcom v ich hádkach im bola ich matka, vlastne macocha. Jonatán túžil po nejakej udalosti, ktorá by prevrátila mesto hore nohami. Želanie sa mu splnilo a v meste usporiadali maškarný ples. 8,Zakopaný meč-J.C.Hronský-1970-báje a povesti. V prípade záujmu pošlem viac foto a info. Cena za kus: 2€. Pri odbere viac ks zľava. K cene treba pripočítať poštovné, alebo osobný odber. Pozrite prosím všetky moje inzeráty.
Knihy pre mládež-Klub mladých čitateľov-1
Predám nasledujúce knihy. Všetky sú vo veľmi dobrom, zachovalom stave. Z ľavej strany: 1.Cholera-Jožo Nižnanský-1969-román Cholera, odohrávajúci sa na začiatku 19. storočia na východnom Slovensku, v časoch protifeudálnych sedliackych povstaní... 2.Tajomstvo zlatej hory-Francisco Marins-1974-Dobrodružný román rozpráva príbeh uja Juvenala, statočného, pracovitého človeka, ktorý sa dá zlákať legendou o rozprávkovom nálezisku zlata a vyberie sa na fantastickú zlatú horu Martírios. 3.Budatínsky Frgáčovci-Jozef Cíger Hronský-1970-Na rozhraní povesti a historickej poviedky. 4.Sirota Ivik-Freuchenová Pipaluk-1971- Príbeh o Ivikovi a jeho otcovi Marjarkovi, ktorý sa spolu vydajú na lov. Ivik je veľmi hrdý na to, že je už dospelý a že ho otec berie so sebou. Lenže pri love otec príde o život... 5.Dobrodružstvá Timma Thalera-Krüss James-1972-napoly reálny a napoly fantastický príbeh chudobného chlapca, ktorý v núdzi predá svoj smiech. Keď však spozná jeho skutočnú cenu, podnikne za smiechom cestu okolo sveta. 6.Podivuhodné dobrodružstvá Marka Peháča-Edmund Niziurski-1971-dobrodružný román s detektívnou zápletkou, prekypujúci humorom. 7.Koniec prázdnin-Janusz Domagalik-1974-Stojím vo veľkej aule gymnázia, ktoré mi je ešte celkom cudzie. Všade dookola iba nové tváre: učitelia, ktorých už teraz bude treba oslovovať "pán profesor", a množstvo chlapcov a dievčat, ktorí vypĺňajú celú aulu.. 8.Skvelé dievča Nicolette-Gilardová Madeleine-1972-je Parížanka, jednoduché a bezprostredné dievča z malej úradníckej rodiny. V tekto knižke sa dozviete o jej bezstarostnom živote, o kamarátoch a dobrodružstvách... V prípade záujmu poskytnem viac info a foto. Cena za kus: 2,5€. Pri odbere viac ks zľava. K cene treba pripočítať poštovné, alebo osobný odber. Pozrite prosím všetky moje inzeráty.
Veľký obrázkový slovník slovensko-anglicko-nemecký (1990)
Richard Scarry: Veľký obrázkový slovník slovensko-anglicko-nemecký (1990) 19€ Tento obrázkový slovník desaťročia kraľuje medzi najobľúbenejšími knižkami na svete a patrí do každej rodiny s malými deťmi. Na jeho stránkach sa deti stretávajú so známymi situáciami v živote, či už bývajú v meste alebo na vidieku. Krásny stav, nepoužívaná, žiadne poškodenia V prípade záujmu mi prosím napíšte správu, telefónne číslo je nefunkčné Ďakujem