inzercia, predaj, predám, bazár

Napajaci ventil

Kategória: Chovateľské potreby

Predám 2ks nepoužitý napajaci ventil 1/2- 2.50€/ks a 2ks nepoužitý napajaci ventil 3/4-5€/ks
Napajaci ventil
Podobné inzeráty
Predám napájací ventil na kravy
Predám napájací ventil na kravy, nové nepoužité 5€ kus Dá sa poslať poštou
Eversweet vodná fontána pre domácich miláčikov/miska/luxusná
PETKIT EVERSWEET prichádza s vylepšenou bezdrôtovou pumpou 3.0, vodné fontány môžete kedykoľvek skontrolovať pomocou aplikácie PETKIT, aplikácia vám pripomenie, keď je hladina vody nízka. Na tele vodnej pumpy a fontány nie sú žiadne drôty, iba jeden napájací kábel USB na základni. Ale základňu a telo fontány možno oddeliť, takže prevádzka je bezpečnejšia a jednoduchšia. (USB napájací adaptér nie je súčasťou dodávky, budete potrebovať 5V 1A napájací adaptér/zástrčku.) S odnímateľným telom a základňou vodnej fontány nenamočíte základňu pri doplňovaní vody alebo čistení fontány. Filtruje vlasy a prach a odstraňuje zápach a ťažké kovy. Inteligentný režim, Normálny režim a Nočný režim, ktoré sa používajú pre rôzne podmienky. Kapacita: 2 l, zodpovedá príjmu vody vašich maznáčikov.
Napájací nipel pre králiky 20ks
Predám napájací nipel pre králiky. Úplne nové nepoužité. Skladom 20ks. Na dobierku neposielam. Cena za 20ks je 12 + poštovné. Poprosím kontaktovať e-mailom.
Napájací žľab s plavákovým ventilom, 50 l, čierny polyetylén
Mám 4 ks, cena je za ks. Nové stáli 80€. Boli len týždeň rozmiestnené, použité, ale pre kone sú malé. Napájačky s plovákom sú vhodné pre ovce, kozy, hydinu ... • Objem (l): 53. Rozmer (mm): 685 x 457 x 255. Prívod Ø: 1/2". • Počet výpustí: 0. Prevádzkový tlak (at): 1-5. • Počet zvierat: 5-10. • Napájací žľab je z čierneho polyetylénu s plavákom. • Žľab je možné čiastočne zakopať. Nízka výška hladiny obmedzuje utopenie jahniat. Jediný žľab na pitie vody. Na rozdiel od betónu, flexibilita polyetylénu umožňuje expanziu ľadu, čím sa zabráni praskaniu vodných žľabov v mrazivých podmienkach. Detail venovaný dizajnu guľových krytov zaisťuje, že sa zvieratá nedostanú ku guľovým ventilom, čím sa zabráni zbytočnému rozbitiu. Ľahké žľaby sa môžu ukázať ako neoceniteľné, ak žľaby je potrebné premiestňovať z pastviny na pastvu. Sortiment žľabov JFC prichádza s hornými prístupovými bodmi, ktoré umožňujú jednoduchú montáž a nastavenie guľových ventilov. Všetky vodné žľaby JFC sú vybavené ½ "vysokotlakovými guľovými ventilmi.
Napájadlo
Predám napájaciu liatinovú misu pre kone a dobytok pre tradičné stajňové napájanie dobytka. Montuje sa samostatne pod napájací ventil. Priemer 22 cm. Dohoda možná. Pozrite aj ostatné moje inzeráty.
AKCIA Reverzná osmoza akvariova HelixPro 75 GPD
AKCIA. Dopredaj Reverzná osmóza akvariova RO3 HelixPro Kompletný systém reverznej osmózy s uhlíkovým a mechanickým filtrom +ventil na vodu Jednotka poskytuje bezpečnú ,čistú vodu za použitia technológie reverznej osmózy. Denne prefiltruje az 260 l vody. Bez použitia chemikálií dodáva vodu prvotriednej to momentálne najviac účinná dostupná technológia, ktorá je schopná odstrániť viac ako 95% všetkých rozpustených látok a viac ako 99% všetkých organických. Odstraňuje viac ako 99% chlóru a usadenín. Odstraňuje tiež látky ,ktoré môže voda obsahovať a to : olovo,meď,baryum,chrom,ortuť,sodík,vápnik,flu oridy,dusitany,selén..... - uhlíkový filter 1ks - sedimentačný filter 1ks - skrinka membrány - membarána HelixPro 75 GPD - restriktor 420-450 - ventil na vodu - hadička - príslušenstvo poštovné a blané 6€