inzercia, predaj, predám, bazár

Napájačky pre králiky

Kategória: Králiky

Predám nepoužívané napájačky značky GAUN uvedená cena za ks mám 4ks kontaktujte ma prosím výhradne cez sms alebo cez formulár nižšie
Napájačky pre králiky
Podobné inzeráty
Napajacky pre králiky
Mám na predaj napajacky pre králiky cena je 1euro za kus.Mozem poslať aj na dobierku.Ked sa nedovoľte píšte SMS ozvem sa.
Niplové napájacky
Predam niplove napájacky pre kraliky
Zdrobnený králik Ba, Ds
Ponúkam zdrobnené králiky vo farbe čierna (2 samičky) a bielo čierna (1 samček). Králiky sa narodili 23. 3. 2023. Aktuálne sú k odberu od 8.5.2023 buď osobne v obci Lehnice, alebo viem priniesť králika do Bratislavy. Králiky sú kľudnej povahy, zvyknuté na manipuláciu, učia sa na králičí záchodík. Vyrastajú v rodinnom prostredí. Vysvetlím všetko ohľadom chovu, výchovy a starostlivosti o králika. Pri odchode do nového domova dostane krmivo na ktoré je zvyknutý. Konzumujú seno, krmivo pre králiky, sú naučené na zeleninu a čerstvú trávu. Viac informácií o chove nájdete na mojom blogu: alebo na facebooku : minikralik
Zakrslé králiky
Predám zakrslé králiky narodené v lete.Mám dve samičky a jedného samčeka.Rodičia králikov sú originál zakrslé králiky s tetovaním.Králiky sú očkované proti moru a myxomatóze.Poprosím písať sms(kvôli práci).
HYLA, kraliky na chov
Ponúkam na predaj králiky plemena hyla. Králiky sú vhodné do chovu. Ide o 100% plemennú líniu hyla. Ide o rýchlo rastúce králiky. Cena za ks 20€.
Vymazlené králiky len do tých najlepších rúk
Hľadám domovy králikom, ktorí patria mojej mamke. Bohužiaľ, sa u nej vo vysokom veku prejavilo viacero zdravotných problémov a nie je už ďalej schopná sa o králiky starať. Jedná sa o samičky aj samčekov vo veku 6 mesiacov - 2 roky. Králiky sú vymaznané, zvyknuté na neustále byť s človekom, sú zvyknuté byť v teple (takže nevhodné na von do králikarne!). Vakcinácia samozrejmosťou. Nie sú úplne zakrslé (majú ale do 2 kg). Len do tých najlepších podmienok - veľká klietka, prípadne ohrádka alebo úplne na voľno v byte, kvalitná strava nutnosťou! Sú to úžasní parťáci. Predáme len do dobrých rúk a vyžadujeme aby sme o každom z nich mali ďalšie informácie ako sa mu ďalej darí. Aby králiky neskončili v zlých rukách požadujeme adopčný poplatok 10 €. Kontakt: